- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.801
Evet benim aldıklarım düz krembu mu acaba
Eki Görüntüle 1922516
zararlı olan da çok hoş gözüküyor :)benim bir arkadaşımın kızı 1 yaşında ve kalça çıkıklığı tam sınırdaydı doktoru https://www.e-bebek.com/chicco-2li-tulum-p-16ychietlm1307mav/ bu tarz tulumları önermiyoruz bebekler için kalçalarını rahat hareket ettiremiyorlar demiş https://www.e-bebek.com/penguen-patikli-alt-ic-dis-zibin-takim-p-16kmymktkm0374pem/ bu tarz alt üst alıp giydirin diye uyarmış beni de geçen hafta uyardı şimdi böyle iki parça bakıyorum
Ben 1 tane almıştım tek tulum. Bundan sonra takım alalım o zaman. Doğru aslında tek parça tulum kısıtlar hareketi.
Ben elektrikli alıcam sanırım lansinoh ve mamajoo arasında gidip geliyorum :) Manuel olanlar çok yorucu oluyormuş ve çok sağılmıyormuş sanırım.
evet canım ya yoruculuğu var bide zaman olarak ta çok vakit alıyormuş galiba ee sabah işe gitmeden sağmamız gerekicek bu durumda biraz hızlı olması da avantaj olur :) bende lansinoh baktım ebebekte geçen gün baya hoşuma gitti bakalım bu hafta onu da alayım diyorum çıksın aradan :)
öğrenmem iyi oldu teşekkürler :)Evet benim aldıklarım düz krem
2 hastane çıkışı yeterli diyorlar genelde o yüzden 2 takım yeter. Zaten başka kıyafetleri de olacak.yetermi peki iki tane bende iki tane alsam yeter diye düşünüyorum ye doğanlar çok fazla giydirilmiyormuş
bencede :)zararlı olan da çok hoş gözüküyor :)
aynen pompa kesin alınmalı hayat kurtarıyorHatta 2 li al bence aynı anda sağarsın :) Bazen çocuk çok emmiyormuş göğüsler taş gibi olup rahatsız ediyormuş falan o durumlarda da bu makineler kurtarıcı diyorlar.mozak
Gelince yorumlarimi yazarim canim.daha önce burdan alisveris yapmistim insallah sorun cikmaz:) carsiya cikar 32 den sonra alirim diyordum ama kizimla yurumek hadi bi kenara kendim icin supheli goruyorum cati kemiklerim basliyo agrimayabende kirmizili modeli begenmistim de bakmadan almak istemedim
Amin canım inşallahMesajin icin sagol canim
Bende hic düsünmiyordum daha dogrusu bilmiyordum kulanirim sancim olunca gidip dogururum kafasiyla gidip geliyordum ama dün bi yazi okudum iste riskliymis neymis hatta annenin ölmeside olabiliyormus falan diye korkdum.
Aynen bu sefer saglikli bi sekilde alalim bebisleri kucagimiza insallah :)
İnternetten baktın sanırım sonuçlara. Esas tablolu sonuçlar doktorların verdiği çıktıda oluyor internetten sonuçlara bakınca görülmüyor.
ben de ayakkabı giyerken çok zorlanıyorumEvet bu göbek baya zorlamaya başladı beni de. Neyse çoğu gitti azı kaldı :)
Ay ne güzel anlatmışsın. Şimdi ilk süt gelmiyor ya hani. O zaman hastanede ne veriyorlar bebeğe yani mama veriyorlardır değil mi? Ben de süt hemen gelmeyeceğini düşünerekten mamamızı da biz götürelim diyorum. Hastane de hangi mamayı verdiklerini bilmiyoruz. Çok mu pipirikliyim?Canlarim süt sagma makinalari emzik mama ve zibin konusulmus:) ay cok heyecanli dimi.benim cogu sey var evde o yuzden kendimi tutuyorum bi kiyafet alincak.
Benim tecrubelerim şöyleki
Sagma makinasi ve mama ilk almamistim normal dogum yaptigim halde sütüm 3.gün geldi gec yani.normal olursa dogurdugun saate bagli olarak 12.saate cikariyorlar sabah 10 da yaptim aksam 10 da ciktim yani sezaryanse zaten 1 gün illaki kaliniyor eve geldigimizde mamayi alip geldik cay bardagina hazirlayip kasikla verdik beni emmez diye korkuma biraz bebekten bebege degisiyor bu durum.kasikla verirken 2 3 verdikten sonra mememi verdim cekistirdikce gelcek süt cunku oylelikle geldi ve cok sükür sütüm yetti.Ancak ilk geldigi zamanlar anlatamam kocaman ve taş gibi sert oluyo cat diye catlayasn geliyo o yuzden sagmak lazim bebek de hemen uyanmayabiliyor helede sarilik olursa zor uyandirip veriyosun o yuzden makina sart! eger bidr calisacaksaniz sagip dolapta saklamak yada disari ciktiginizda bebege bakan rahatlikla verebilir.manuel kesinlikle önermem eliniz kopuyor denedim makinali olanlardan ameda hastane tipi en guzeli ama pahali onun yerine mamajo yada aventin 2'li yada tekli o size kalmis tavsiye ederim.motoru guclu olan olsun bu cok onemli.sütün motora giden kismi korunakli olmali sut kactimi motora gitti makina :)
Zibin hastane cikislarinda var ilk 1 hafta kullaniliyo gobek dustukten sonra citcitli kullanmak daha iyi oldu benim icin tutarken beli acilmiyo.yani 2 3 tane yeterli.birde bi sürü hastane cikisi almak yerine 1 adet guzelinden mesela foto icin falan 4 5 adet 5li zibin almak daha mantikli bol bol kirleniyo alt üst giydirmek daha cok işe yariyor.Tek alt da alin 2 kat giydiriliyor ilk 3 ay ayakli alin.kendinden eldivenli tulumda 2.3. aylarda cok guzel oluyor.zaten sonra insallah haziran sicaklar var Allah kerim:)
Bilgiler için teşekkürlerCanlarim süt sagma makinalari emzik mama ve zibin konusulmus:) ay cok heyecanli dimi.benim cogu sey var evde o yuzden kendimi tutuyorum bi kiyafet alincak.
