2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

İyi çıkar inşallah değerlerin... Magnezyum takviyesi gerekebilir belki.. TSH da baktırsaydın canım o da önemliymiş.. bize de yaz sonuçları

19+5 se 20. Haftan demektir... 19-23. Haftalar en ideal haftalar canım doktoruna güven...
Cd götürmedik , bana video verilmedi..
böyle bir uygulama varsa 50
Kuruşluk cdyi de verirler diye düşünüyorum
Şey için soruyorum CD yi şimdi üniversite hastanesine gidecem ya bide kendi doktorum bakmak isterse diye o özelde çünkü

günaydın kızlar.. dün aksamdan beri karnımın altında asırı baskı agrı acı var.. asagı dogru cekme gibi.. cok korkuyorum aksam kontrolüm var ama sizin de oluyor mu bacak arama kadar acısı gerginliği oluyor

meraba anneler nasılsınız:) şeker yüklemesi yaptırmayı düşünen var mı? bir de ben magnezyuma başladım siz de kullanıyor musunuz?

canım bende çok oluyor o ağrı . dayanamayıp bende doktora gittim magnezyum verdi bana. onu içmeye başlayınca azalmaya başladı ağrım. doktor olur bu ağrılar kramp gibi olur. karnın büyüdükçe olacak dedi. magnezyum eksikliğindende olurmuş

Geçmiş olsun kan şekerin tansiyonun düşmüş bu aralar dikkat etmek lazım sabahın ilk saatlerinde az da olsa kahvaltı şart

Doğru söylüyor kızımda hep erkek istedik şimdi keşke kız olsa demedim değil

Normali 12/8 bence de yüksek değil ama bence tuz tüketme zaten yediğimiz peynir zeytin ekmek herşeyde tuz var bir de sarımsak tüketmeye çalış dengelensin

Kızlar Günaydın ... Bir arkadaşımız var 11. haftadan itibaren dr oğlu olacağını söyledi. Şuan 22 haftalık . Dün detaylıya girdi. Dr demiş ki ne oğlu kızım baya kız bu çocuk. Şimdi bende kızıma alıştım. Ona kıyafetler aldım. Bende bu hafta detaylıya giricem acaba değişir mi. Tabi sağlıklı olsun hiç fark etmez benim içinde. Böyle değişen çok var mı ki?

Bazı kaynaklarda 19-23 hafta arası detaylı yapılır diyor bazılarında da 20-24 haftalar arası diyor. Genelleme yaparsak 19-24 haftalar arası uygun oluyor :)
Kızımda geç kaldığım için yaptıramamıştım ayaklarını karnına çektiği için organları görünmüyordu bu defa yaptırıcam inşallah

Ewt cnm bn yinede tuzu baya baya azaltiorm internettn okuduklarim bni cok korkuttu,tansiyonu dusurmk icin onerilerinz varmi
Akşamları sarımsaklı yoğurt veya sarımsakları ezip limon suyu ekle çorbalarına kat grip soğuk algınlığına karşıda çok etkili bağışıklığı güçlendiriyor

Değişen oluyor ama çok sık olan birşey değil. Doktorun hiç tereddütte kaldı mı?

Kızımda geç kaldığım için yaptıramamıştım ayaklarını karnına çektiği için organları görünmüyordu bu defa yaptırıcam inşallah
Hadi inşallah :)

Kısacası yaptığı işi önemsemeyen birine denk gelmişsin geri zekalı bizim psikolojimizi anlayamaz tabii
Ne demek doğunca ne yapacaksın amacımız zaten bir problem olup olmadığını öğrenmek ona göre hazırlıklı olucaz deseydin
Böyle insanlara doktorluk vasfı verenlere yazıklar olsun çok kızdım gerçekten

Ne kadar mantıklı ve doğru bir açıklama tebrik ederim doktorunu ki 40 dk zaman ayırmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…