- 5 Ağustos 2016
- 472
- 591
- 18
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.741
benimde sol tarafımda 4 kez çok şiddetli ağrı oldu uzanıp 10 dk dinlenmezsem geçmiyor ama sürekli değil canım dr sordum bu dönemde zaman zaman olabilir korkma dediGünaydın guzel gebeler... sizlere bisey sormak istıyorum...sol kasıgımda hep bır batma ve agrı var..sızce normal mıdır_? rahım buyudugunden dolayı oluyor dıyorlar..ınsallah oyledır.. sızler de bu tarz agrı var mı _?
Ayrıntılı için perinatolog olması uygun canım.ünvanı prof olması önemli değil.bende profa gittim ama perinatologdu.onun eğitimi başka oluyor.canım istanbulda değilim benim söylediklerim de prof ama kadın hastalıkları ve dogum üzerine uzmanlar perinatalog değilller yani kararsız kaldım cok
Zaten o demir ilacı mahvediyor beni .özellikle sezeryan olup çok kan kaybedeceksin bırakamazsın ilacı dedi doktorumda.mecbur içiyorum.magnezyumda ishal yapmıştı ilk hamileliğimde.henüz bu hamileliğimde başlamadım ama bakalım belki onu içmeye başlayınca iki ilaç dengeler birbirini.benimde bu sabah 4. kez oldu kasığımın sol tarafına şiddetli bir sancı giriyor ayakta kalırsam dahada artıyor uzanıp 10 dk dinlendiğimde geçiyor.. canım bu dönemde kabızlık sıkıntımızda oluyor ya bağırsaklara baskı oluyor senin karın ağrın ondan olabilir gibi geldi bana
2 hafta önceki kontrolümde benim bebişinde başı aşağıdaydı ama doktorum daha küçük ve hareketli sürekli yer değiştiriyor döner dedi. Cumartesi bakacak tekrar. Seninki de düzelir yalnız çok yorma kendini ve fırsat buldukça uzan.Günaydın nisan anneleri bende dün detaylı ultrosan yaptırdım organları ile sıkıntı çok şükür yok oğluşum iyi ama başı aşağı da ve plesanta aşağı eğilimli dedi 28. haftaya kada yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi çok morelim bozuldu tüm gün kahroldum halende kendime gelebilmiş değilim size de böyle söylediler mi?
Ben de tam bunu düşünmüştüm işim pc başında telefonu çantamdan çıkarmadan 5 te işten çıktığımı bilirim ki akıllı telefon da kullanmıyorum ki elinden tlf düşürmeyip akşama kadar yazışan insanlar biliyorum ve bunu yapmayanları yadırgayanları görmek tuhafffffBen bu sabah size günaydın diye yazdım. Daha öncede watsaptan yine size yazdım . Hiç biriniz bana karşılık bile vermedi. Dedim ki yazışıyorlardır görmemişlerdir. Telefonla takibi sağlayamadım bu doğru çok fazla yazışma vardı. İşim pc başından olduğu için buradan yazmak daha kolay, bu bir gerçek. Hatta kızlar ben çıkacağım yetişemiyorum diye yazmayı bile düşündüm. Ama daha sonra bu insanlar birbirlerine değer veriyor bunu yazmam terbiyesizlik olur diye yemin ederim bu şekilde düşünüp yazmadım. Ya tabi ki burada kimse kimseyle arkadaş olmak zorunda değil. Ama kızlar siz katılamıyorsunuz sizi çıkaralım mı deyip yazsaydınız daha şık olurdu.Kırıldım sadece. @hayal_masal
Cnm endişe etme 28-30 haftaya kadar çoğunlukla yukarı çıkıyorGünaydın nisan anneleri bende dün detaylı ultrosan yaptırdım organları ile sıkıntı çok şükür yok oğluşum iyi ama başı aşağı da ve plesanta aşağı eğilimli dedi 28. haftaya kada yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi çok morelim bozuldu tüm gün kahroldum halende kendime gelebilmiş değilim size de böyle söylediler mi?
Önceki mesajımda yazdım bilgisayar başında çalışıyosan tlf gerek bile duymuyosunÇok fazla mesaj yazıldığı için ben öyle birşey görmedim gördüm dersem yalan olur. Burda tartışılacak birşey yok uzatılacak bir konu da yok benim açımdan. Ben grubu sessize almıştım ara ara bakıyordum yazdıysanızda o kadar msj arasında kaçırmış olabilirim. Ben burada aktifim çünkü benim işim şu anda tamamen bilgisayarla yıl sonu geldiği için evrak girişi yapıyorum bir de gelen giden çok oluyor. Telefonu çok nadir elime alabiliyorum. Bilgisayarda işimi yaparken burayı da takip edebiliyorum arada. Bir anda atmak yerine bire bir bi mesaj atılsaydı daha iyi olurdu. Sadece ayıp oldu o kadar uzatılacak bir konu yok. Çoğunluk öyle karar vermiş böyle olmuş bitti...
bana plesanta aşağı eğilimli de dedi canım sana da öyle bir şey dedi mi peki2 hafta önceki kontrolümde benim bebişinde başı aşağıdaydı ama doktorum daha küçük ve hareketli sürekli yer değiştiriyor döner dedi. Cumartesi bakacak tekrar. Seninki de düzelir yalnız çok yorma kendini ve fırsat buldukça uzan.