Benim tecrubelerim şöyleki
Sagma makinasi ve mama ilk almamistim normal dogum yaptigim halde sütüm 3.gün geldi gec yani.normal olursa dogurdugun saate bagli olarak 12.saate cikariyorlar sabah 10 da yaptim aksam 10 da ciktim yani sezaryanse zaten 1 gün illaki kaliniyor eve geldigimizde mamayi alip geldik cay bardagina hazirlayip kasikla verdik beni emmez diye korkuma biraz bebekten bebege degisiyor bu durum.kasikla verirken 2 3 verdikten sonra mememi verdim cekistirdikce gelcek süt cunku oylelikle geldi ve cok sükür sütüm yetti.Ancak ilk geldigi zamanlar anlatamam kocaman ve taş gibi sert oluyo cat diye catlayasn geliyo o yuzden sagmak lazim bebek de hemen uyanmayabiliyor helede sarilik olursa zor uyandirip veriyosun o yuzden makina sart! eger bidr calisacaksaniz sagip dolapta saklamak yada disari ciktiginizda bebege bakan rahatlikla verebilir.manuel kesinlikle önermem eliniz kopuyor denedim makinali olanlardan ameda hastane tipi en guzeli ama pahali onun yerine mamajo yada aventin 2'li yada tekli o size kalmis tavsiye ederim.motoru guclu olan olsun bu cok onemli.sütün motora giden kismi korunakli olmali sut kactimi motora gitti makina :)
Zibin hastane cikislarinda var ilk 1 hafta kullaniliyo gobek dustukten sonra citcitli kullanmak daha iyi oldu benim icin tutarken beli acilmiyo.yani 2 3 tane yeterli.birde bi sürü hastane cikisi almak yerine 1 adet guzelinden mesela foto icin falan 4 5 adet 5li zibin almak daha mantikli bol bol kirleniyo alt üst giydirmek daha cok işe yariyor.Tek alt da alin 2 kat giydiriliyor ilk 3 ay ayakli alin.kendinden eldivenli tulumda 2.3. aylarda cok guzel oluyor.zaten sonra insallah haziran sicaklar var Allah kerim:)
Merhaba annisler :) aranizda kan phtilasmasi olan varmi? bana iki düsükden sonra tehsis konuldu simdi 3. gebeligim 22. haftaligiz ama biraz kafam karisti böyle olanlar normal dogum yapamiyormus ila sezeryan bide dogumdan bi kac gün önce igneyi birakiyorlarmis dogrumu? bana tehsis türkiyede konuldu ama yurt disinda yasiyorum burdaki doktorum sadice tamam demisti igne kulanmama ama pekde bi fikri yok gibiydi ilk defa duymus gibiydi böyle biseyin olabilceginden hic tahlil yapmadi türkiyeden getirdim sonuclari verdim okadar acaba acaba diye diye kafayi yicem insallah bi sorun cikmaz
çok afedersiniz ama benim gögüs uçları pek belirgin değil bebek emerken sorun mu olur bu çok kafaya takıyorum bebeğim ya ememezse ben o duyguyu yaşamayı çok istiyorumHatta 2 li al bence aynı anda sağarsın :) Bazen çocuk çok emmiyormuş göğüsler taş gibi olup rahatsız ediyormuş falan o durumlarda da bu makineler kurtarıcı diyorlar.mozak
Belli olmaz ama eğer sorun olursa silikon göğüs uçları var. Benim eltim ilk zamanlarda onu kullandı. Sonra çocuk büyüdükçe daha rahat tuttu memeyi. İllaki emzirirsin yani :) fotosunu ekledim böyle bişey.çok afedersiniz ama benim gögüs uçları pek belirgin değil bebek emerken sorun mu olur bu çok kafaya takıyorum bebeğim ya ememezse ben o duyguyu yaşamayı çok istiyorum
:) çok güzel herşeye bir çözüm var inşallah sorun yaşamam kimse yaşamasın tabi :)Belli olmaz ama eğer sorun olursa silikon göğüs uçları var. Benim eltim ilk zamanlarda onu kullandı. Sonra çocuk büyüdükçe daha rahat tuttu memeyi. İllaki emzirirsin yani :) fotosunu ekledim böyle bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?