- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.761
Abooo bu bebiş baya masraflı oldu sanaBen detaylıya girdim Prof. Dr. İbrahim Bildirici Acıbadem Maslakta 1500tl civarı verdim. Sana verdikleri fiyat güzel bence
O eski kundaklar neymiş öyle mumya gibi sarıyorlarmış çocuğu ayaklar falanda sıkı sıkı sarılıyormuş. Ne kadar yanlış aslında kalça çıkıklığı riski yüksek oluyormuş ayaklar da sarılınca. Kolları sarsak yeter.Biz eski bildiğimiz kundağa karşıyız bebeğe normal zıbın takımını giydirdikten sonra pamuklu battaniye vb. birşeyle sarmaya değil kızım şubatta doğduğundan mecburen öyle yapmıştık
Diyorum ki uzanırken dinlenirken sırt üstü yatıp kalçanın altına bir yastık koysan yukarı çıkar belki benim pek zamanım olmuyo daGünaydın nisan anneleri bende dün detaylı ultrosan yaptırdım organları ile sıkıntı çok şükür yok oğluşum iyi ama başı aşağı da ve plesanta aşağı eğilimli dedi 28. haftaya kada yukarı çıkmasını bekliyoruz dedi çok morelim bozuldu tüm gün kahroldum halende kendime gelebilmiş değilim size de böyle söylediler mi?
Canı sağ olsun :) Biz tam aşılama ya da tüp bebeğe başlayacakken geldi bize mucizemiz o yüzden gözüm birşey görmüyorAbooo bu bebiş baya masraflı oldu sana
Senden daha çok veren de olmamıştır
Zayıflama yarışmalarına sırf bu yüzden katılmazdım sonunda relaks arkadaşlar buldum da çok şükür yazma zorunluluğu hissettirmeyen rahat ettimOlay baştan aşağı trajikomik zaten :) Yazmıyorsun diye atılıyorsun (bu kısmı çok önemli değil). Belli bir hukuka sahip olduğumuz için atış şeklinin nahoş olduğunu söylüyoruz ama yine suç işlemiş gibi tavırla karşılaşıyorsun. Değişik. Yani şu foruma hükmediyor olsalar 1 hafta niye yazmadın diye atıverirler
Bana plasentayla ilgili birşey demedi sadece bebeğin başı aşağıya dönüktü.
Şaka tabii konu onların sağlığı olunca insanın gözü hiçbir şey görmüyorCanı sağ olsun :) Biz tam aşılama ya da tüp bebeğe başlayacakken geldi bize mucizemiz o yüzden gözüm birşey görmüyor
GünaydınGünaydın kızlar
canım bende de hiç kabızlık problemi yoktu 2 haftadır demir ilacı almaya başladım kefir, incir vs yememe rağmen tuvalete çıkmam problem olmaya başladı karnım ağrıyor benimde bak doktoruma soracaktım ben de sezeryan olacağım demek ilacı bırakmak o açıdan da problemZaten o demir ilacı mahvediyor beni .özellikle sezeryan olup çok kan kaybedeceksin bırakamazsın ilacı dedi doktorumda.mecbur içiyorum.magnezyumda ishal yapmıştı ilk hamileliğimde.henüz bu hamileliğimde başlamadım ama bakalım belki onu içmeye başlayınca iki ilaç dengeler birbirini.
