2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kilim ve tohum canimcim hemen senin icin yüklüyorum:) benim kizimdan kalan 2 gecelik ve bir pijamam vardi onlar icimdeki cocugun yansimalariydi ayicikli bebişli falan:) onlari kirlenip atilcak olarak gozden cikardim hastanede ilk zmanlar onlrdan koymayi dusundum.yeni aldigim gecelik ve pijamayi hanim hanimcik gelenlerin yaninda giyerim diye düsündüm.Kolu bacagi acik ve kisalardan begendim cok guzellerde var ama acikcasi kullanisli bulmuyorum cunku gaz olmamak icin bebek icin dehset onemli bisi sutunden geciyo altina tayt corap sirtina bisey derken kat kat oluyosun:) o yuzden uzun kollu ve uzun gecelik aldim.pijama takiminin geceligini asıl begenmistim ama kirmizi ve pudra kalmis bu geceligin gögusteki gizli bölmesini begendim hızli ulasim bebek icin onemli

Eklentiler

• ba1b289f-f5e5-46f9-bba7-1dbe63dae345.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 99
  • 4eed0a3c-c5ca-4660-9853-031bc7687d0d.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 90
Canım sağlıkla giy pek kibarmış dediklerin çok mantıklı ben de alırken dikkat edeyim.
Demek hastane için ayrı süs püs için ayrı almalıyız :))
Bana annem iki tane almış relax mode dan ama bir kaç parça daha almak lazım sanırım:)

iyi akşamlar kızlar :) bugün ayrıntılı ultrasona girdim.herşey normal görünüyo gelişimi gayet iyi.21+2yim 22+3 çıkıyo ultrasona göre.boyunu komple ölçemediğini söyledi dr ama tek tek ölçtüğünde haftasıyla uyumluymuş herşeyi.504 gr olmuş miniğim.ağzını açtı sürekli.doktor aynı annesine benziyo çok tatlı bi bebek dedi.kıpır kıpırdı oğluşum kontrol ederken bi yandan da beni tekmeliyodu.ayrıntılıyı da atlattım içim rahatladı biraz daha :)

Maşallah maşallah canım Daima sağlık haberleri gelsin evlatlarımızın inşallah:)

maşAllah kucağımıza aldığımız günüde göstersin rabbim

Maşallah miniğine canım.herşey yolunda olmasına sevindim.bikam ay sonra kucagımızda severiz artk

Merhaba bebekler ilk 3 ay cok sık kustuklari icin biraz zor olabilir. ben yurt disindayim burda dogumdan sonra eve bir kac kereligine ebeler geliyor anne adapte olana kadar.. kizimda eve gelen ebe pamuklu kumasa bildigimiz kundak yapti yanliz baglamiyorlar bebek 3 hafta boyle sarmalarsan anne karninda hisssini devam eder demisti... gercektende bebegim cok huzurlu uyudu...

uconn canim sen ne tahlili yaptirdin? Kacirmisim ben orayi
Canım sınıfımda su çiçeği salgını başladı ve annem benim su çiçeği geçirip geçirmediğimi hatırlamıyor.benide baya korkuttular ki doğruymuş dedikleri hamilelikte su çiçeği geçirmek çok tehlikeliymiş.zeka geriliğinden tutta körlüğe kadar sebep olabiliyormuş.bende test yaptırdım.daha önce geçirip geçirmedim mi şuan virüs vücudumda var mı diye.ona göre önlem alınıyormuş.

Çok geçmiş olsun lütfen çok dikkat edin arkadaşım inş hepimiz sağlıkla atlattıruz bu dönmeleri onların sağlıkla doğduğunu görmek hepimizin ortak duası. RABBİM korusun

Çok geçmiş olsun lütfen çok dikkat edin arkadaşım inş hepimiz sağlıkla atlattıruz bu dönmeleri onların sağlıkla doğduğunu görmek hepimizin ortak duası. RABBİM korusun
Sağol arkadaşım.amin.hayırlısıyla kalan 3-4 ayımızıda sağlıkla atlatıp yavrularımızı alırız kucağımıza inşallah.

Merhaba annisler :) aranizda kan phtilasmasi olan varmi? bana iki düsükden sonra tehsis konuldu simdi 3. gebeligim 22. haftaligiz ama biraz kafam karisti böyle olanlar normal dogum yapamiyormus ila sezeryan bide dogumdan bi kac gün önce igneyi birakiyorlarmis dogrumu? bana tehsis türkiyede konuldu ama yurt disinda yasiyorum burdaki doktorum sadice tamam demisti igne kulanmama ama pekde bi fikri yok gibiydi ilk defa duymus gibiydi böyle biseyin olabilceginden hic tahlil yapmadi türkiyeden getirdim sonuclari verdim okadar acaba acaba diye diye kafayi yicem insallah bi sorun cikmaz

Lekelenmeden izin yazdi doktor. Bu surecte rapor almamiz konusunda bi sikinti cikmiyor degil mi ? Sonucta bebegimiz icin ama idareciler sikinti ediyor mu ?
geçmiş olsn canım ben geçen hafta idrar yollarımı üşüttüğüm için doktorum 4gün rapor vermişti bu hafta da bayılmadan dolayı rapor aldım müdür baş yardımcısı geçmiş olsn için aradığında gelecek misiniz diye sordu sadece bişi demedi sıkıntı çıkmadı ama öğrenciler için üzülüorm 2 haftadır dersler boş geçiyo

tahlilin inşallah temiz çıkar uconn Allah yardımcın olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…