- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.581
Bende bugün kan verdim değerlerime baktırmak için.ilk hamile olduğumu oğrendigimde yaptıtmıştım başka hiç baktırmadım. Kramplarıtm fazlalaştı magnezyum eksikliğinden sanırım birde trombositim normalde düşük her hastane kabul etmiyo kan unitesi olması lazım.bakalım sonuçlar yarına hayırlısı inşallah
Şey için soruyorum CD yi şimdi üniversite hastanesine gidecem ya bide kendi doktorum bakmak isterse diye o özelde çünkü19+5 se 20. Haftan demektir... 19-23. Haftalar en ideal haftalar canım doktoruna güven...
Cd götürmedik , bana video verilmedi..
böyle bir uygulama varsa 50
Kuruşluk cdyi de verirler diye düşünüyorum
bende 1,5 kilo aldım :) ama karnım kocaman oldu :)Canım ben genelde sabahları banyo öncesi tartılıyorum kıyafetle moralim bozulur:)) ikinci gebelik de genelde daha fazla kilo alınıyormuş canım. Bence bir maşallah da sana.
canım bende çok oluyor o ağrı . dayanamayıp bende doktora gittim magnezyum verdi bana. onu içmeye başlayınca azalmaya başladı ağrım. doktor olur bu ağrılar kramp gibi olur. karnın büyüdükçe olacak dedi. magnezyum eksikliğindende olurmuşgünaydın kızlar.. dün aksamdan beri karnımın altında asırı baskı agrı acı var.. asagı dogru cekme gibi.. cok korkuyorum aksam kontrolüm var ama sizin de oluyor mu bacak arama kadar acısı gerginliği oluyor
Kızlar 5 Aralıkta muayene oldum 27 Aralığa randevu verdiler detaylı için 22+4 olucaz geç olmaz değilmiKızlar detaylı ultrason için İst-anadolu yakasında hangi hastane ve doktora gittiniz? Bende bu hafta gideceğim..
Geç değil çok güzel bir zamanda gireceksin detaylıyaKızlar 5 Aralıkta muayene oldum 27 Aralığa randevu verdiler detaylı için 22+4 olucaz geç olmaz değilmi
Geçmiş olsun kan şekerin tansiyonun düşmüş bu aralar dikkat etmek lazım sabahın ilk saatlerinde az da olsa kahvaltı şartherkese merhaba güzel anneler ve bebekleri uzun zamandır giremiodm herkesi merak ediorm umarım herkes iyidir bebekleriyle biz bugün kızımla kötü bir macera atlattık çok şükür iyiyiz şimdi sabah ilk ders sınıfta sandalyede otururken tansiyonum düştüğünden yere düşüp bayılmşm kafa üstü gözümü açtığmda öğretmen arkadaşlar korkan öğrencilerimi gördüm ambulansla hastaneye gittik çok şükür iyiyiz kan tahlili yapıldı serum verildi bu hafta raporluyum sanırım heyet alacağm benim için tatil böle kötü bir olayla başladı hiçbir şey değil o an bebeğini düşünüosun ya annelik işte çok şükür Allah bağışladı bize verilmiş sadakamız varmış
hem kendi doktorum hem de tıp fak. doktor 1 hafta önden gidiyosun deyince tereddüt ettim sanki 24. hafta gibi oluyorGeç değil çok güzel bir zamanda gireceksin detaylıya
Doğru söylüyor kızımda hep erkek istedik şimdi keşke kız olsa demedim değilYüzünü çok net gördük bir sorun yok şükür ama işte cinsiyeti göremedik doktorda pek tatmin etmedi tokattada imkanlar sınırlı başka şehirede gidemiyorum seyehat yasak şaştım kaldım eşimde sağlıklı ya gerisini takma diyor
Bazı kaynaklarda 19-23 hafta arası detaylı yapılır diyor bazılarında da 20-24 haftalar arası diyor. Genelleme yaparsak 19-24 haftalar arası uygun oluyor :)hem kendi doktorum hem de tıp fak. doktor 1 hafta önden gidiyosun deyince tereddüt ettim sanki 24. hafta gibi oluyor
