2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
çok afedersiniz ama benim gögüs uçları pek belirgin değil bebek emerken sorun mu olur bu çok kafaya takıyorum bebeğim ya ememezse ben o duyguyu yaşamayı çok istiyorum
Canim bebek göğüs ucunu almıyor ağzına o kahverengi bölge var ya orayı komple ağzına alırsa emer, canını sıkma bunun için emzirme eğitimi veriyorlar hastanede yani uçları belli olmasa da emer bebek süt gelir

Manuel çok yorar benimki aventin otomatik olanı.gayet memnundum ama benim sütüm çoktu.bu makina memnuniyeti kişiden kişiye değişiyor.sütün çokluğu azlığıylada alakalı.

Korkma canım.allahın izniyle bişey olmaz inşallah.daha vakti var.çıkar yukarı daha.

Dr Brown un gaz onceyici biberonlari var. Onlari öneriyor kimileri,emzik alarak da avente iyi diyorlar

Ay canim hangi gen falan bilmiyorum doktora gittim tahlil yapdi kan phtilasman var dedi günlük 1 tane hibor 5000 ignesini kullan dedi baskada bisey yok hap falan yok sadice normal hamile gibi vitamin kullaniyorum bana demisti dogumdan 1-2 gün önceden birak ve dogumdan 1-2 gün sonra da basla 6 hafta daha kullan birak bukadar bugün arayip sordum sezeryan veya normal dogum fark ediyormu diye yok fark etmiyor dedi. tabi tehsisi türkiyede koydular bana bende yurtdisinda yasiyorum burdaki doktorumda bisey demedi bidahaki randevumda sorayim normalmi sezeryanmi ne dicek bakalim o zaman kadar 6,5 aylik oliyoruz daha net bisey söyliyebilir herhalde.

Bu kan testini de aile hekimliğinde yaptırdım nekadat güvenilir acaba

Ay canım hatırlarsan yazmıştım sağlık ocağı sonucuma göre 4.57 ile troid hastasıydim, ertesi gün özelde yaptırdım 2.2 çıktı.. korkudan endkronoljiye uzmanına gittim ultrasonla da bakıldı troid bezlerine flndir tertemiz, yani sağlık ocağı sonuçları güvenilir değil, lütfen ilaç almadan başka bir yerde daha yaptır..

Ben şampuan vücut losyonu gibi bakım ürünlerini oğlumda hep sebamed kullandım çokta memnun kaldım. Emzik philips aventten kesinlikle şaşmadık. Zaten kendiside başka emzik almadı. Hatta geçen yaz tatilde kaybettik ve bir günümüz eczane eczane emzik aramakla geçti. Diş ve damak yapısına en uygun emzik. Geriçi 1,5 yaşına geldi şu anda da bıraktırma çabalarındayız ama çok zor görünüyor.
Biberon olarakta avent cam biberon kullandık hala da kullanıyoruz çok memnun kaldık.

Evet canım seni hatırladım oyuzden aklıma geldi nekdr güvenilir diye..sanırım başka yerde tekrarlatıcam çünkü magnezyum eksikliği beklerken kolesterol çıktı

Benim sağ tarafımda var bu benzer batma şeklinde hassasiyet doktoruma her ay soruyorum magnezyum eksiğim de Yok doktorum normal diyor rahminiz büyüyor.

Benim doktorum gerek görmedi canım her şeyi yolunda giden gebelerde bu şart değil dedi fakat eğer illahi gideceğim derseniz bir perinatolog hekimden özellikle kalp ve kalbi besleyen damarların ya da özellikle fetal eko su baktırıkırsa iyi olur zira onlar daha büyütüp çalışabiliyorlar içiniz daha da rahat eder dedi.
Ben de güç bela bir randevu buldum ve gittim. Gayet de iyi oldu canım yaklaşık 40 dakika süresince iyi bir kontrol oldu.

canım istanbulda değilim benim söylediklerim de prof ama kadın hastalıkları ve dogum üzerine uzmanlar perinatalog değilller yani kararsız kaldım cok
Canım ben İzmir kent hastanesinde Prof Namık Demir'e gittim. 560 tl ödedim. Kendisi perinatolog.
Tavsiyem bu ayrıntılı usg yi perinatolog yapsın.

Evet canım seni hatırladım oyuzden aklıma geldi nekdr güvenilir diye..sanırım başka yerde tekrarlatıcam çünkü magnezyum eksikliği beklerken kolesterol çıktı
Canım geçmiş olsun hayırdır? Tahlillerinde beklenmedik bir şeyler var ise güvendiğin başka bir tahlil merkezinde yenile canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…