2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ay birde ınstagramda satış yapanlar acayip güzel şeyler yapıyorlar bebek giyimi için falan birde nest diye bişi çıkmış küçük yatak gibi bişi nasıl tatlı :)
Evet ya baby nest çok güzel duruyor. Her renk yapıyorlar ama acaba yumuşak mı sert mi nasıl onu bilmiyorum. Yumuşaksa zararlı bebek için.

inşAllah açılmıştır hiç birşey alamıyorum bebişe hep teyzesi alıyor mersinden

Ne güzel kendin gidip alabilmişsin benim seyehat yasağım var gidemiyorum bir yere teyzeye sipariş ediyoruz o alıyor
Kötü olmuş bu yasak. Olsun en azından teyzoş görerek alıyor cicileri :)

sanki biraz yumuşak gibiler alan birine rastlasak bari
Benim etrafımdan kimse almadı deiğin gibi olsa da görsek.

Ben yaptırcam terletmesi için içine ona uygun nevresim dikecek kayınvalidem
Aslında mantıklı, dediğin gibi yapılabilir.

Benim kayınvalidem sağolsun hevesli ben demeden kendi dedi yapalım diye
oy maşallah böylesi kayınvalide candır. benim ki biraz yaşlı bilmez böyle şeyler :) gösterecem ki anca :) onun içinde rizeye gitmem lazım benim hayaller başka bahara :)

Günaydinnnn:) gece uykum gelmek bilmiyo sabahta kalkmak zor oluyo yazik yavru kuşum anne ben acıktım diye yanima geliyo.Bu uyku isini düzene sokmam lazim.son 3 ay annenin uyku düzeni bebeginkini etkileemis diye cok yazi okumustum ne kadar dogru bilmiyorum ama kizimda duzenli uyurdum gündüz falan gercekten de kizimin uykulari cok düzenliydi:) denemekten zarar cikmaz :) ayy bide kızlar dün misafirim vardi ikram falan yaptim bikac cesit hem o yordu hemde 14 aylik kizi vardi arkadasin aman allahim o nasil hareketlilikti benim kizimin saclarini yoldu isirdi tpelerden inmiyo yazik annesi de ben cocuk en az 5 yil dusunmuyorum dedi.Hakli vallhi.bende kizima kardes sevgisi vermeye calisiykrum gelmeden once anlatmistim kardeslere oyuncak paylasalim flan diye.Cocuk azman cikti benimki nasil agliyo kaciyo 3 yasinda bi gorseniz ne yapcagini da bilmedi:) bide aglayinca cocuk daha da hirslaniyo tekrar isirmaya geliyo:) cok komikti halimiz savas alani gibiydi ev.o yüzden cati kemiklerim cok agriyo bu sabah insallah uslu bebisler olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…