2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Aynen annem heveslenip almıştı 2 tane tulum hiç giydirmedik hem giydirmek de zor zaten diğerlerine göre parça halinde giydirmek daha kolay hele de ilk anneler için koluna birşey olur bacağına bir şey olur diye çok korkardım ben

Ben de 10 lu 2 takım alıcam. Fazla olsun eksik olmasın

O zaman hemşirelere yapışıyoruz

Birde göbek oyuntulu bez tabii ki kızım doğduğunda yoktu olsaydı mutlaka alırdım
Evet göbek oyuntulu olması lazım bi de doluluk göstergeli oluyomuş dün babypooh bahsetmişti. Bana çok gerekli o gösterge yoksa ben devamlı çocuk işedi diye değiştiririm

Canım ben Aziz bebe den aldık daha doğrusu annem aldı iç zıbını vs yandan bağlamalı
Ben de aziz bebenin ürünlerini beğeniyorum ordan alıcam sanırım 10 lu çıkışı. Diğerini de annem alacakmış. Annem organiklere takmış durumda herşeyi organik almış

seçenekler oldukça fazla :) netten alışveriş seçmekte zorluk yaşamama neden oluyor.işin içinden çıkamazsam çarşıya çıkacağım :)
Ben tokatta yaşıyorum benim durum daha vahim mağazadaki kıyafetler çok kötü e bebek ve internet tek şeçeneğim benim çok zor oluyor bişey almak

Ben tokatta yaşıyorum benim durum daha vahim mağazadaki kıyafetler çok kötü e bebek ve internet tek şeçeneğim benim çok zor oluyor bişey almak
bende erzurumdayım hava aşırı soğuk ve buralı değilim nerden ne alınır bilmiyorum :) kendi memleketime gitmeyi düşünüyorum alışveriş için :) internet işi kolaylaştırıyor.ama bebeğim için aldıklarıma dokunmak bakmak elle seçmek de istiyorum :)

Yakın sayılırız bende çorumdayım Burayada avm daha yeni açıldı. 2 hafta önce gittik birkaç mağaza açılmıştı. İçinde ebebek var tabelasını gördüm inşallah bu hafta açılmıştır yarın bakıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…