İnşallah canım.sen de daha sık uğra buraya.özletme kendini.Aaa oyle miiiii. Korkma ya bence de gecirmissindir su cicegini %90 geciriyor her cocuk. Insallah guzel gelir sonuclar
Merhaba benimde iki kaybım var bu 3.gebeliğim bana kan pıhtılaşması testi yapıldı birşey çıkmadı ama çıkarsa ne olur diye araştırmış doktorlara sormuştum.İğne oluyorsun anladığım kadarıyla kaçlık oluyorsun? Kan pıhtılaşması olanlar normal doğum yapamaz diye birşey yoktur sadece doktorun belirlediği zamanda iğneyi bırakman gerekiyor çünkü kan sulanıyor kanama durmaz diye korkuyor doktorlar.Yurtdışındaki doktorların kan pıhtılaşması durumunu bilmemeside saçma geldi bana.Kendini şimdiden korkutma,hayırlısıyla sağ salim doğum yapayımda sezeryanmış normal miş hiç düşünmüyorum Allah evlat acısı yaşatmasın bir daha yeterki.Merhaba annisler :) aranizda kan phtilasmasi olan varmi? bana iki düsükden sonra tehsis konuldu simdi 3. gebeligim 22. haftaligiz ama biraz kafam karisti böyle olanlar normal dogum yapamiyormus ila sezeryan bide dogumdan bi kac gün önce igneyi birakiyorlarmis dogrumu? bana tehsis türkiyede konuldu ama yurt disinda yasiyorum burdaki doktorum sadice tamam demisti igne kulanmama ama pekde bi fikri yok gibiydi ilk defa duymus gibiydi böyle biseyin olabilceginden hic tahlil yapmadi türkiyeden getirdim sonuclari verdim okadar acaba acaba diye diye kafayi yicem insallah bi sorun cikmaz
@Kilim ve tohum canimcim hemen senin icin yüklüyorum:) benim kizimdan kalan 2 gecelik ve bir pijamam vardi onlar icimdeki cocugun yansimalariydi ayicikli bebişli falan:) onlari kirlenip atilcak olarak gozden cikardim hastanede ilk zmanlar onlrdan koymayi dusundum.yeni aldigim gecelik ve pijamayi hanim hanimcik gelenlerin yaninda giyerim diye düsündüm.Kolu bacagi acik ve kisalardan begendim cok guzellerde var ama acikcasi kullanisli bulmuyorum cunku gaz olmamak icin bebek icin dehset onemli bisi sutunden geciyo altina tayt corap sirtina bisey derken kat kat oluyosun:) o yuzden uzun kollu ve uzun gecelik aldim.pijama takiminin geceligini asıl begenmistim ama kirmizi ve pudra kalmisbu geceligin gögusteki gizli bölmesini begendim hızli ulasim bebek icin onemli
ben ıslak mendil uni baby diğer ürünleri sebamed almayı düşünüyorun biberon almak gereklimi sizce Allah nasip ederse emecek bebek emzik bende philips düşünüyorum bakalım hayırlısıhanımlar bebek şampuanı pişik kremi pudrası sabunu gibi ürünler için marka öneriniz var mı ? özellikle deneyimli anneler biberon emzik içinde bir öneriniz varsa. ben sebamed ve chicco arasında kaldım biberon emzik için de philips
Ben 1 tane biberon aldım cam 125 ml Aventin ağzı geniş olanlardan yani anne memesine uygun bir de gaz yapmama özelliği varmış. Emzik olarakta yine anne memesine uygun avent soothie aldım. Bu emziği hemen kabul ediyormuş bebişler 2'li satılıyor. Şampuan ve pişik kremini daha bende karar veremedim ama pişik kreminde lansinoh iyi diyen çok. Emziklerin fotosunu koydum.hanımlar bebek şampuanı pişik kremi pudrası sabunu gibi ürünler için marka öneriniz var mı ? özellikle deneyimli anneler biberon emzik içinde bir öneriniz varsa. ben sebamed ve chicco arasında kaldım biberon emzik için de philips
Her ihtimale karşı 1 tane biberon bulunsun bence hazırlıklı olmak lazım.ben ıslak mendil uni baby diğer ürünleri sebamed almayı düşünüyorun biberon almak gereklimi sizce Allah nasip ederse emecek bebek emzik bende philips düşünüyorum bakalım hayırlısı
Ben 1 tane biberon aldım cam 125 ml Aventin ağzı geniş olanlardan yani anne memesine uygun bir de gaz yapmama özelliği varmış. Emzik olarakta yine anne memesine uygun avent soothie aldım. Bu emziği hemen kabul ediyormuş bebişler 2'li satılıyor. Şampuan ve pişik kremini daha bende karar veremedim ama pişik kreminde lansinoh iyi diyen çok. Emziklerin fotosunu koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?