- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.621
Ben eşim için yapıyorum hemen her akşam tansiyon ilacı kullanıyo zaten yediği günler daha iyi olduğunu söyler benim tansiyonum daha da düşüyor o ayrı konuCok tesekkur ederim bu aksam baslicam ins.snr esime oh ohh
Beni de çıkarmışlar canım boşver. Benim saatlerce mesaj yazacak boş vaktim yok her baktığımda 500-600 msj birikmiş oluyor. Bizim daha öncede burdan başka kızlarla whatsapp grubumuz vardı o zaman ben aktiftim işlerim yoğun değildi yazmayanı falan çıkarmamıştık. Yaptıkları ayıp ama boşver takma :))Kızlar beni whatsapp grubundan niye çıkardınız ? Ben çok takip edip katılamıyorum. O ayrı bir konu ama yapılan ayıp bir davranış.
Evet bence de lateks alın doktorlarda lateks öneriyor. Ben park yatak aldığım için pamuk yatak aldım.kızlar bebek yatağı konusunda ne düşünüyorsunuz biz yatsanın lateks yatağını düşünüyoruz lateks yatakları tavsiye etmişler genelde bebek omurgası için ???
ben de kundağı düşünmüodm ama yapmak gerekliymiş hem doğumumuz inşallah nisanda olacak bebek üşür hem de uykudayken bebek istemsizce kendi ellerinin kollarının birbirne değmesinden korkabiliyormuşAranızda bebeğe kundak yapacak olan var mı? Ben kundaklamayı düşünüyorum. Artık yabancı kaynaklar bile öneriyor kundağı. Şöyle bir şey buldum hem kundak hem uyku tulumu. İlk zamanlar yorgan kullanmakta sağlıklı değilmiş o yüzden uyku tulumu alacaktım. Bu ikisi bir arada olmuş alsam mı acaba?
https://tr.aliexpress.com/item/0-6M..._6&btsid=11dcdca0-26ec-4553-ad9f-7f4570175a4b
Geçmiş olsun kan şekerin tansiyonun düşmüş bu aralar dikkat etmek lazım sabahın ilk saatlerinde az da olsa kahvaltı şart
Canim dr dan dr a bakiyorum evde bakinca degisik cikiyor bir dusuk bir normal degisiyor cunku[/QUO
ben de dijitalden ölçüyorum dijitalin sonuçları farklı çıkabiliyormuş
Aynen öyle. Dr Harvey Karp diye bir pediatrist var ben onun kitaplarını aldım okumaya başlayacağım inşallah zaman bulabilirsem. Adam bebeği susturma ve uyutma konusunda uzman nerdeyse. 5s kuralı var. Youtube da falan videoları var istersen ordan da izleyebilirsin.ben de kundağı düşünmüodm ama yapmak gerekliymiş hem doğumumuz inşallah nisanda olacak bebek üşür hem de uykudayken bebek istemsizce kendi ellerinin kollarının birbirne değmesinden korkabiliyormuş
İlginç gerçekten yapılan ve çok çok ayıp. Rahatsız olunan başka bir şey var sanırım. Her neyse hayırlısı :)Beni de çıkarmışlar canım boşver. Benim saatlerce mesaj yazacak boş vaktim yok her baktığımda 500-600 msj birikmiş oluyor. Bizim daha öncede burdan başka kızlarla whatsapp grubumuz vardı o zaman ben aktiftim işlerim yoğun değildi yazmayanı falan çıkarmamıştık. Yaptıkları ayıp ama boşver takma :))
kızlar bebek yatağı konusunda ne düşünüyorsunuz biz yatsanın lateks yatağını düşünüyoruz lateks yatakları tavsiye etmişler genelde bebek omurgası için ???
Şöyle bir durum var biz aylardır burada yazışan insanlarız, belli bir seviyeye gelmiş tanışıklığımız var. İçlerinden birisi en azından birer msj atsaydı bize "kızlar ortalıkta görünmüyorsunuz çıkaralım mı gruptan yoksa böylemi devam edeceksiniz?" deseydi (ki bu bile yanlış,saçma birşey bence) daha insancıl olurdu. Dedim ya boşver takılacak bir mevzu değil sadece yapılan dediğin gibi çok ayıp.İlginç gerçekten yapılan ve çok çok ayıp. Rahatsız olunan başka bir şey var sanırım. Her neyse hayırlısı :)
Bi de bu konuyla ilgili şubat annelerinde çok bilgili birisi vardı. Orayı okumuştum bi ara o da yatsanın lateks yatağını tavsiye ediyordu. Hatta yatsan happy di sanırım modelide. Ben normal beşik alsaydım ondan alacaktım.kızlar bebek yatağı konusunda ne düşünüyorsunuz biz yatsanın lateks yatağını düşünüyoruz lateks yatakları tavsiye etmişler genelde bebek omurgası için ???
