2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Eğilmek istemiyorum ayrıca merdiven çıkmak inmek de istemiyorummmmmmm
Ve elimden düşen kitap su kağıt yüzünden sürekli eğiliyorum (
Evet ya ınadına sanki elımızden hep bırseyler düşüyor..ben de bu durumdan muzdarıbim.
ayakkabı corap gıyerkende cok ezıyet cekıyorum...7 -8 aylık düşünemıyorum..

peki biberonu kaç millik aldınız ucu her milde aynı mı.yeni doğanlar için olan biberon çok küçük bebek büyüdükçe daha fazla yiyecek o zaman nasıl bir yol izlemeli.birde su içmesi içinde biberon olarak aynısından mı almalı özel bişi var mı ?

Ben ilk kızımda butchen in ürünlerini( şampuan ,pişik önleyici krem vücut kremi)kullandım ve çok çok memnun kaldım.kızım bir kere bile pişik olmadı.[/QUOTE]
bu markayı ilkkez duyuyorum.birde her bebekte aynı tepkiyi vermiyormuş bu kremler bebek bezleri.kiminde pişik yapan kiminde yapmıyormuş.küçük paketlerden denemek için almalı hangisi iyi gelirse onu kulllanmalı belkide :) uconn

Ben 125 ml lik avent cam biberon aldım. Geniş biberon başlığı var anne memesine uyumlu. Lazım olursa onu kullanıcam. Suyu zaten ek gıdaya başlayınca vereceksin bebeğe yani 6. aydan itibaren o zaman su için biberon alınır. Eğer yeni doğduğunda emmezse ve mama verilecekse (inşallah öyle birşey olmaz) 120 ml lik biberonlar yeter.

Evet hastane çıkışı alırken dikkat edin iç zıbınıda badysi olan da var diğerlerine göre pahalı ama olsun hepsi de en az 1 ay rahat kullanılıyor en güzeli 10 lulardan 2 takım almak
Ben sevi bebeden almıştım yumuşacıktı battaniyesi mendili yakalığı herşeyi oluyor

Estağfurullah canım benim:)
Sağlık haberleri getir bize inşallah canım.

Her ihtimale karşı 1 tane biberon bulunsun bence hazırlıklı olmak lazım.
Kızımda acemiydim gerçekten etrafımda da yeni bebek sahibi olan bilinçli birileri yoktu annemin en küçük çocuğu erkek kardeşim 31 yaşındaydı bizim espri konumuz ayrıca bez takmayı bile bilmiyoduk
Neyse kızım yerinde o kadar rahatmış ki günümüz geldiği halde doğmak bilmedi ben de sezeryan oldum tabii ki sütüm gelmedi hemşireler şırıngayla mama vermemiz gerektiğini söylemek için biraz gecikmişlerdi ya da az verdik ve kızımın biraz sarılığı yükseldi çok şükür küveze koymadılar ama şimdi daha bir bilinçliyim bu bebeğimi acıktırmama konusunda sizinle de paylaşmak istedim tabii doktorunuza hemşirenize sorarak hareket edin onların eşi var çocuğu var bir sürü de hastası var bazı şeyleri atlayabiliyolar

araştırmak lazım ama diyom son aya kadar belki biraz belirginleşir hiç yok değil çünkü :)
Canım meme uçlarını çok uyarmak da doğru değil zaten bence de bekle şöyle doğuma iki hafta kala falan çalışmalara başlarsın tabi bu süreçte araştırmakta fayda var.

teşekkür ederim 125 ml avente iyi bir seçim olsun inşallah :)

Canım meme uçlarını çok uyarmak da doğru değil zaten bence de bekle şöyle doğuma iki hafta kala falan çalışmalara başlarsın tabi bu süreçte araştırmakta fayda var.
olmadı son aylarda doktoruma danışırım belki bir yolu vardır.aşırı kaşıntı oluyor uclarında çok uğraşmak erken doğuma sebep olur yazıyordu bir yerde doğru mu bilmiyorum.

Evet ya ınadına sanki elımızden hep bırseyler düşüyor..ben de bu durumdan muzdarıbim.
ayakkabı corap gıyerkende cok ezıyet cekıyorum...7 -8 aylık düşünemıyorum..
Evet canım denge merkezimiz kayıyor ergenler gibi sakarlaşıyoruz. Eğilmek mümkün olmayacak sanırım eşim şimdiden sağolsun ayakkabımı giyerken yardımcı oluyor ama okulda durum bazen çok zorlayıcı oluyor

olmadı son aylarda doktoruma danışırım belki bir yolu vardır.aşırı kaşıntı oluyor uclarında çok uğraşmak erken doğuma sebep olur yazıyordu bir yerde doğru mu bilmiyorum.
Benimkiler de kaşınıyor doktor nemlendirici sür Sesi mutlaka uçlarını çok uyarmadan nazik bir şekilde. Evet özellikle bu haftalardan sonra erken doğumu tetikleyebilir diye uyarmıştı eğitimde bir kadın uzman.

allah korusun ama kaşıntı öyle tatlı ki kaşıdıkça kaşınıyor çıldırtıyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…