- 16 Mart 2016
- 2.711
- 2.549
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.681
karın altında ağrılar başladı sanırım çoğumuzda var :) bu aydan sonra daha çok büyüyecekler miş Allahın izni ile :)Hadi bakalım güzel haberler alırsın inşallah...
Benim de aşırı gergin büyüyor sanırım o yüzden...
soğuk süte bal ve keçiboynuzu pekmezi sıkıp içiyorum :) inşallah birbirinin besinin öldürmüyordur :)Yaramaz olur mu annesi yarar tabiiii...
Aynen devam... Mevsim sebze meyveleri tüket , et süt yoğurt yumurta peynir.. Kalsiyum protein
Haftada 1 en azından bakliyat türü yemek.. Ceviz çiğ badem fıstık gibi kuruyemişler... Hepsi yararlı
Bebeğimiz için herşeyin en iyisini almak istiyoruz sağlıklı büyüsün rahat etsin diye ama dediğin gibi markaya da fiyat farkı ödemek istemiyorum ki şu dönemde alacak o kadar çok şey var ki :)Ebebek in sevi bebe markalı reflü yatağından ben de aldım. Alan arkadaşlarım da memnun olarak kullanıyorlar canım..
Dediğin gibi çok hassaslar kemik yapısı vücudu kafası bingildaklari dikkat etmek lazım seçim yaparken ona göre şekilleniyor bazı şeyler.. derdini de anlatamaz evet kıyamamaraştırıp bakacağız artık çok da uçuk fiyat olmaması iyi tabi orta karar bir şey bulunabilir. Her pahalı şey de illa çok iyi demek olmuyor bazen markaya dükkana para ödüyoruz biliyorsun.
Ben de ogretmenim, bu hafta bebegim icin ben de evde izinliyim. Cok zor bi surec ama kizim icin katlanacagim ne yapalim;saol canım evet normalde de düşük tansiyonum hamilelikten dolayı daha bi düşük çok şükür iyiyiz normalde tuzu fazla tüketmem ama artık bol bol tuzlu ayran içeceğim
Geçmiş olsun senin neyin var? Tüp bebekti senin değil mi?Ben de ogretmenim, bu hafta bebegim icin ben de evde izinliyim. Cok zor bi surec ama kizim icin katlanacagim ne yapalim;
Canım maşallah sağlıkla büyüsün prenses mutlu sıcacık yuvasında:))Kilim ve tohum
Ayy İzmir'in güzel havasını getiren tatlı öğretmenimiz
Ben iyiyim çok sukur kızıma da iyi bakmaya çalışıyorumgöbeğim depara kalkti büyüyor arada gerilme ve sancıyarak..
16 sinda rutin kontrolüm var 30 unda da ikinci detaylı kontrolüm var perinatologla damar direncine bakılacak öyle günleri geçiriyoruz.. burda sizler varsınız WhatsApp grubu da benim adıma iyi oldu her dk hamis dert ortaklarıyla msjlasiyoruz zaman geçiyor öyle böyle.... alışverişler devam
Sen nasılsın minik nasıl? kardeşin daha iyidir umarım, babanın durumuyla ilgili gelişme oldu mu haberler sende...
Bir taraftan büyüyorlar değil mi canım Allah sağlık versin ikinize de.canım kardeşine acil şifalar dilerim. boğaz ağrın içinde suya azcık karbonat koy gar gara yap iyi geliyor.
ben iyiyim oğlumda iyi çok şükür. sadece kasıklarım çok ağrıyor onun içinde doktor magnezyum verdi. onun dışında bi sıkıntım yok çok şükür
Allah korusun canım benim kaybetmek Yok asla !!
Sıcacık yuvasında büyüsün sağlıkla :)
İnşallah canım Allah hepimizin kuzucuklarını korusun ,zamanı gelince meleklerimize kavuşup hayırlısıyla büyütelim onlarıAllah korusun canım benim kaybetmek Yok asla !!
Sıcacık yuvasında büyüsün sağlıkla :)
Ben de ogretmenim, bu hafta bebegim icin ben de evde izinliyim. Cok zor bi surec ama kizim icin katlanacagim ne yapalim;
Aynen öyle. Dr Harvey Karp diye bir pediatrist var ben onun kitaplarını aldım okumaya başlayacağım inşallah zaman bulabilirsem. Adam bebeği susturma ve uyutma konusunda uzman nerdeyse. 5s kuralı var. Youtube da falan videoları var istersen ordan da izleyebilirsin.
Gözün aydın geçmiş olsun. Yandın sen çok hareketli olcak miniko :))bende bugun detayliya girdim sukur benim laz usagi gayet iyi hatta yaramaz hic rahat durmadı dktorda tamamlayamadi haftaya yine gel dedi ama sukur sorun yok ama. bide aşımı zi da oldukk acimadi
Evet kucuk lekelenmeler oldu kullandigim jelde, doktor da onlem olarak bu hafta yatis verdi.Geçmiş olsun senin neyin var? Tüp bebekti senin değil mi?
Lekelenmeden izin yazdi doktor. Bu surecte rapor almamiz konusunda bi sikinti cikmiyor degil mi ? Sonucta bebegimiz icin ama idareciler sikinti ediyor mu ?Themodernmumma canım hayırdır senin neyin var
Lekelenmeden izin yazdi doktor. Bu surecte rapor almamiz konusunda bi sikinti cikmiyor degil mi ? Sonucta bebegimiz icin ama idareciler sikinti ediyor mu ?
Gözün aydın geçmiş olsun. Yandın sen çok hareketli olcak miniko :))
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer inşallahEvet kucuk lekelenmeler oldu kullandigim jelde, doktor da onlem olarak bu hafta yatis verdi.
Maşallah miniğe :))hic sorma gozumun önünde takla atti yarama
BiZe de model yolla canım olur mu?Hayirli aksamlar hanimlar:) az önce bismillah diyip bir pijama ve bir gecelik takimi aldim kendime :) sabahlik diktirmeyi dusunuyorum begendigim bi model var sonrasinda namazlik olarak da kullanirim.
Oh maşallah maşallah ona! Ne güzel:)hic sorma gozumun önünde takla atti yarama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?