Normali 12/8 bence de yüksek değil ama bence tuz tüketme zaten yediğimiz peynir zeytin ekmek herşeyde tuz var bir de sarımsak tüketmeye çalış dengelensinKizlar bgn ayrintili ultrasyonum vardi dr.a dedim ki ellerimde uyusma internette okuduum kdryla tansiyondan olabilir die yazio ewe tansiyon aleti aldm Kac cikio die sordu 13e 8dedim imkansiz ole cikamaz cikarsa kotu senin adina dedi makinen bozuktur dijitaller dogru olcmeybilir kndi aranizda doktorculuk oynamayin,bayilirsnz tansiyon hastasi olmaya faln nese kendi dr.nda olc dedi ciktk kndi dr.mda 13e 8cikti,dr.m 14 9kotunun iisidr dedi endiselenick bise yok falan aranizda tansiyon takibi yapan varmi szce hangisine inanmaliym
Kızımda geç kaldığım için yaptıramamıştım ayaklarını karnına çektiği için organları görünmüyordu bu defa yaptırıcam inşallahBazı kaynaklarda 19-23 hafta arası detaylı yapılır diyor bazılarında da 20-24 haftalar arası diyor. Genelleme yaparsak 19-24 haftalar arası uygun oluyor :)
Akşamları sarımsaklı yoğurt veya sarımsakları ezip limon suyu ekle çorbalarına kat grip soğuk algınlığına karşıda çok etkili bağışıklığı güçlendiriyorEwt cnm bn yinede tuzu baya baya azaltiorm internettn okuduklarim bni cok korkuttu,tansiyonu dusurmk icin onerilerinz varmi
Değişen oluyor ama çok sık olan birşey değil. Doktorun hiç tereddütte kaldı mı?Kızlar Günaydın ... Bir arkadaşımız var 11. haftadan itibaren dr oğlu olacağını söyledi. Şuan 22 haftalık . Dün detaylıya girdi. Dr demiş ki ne oğlu kızım baya kız bu çocuk. Şimdi bende kızıma alıştım. Ona kıyafetler aldım. Bende bu hafta detaylıya giricem acaba değişir mi. Tabi sağlıklı olsun hiç fark etmez benim içinde. Böyle değişen çok var mı ki?
Hadi inşallah :)Kızımda geç kaldığım için yaptıramamıştım ayaklarını karnına çektiği için organları görünmüyordu bu defa yaptırıcam inşallah
Kısacası yaptığı işi önemsemeyen birine denk gelmişsin geri zekalı bizim psikolojimizi anlayamaz tabiiPeki ayrintiliniz nasil gecti bnm ole 10-15dkka anca surdu dr.kendinden fazlasyla emin pek bise anlatmadi hatta bn merak edip ekrana bakiodm ne anlicksnki dogunca napicksn faln dedi sinir oldum,bnmde 10cocugum yok senin icin siradan olabilir bnm icin ole degil adama brz sinirlendm keske burda olsaydida oda okuyabilseydi
İnsan evladıymış inşallah hepimiz öyle insanlara denk gelirizBenimde on yada on beş dakika sürdü ben bakmak isteyince ekranı döndürüp gösterdi hatta anlattı şuraşı kalbi burası midesi burnu falan diye elleri
Ne kadar mantıklı ve doğru bir açıklama tebrik ederim doktorunu ki 40 dk zaman ayırmış zatenKeşke yüzüne söyleseydin canımm bazı doktorlar ne kadar duygusuz hödük!! Keşke doktor olacaklarına manav olsalardı. Hıyarlık yapacaklarına hıyar satarlardı... Çok sinirleniyorum böylelerine..
Neyse bebişhin iyi olsunnn daaa.. Önemli olan o...
Benimki 40 dkya yakın sürdü, fazla soru sormayın dikkatim dağılmadan belli bir yol izlemek isterim dedi , gerekli yerlerde başta ve sonda açıklama yaptı sadece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?