- 13 Mayıs 2015
- 268
- 249
- 53
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.501
Canım günaydın. Bende de var ben anlayamadım ne olduğunu herkeste olan bişey mi? :)Kızlar göbek çizginiz çıktı mı? Ben dün farkettim göbek deliğimin altından başlıyor vajinamın üst kısmında da devam ediyor. Göbek deliğimin üstünden yukarıya doğru da çıkarsa tam vücudumu 2 ye bölecek
Guzel haberlerle geldin cnm. cinsiyette de gec olsun guc olmasin. yerim onu. Darisi ayrintiliya insallah..Merhaba bayanlar nasılsınız okumadığım 1400 mesaj var umarım herşey yolundadır. Bugün kontrol günümdü benim geç döllenme nedeniyle 18+3 beklediğim bebeğim 19+6 olmuş doktorumun tabiri ile şaha kalkmışçok şükür maşallah. Bu grupta cinsiyeti en son öğrenen ben olacağım demiştim o yönde devam ediyoruz utangaç bir kuzum var döndü totoyu yattı secdeye göstermedi yine 2 hafta sonra detaylı ultrasona kaldı artık kismetse benden bu kadar öpüyoruz sizleri
Cnm bence aklinda kalmasin bir kan ver.Ay deme ya iyice turstım şimdi.daha kontrolüme 15 gün var.acaba özele mi gitsem.yalnız geçirmediğim çıkarsa ortaya ne yapacağım.raporda vermezlerki.
İzne çıkınca bol bol dinlenirsin canım.son dinlenmelerin olacak zaten.sabahlara kadar memiş vericen oğluşuna.uykusuzluktan halisinasyon bile görebilirsin.ben uykudan uyanıp yorganların yastıkların altından kızımı arardım:)
O haftada duzensiz hareket normal diye yaziyor kitaplar cnm. ben 20 de rahat hissetmeye baslamistim.Arkadaşlar dünden beri kafaya taktım benim bebisin hiç hareketlerini hisdedemiyorum tam olarak 19+3 oldum sadece bundan çok önce bir kipirtilar hissettim hepsi bu.2 bebeğim.Sizler hissediyormusunuz lütfen cevap
Buğday tenliyim ben ama gözle görülür hale gelmiş çizgi zamanla koyulaşacakmı bakalım.Ben de çıkmamış daha.esmer misin?esmerlerde daha çabuk çıkıyor diyorlar
Evet bazılarında kalıyormuş. İnşallah kalmaz.Sen diyince baktım.hafif belirmeye başlamış çizgi.kızımdada belirginleşmişti ama çok koyu kahve değildi.doğum sonrası tamamen geçti şükür.çünkü bazılarında temelli kalıyormuş iz gibi.
Evet hamilelerin %75 inde oluyor. Beyaz tenlilerde çok çok nadir oluyormuş.Canım günaydın. Bende de var ben anlayamadım ne olduğunu herkeste olan bişey mi? :)
Seninle aynı haftalığım ama bende hareket hissetmiyorum. Doktorum 21 haftaya kadar normal dedi. aynen bazen ufak kıpırtılar var ama tekme şeklinde bişey hissetmedim.Arkadaşlar dünden beri kafaya taktım benim bebisin hiç hareketlerini hisdedemiyorum tam olarak 19+3 oldum sadece bundan çok önce bir kipirtilar hissettim hepsi bu.2 bebeğim.Sizler hissediyormusunuz lütfen cevap
Tekme şeklinde değilde seyirme gibi yani böyle sanki damar atıyormuş gibi hissedersiniz ben 23. haftadayım yeni yeni tekme şeklinde hissediyorum.Seninle aynı haftalığım ama bende hareket hissetmiyorum. Doktorum 21 haftaya kadar normal dedi. aynen bazen ufak kıpırtılar var ama tekme şeklinde bişey hissetmedim.
Ben en son kararımı hemen söyleyeyim. İlk başta oda takımı alacaktım büyüyen beşikli, ilk zamanlar için de anne yanı beşik düşünüyordum. Son kararım ise 3 kapaklı dolap ve şifonyer alacağım. Beşik yerine de park yatak aldım. Park yatak tercih etme nedenim eşimin ve benim ailem farklı şehirlerde ve biz sürekli seyahat halindeyiz. Park yatağı yanımızda her yere götürebiliriz böylece bebiş yerini yadırgamaz hep yatağında yatmış olur. Park yatağı kullanabildiğimiz kadar kullanacağız sonra çocuğun isteğine göre birşey alırız diye düşündük. Ama ailelerle aynı şehirde olsaydım kesinlikle büyüyen beşikli bir oda takımı düşünürdüm. Annen neden istemiyor?bebek odası alma planım var ama büyüyen beşik almak istiyorum ama etrafımda annem dahil tavsiye etmiyor siz ne öneriyorsunuz?