Zaten hastane önemli değil önemli olan insan evladı olan bir doktora denk gelmekBen gittiğim özel hastanede yaptıracaktım radyolog izine ayrılmış doktorum da üni hastanesinde yaptır dedi ne bilim
Ben de merdiven çıkarken üst bacağım karnıma değiyor ve zorlanıyorumBende de var bir kaç gündür. Acayip basınç hissediyorum ama acımıyor. Sadece artık eğilince çok rahatsız oluyorum.
demir emilimi azalıo aynı şekilde kalsiyum da yani her ikisi o yüzden sütü sade tüket canım ya da aynı gün tüketiyorsan arada birkaç saat olsun ayrı ayrı tüket:)şimdi bu durumda sadece demir mi almamış oluyorum çünkü demir çok yüksek bende sıkıntı olmaz :)
Canım sınıfımda su çiçeği salgını başladı ve annem benim su çiçeği geçirip geçirmediğimi hatırlamıyor.benide baya korkuttular ki doğruymuş dedikleri hamilelikte su çiçeği geçirmek çok tehlikeliymiş.zeka geriliğinden tutta körlüğe kadar sebep olabiliyormuş.bende test yaptırdım.daha önce geçirip geçirmedim mi şuan virüs vücudumda var mı diye.ona göre önlem alınıyormuş.
inşallah canım ya inan çok üzüldüm çok yıprattım kendimi inşallah ddiğin gibi olur sağolasınCnm endişe etme 28-30 haftaya kadar çoğunlukla yukarı çıkıyor
evet haklısın birini sabah birini akşam yada farklı günlerde tüketmek iyi olacaktır. :)demir emilimi azalıo aynı şekilde kalsiyum da yani her ikisi o yüzden sütü sade tüket canım ya da aynı gün tüketiyorsan arada birkaç saat olsun ayrı ayrı tüket:)
Olay baştan aşağı trajikomik zaten :) Yazmıyorsun diye atılıyorsun (bu kısmı çok önemli değil). Belli bir hukuka sahip olduğumuz için atış şeklinin nahoş olduğunu söylüyoruz ama yine suç işlemiş gibi tavırla karşılaşıyorsun. Değişik. Yani şu foruma hükmediyor olsalar 1 hafta niye yazmadın diye atıverirlerÖnceki mesajımda yazdım bilgisayar başında çalışıyosan tlf gerek bile duymuyosun
Bana plasentayla ilgili birşey demedi sadece bebeğin başı aşağıya dönüktü.bana plesanta aşağı eğilimli de dedi canım sana da öyle bir şey dedi mi peki
Evet bu göbek baya zorlamaya başladı beni de. Neyse çoğu gitti azı kaldı :)Ben de merdiven çıkarken üst bacağım karnıma değiyor ve zorlanıyorum
Biz eski bildiğimiz kundağa karşıyız bebeğe normal zıbın takımını giydirdikten sonra pamuklu battaniye vb. birşeyle sarmaya değil kızım şubatta doğduğundan mecburen öyle yapmıştıkGünaydın Nisan Annişleri
Evet uyku konusunda kundak çok yardımcıymış. Eskiden kundağa karşıydım ama şimdi araştırdıkça ne kadar faydalı olduğunu öğrendim.
3 gündür var hafta sonu temizlik yapmıştım bugün anca geçtiGünaydın guzel gebeler... sizlere bisey sormak istıyorum...sol kasıgımda hep bır batma ve agrı var..sızce normal mıdır_? rahım buyudugunden dolayı oluyor dıyorlar..ınsallah oyledır.. sızler de bu tarz agrı var mı _?
Yok canım ne gününü kahrediyorsun.daha yukarı çıkması için zaman var.benim rahim ağzını kapatıyordu 18. Haftada 22 de ayrıntılı ultrasonda 4 parmak falan yukarı çıkmıştı.dahada değişir dedi doktor.değişmesede sezeryan var sonuçta.çok büyütme gözünde insan bebeğinin sevinciyle ameliyatı falan düşünmüyor hiç o anda.Günaydın nisan anneleri bende dün detaylı ultrosan yaptırdım organları ile sıkıntı çok şükür yok oğluşum iyi ama başı aşağı da ve plesanta aşağı eğilimli dedi 28. haftaya kada yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi çok morelim bozuldu tüm gün kahroldum halende kendime gelebilmiş değilim size de böyle söylediler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?