2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
soğuk süte bal ve keçiboynuzu pekmezi sıkıp içiyorum :) inşallah birbirinin besinin öldürmüyordur :)

Bebeğimiz için herşeyin en iyisini almak istiyoruz sağlıklı büyüsün rahat etsin diye ama dediğin gibi markaya da fiyat farkı ödemek istemiyorum ki şu dönemde alacak o kadar çok şey var ki :)

saol canım evet normalde de düşük tansiyonum hamilelikten dolayı daha bi düşük çok şükür iyiyiz normalde tuzu fazla tüketmem ama artık bol bol tuzlu ayran içeceğim
Ben de ogretmenim, bu hafta bebegim icin ben de evde izinliyim. Cok zor bi surec ama kizim icin katlanacagim ne yapalim;

Canım maşallah sağlıkla büyüsün prenses mutlu sıcacık yuvasında:))
Ay sorma kuzum benim de göbeğim çıktı hiç sorma daha giysim de Yok aynı pantolonu elbise eteği gitmekten şevksizlikte sınır tanımıyorum :))) nerde eski topuklu ayakkabılar fönlü saçlar hahahahahahahah
Kızkardeşim öksürüğü devam Ama azaldı canım.
Babam ayın 10 unda gidecek sağolasın tatlı anne ilgine:))
Senden Harika haberler bekliyorum. Tatlı kızını çokça öpüyorum gruba katılamıyorum sevgilerimi iletti
Sağolsun hayalmasal :))
Rutin kontrolden sonra mutlaka yaz canım ayrıca ikinci detaylı sonrasında içimde güzel haberler alacağına dair his var :))

Bir taraftan büyüyorlar değil mi canım Allah sağlık versin ikinize de.
Ben de bu forumu iyice otacı forumuna çevirdim. Kusura bakmayın tatlı anneler:))

simarik83 deneyeceğim canım önerin için çok saol:)

Lekelenmeden izin yazdi doktor. Bu surecte rapor almamiz konusunda bi sikinti cikmiyor degil mi ? Sonucta bebegimiz icin ama idareciler sikinti ediyor mu ?

Vmben gecen hafta 3 gun aldim rapor.idarecilerim anlayışlı cok şükür

environmentaleng canim ne yaptin ciktin mi doktora?benim de öyle baski hissi oluyordu doktora ciktim bir sorun yoktu.seni de merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…