2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben de geçen hafta çarşamba doktor kontrolünde farkettim :))
Eşim videoya alıyor her kontrolü bu sefer göbeğimi de çekmiş Yok dedim bu Benin göbeğim mi??
Tabi artık 1200 gr da aldım :)
Az almışsın maaşallah diyim de bende bu sabah tartıldım 3.200 almışım kıyafetleri giyinicr 1.5-2 kg daha farkediyo

Merhaba kızlar ben dün ayrıntılı ultrasyona girdim kafam karıştı doktorum kız demişti ayrıntılı ultrasyonda önce erkek dedi ben şaşkınlıkla kız demişlerdi diyince tekrar baktı kızda olabilir dedi başına böyle bişey gelen varmı dünden beri şaşkınım

herkese merhaba güzel anneler ve bebekleri uzun zamandır giremiodm herkesi merak ediorm umarım herkes iyidir bebekleriyle biz bugün kızımla kötü bir macera atlattık çok şükür iyiyiz şimdi sabah ilk ders sınıfta sandalyede otururken tansiyonum düştüğünden yere düşüp bayılmşm kafa üstü gözümü açtığmda öğretmen arkadaşlar korkan öğrencilerimi gördüm ambulansla hastaneye gittik çok şükür iyiyiz kan tahlili yapıldı serum verildi bu hafta raporluyum sanırım heyet alacağm benim için tatil böle kötü bir olayla başladı hiçbir şey değil o an bebeğini düşünüosun ya annelik işte çok şükür Allah bağışladı bize verilmiş sadakamız varmış

Normal ultrasonda görmeseler bile ayrıntılı da bir şekilde görüyorlar cinsiyeti... Ben de şaşırdım şu anda.

Çok geçmiş olsun Allah korumuş

Normal ultrasonda görmeseler bile ayrıntılı da bir şekilde görüyorlar cinsiyeti... Ben de şaşırdım şu anda.
Anlayamadım bende bebeğin pozisyonuyla ilgili bir durun olabilir dediler bacakları genelde kapalı ama bilemiyorum bende başka hastaneye gitmeyi düşünüyorum

Anlayamadım bende bebeğin pozisyonuyla ilgili bir durun olabilir dediler bacakları genelde kapalı ama bilemiyorum bende başka hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Bebek göstermiyor olabilir ama zorlasaymış biraz. Benim karnımın sağ tarafı morarcaktı nerdeyse sırf yüzünü düzgün bize gösterebilmesi için doktorumuz zorladı.

Bebek göstermiyor olabilir ama zorlasaymış biraz. Benim karnımın sağ tarafı morarcaktı nerdeyse sırf yüzünü düzgün bize gösterebilmesi için doktorumuz zorladı.
Yüzünü çok net gördük bir sorun yok şükür ama işte cinsiyeti göremedik doktorda pek tatmin etmedi tokattada imkanlar sınırlı başka şehirede gidemiyorum seyehat yasak şaştım kaldım eşimde sağlıklı ya gerisini takma diyor

Tabiki sağlıklı olması önemlide insan merak ediyor cinsiyeti bir de ona göre hazırlık yapmak istiyor. BAşka bir hastaneye git istersen. Ben sırf fikir olsun diye birkaç doktora daha gitmiştim. Arada yine gideceğim farklı doktorlarada.

Bende üç doktora gittim cinsiyet konusunda tam bişey diyen çıkmadı insan merak ediyor tabii hazırlık falan bende pembe yada mavi almıyorum yeşil sarı kırmızı on beş gün sonra kontrol var bakalım o zaman ne diyecekler

Çok inatçıymış senin minik :))

canım ben de 5. ayıma kadar erkek biliyordum sonra kız dediler hatta üstüne 2 doktora daha gittim onlarda kız dedi benimki de 2 hafta hiç açmadı hatta dr yarım saat uğraşmasına rağmen kımıldamadı çikolata falan ye yarım saat öncesinden öyle git benim hareketleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…