Yeni doğan bebeğin güzel bir beşiği olmalı diyor büyüyen beşikler büyük ve anneme göre sevimli gözükmüyor bizim komşu bebeğine bebek odası vebüyüyen beşik aldı ama o kullanışlı bulmamış çok derin dedi ayarlama modu yokmuş onunkinde onu alsanda yeni bir beşik alman lazım diyor bebek 6 aya gelene kadar odandan uzakta olmaması için çocuk 4 yaşına gelince nasıl bir yatak istediği tartışılır dedi şimdi oğlu 4 yaşında tüm odasını yeniledi boşuna para vermişim o kadar diyor. bende 3 kapılı dolap bide şifonyer alıp bormal beşik mi alsam diye düşünüyorum.Ben en son kararımı hemen söyleyeyim. İlk başta oda takımı alacaktım büyüyen beşikli, ilk zamanlar için de anne yanı beşik düşünüyordum. Son kararım ise 3 kapaklı dolap ve şifonyer alacağım. Beşik yerine de park yatak aldım. Park yatak tercih etme nedenim eşimin ve benim ailem farklı şehirlerde ve biz sürekli seyahat halindeyiz. Park yatağı yanımızda her yere götürebiliriz böylece bebiş yerini yadırgamaz hep yatağında yatmış olur. Park yatağı kullanabildiğimiz kadar kullanacağız sonra çocuğun isteğine göre birşey alırız diye düşündük. Ama ailelerle aynı şehirde olsaydım kesinlikle büyüyen beşikli bir oda takımı düşünürdüm. Annen neden istemiyor?
Ben hafif odalar arası gidebilen bir park yatak almayı düşünüyorum nasipse. İki katlı önce yukarıda sonra aşağıda yatacak şekilde. Zaten arkadaşlarımın söylediği şu oldu. Boyu uzayınca dönüyor ya, en kısmına da boyuna yatabiliyor sıkışıyor dolayısıyla. Rahat edemiyormuş. Kısa süreliğine kullanabileceğim beşik ya da anne yanı şu an için düşünmüyorum. İki yatak alacağıma sallayan 4moms sallanan beşik almayı isterim o da çok pahalı :)bebek odası alma planım var ama büyüyen beşik almak istiyorum ama etrafımda annem dahil tavsiye etmiyor siz ne öneriyorsunuz?
Büyüyen beşiklerin kademeli olanları var ilk 6-7 ay 1. kademede yani yüksekte yatırıyorsunuz bebeği, hareketlenmeye başlayınca 2. kademeye geçiyorsunuz yani derine. Park yataklarda da aynı mantık var. Normal beşik alın o zaman sonra çocuğun istediği gibi bir yatak ya da oda takımı alırsınız. Bende park yataktan sonra çocuğun isteğine göre bir yatağa ya da oda takımına geçeceğim.Yeni doğan bebeğin güzel bir beşiği olmalı diyor büyüyen beşikler büyük ve anneme göre sevimli gözükmüyor bizim komşu bebeğine bebek odası vebüyüyen beşik aldı ama o kullanışlı bulmamış çok derin dedi ayarlama modu yokmuş onunkinde onu alsanda yeni bir beşik alman lazım diyor bebek 6 aya gelene kadar odandan uzakta olmaması için çocuk 4 yaşına gelince nasıl bir yatak istediği tartışılır dedi şimdi oğlu 4 yaşında tüm odasını yeniledi boşuna para vermişim o kadar diyor. bende 3 kapılı dolap bide şifonyer alıp bormal beşik mi alsam diye düşünüyorum.
Ben hafif odalar arası gidebilen bir park yatak almayı düşünüyorum nasipse. İki katlı önce yukarıda sonra aşağıda yatacak şekilde. Zaten arkadaşlarımın söylediği şu oldu. Boyu uzayınca dönüyor ya, en kısmına da boyuna yatabiliyor sıkışıyor dolayısıyla. Rahat edemiyormuş. Kısa süreliğine kullanabileceğim beşik ya da anne yanı şu an için düşünmüyorum. İki yatak alacağıma sallayan 4moms sallanan beşik almayı isterim o da çok pahalı :)
Ben 19+2 de yaptırmıştım. 12 Aralıkta 2. dozu yaptıracağım.Günaydın kızlar tetanoz aşısı yaptıran var mı aranızda kaçıncı hafta da yapılıyor
Sabah sabah bileğimin yanını kestim hastane de sordular yapıldı mı diye doktorunuzla görüşün sonra yapalım dedilerBen 19+2 de yaptırmıştım. 12 Aralıkta 2. dozu yaptıracağım.
Ben dün yaptirdim canim 20+4 te.Günaydın kızlar tetanoz aşısı yaptıran var mı aranızda kaçıncı hafta da yapılıyor
Geçmiş olsun. Tam da tetanoz haftasında kesmişsin bileğiniSabah sabah bileğimin yanını kestim hastane de sordular yapıldı mı diye doktorunuzla görüşün sonra yapalım dediler
19+4 üm sağlık ocağına da gitmedim hiç bu bahaneyle gidiyim barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?