2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım benim baktığımda yatsanın happy modeli ben beşik alıcam canım ikeadan yatakta kararsız kaldım omurga gelişimi için çok önemli yumuşak sünger yatakları ortopedistler kesinlikle önermiyor
Bence onu al. İstersen şubat annelerini de oku dicem ama hangi sayfalardaydı o yatak muhabbeti bilmiyorum :).

selam kızlar sanırım watsup grubunda sıkıntılar olmuş. açıkçası aynı sıkıntıyı yaşayacağımı bildiğim için hiç girme teşebbüsünde bulunmadım. kimse grupta değilde burda neden aktifsin diye bir soru soramaz bence. ya da herkes herşeye yorum yapmak zorunda değl bazen yazdıklarınızı okumak bile bize iyi gelebilir.
yazmayan arkadaşların grupta kalmasında ne gibi bir sıkıntı olabilir ki zaten...
burda da yazı çok olduğu zaman sayfalrı hiç okumadan bişeyler yazabiliyoruz ki ben çoğunluk öyle yapıyorum her zaman giremiyorum çünkü.
ama iyi olan arkadaşları gördükçe seviniyorum yada bilgi alıyorum.
darılmayın birbirinize

bu arada benim kasık üzeri ve karnımda çok acıma oluyor. sizler de de oluyormu acaba. göbeğim büyüdüğü içinmi acıyor bilmiyorum ama tedirgin oluyorum
magnezyum eksiğindende olabiliyormuş bebek büyüdüğü içinde oluyormuş korkulacak bişey yokmuş

bu arada benim kasık üzeri ve karnımda çok acıma oluyor. sizler de de oluyormu acaba. göbeğim büyüdüğü içinmi acıyor bilmiyorum ama tedirgin oluyorum
Bende de var bir kaç gündür. Acayip basınç hissediyorum ama acımıyor. Sadece artık eğilince çok rahatsız oluyorum.

Ben reflü yatağı aldım bir de beşiğin içinde kendinden çıkan standart çok yumuşak olmayan bir yatak var onlarla idare edeceğim bakalım...
Marka model bulursan alırken paylaşır mısın canım?
Altın yatağın dunlopilla baby modeli var memnuniyet oranı iyi fakat fiyat olarak bana çok geldi 1590 tl bizde işbir ve yatsana baktık yatsanın happy yatağından memnun kalan çok https://yatsan.com/urunler/happy/ ortopedist tavsiyelerine de uygun bir yatak aynı şekilde ikeanın da lateks yatağı var bir arkadaşım ortopediste sordu kesinlikle visco önermiyorum orta sertlikte olsun demiş ama marka vermemiş lateks yatakta karar kıldık ama markalar arası fiyat farkı çok bebeğinde gelişimi için yatak çok önemli derdini de anlatamıyor ki yavrucak rahat edemiyorum desin böyle kararsız kaldık en son kararımızı yazarım canım reflü içinde bunu almak istiyorum https://www.e-bebek.com/cok-fonksiyonlu-yatis-yastigi-asortili-p-sev-9021/

Allah korusun canım benim kaybetmek Yok asla !!
Sıcacık yuvasında büyüsün sağlıkla :)

Ewt cnm bn yinede tuzu baya baya azaltiorm internettn okuduklarim bni cok korkuttu,tansiyonu dusurmk icin onerilerinz varmi
Canım benim de bir kere 13/9 çıktı ama ciddi bir panik yaşamıştım.
Bol su iç canım idrar genel de iyi gelir düşürmek için!
Tuzu azaltmak iyi fikir canım.
Kansızlık sorunun yoksa doktoruna mutlaka danışarak limonlu su içebilirsin canım.

Ordaki konuşmalardan çıkan sonuç yatsanın lateks yataklarıydı ve çoğunluk happy tercih etmişti. Ben sana özet geçmiş oliyim
saol canım benim içinde şuan sıralamada yatsan happy 1. sırada okudukça kafan daha çok karışıyor ben en iyisi gidip yakından inceliyim sonra çok düşünmeden alayım

öğretmenim bende çok özledim seni. aklımdan geçiyodun mseajını gördüm. nasılsın
İyiyim canım eşim şehir dışında hasretlik var serde annemlerde kalıyorum biraz düzenim bozuldu:))
Kardeşim rahatsız hala dolayisiyla ona da biraz üzgünüm.
Oğlum büyüyor teyzesi tekmeler atıyor.
Her sabah boğazımda bir ağrı var canım inşallah hasta olmam.
Sen nasılsın bakalım? Kuzucuğun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…