- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.781
Haklısın bende alim bir tane küçük boy deneyimli anneler mama almayada gerek varmı o zaman süt gelmeme ihtimaline karşıHer ihtimale karşı 1 tane biberon bulunsun bence hazırlıklı olmak lazım.
aa bende bu emzikten aldım hemde tesadüfi olarak öle ayıcıklı diye hoşuma gitti hatta ya hiç araştırmadım acaba bebiş kabul eder mi diye geçirdim içimden :) çok sevindimmm şimdi okuyunca :)
buarada https://www.joker.com.tr/indirimli-urunler de bir çok üründe indirim var bi göz atabilirsiniz :)
Benim arkadaşlarım hep aldılar ben de almayı düşünüyorum. Hipp combiotic ti sanırım arkadaşlarımın aldığı. Hipp mamaları organikmiş mama verenler onunla devam ettiler.Haklısın bende alim bir tane küçük boy deneyimli anneler mama almayada gerek varmı o zaman süt gelmeme ihtimaline karşı
banada kayınvalidem dedim gerekliymiş aldım bende içinde iki tane varKızlar ilk hafta göbek deliği düşmeden giydirmek için mutlaka iç zıbın alınması gerekiyormuş. Bodyler uygun değilmiş. BAzı hastane çıkışlarının içinde varmış sanırım. 3-4 tane edinmek lazım aklınızda bulunsun. Tecrübeli annelerimiz bilirler sanırım.
Ben 2 tane hastane çıkışı alıcam onlardan 2 tane gelir, 2-3 tane de kendim alsam yeter heralde. Zaten göbek 1 haftada düşüyormuş sanırım.Banad
banada kayınvalidem dedim gerekliymiş aldım bende içinde iki tane var
Ben iki tane aldım hastane çıkışlarında olursa almam başka hastane çıkışı onlu takım mı aldınız yoksa beşli takım mıBen 2 tane hastane çıkışı alıcam onlardan 2 tane gelir, 2-3 tane de kendim alsam yeter heralde. Zaten göbek 1 haftada düşüyormuş sanırım.
bende markalar konusunda kararsızlık yaşıyorum aslında hangi ülkenin ürünü o bile önemliben ıslak mendil uni baby diğer ürünleri sebamed almayı düşünüyorun biberon almak gereklimi sizce Allah nasip ederse emecek bebek emzik bende philips düşünüyorum bakalım hayırlısı
avent diyorsun :) gaz yapmama özelliği çok iyi olacaktır. kremlerde şampuanda sebamed iyi olur gibi ama emin olamıyomBen 1 tane biberon aldım cam 125 ml Aventin ağzı geniş olanlardan yani anne memesine uygun bir de gaz yapmama özelliği varmış. Emzik olarakta yine anne memesine uygun avent soothie aldım. Bu emziği hemen kabul ediyormuş bebişler 2'li satılıyor. Şampuan ve pişik kremini daha bende karar veremedim ama pişik kreminde lansinoh iyi diyen çok. Emziklerin fotosunu koydum.
O eski kundaklar neymiş öyle mumya gibi sarıyorlarmış çocuğu ayaklar falanda sıkı sıkı sarılıyormuş. Ne kadar yanlış aslında kalça çıkıklığı riski yüksek oluyormuş ayaklar da sarılınca. Kolları sarsak yeter.[/QUOT
benim bir arkadaşımın kızı 1 yaşında ve kalça çıkıklığı tam sınırdaydı doktoru https://www.e-bebek.com/chicco-2li-tulum-p-16ychietlm1307mav/ bu tarz tulumları önermiyoruz bebekler için kalçalarını rahat hareket ettiremiyorlar demiş https://www.e-bebek.com/penguen-patikli-alt-ic-dis-zibin-takim-p-16kmymktkm0374pem/ bu tarz alt üst alıp giydirin diye uyarmış beni de geçen hafta uyardı şimdi böyle iki parça bakıyorum
bende internetten alıyordum son anda vazgeçtim elime alıp dokunsam baksam eczacı bilgi verse diye düşündüm :)aa bende bu emzikten aldım hemde tesadüfi olarak öle ayıcıklı diye hoşuma gitti hatta ya hiç araştırmadım acaba bebiş kabul eder mi diye geçirdim içimden :) çok sevindimmm şimdi okuyunca :)
buarada https://www.joker.com.tr/indirimli-urunler de bir çok üründe indirim var bi göz atabilirsiniz :)
bu zıbın dediğimiz butün alttan çıt çıtlı olan mıBanad
banada kayınvalidem dedim gerekliymiş aldım bende içinde iki tane var
yok değil iç zibın diye geçiyor önce onu giydiriyorsun sonra kıyafeti göbeğe zarar vermesin diyebu zıbın dediğimiz butün alttan çıt çıtlı olan mı
Merhaba benimde iki kaybım var bu 3.gebeliğim bana kan pıhtılaşması testi yapıldı birşey çıkmadı ama çıkarsa ne olur diye araştırmış doktorlara sormuştum.İğne oluyorsun anladığım kadarıyla kaçlık oluyorsun? Kan pıhtılaşması olanlar normal doğum yapamaz diye birşey yoktur sadece doktorun belirlediği zamanda iğneyi bırakman gerekiyor çünkü kan sulanıyor kanama durmaz diye korkuyor doktorlar.Yurtdışındaki doktorların kan pıhtılaşması durumunu bilmemeside saçma geldi bana.Kendini şimdiden korkutma,hayırlısıyla sağ salim doğum yapayımda sezeryanmış normal miş hiç düşünmüyorum Allah evlat acısı yaşatmasın bir daha yeterki.
bende internetten alıyordum son anda vazgeçtim elime alıp dokunsam baksam eczacı bilgi verse diye düşündüm :)
şu bebek bezlerinde tüm kampanyaları marketten internete takip etmek en mantıklısıtabii canım bende emziği ebebek mağzasında gezerken görüp ayy ne güsel ayıcıklı deyip aldım sadece çok araştırmamıştım..
bu joker i dün gördüm bebek bezi pişik kremi ıslak mendil vs. için baktım bende gözüme bi kaç şey kestirdim araştırıyorum bakalımmm :)
Ben elektrikli alıcam sanırım lansinoh ve mamajoo arasında gidip geliyorum :) Manuel olanlar çok yorucu oluyormuş ve çok sağılmıyormuş sanırım.kızlar bi de size şu pompaları sormak istiyorum size bu pompaları manuel mi almak lazım acaba bi kaç yerde manuel daha sağlıklı diye okudum motorlular süt damarlarını zedeleyebiliyormuş. ama manuel de kullanmak daha mı zordur acaba hiç bilemedim ya
Daha almadık ama 2 tane 10'lu alıcam.Ben iki tane aldım hastane çıkışlarında olursa almam başka hastane çıkışı onlu takım mı aldınız yoksa beşli takım mı
bu mu acabayok değil iç zibın diye geçiyor önce onu giydiriyorsun sonra kıyafeti göbeğe zarar vermesin diye
yetermi peki iki tane bende iki tane alsam yeter diye düşünüyorum ye doğanlar çok fazla giydirilmiyormuşBen elektrikli alıcam sanırım lansinoh ve mamajoo arasında gidip geliyorum :) Manuel olanlar çok yorucu oluyormuş ve çok sağılmıyormuş sanırım.
Daha almadık ama 2 tane 10'lu alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?