2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Süper içine doğmuş ve doğru emziği almışsın Ben geçen haftasonu ebebeğin mağazasından aldım. Jokerde bi tık daha ucuzmuş ama çok önemli değil.

Haklısın bende alim bir tane küçük boy deneyimli anneler mama almayada gerek varmı o zaman süt gelmeme ihtimaline karşı
Benim arkadaşlarım hep aldılar ben de almayı düşünüyorum. Hipp combiotic ti sanırım arkadaşlarımın aldığı. Hipp mamaları organikmiş mama verenler onunla devam ettiler.

Banad
banada kayınvalidem dedim gerekliymiş aldım bende içinde iki tane var

kızlar bi de size şu pompaları sormak istiyorum size bu pompaları manuel mi almak lazım acaba bi kaç yerde manuel daha sağlıklı diye okudum motorlular süt damarlarını zedeleyebiliyormuş. ama manuel de kullanmak daha mı zordur acaba hiç bilemedim ya

ben ıslak mendil uni baby diğer ürünleri sebamed almayı düşünüyorun biberon almak gereklimi sizce Allah nasip ederse emecek bebek emzik bende philips düşünüyorum bakalım hayırlısı
bende markalar konusunda kararsızlık yaşıyorum aslında hangi ülkenin ürünü o bile önemli her ihtimale karşı yenidoğan biberonu ve emzik almayı düşünüyorum

avent diyorsun :) gaz yapmama özelliği çok iyi olacaktır. kremlerde şampuanda sebamed iyi olur gibi ama emin olamıyom

bende internetten alıyordum son anda vazgeçtim elime alıp dokunsam baksam eczacı bilgi verse diye düşündüm :)

Mesajin icin sagol canim
Bende hic düsünmiyordum daha dogrusu bilmiyordum kulanirim sancim olunca gidip dogururum kafasiyla gidip geliyordum ama dün bi yazi okudum iste riskliymis neymis hatta annenin ölmeside olabiliyormus falan diye korkdum.
Aynen bu sefer saglikli bi sekilde alalim bebisleri kucagimiza insallah :)

bende internetten alıyordum son anda vazgeçtim elime alıp dokunsam baksam eczacı bilgi verse diye düşündüm :)

tabii canım bende emziği ebebek mağzasında gezerken görüp ayy ne güsel ayıcıklı deyip aldım sadece çok araştırmamıştım..

bu joker i dün gördüm bebek bezi pişik kremi ıslak mendil vs. için baktım bende gözüme bi kaç şey kestirdim araştırıyorum bakalımmm :)

şu bebek bezlerinde tüm kampanyaları marketten internete takip etmek en mantıklısı

Ben elektrikli alıcam sanırım lansinoh ve mamajoo arasında gidip geliyorum :) Manuel olanlar çok yorucu oluyormuş ve çok sağılmıyormuş sanırım.

Ben iki tane aldım hastane çıkışlarında olursa almam başka hastane çıkışı onlu takım mı aldınız yoksa beşli takım mı
Daha almadık ama 2 tane 10'lu alıcam.

Ben elektrikli alıcam sanırım lansinoh ve mamajoo arasında gidip geliyorum :) Manuel olanlar çok yorucu oluyormuş ve çok sağılmıyormuş sanırım.

Daha almadık ama 2 tane 10'lu alıcam.
yetermi peki iki tane bende iki tane alsam yeter diye düşünüyorum ye doğanlar çok fazla giydirilmiyormuş

benim bir arkadaşımın kızı 1 yaşında ve kalça çıkıklığı tam sınırdaydı doktoru https://www.e-bebek.com/chicco-2li-tulum-p-16ychietlm1307mav/ bu tarz tulumları önermiyoruz bebekler için kalçalarını rahat hareket ettiremiyorlar demiş https://www.e-bebek.com/penguen-patikli-alt-ic-dis-zibin-takim-p-16kmymktkm0374pem/ bu tarz alt üst alıp giydirin diye uyarmış beni de geçen hafta uyardı şimdi böyle iki parça bakıyorum

Ben 1 tane almıştım tek tulum. Bundan sonra takım alalım o zaman. Doğru aslında tek parça tulum kısıtlar hareketi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…