- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.841
Canim bebek göğüs ucunu almıyor ağzına o kahverengi bölge var ya orayı komple ağzına alırsa emer, canını sıkma bunun için emzirme eğitimi veriyorlar hastanede yani uçları belli olmasa da emer bebek süt gelirçok afedersiniz ama benim gögüs uçları pek belirgin değil bebek emerken sorun mu olur bu çok kafaya takıyorum bebeğim ya ememezse ben o duyguyu yaşamayı çok istiyorum
Manuel çok yorar benimki aventin otomatik olanı.gayet memnundum ama benim sütüm çoktu.bu makina memnuniyeti kişiden kişiye değişiyor.sütün çokluğu azlığıylada alakalı.kızlar bi de size şu pompaları sormak istiyorum size bu pompaları manuel mi almak lazım acaba bi kaç yerde manuel daha sağlıklı diye okudum motorlular süt damarlarını zedeleyebiliyormuş. ama manuel de kullanmak daha mı zordur acaba hiç bilemedim ya
Korkma canım.allahın izniyle bişey olmaz inşallah.daha vakti var.çıkar yukarı daha.evet haklsıın ben normal doğum olmayacağı için değil erken doğum olabilir kanama olursa hemen alınır falan yazıyor internette ondan çok korkttum ondan çok üzüldüm erken doğar kaybederim bebeğimi diye2 kez düşük yaptım 9. ve 11. haftada pıhtılaşma sorunum var zaten iğne kullanıyorum o yüzden çok hasassım ve çok etkileniyorum
Dr Brown un gaz onceyici biberonlari var. Onlari öneriyor kimileri,emzik alarak da avente iyi diyorlarhanımlar bebek şampuanı pişik kremi pudrası sabunu gibi ürünler için marka öneriniz var mı ? özellikle deneyimli anneler biberon emzik içinde bir öneriniz varsa. ben sebamed ve chicco arasında kaldım biberon emzik için de philips
İnşallah canım.sen de daha sık uğra buraya.özletme kendini.
Bu kan testini de aile hekimliğinde yaptırdım nekadat güvenilir acaba
merhaba canım bende düşük pıhtılaşma var.mthr 1298 677t ve pai 4g5g de heterozigot var.doktorlar bunun gebelik kaybına yol açmayacagını söylüyor ama nette iğne ve hap kullanan da çok.faktör v olursa mutlaka kullanmak gerek.tüp bebek doktorum kullanma demişti.benim içim rhat emedi rutin takibimi yapanla konuştum o çin tahat etsin kullan dedi ama geçen hafta o da bırak artık dedi.ben ise bırakamadım.2 gün hap 2 gün iğne devam ediyorum.genelde hapı 32. haftada iğneyi ise doğumdan 2-3 gün önce bıraktırıyorlar.normal doğumda kanamayı kontrol edemedikleri çin kimi doktor onu önermiyor.senin hangi genlerde mutasyon var?
Bu kan testini de aile hekimliğinde yaptırdım nekadat güvenilir acaba
Evet sanırım tekrarlatıcam testi zaten kolesterolun yüksek çıkmasını da anlamadm.gerçekten kolesterolum mu var emin olmam lazımCanim aile hekimliginde tsh 1 2 arkadasin alakasiz cikmisti hastaneyle kiyaslayinca yuksek cikiyor. Bir de hastanede yaptir istersen
Ben şampuan vücut losyonu gibi bakım ürünlerini oğlumda hep sebamed kullandım çokta memnun kaldım. Emzik philips aventten kesinlikle şaşmadık. Zaten kendiside başka emzik almadı. Hatta geçen yaz tatilde kaybettik ve bir günümüz eczane eczane emzik aramakla geçti. Diş ve damak yapısına en uygun emzik. Geriçi 1,5 yaşına geldi şu anda da bıraktırma çabalarındayız ama çok zor görünüyor.hanımlar bebek şampuanı pişik kremi pudrası sabunu gibi ürünler için marka öneriniz var mı ? özellikle deneyimli anneler biberon emzik içinde bir öneriniz varsa. ben sebamed ve chicco arasında kaldım biberon emzik için de philips
Ne olduğunu hiç anlamadım ki
Evet canım seni hatırladım oyuzden aklıma geldi nekdr güvenilir diye..sanırım başka yerde tekrarlatıcam çünkü magnezyum eksikliği beklerken kolesterol çıktıAy canım hatırlarsan yazmıştım sağlık ocağı sonucuma göre 4.57 ile troid hastasıydim, ertesi gün özelde yaptırdım 2.2 çıktı.. korkudan endkronoljiye uzmanına gittim ultrasonla da bakıldı troid bezlerine flndir tertemiz, yani sağlık ocağı sonuçları güvenilir değil, lütfen ilaç almadan başka bir yerde daha yaptır..
Benim sağ tarafımda var bu benzer batma şeklinde hassasiyet doktoruma her ay soruyorum magnezyum eksiğim de Yok doktorum normal diyor rahminiz büyüyor.Günaydın guzel gebeler... sizlere bisey sormak istıyorum...sol kasıgımda hep bır batma ve agrı var..sızce normal mıdır_? rahım buyudugunden dolayı oluyor dıyorlar..ınsallah oyledır.. sızler de bu tarz agrı var mı _?
Benim doktorum gerek görmedi canım her şeyi yolunda giden gebelerde bu şart değil dedi fakat eğer illahi gideceğim derseniz bir perinatolog hekimden özellikle kalp ve kalbi besleyen damarların ya da özellikle fetal eko su baktırıkırsa iyi olur zira onlar daha büyütüp çalışabiliyorlar içiniz daha da rahat eder dedi.günaydın kızlar:)) dün kontrolüm vardı cok şükür hersey yolunda.. doktorum biz sadece yüzde 70 görebiliyoruz istersen detaylıya da girebilirsin farklı bir gözün bakması daha iyi olur dedi..ama ikili taramadan sonra üçlü ve dörtlüye ihtiyac yok demişti.. aynı hastanede iki prof ismi verdi biri 525 diğeri 675 tl para istiyor detaylı için.. sizler nekadar verdiniz... yaptırmayan yada doktoru gerek duymayan var mı...
çok şükür ya içim biraz rahatladı :) allah razı olsun yardımcı olanlardan :)
Canım ben İzmir kent hastanesinde Prof Namık Demir'e gittim. 560 tl ödedim. Kendisi perinatolog.canım istanbulda değilim benim söylediklerim de prof ama kadın hastalıkları ve dogum üzerine uzmanlar perinatalog değilller yani kararsız kaldım cok
Canım geçmiş olsun hayırdır? Tahlillerinde beklenmedik bir şeyler var ise güvendiğin başka bir tahlil merkezinde yenile canım.Evet canım seni hatırladım oyuzden aklıma geldi nekdr güvenilir diye..sanırım başka yerde tekrarlatıcam çünkü magnezyum eksikliği beklerken kolesterol çıktı
Eğilmek istemiyorum ayrıca merdiven çıkmak inmek de istemiyorummmmmmmEvet bu göbek baya zorlamaya başladı beni de. Neyse çoğu gitti azı kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?