2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bende bugun detayliya girdim sukur benim laz usagi gayet iyi hatta yaramaz hic rahat durmadı dktorda tamamlayamadi haftaya yine gel dedi ama sukur sorun yok ama. bide aşımı zi da oldukk acimadi
4753 maşallah canım demek ki bebeğin çok hareketli olacak dünyaya gelince de şimdiden alış kıpır kıpır:)

Günaydın Nisan Annişleri

Evet uyku konusunda kundak çok yardımcıymış. Eskiden kundağa karşıydım ama şimdi araştırdıkça ne kadar faydalı olduğunu öğrendim.

Rahim büyüdüğü için ağrıların olması normal. Bende de zaman zaman oluyor. Ama sabit tek tarafta ve sürekli bir ağrıysa doktoruna gittiğinde bir danış istersen. Benim tüm kasık-karın bölgemde ağrı oluyor o da herzaman değil.

bendede karnımın alt tarafında ağrı var bir kaç gündür 23. hafta ile geldi bu ağrı normaldir diyorum ilk üç aydada olmuştu bunlardan :)

Maşallah maşallah canım Daima sağlık haberleri gelsin evlatlarımızın inşallah:)

inşallah canım teşekkür ederim :)

maşAllah kucağımıza aldığımız günüde göstersin rabbim

amin inşallah o günleti de görürüz hep birlikte :)

Maşallah miniğine canım.herşey yolunda olmasına sevindim.bikam ay sonra kucagımızda severiz artk

teşekkür ederim canım doğsun da heryerini öpücem doktor anlattıkça kucağıma alıp sevmeyi daha bi istedim :)

4753 kafein_
gözünüz aydın kızlar.sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride görürsünüz inşallah

teşekkür ederim canım amin inşallah hepimizde sağlıkla kucağımıza alırız

günaydın kızlar:)) dün kontrolüm vardı cok şükür hersey yolunda.. doktorum biz sadece yüzde 70 görebiliyoruz istersen detaylıya da girebilirsin farklı bir gözün bakması daha iyi olur dedi..ama ikili taramadan sonra üçlü ve dörtlüye ihtiyac yok demişti.. aynı hastanede iki prof ismi verdi biri 525 diğeri 675 tl para istiyor detaylı için.. sizler nekadar verdiniz... yaptırmayan yada doktoru gerek duymayan var mı...

Günaydın hanımlar.benimde üç gündür sabahları karın ağrım oluyor.ishal ağrısı gibi kuvvetli.ama ishal değilim tabi.tuvalete gittikten sonra düzeliyorum.artık bebek büyüdükçe organlara baskı mı yapıyor sıkıştırıyor mu bilemiyorum.ikinci hamileliğim olmasına rağmen tırsıyorum böyle olunca.ilk 20 hafta düşük korkusu son 20 hafta erken doğum korkusu.ay şöyle 30 haftayı falan devirseydik daha rahat edicektim.

günaydın canım bana kadın doğum uzmanı baktı detaylı da ama sonra perinatoloğa da gittim içime sinmedi kendi doktorum 350 tl'ye bakmıştı perinatalog 310 tl'di şişlide muaynehanesi osman özyurt eğer istanbuldaysan tavsiye ederim gayet detaylı anlatıyor

canım istanbulda değilim benim söylediklerim de prof ama kadın hastalıkları ve dogum üzerine uzmanlar perinatalog değilller yani kararsız kaldım cok

Ben detaylıya girdim Prof. Dr. İbrahim Bildirici Acıbadem Maslakta 1500tl civarı verdim. Sana verdikleri fiyat güzel bence

benimde bu sabah 4. kez oldu kasığımın sol tarafına şiddetli bir sancı giriyor ayakta kalırsam dahada artıyor uzanıp 10 dk dinlendiğimde geçiyor.. canım bu dönemde kabızlık sıkıntımızda oluyor ya bağırsaklara baskı oluyor senin karın ağrın ondan olabilir gibi geldi bana

canım istanbulda değilim benim söylediklerim de prof ama kadın hastalıkları ve dogum üzerine uzmanlar perinatalog değilller yani kararsız kaldım cok
ama yaptırmanı önermişler canım benim doktorum yönlendirmemişti şahsen ama ben kendim gitmek istedim benim bir arkadaşım var ona da doktoru bende bakarım ama senin yerinde olsam perinataloğa giderdim demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…