2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
benimde sol tarafımda 4 kez çok şiddetli ağrı oldu uzanıp 10 dk dinlenmezsem geçmiyor ama sürekli değil canım dr sordum bu dönemde zaman zaman olabilir korkma dedi

canım istanbulda değilim benim söylediklerim de prof ama kadın hastalıkları ve dogum üzerine uzmanlar perinatalog değilller yani kararsız kaldım cok
Ayrıntılı için perinatolog olması uygun canım.ünvanı prof olması önemli değil.bende profa gittim ama perinatologdu.onun eğitimi başka oluyor.

Günaydın nisan anneleri bende dün detaylı ultrosan yaptırdım organları ile sıkıntı çok şükür yok oğluşum iyi ama başı aşağı da ve plesanta aşağı eğilimli dedi 28. haftaya kada yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi çok morelim bozuldu tüm gün kahroldum halende kendime gelebilmiş değilim size de böyle söylediler mi?

Zaten o demir ilacı mahvediyor beni .özellikle sezeryan olup çok kan kaybedeceksin bırakamazsın ilacı dedi doktorumda.mecbur içiyorum.magnezyumda ishal yapmıştı ilk hamileliğimde.henüz bu hamileliğimde başlamadım ama bakalım belki onu içmeye başlayınca iki ilaç dengeler birbirini.

2 hafta önceki kontrolümde benim bebişinde başı aşağıdaydı ama doktorum daha küçük ve hareketli sürekli yer değiştiriyor döner dedi. Cumartesi bakacak tekrar. Seninki de düzelir yalnız çok yorma kendini ve fırsat buldukça uzan.

Ben de tam bunu düşünmüştüm işim pc başında telefonu çantamdan çıkarmadan 5 te işten çıktığımı bilirim ki akıllı telefon da kullanmıyorum ki elinden tlf düşürmeyip akşama kadar yazışan insanlar biliyorum ve bunu yapmayanları yadırgayanları görmek tuhafffff

Cnm endişe etme 28-30 haftaya kadar çoğunlukla yukarı çıkıyor

Önceki mesajımda yazdım bilgisayar başında çalışıyosan tlf gerek bile duymuyosun

bana plesanta aşağı eğilimli de dedi canım sana da öyle bir şey dedi mi peki

Aaa oyle miiiii. Korkma ya bence de gecirmissindir su cicegini %90 geciriyor her cocuk. Insallah guzel gelir sonuclar

Önceki mesajımda yazdım bilgisayar başında çalışıyosan tlf gerek bile duymuyosun
Olay baştan aşağı trajikomik zaten :) Yazmıyorsun diye atılıyorsun (bu kısmı çok önemli değil). Belli bir hukuka sahip olduğumuz için atış şeklinin nahoş olduğunu söylüyoruz ama yine suç işlemiş gibi tavırla karşılaşıyorsun. Değişik. Yani şu foruma hükmediyor olsalar 1 hafta niye yazmadın diye atıverirler

bana plesanta aşağı eğilimli de dedi canım sana da öyle bir şey dedi mi peki
Bana plasentayla ilgili birşey demedi sadece bebeğin başı aşağıya dönüktü.

Günaydın Nisan Annişleri

Evet uyku konusunda kundak çok yardımcıymış. Eskiden kundağa karşıydım ama şimdi araştırdıkça ne kadar faydalı olduğunu öğrendim.
Biz eski bildiğimiz kundağa karşıyız bebeğe normal zıbın takımını giydirdikten sonra pamuklu battaniye vb. birşeyle sarmaya değil kızım şubatta doğduğundan mecburen öyle yapmıştık

3 gündür var hafta sonu temizlik yapmıştım bugün anca geçti

Yok canım ne gününü kahrediyorsun.daha yukarı çıkması için zaman var.benim rahim ağzını kapatıyordu 18. Haftada 22 de ayrıntılı ultrasonda 4 parmak falan yukarı çıkmıştı.dahada değişir dedi doktor.değişmesede sezeryan var sonuçta.çok büyütme gözünde insan bebeğinin sevinciyle ameliyatı falan düşünmüyor hiç o anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…