- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.641
Bence onu al. İstersen şubat annelerini de oku dicem ama hangi sayfalardaydı o yatak muhabbeti bilmiyorum :).canım benim baktığımda yatsanın happy modeli ben beşik alıcam canım ikeadan yatakta kararsız kaldım omurga gelişimi için çok önemli yumuşak sünger yatakları ortopedistler kesinlikle önermiyor
magnezyum eksiğindende olabiliyormuş bebek büyüdüğü içinde oluyormuş korkulacak bişey yokmuşbu arada benim kasık üzeri ve karnımda çok acıma oluyor. sizler de de oluyormu acaba. göbeğim büyüdüğü içinmi acıyor bilmiyorum ama tedirgin oluyorum
Bende de var bir kaç gündür. Acayip basınç hissediyorum ama acımıyor. Sadece artık eğilince çok rahatsız oluyorum.bu arada benim kasık üzeri ve karnımda çok acıma oluyor. sizler de de oluyormu acaba. göbeğim büyüdüğü içinmi acıyor bilmiyorum ama tedirgin oluyorum
Altın yatağın dunlopilla baby modeli var memnuniyet oranı iyi fakat fiyat olarak bana çok geldi 1590 tl bizde işbir ve yatsana baktık yatsanın happy yatağından memnun kalan çok https://yatsan.com/urunler/happy/ ortopedist tavsiyelerine de uygun bir yatak aynı şekilde ikeanın da lateks yatağı var bir arkadaşım ortopediste sordu kesinlikle visco önermiyorum orta sertlikte olsun demiş ama marka vermemiş lateks yatakta karar kıldık ama markalar arası fiyat farkı çok bebeğinde gelişimi için yatak çok önemli derdini de anlatamıyor ki yavrucak rahat edemiyorum desin böyle kararsız kaldık en son kararımızı yazarım canım reflü içinde bunu almak istiyorum https://www.e-bebek.com/cok-fonksiyonlu-yatis-yastigi-asortili-p-sev-9021/Ben reflü yatağı aldım bir de beşiğin içinde kendinden çıkan standart çok yumuşak olmayan bir yatak var onlarla idare edeceğim bakalım...
Marka model bulursan alırken paylaşır mısın canım?
şubat anneleri neler yazışmıştır kim bilir hangi tozlu sayfada kalmıştır bebiş yatağı :)Bence onu al. İstersen şubat annelerini de oku dicem ama hangi sayfalardaydı o yatak muhabbeti bilmiyorum :).
Canım sorma benim de kocaman göbeğim oldu eşim muayene esnasında çekince Yok dedim bu ben değilim :)bende 1,5 kilo aldım :) ama karnım kocaman oldu :)
Allah korusun canım benim kaybetmek Yok asla !!tamam canım önerilerini dikkate alacağım:)ilgine tşk ederimKilim ve tohum Allah kimseyi evladıyla sınamasın gerçekten zormuş bugün az kalsın bebeğimi kaybediodum o ince çizgideydik şükürler olsun ki bebeğim hayatta
Ordaki konuşmalardan çıkan sonuç yatsanın lateks yataklarıydı ve çoğunluk happy tercih etmişti. Ben sana özet geçmiş oliyimşubat anneleri neler yazışmıştır kim bilir hangi tozlu sayfada kalmıştır bebiş yatağı :)
SüpersinOrdaki konuşmalardan çıkan sonuç yatsanın lateks yataklarıydı ve çoğunluk happy tercih etmişti. Ben sana özet geçmiş oliyim
Canım rahim büyüdüğü için olabilir endişelenme..bu arada benim kasık üzeri ve karnımda çok acıma oluyor. sizler de de oluyormu acaba. göbeğim büyüdüğü içinmi acıyor bilmiyorum ama tedirgin oluyorum
ÖZledim seni mor kelebek :) nasılsın?magnezyum eksiğindende olabiliyormuş bebek büyüdüğü içinde oluyormuş korkulacak bişey yokmuş
Canım benim de bir kere 13/9 çıktı ama ciddi bir panik yaşamıştım.Ewt cnm bn yinede tuzu baya baya azaltiorm internettn okuduklarim bni cok korkuttu,tansiyonu dusurmk icin onerilerinz varmi
saol canım benim içinde şuan sıralamada yatsan happy 1. sırada okudukça kafan daha çok karışıyor ben en iyisi gidip yakından inceliyim sonra çok düşünmeden alayımOrdaki konuşmalardan çıkan sonuç yatsanın lateks yataklarıydı ve çoğunluk happy tercih etmişti. Ben sana özet geçmiş oliyim
öğretmenim bende çok özledim seni. aklımdan geçiyodun mseajını gördüm. nasılsınÖZledim seni mor kelebek :) nasılsın?
günaydın kızlar.. dün aksamdan beri karnımın altında asırı baskı agrı acı var.. asagı dogru cekme gibi.. cok korkuyorum aksam kontrolüm var ama sizin de oluyor mu bacak arama kadar acısı gerginliği oluyor[/QUOTE
Canım benim de var hem gerginlik hem de ağrı.
Doktorun ne diyecek bakalım.
Belki de büyüyen rahim baskı yapıyordur.
benim de aynı canım karnımız büyüyor bebek büyüyor artık bu tarz rahatsızlıklar olucak galiba :)bu arada benim kasık üzeri ve karnımda çok acıma oluyor. sizler de de oluyormu acaba. göbeğim büyüdüğü içinmi acıyor bilmiyorum ama tedirgin oluyorum
İyiyim canım eşim şehir dışında hasretlik var serde annemlerde kalıyorum biraz düzenim bozuldu:))öğretmenim bende çok özledim seni. aklımdan geçiyodun mseajını gördüm. nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?