2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım kardeşine acil şifalar dilerim. boğaz ağrın içinde suya azcık karbonat koy gar gara yap iyi geliyor.
ben iyiyim oğlumda iyi çok şükür. sadece kasıklarım çok ağrıyor onun içinde doktor magnezyum verdi. onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür

Kilim ve tohum
Ayy İzmir'in güzel havasını getiren tatlı öğretmenimiz
Ben iyiyim çok sukur kızıma da iyi bakmaya çalışıyorum göbeğim depara kalkti büyüyor arada gerilme ve sancıyarak..
16 sinda rutin kontrolüm var 30 unda da ikinci detaylı kontrolüm var perinatologla damar direncine bakılacak öyle günleri geçiriyoruz.. burda sizler varsınız WhatsApp grubu da benim adıma iyi oldu her dk hamis dert ortaklarıyla msjlasiyoruz zaman geçiyor öyle böyle.... alışverişler devam
Sen nasılsın minik nasıl? kardeşin daha iyidir umarım, babanın durumuyla ilgili gelişme oldu mu haberler sende...

Evet yaa..bugün cıktıda almaya gidemedim yarına alırım yazarım inş..senin minnak nasıl hareketleri arttı dimi bayaa

Tamam yarın yaz bize de canım....
Evet teyzesi cok hareketlendi maşallah büyüyor güçleniyor gün gün farkediyorum.. hatta geçen gün videoya çektim tekmesini babamıza gönderdik göbeğim kalktı indi böyle denk geldi iyi oldu sevindi o da ilk defa görmüş oldu video ile de olsa... sizde durumlar nasıl?

ben hareket pek hissetmiyorum normal mi bilmiyorum sanki kasıklarıma doğru gaz sancısı geliyor.ama pıt pıt yapıyor emin olamıyorum artık hareketleri hissetmem gerekir değil mi ?

Ebebek in sevi bebe markalı reflü yatağından ben de aldım. Alan arkadaşlarım da memnun olarak kullanıyorlar canım..
Dediğin gibi çok hassaslar kemik yapısı vücudu kafası bingildaklari dikkat etmek lazım seçim yaparken ona göre şekilleniyor bazı şeyler.. derdini de anlatamaz evet kıyamam araştırıp bakacağız artık çok da uçuk fiyat olmaması iyi tabi orta karar bir şey bulunabilir. Her pahalı şey de illa çok iyi demek olmuyor bazen markaya dükkana para ödüyoruz biliyorsun.

ben hareket pek hissetmiyorum normal mi bilmiyorum sanki kasıklarıma doğru gaz sancısı geliyor.ama pıt pıt yapıyor emin olamıyorum artık hareketleri hissetmem gerekir değil mi ?

23.haftaya kadar hissetmemek normal deniyor bazılarımız daha erken bazılarımız daha geç hissettik canım...
Yavaş yavaş hissetmeye başlarsın. İç karın yapısı kilo durumu rahim durumu cinsiyet hepsi etkiliyor sakın evham yapma. Doktor kontrollerine gidiyorsun her sey yolunda degil mi , oyleyse hissetmesen de o icerde taklalar atiyor merak etme.. Gaz diye düşündüklerin bebishin olabilir. Sırt üstü yatıp hareketsiz olunca tepik atıyordu ilk zamanlar artık ayaktayken de hissediyorum.. sen de sırt üstü yat, karnını sev konuş bakalım yavruyla birazcık belki okkalı bir tekme yersin canımmm

çok şükür bir sorunum yok ultrasonda hareket edişini gördüm ama o an bişi hissetmedim mesela. :) bazen karnıma kafasını yaslıyor sanki sertlik oluyor . ama hareketlerini hissetmek için çok heyecanlanıyorum :) ah bir defada babasına iki tekme attı gaz değilse tabi canım bile yandı. ama sonra olmadı öyle şeyler

Yaa daha ne günler gorucek karnıma kumanda koyardım yere düşerdi..tabi o aşamalara şuanda gelemedik ama çok hareketlendi.uyanık olduğu uyudugu saatleri anlıyorum artık.babasına da diyorum ki kuduruyo artık eller ayaklar dört bi taraftan =)

Herkes ve her bebek ayni değildir.hiç telaş yapma.ilk gebeliğinse kıpırtı kanat cırpma gibi hissedersin ztn yavaş yavaş guclenir.bu tabi annenin kilosuna karnındaki yağ oranına ve iç karın genişliğine de bağlı hiç dert etme.bikaç haftaya guçlu guçlu hissedersin

saol canım benim içinde şuan sıralamada yatsan happy 1. sırada okudukça kafan daha çok karışıyor ben en iyisi gidip yakından inceliyim sonra çok düşünmeden alayım
Kendin görerek karar ver tabiki ama yatak diyince işbir ve yatsan 1 numara. İşbir'in bebek yatakları hakkında pek bir fikrim yok, biryerlerde karşıma da çıkmadı, okumadım hiç. Bence de bu 2 markaya bak ve hemen karar ver :))

Sen tecrübelisin tabi Ben de hareketleri ayırt ediyorum ama hani neresiyle vurdu onu çözemiyorım.. 3 farklı hareket tipi var şuan.. Uyuyup uyanıyor bir de ... Kumanda fırlattığımız günleri de görürüz inşallah sağsalimmm

bu ara karnım çok gergin yesemde yemesemde inşallah yakında daha çok hissederim :) kontrole gitmedim epeydir bu hafta sonu gittiğimde görcem allah nasip ederse.onu hissetmek istiyorum :)

Zamanla daha net hissedersin canım...
Etine sütüne yumurtana güzelce dikkat et.. Bebiş iyice güçleninceee daha da hissettiriyor kendini... Ben 16. Haftadan beri ete özellikle çok dikkat ediyorum ve o zamandan beri kademeli olarak hissedişlerim de artt bebiş de kg olarak büyüdükçe.. Önce günde 2 defa gibiydi.. Şuan belli zaman aralıklarıyla sürekli hisseder hale geldim... Gaz değildir o bence sen hissediyorsunn biraz daha sabır hareketler düzenli ve anlaşılır hale gelecek ...

ay şu beslenme konusu en çok takıldığım şey et süt meyve yumurta herşeyden yemeye çalışıyorum sağlıklı olması için inşallah işe yarıyordur.

bu ara karnım çok gergin yesemde yemesemde inşallah yakında daha çok hissederim :) kontrole gitmedim epeydir bu hafta sonu gittiğimde görcem allah nasip ederse.onu hissetmek istiyorum :)

Hadi bakalım güzel haberler alırsın inşallah...
Benim de aşırı gergin büyüyor sanırım o yüzden...

ay şu beslenme konusu en çok takıldığım şey et süt meyve yumurta herşeyden yemeye çalışıyorum sağlıklı olması için inşallah işe yarıyordur.

Yaramaz olur mu annesi yarar tabiiii...
Aynen devam... Mevsim sebze meyveleri tüket , et süt yoğurt yumurta peynir.. Kalsiyum protein
Haftada 1 en azından bakliyat türü yemek.. Ceviz çiğ badem fıstık gibi kuruyemişler... Hepsi yararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…