2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
zararlı olan da çok hoş gözüküyor :)

Hatta 2 li al bence aynı anda sağarsın :) Bazen çocuk çok emmiyormuş göğüsler taş gibi olup rahatsız ediyormuş falan o durumlarda da bu makineler kurtarıcı diyorlar. mozak

bende kirmizili modeli begenmistim de bakmadan almak istemedim
Gelince yorumlarimi yazarim canim.daha önce burdan alisveris yapmistim insallah sorun cikmaz:) carsiya cikar 32 den sonra alirim diyordum ama kizimla yurumek hadi bi kenara kendim icin supheli goruyorum cati kemiklerim basliyo agrimaya

Amin canım inşallah

Canlarim süt sagma makinalari emzik mama ve zibin konusulmus:) ay cok heyecanli dimi.benim cogu sey var evde o yuzden kendimi tutuyorum bi kiyafet alincak.
Benim tecrubelerim şöyleki
Sagma makinasi ve mama ilk almamistim normal dogum yaptigim halde sütüm 3.gün geldi gec yani.normal olursa dogurdugun saate bagli olarak 12.saate cikariyorlar sabah 10 da yaptim aksam 10 da ciktim yani sezaryanse zaten 1 gün illaki kaliniyor eve geldigimizde mamayi alip geldik cay bardagina hazirlayip kasikla verdik beni emmez diye korkuma biraz bebekten bebege degisiyor bu durum.kasikla verirken 2 3 verdikten sonra mememi verdim cekistirdikce gelcek süt cunku oylelikle geldi ve cok sükür sütüm yetti.Ancak ilk geldigi zamanlar anlatamam kocaman ve taş gibi sert oluyo cat diye catlayasn geliyo o yuzden sagmak lazim bebek de hemen uyanmayabiliyor helede sarilik olursa zor uyandirip veriyosun o yuzden makina sart! eger bidr calisacaksaniz sagip dolapta saklamak yada disari ciktiginizda bebege bakan rahatlikla verebilir.manuel kesinlikle önermem eliniz kopuyor denedim makinali olanlardan ameda hastane tipi en guzeli ama pahali onun yerine mamajo yada aventin 2'li yada tekli o size kalmis tavsiye ederim.motoru guclu olan olsun bu cok onemli.sütün motora giden kismi korunakli olmali sut kactimi motora gitti makina :)
Zibin hastane cikislarinda var ilk 1 hafta kullaniliyo gobek dustukten sonra citcitli kullanmak daha iyi oldu benim icin tutarken beli acilmiyo.yani 2 3 tane yeterli.birde bi sürü hastane cikisi almak yerine 1 adet guzelinden mesela foto icin falan 4 5 adet 5li zibin almak daha mantikli bol bol kirleniyo alt üst giydirmek daha cok işe yariyor.Tek alt da alin 2 kat giydiriliyor ilk 3 ay ayakli alin.kendinden eldivenli tulumda 2.3. aylarda cok guzel oluyor.zaten sonra insallah haziran sicaklar var Allah kerim:)

Ay ne güzel anlatmışsın. Şimdi ilk süt gelmiyor ya hani. O zaman hastanede ne veriyorlar bebeğe yani mama veriyorlardır değil mi? Ben de süt hemen gelmeyeceğini düşünerekten mamamızı da biz götürelim diyorum. Hastane de hangi mamayı verdiklerini bilmiyoruz. Çok mu pipirikliyim?

Bilgiler için teşekkürler

merhaba canım bende düşük pıhtılaşma var.mthr 1298 677t ve pai 4g5g de heterozigot var.doktorlar bunun gebelik kaybına yol açmayacagını söylüyor ama nette iğne ve hap kullanan da çok.faktör v olursa mutlaka kullanmak gerek.tüp bebek doktorum kullanma demişti.benim içim rhat emedi rutin takibimi yapanla konuştum o çin tahat etsin kullan dedi ama geçen hafta o da bırak artık dedi.ben ise bırakamadım.2 gün hap 2 gün iğne devam ediyorum.genelde hapı 32. haftada iğneyi ise doğumdan 2-3 gün önce bıraktırıyorlar.normal doğumda kanamayı kontrol edemedikleri çin kimi doktor onu önermiyor.senin hangi genlerde mutasyon var?

Hatta 2 li al bence aynı anda sağarsın :) Bazen çocuk çok emmiyormuş göğüsler taş gibi olup rahatsız ediyormuş falan o durumlarda da bu makineler kurtarıcı diyorlar. mozak
çok afedersiniz ama benim gögüs uçları pek belirgin değil bebek emerken sorun mu olur bu çok kafaya takıyorum bebeğim ya ememezse ben o duyguyu yaşamayı çok istiyorum

çok afedersiniz ama benim gögüs uçları pek belirgin değil bebek emerken sorun mu olur bu çok kafaya takıyorum bebeğim ya ememezse ben o duyguyu yaşamayı çok istiyorum
Belli olmaz ama eğer sorun olursa silikon göğüs uçları var. Benim eltim ilk zamanlarda onu kullandı. Sonra çocuk büyüdükçe daha rahat tuttu memeyi. İllaki emzirirsin yani :) fotosunu ekledim böyle bişey.

Eklentiler

• 1395_buyuk.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 41
Belli olmaz ama eğer sorun olursa silikon göğüs uçları var. Benim eltim ilk zamanlarda onu kullandı. Sonra çocuk büyüdükçe daha rahat tuttu memeyi. İllaki emzirirsin yani :) fotosunu ekledim böyle bişey.
:) çok güzel herşeye bir çözüm var inşallah sorun yaşamam kimse yaşamasın tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…