2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Şey için soruyorum CD yi şimdi üniversite hastanesine gidecem ya bide kendi doktorum bakmak isterse diye o özelde çünkü
Ben de üniversite hastanesinden tedirginim keşke özele gitme şansım olsaydı detaylı randevusunu almaya gittim bi kovmadıkları kaldı acele edin acele edin diye

Eşim şok olur herhalde ben de mutlu olurum içimde öyle bir his var

Çok ciciymiş hem o eski bildiğimiz kundaklama gibi çocuğu sıkan bir şey değil zaten beğendim ben

Çok ciciymiş hem o eski bildiğimiz kundaklama gibi çocuğu sıkan bir şey değil zaten beğendim ben
Eskilerde sımsıkı yapıyorlarmış kundağı o tehlikeli sayılır. Akciğer gelişimini engelliyormuş. Yeni sistemde amaç kolları sabitlemek, ayaklar serbest kalacak. Bebeğin sinir sistemi ilk 3 ay tam gelişmediği için istemsiz hareket ediyor kendi el kol hareketleri yüzünden korkup gece uyanıyor. Bunu ortadan kaldırmak için kundak iyi bir çözüm. İlk 3-4 ay öneriyorlar zaten. Sonra bebek kendi kendine dönmeye başlayınca bırakıyorsun kundağı :)

Ben tam kundağa karşıyım gelişimini engelliyor çocuğun diye düşünüyorum.ama yarım kundak yada gevşekce bişey yapılabilir.çünkü yeni doğan bebeklerde çok sıçrama boşluğa düşer gibi olma oluyor.kızımda battaniyesiyle gevşekçe sarıyordum daha huzurlu uyuyordu.amaç burda kolları vücuda temas ettirmek.

Tam kundak yapılmamalı kesinlikle yararından çok zararı var. En son vereceğim linkteki açıklamaları okudum ve hoşuma gitti. Ayrıca oradaki annenin kullandığı 4 kundak şekli çok kullanışlı (yazının sonunda foto koymuş). Ben de o şekilde yapacağım sanırım :)

http://bebekveben.com/bebegi-kundaklamanin-avantajlari-ve-dezavantajlari/

3 ve 4 numarada kolları içine almamış.en çok kollar boştayken çocuk boşluğa düşer gibi oluyor.birde yan yatırma yastığı kullandım ben bir iki ay.boğulmalara karşı çocuğu yan yatırma amaçlı .ondanda almanı öneririm.

3 ve 4 numarayı bebek kendi kendine dönmeye başlayınca kullanmış. O yastıktan da alacağım faydası var onun da

Bennnn bana kız ayrıntıda erkek dediler sonra ben kız demişlerdi diyince kızada benziyor dedi :) hala şaşkınım on beş gün sonra kontrol var bakalım onda ne olacak

Ben
Ben yapmak isriyorun e bebekte kundaklar var onlardan alacam

Bennnn bana kız ayrıntıda erkek dediler sonra ben kız demişlerdi diyince kızada benziyor dedi :) hala şaşkınım on beş gün sonra kontrol var bakalım onda ne olacak
Tatlım ayrıntılı da nasıl anlayamıyorlar ki. Bunlar bebeğimizin böbreğine , kalbine safra kesesine bakıyor. Daha kızı erkeği ayırt edemeyecek kadar görüntüye sahip değilse nasıl bakıyorlar . Bakalım bana ne diyecek.

Bebeğin pozisyonuyla ilgili bir durum sanırım bacakları sürekli kapalı kendine çekik durumda hatta bana son aya kadar bekle cinsiyet için dedi bende anlamadım

Eskiden değil 3 yıl önce arkadaşın yengesi gelmiş ziyarete bebeği ben kundaklıyım demiş öyle bir sıkmış ki geri zekalı çocuk morarmış resmen 10 dk. sonra arkadaşa çok kızmıştım kızıma annem ve benim dışımda hiç kimse dokunmadı çok şükür bu arada hiç kundak yapmadık biz yapmasak da oluyo yani

Yuh yani manyakmıdır nedir kadın. Zorunluluk değil tabiki ama ben yapmayı düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…