İlginç gerçekten yapılan ve çok çok ayıp. Rahatsız olunan başka bir şey var sanırım. Her neyse hayırlısı :)
Ben bu sabah size günaydın diye yazdım. Daha öncede watsaptan yine size yazdım . Hiç biriniz bana karşılık bile vermedi. Dedim ki yazışıyorlardır görmemişlerdir. Telefonla takibi sağlayamadım bu doğru çok fazla yazışma vardı. İşim pc başından olduğu için buradan yazmak daha kolay, bu bir gerçek. Hatta kızlar ben çıkacağım yetişemiyorum diye yazmayı bile düşündüm. Ama daha sonra bu insanlar birbirlerine değer veriyor bunu yazmam terbiyesizlik olur diye yemin ederim bu şekilde düşünüp yazmadım. Ya tabi ki burada kimse kimseyle arkadaş olmak zorunda değil. Ama kızlar siz katılamıyorsunuz sizi çıkaralım mı deyip yazsaydınız daha şık olurdu.Kırıldım sadece.Kadınlar klubu sitesini açmaya , mesaj okumaya , cevap vermeye , cümleler yazmaya , aylardır konuştuğunuz bebeğinize dua eden insanalrın arkasından konuşmaya zamanınız var ama
Whatsp grubundaa bir nasılsınız , günaydın demeye zaman yok... Öyle mi?
İçimizde çalışan insanlar var, 40 saat dersi olan öğretmen var , kocası telefonu eline alıyor diye kendisine kızan arkadaş var ama Allahın selamını eksik etmiyorlar sağolsunlar... Bu değer vermektir.
Şahsım adına sonsuz bir sessizlikle grupta takılıp burda aktif olan arkadaşlarla ilgili beni rahatsız eden konu bu.
Empati de yapmak lazım.
Çok fazla mesaj yazıldığı için ben öyle birşey görmedim gördüm dersem yalan olur. Burda tartışılacak birşey yok uzatılacak bir konu da yok benim açımdan. Ben grubu sessize almıştım ara ara bakıyordum yazdıysanızda o kadar msj arasında kaçırmış olabilirim. Ben burada aktifim çünkü benim işim şu anda tamamen bilgisayarla yıl sonu geldiği için evrak girişi yapıyorum bir de gelen giden çok oluyor. Telefonu çok nadir elime alabiliyorum. Bilgisayarda işimi yaparken burayı da takip edebiliyorum arada. Bir anda atmak yerine bire bir bi mesaj atılsaydı daha iyi olurdu. Sadece ayıp oldu o kadar uzatılacak bir konu yok. Çoğunluk öyle karar vermiş böyle olmuş bitti...@simarik83 vecancangunes grupran çıkarmadan önce neden gruba hiç yazmadığınızı ama buraya yazdığınızı defalarca dile getirdik. kaç kere kızlar sorun mu var diye cevap verdik ama watsapp ta bizi ciddiye almayıp burada aktif olduğunuz için grupta olmanıza anlam veremedik.
canım benim baktığımda yatsanın happy modeli ben beşik alıcam canım ikeadan yatakta kararsız kaldım omurga gelişimi için çok önemli yumuşak sünger yatakları ortopedistler kesinlikle önermiyorBi de bu konuyla ilgili şubat annelerinde çok bilgili birisi vardı. Orayı okumuştum bi ara o da yatsanın lateks yatağını tavsiye ediyordu. Hatta yatsan happy di sanırım modelide. Ben normal beşik alsaydım ondan alacaktım.
Ben gittiğim özel hastanede yaptıracaktım radyolog izine ayrılmış doktorum da üni hastanesinde yaptır dedi ne bilimBen de üniversite hastanesinden tedirginim keşke özele gitme şansım olsaydı detaylı randevusunu almaya gittim bi kovmadıkları kaldı acele edin acele edin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?