- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.721
demir ile kalsiyum bağlanma özelliğine sahip canım sütteki kalsiyum ile pekmezdeki demir bağlanıyo bu durumda demir emilimi vücutta az oluyosoğuk süte bal ve keçiboynuzu pekmezi sıkıp içiyorum :) inşallah birbirinin besinin öldürmüyordur :)
bende bugun detayliya girdim sukur benim laz usagi gayet iyi hatta yaramaz hic rahat durmadı dktorda tamamlayamadi haftaya yine gel dedi ama sukur sorun yok ama. bide aşımı zi da oldukk acimadi
Merhaba bebekler ilk 3 ay cok sık kustuklari icin biraz zor olabilir. ben yurt disindayim burda dogumdan sonra eve bir kac kereligine ebeler geliyor anne adapte olana kadar.. kizimda eve gelen ebe pamuklu kumasa bildigimiz kundak yapti yanliz baglamiyorlar bebek 3 hafta boyle sarmalarsan anne karninda hisssini devam eder demisti... gercektende bebegim cok huzurlu uyudu...
şimdi bu durumda sadece demir mi almamış oluyorum çünkü demir çok yüksek bende sıkıntı olmaz :)demir ile kalsiyum bağlanma özelliğine sahip canım sütteki kalsiyum ile pekmezdeki demir bağlanıyo bu durumda demir emilimi vücutta az oluyo
o zaman hepsini ayrı ayrı günlerde tüketmeli yada sabah akşam şeklinde.bilgiler için saolun :)mnt bal ve pekmez birbirini öldürüyormuş birde pekmez ve süt ürünü bi arada tüketmez pekmezin demirini öldürüyormuş canım
Günaydın Nisan Annişleri
Gunaydinnn canim
Rahim büyüdüğü için ağrıların olması normal. Bende de zaman zaman oluyor. Ama sabit tek tarafta ve sürekli bir ağrıysa doktoruna gittiğinde bir danış istersen. Benim tüm kasık-karın bölgemde ağrı oluyor o da herzaman değil.Günaydın guzel gebeler... sizlere bisey sormak istıyorum...sol kasıgımda hep bır batma ve agrı var..sızce normal mıdır_? rahım buyudugunden dolayı oluyor dıyorlar..ınsallah oyledır.. sızler de bu tarz agrı var mı _?
bendede karnımın alt tarafında ağrı var bir kaç gündür 23. hafta ile geldi bu ağrı normaldir diyorum ilk üç aydada olmuştu bunlardan :)Günaydın guzel gebeler... sizlere bisey sormak istıyorum...sol kasıgımda hep bır batma ve agrı var..sızce normal mıdır_? rahım buyudugunden dolayı oluyor dıyorlar..ınsallah oyledır.. sızler de bu tarz agrı var mı _?
Maşallah maşallah canım Daima sağlık haberleri gelsin evlatlarımızın inşallah:)
maşAllah kucağımıza aldığımız günüde göstersin rabbim
Maşallah miniğine canım.herşey yolunda olmasına sevindim.bikam ay sonra kucagımızda severiz artk
Amin canım.tahlilin inşallah temiz çıkaruconn Allah yardımcın olsn
günaydın canım bana kadın doğum uzmanı baktı detaylı da ama sonra perinatoloğa da gittim içime sinmedi kendi doktorum 350 tl'ye bakmıştı perinatalog 310 tl'di şişlide muaynehanesi osman özyurt eğer istanbuldaysan tavsiye ederim gayet detaylı anlatıyorgünaydın kızlar:)) dün kontrolüm vardı cok şükür hersey yolunda.. doktorum biz sadece yüzde 70 görebiliyoruz istersen detaylıya da girebilirsin farklı bir gözün bakması daha iyi olur dedi..ama ikili taramadan sonra üçlü ve dörtlüye ihtiyac yok demişti.. aynı hastanede iki prof ismi verdi biri 525 diğeri 675 tl para istiyor detaylı için.. sizler nekadar verdiniz... yaptırmayan yada doktoru gerek duymayan var mı...
canım istanbulda değilim benim söylediklerim de prof ama kadın hastalıkları ve dogum üzerine uzmanlar perinatalog değilller yani kararsız kaldım cokgünaydın canım bana kadın doğum uzmanı baktı detaylı da ama sonra perinatoloğa da gittim içime sinmedi kendi doktorum 350 tl'ye bakmıştı perinatalog 310 tl'di şişlide muaynehanesi osman özyurt eğer istanbuldaysan tavsiye ederim gayet detaylı anlatıyor
Ben detaylıya girdim Prof. Dr. İbrahim Bildirici Acıbadem Maslakta 1500tl civarı verdim. Sana verdikleri fiyat güzel bencegünaydın kızlar:)) dün kontrolüm vardı cok şükür hersey yolunda.. doktorum biz sadece yüzde 70 görebiliyoruz istersen detaylıya da girebilirsin farklı bir gözün bakması daha iyi olur dedi..ama ikili taramadan sonra üçlü ve dörtlüye ihtiyac yok demişti.. aynı hastanede iki prof ismi verdi biri 525 diğeri 675 tl para istiyor detaylı için.. sizler nekadar verdiniz... yaptırmayan yada doktoru gerek duymayan var mı...
Perinatolog bulabilirsen ona git bence. Bu işin uzmanları onlarcanım istanbulda değilim benim söylediklerim de prof ama kadın hastalıkları ve dogum üzerine uzmanlar perinatalog değilller yani kararsız kaldım cok
benimde bu sabah 4. kez oldu kasığımın sol tarafına şiddetli bir sancı giriyor ayakta kalırsam dahada artıyor uzanıp 10 dk dinlendiğimde geçiyor.. canım bu dönemde kabızlık sıkıntımızda oluyor ya bağırsaklara baskı oluyor senin karın ağrın ondan olabilir gibi geldi banaGünaydın hanımlar.benimde üç gündür sabahları karın ağrım oluyor.ishal ağrısı gibi kuvvetli.ama ishal değilim tabi.tuvalete gittikten sonra düzeliyorum.artık bebek büyüdükçe organlara baskı mı yapıyor sıkıştırıyor mu bilemiyorum.ikinci hamileliğim olmasına rağmen tırsıyorum böyle olunca.ilk 20 hafta düşük korkusu son 20 hafta erken doğum korkusu.ay şöyle 30 haftayı falan devirseydik daha rahat edicektim.
ama yaptırmanı önermişler canım benim doktorum yönlendirmemişti şahsen ama ben kendim gitmek istedim benim bir arkadaşım var ona da doktoru bende bakarım ama senin yerinde olsam perinataloğa giderdim demişcanım istanbulda değilim benim söylediklerim de prof ama kadın hastalıkları ve dogum üzerine uzmanlar perinatalog değilller yani kararsız kaldım cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?