- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.901
Evet ya ınadına sanki elımızden hep bırseyler düşüyor..ben de bu durumdan muzdarıbim.Eğilmek istemiyorum ayrıca merdiven çıkmak inmek de istemiyorummmmmmm
Ve elimden düşen kitap su kağıt yüzünden sürekli eğiliyorum(
araştırmak lazım ama diyom son aya kadar belki biraz belirginleşir hiç yok değil çünkü :)Bir de göğüs ucu çıkarıcı kaşık var canım ben de gebelikle ilgili okuduğum kitapta gördüm.
ay neler öğreniyorum :) bu olabilir görüntüsü eğlenceliBu aparattan alabilirsin canım hatta şuan e bebekte indirimde.
peki biberonu kaç millik aldınız ucu her milde aynı mı.yeni doğanlar için olan biberon çok küçük bebek büyüdükçe daha fazla yiyecek o zaman nasıl bir yol izlemeli.birde su içmesi içinde biberon olarak aynısından mı almalı özel bişi var mı ?Ben şampuan vücut losyonu gibi bakım ürünlerini oğlumda hep sebamed kullandım çokta memnun kaldım. Emzik philips aventten kesinlikle şaşmadık. Zaten kendiside başka emzik almadı. Hatta geçen yaz tatilde kaybettik ve bir günümüz eczane eczane emzik aramakla geçti. Diş ve damak yapısına en uygun emzik. Geriçi 1,5 yaşına geldi şu anda da bıraktırma çabalarındayız ama çok zor görünüyor.
Biberon olarakta avent cam biberon kullandık hala da kullanıyoruz çok memnun kaldık.
sanırım biberon ve emzikte avente doğru karar olacak :)Dr Brown un gaz onceyici biberonlari var. Onlari öneriyor kimileri,emzik alarak da avente iyi diyorlar
Ben 125 ml lik avent cam biberon aldım. Geniş biberon başlığı var anne memesine uyumlu. Lazım olursa onu kullanıcam. Suyu zaten ek gıdaya başlayınca vereceksin bebeğe yani 6. aydan itibaren o zaman su için biberon alınır. Eğer yeni doğduğunda emmezse ve mama verilecekse (inşallah öyle birşey olmaz) 120 ml lik biberonlar yeter.peki biberonu kaç millik aldınız ucu her milde aynı mı.yeni doğanlar için olan biberon çok küçük bebek büyüdükçe daha fazla yiyecek o zaman nasıl bir yol izlemeli.birde su içmesi içinde biberon olarak aynısından mı almalı özel bişi var mı ?
Evet hastane çıkışı alırken dikkat edin iç zıbınıda badysi olan da var diğerlerine göre pahalı ama olsun hepsi de en az 1 ay rahat kullanılıyor en güzeli 10 lulardan 2 takım almakKızlar ilk hafta göbek deliği düşmeden giydirmek için mutlaka iç zıbın alınması gerekiyormuş. Bodyler uygun değilmiş. BAzı hastane çıkışlarının içinde varmış sanırım. 3-4 tane edinmek lazım aklınızda bulunsun. Tecrübeli annelerimiz bilirler sanırım.
Estağfurullah canım benim:)cANIM HAKAN KANIT VAR ONA GIDECEGIM. TEPECIKTEKI PERINATOLOJI BOLUMUNU KURMUS. SIMDI KENDI MUAYNANESINDEYMIS. BAKALIM GUZEL HABERLER ALIRIZ INSALLAH
YARIN DA KENDI DOKTORUMA GIDECEGIM.
BU ARADA BUYUK YAI ICIN OZUR DILERIM BAGIRIYO GIBI OLDU AMA BEN KUCUK YAPUYORUM TEL BUYUK YAPIYO ANLAMADIM GITTI :)
Kızımda acemiydim gerçekten etrafımda da yeni bebek sahibi olan bilinçli birileri yoktu annemin en küçük çocuğu erkek kardeşim 31 yaşındaydı bizim espri konumuz ayrıca bez takmayı bile bilmiyodukHer ihtimale karşı 1 tane biberon bulunsun bence hazırlıklı olmak lazım.
Canım meme uçlarını çok uyarmak da doğru değil zaten bence de bekle şöyle doğuma iki hafta kala falan çalışmalara başlarsın tabi bu süreçte araştırmakta fayda var.araştırmak lazım ama diyom son aya kadar belki biraz belirginleşir hiç yok değil çünkü :)
teşekkür ederim 125 ml avente iyi bir seçim olsun inşallah :)Ben 125 ml lik avent cam biberon aldım. Geniş biberon başlığı var anne memesine uyumlu. Lazım olursa onu kullanıcam. Suyu zaten ek gıdaya başlayınca vereceksin bebeğe yani 6. aydan itibaren o zaman su için biberon alınır. Eğer yeni doğduğunda emmezse ve mama verilecekse (inşallah öyle birşey olmaz) 120 ml lik biberonlar yeter.
Normal doğumu bilmiyorum ama sezaryen olacaksa mutlaka varHaklısın bende alim bir tane küçük boy deneyimli anneler mama almayada gerek varmı o zaman süt gelmeme ihtimaline karşı
olmadı son aylarda doktoruma danışırım belki bir yolu vardır.aşırı kaşıntı oluyor uclarında çok uğraşmak erken doğuma sebep olur yazıyordu bir yerde doğru mu bilmiyorum.Canım meme uçlarını çok uyarmak da doğru değil zaten bence de bekle şöyle doğuma iki hafta kala falan çalışmalara başlarsın tabi bu süreçte araştırmakta fayda var.
Evet canım denge merkezimiz kayıyor ergenler gibi sakarlaşıyoruz. Eğilmek mümkün olmayacak sanırım eşim şimdiden sağolsun ayakkabımı giyerken yardımcı oluyor ama okulda durum bazen çok zorlayıcı oluyorEvet ya ınadına sanki elımızden hep bırseyler düşüyor..ben de bu durumdan muzdarıbim.
ayakkabı corap gıyerkende cok ezıyet cekıyorum...7 -8 aylık düşünemıyorum..
Birde göbek oyuntulu bez tabii ki kızım doğduğunda yoktu olsaydı mutlaka alırdımBen 2 tane hastane çıkışı alıcam onlardan 2 tane gelir, 2-3 tane de kendim alsam yeter heralde. Zaten göbek 1 haftada düşüyormuş sanırım.
Benimkiler de kaşınıyor doktor nemlendirici sür Sesi mutlaka uçlarını çok uyarmadan nazik bir şekilde. Evet özellikle bu haftalardan sonra erken doğumu tetikleyebilir diye uyarmıştı eğitimde bir kadın uzman.olmadı son aylarda doktoruma danışırım belki bir yolu vardır.aşırı kaşıntı oluyor uclarında çok uğraşmak erken doğuma sebep olur yazıyordu bir yerde doğru mu bilmiyorum.
allah korusun ama kaşıntı öyle tatlı ki kaşıdıkça kaşınıyor çıldırtıyor resmen.Benimkiler de kaşınıyor doktor nemlendirici sür Sesi mutlaka uçlarını çok uyarmadan nazik bir şekilde. Evet özellikle bu haftalardan sonra erken doğumu tetikleyebilir diye uyarmıştı eğitimde bir kadın uzman.
Desene bu çocuk gezmeyi çok sevecek annesi sen de sürekli gezdireceksin onu :))) maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?