2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba tatlı anneler, nasılsınız, bebişleriniz nasıl, biz oğlumla pek hoş olmayan şeyler yaşadığımız için bu hafta sizi pek takip edemedik ama umarım herkes iyidir

Biz eski bildiğimiz kundağa karşıyız bebeğe normal zıbın takımını giydirdikten sonra pamuklu battaniye vb. birşeyle sarmaya değil kızım şubatta doğduğundan mecburen öyle yapmıştık
O eski kundaklar neymiş öyle mumya gibi sarıyorlarmış çocuğu ayaklar falanda sıkı sıkı sarılıyormuş. Ne kadar yanlış aslında kalça çıkıklığı riski yüksek oluyormuş ayaklar da sarılınca. Kolları sarsak yeter.

Diyorum ki uzanırken dinlenirken sırt üstü yatıp kalçanın altına bir yastık koysan yukarı çıkar belki benim pek zamanım olmuyo da

Zayıflama yarışmalarına sırf bu yüzden katılmazdım sonunda relaks arkadaşlar buldum da çok şükür yazma zorunluluğu hissettirmeyen rahat ettim

canım bende de hiç kabızlık problemi yoktu 2 haftadır demir ilacı almaya başladım kefir, incir vs yememe rağmen tuvalete çıkmam problem olmaya başladı karnım ağrıyor benimde bak doktoruma soracaktım ben de sezeryan olacağım demek ilacı bırakmak o açıdan da problem

Merhaba guzel anneler. Bugunu cuma sanarak fazla neseyle uyandim ama sonra gercegi hatirlayinca modum dustu tabi

Cumartesi kendi doktorumdq detaylim var. Onumuzdeki hafta da baska doktora gidecegim. Benim doktorum gerek gormedi ama ben ikinci bi goz gorsun istiyorum
rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Merhaba benimde iki kaybım var bu 3.gebeliğim bana kan pıhtılaşması testi yapıldı birşey çıkmadı ama çıkarsa ne olur diye araştırmış doktorlara sormuştum.İğne oluyorsun anladığım kadarıyla kaçlık oluyorsun? Kan pıhtılaşması olanlar normal doğum yapamaz diye birşey yoktur sadece doktorun belirlediği zamanda iğneyi bırakman gerekiyor çünkü kan sulanıyor kanama durmaz diye korkuyor doktorlar.Yurtdışındaki doktorların kan pıhtılaşması durumunu bilmemeside saçma geldi bana.Kendini şimdiden korkutma,hayırlısıyla sağ salim doğum yapayımda sezeryanmış normal miş hiç düşünmüyorum Allah evlat acısı yaşatmasın bir daha yeterki.

bende kirmizili modeli begenmistim de bakmadan almak istemedim

Kızlar ilk hafta göbek deliği düşmeden giydirmek için mutlaka iç zıbın alınması gerekiyormuş. Bodyler uygun değilmiş. BAzı hastane çıkışlarının içinde varmış sanırım. 3-4 tane edinmek lazım aklınızda bulunsun. Tecrübeli annelerimiz bilirler sanırım.

hanımlar bebek şampuanı pişik kremi pudrası sabunu gibi ürünler için marka öneriniz var mı ? özellikle deneyimli anneler biberon emzik içinde bir öneriniz varsa. ben sebamed ve chicco arasında kaldım biberon emzik için de philips

ben ıslak mendil uni baby diğer ürünleri sebamed almayı düşünüyorun biberon almak gereklimi sizce Allah nasip ederse emecek bebek emzik bende philips düşünüyorum bakalım hayırlısı

Ben 1 tane biberon aldım cam 125 ml Aventin ağzı geniş olanlardan yani anne memesine uygun bir de gaz yapmama özelliği varmış. Emzik olarakta yine anne memesine uygun avent soothie aldım. Bu emziği hemen kabul ediyormuş bebişler 2'li satılıyor. Şampuan ve pişik kremini daha bende karar veremedim ama pişik kreminde lansinoh iyi diyen çok. Emziklerin fotosunu koydum.

Eklentiler

• SCF194_01-IMS-tr_TR.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 39

aa bende bu emzikten aldım hemde tesadüfi olarak öle ayıcıklı diye hoşuma gitti hatta ya hiç araştırmadım acaba bebiş kabul eder mi diye geçirdim içimden :) çok sevindimmm şimdi okuyunca :)

buarada https://www.joker.com.tr/indirimli-urunler de bir çok üründe indirim var bi göz atabilirsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…