- 12 Temmuz 2016
- 1.356
- 1.076
- 83
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #25.961
Gelince yorumlarimi yazarim canim.daha önce burdan alisveris yapmistim insallah sorun cikmaz:) carsiya cikar 32 den sonra alirim diyordum ama kizimla yurumek hadi bi kenara kendim icin supheli goruyorum cati kemiklerim basliyo agrimaya
oy maşallah böylesi kayınvalide candır. benim ki biraz yaşlı bilmez böyle şeyler :) gösterecem ki anca :) onun içinde rizeye gitmem lazımbenim hayaller başka bahara :)
Sorma hemde ne kötü oldu cenezamiz oldu ona bile gidemedim kıyafet nasılsa alınıyordu özlem daha fenaKötü olmuş bu yasak. Olsun en azından teyzoş görerek alıyor cicileri :)
Benim etrafımdan kimse almadı deiğin gibi olsa da görsek.
Aslında mantıklı, dediğin gibi yapılabilir.
Aman nazar değmesin ınsagramda güvenilir site vardır mutlaka araştır bir istersenoy maşallah böylesi kayınvalide candır. benim ki biraz yaşlı bilmez böyle şeyler :) gösterecem ki anca :) onun içinde rizeye gitmem lazımbenim hayaller başka bahara :)
geldim :) rize geliniyim bir trabzonluyum :)huuuu rize gelini buldum ben gibi
resimleri çok hoş ama :) malzeme nedir anlamam :) elde yapmak en iyisiSorma hemde ne kötü oldu cenezamiz oldu ona bile gidemedim kıyafet nasılsa alınıyordu özlem daha fena
Aman nazar değmesin ınsagramda güvenilir site vardır mutlaka araştır bir istersen
Canim benim bu agri herkeste olmuyo benim kizimda da oluyodu ama kardeslerimn hicbirinde olmadi mesela.doktorada sormustum kemik yapisindan kaynaklaniyo dedi.doguma dogru bu kemikler acilma oluyo bebegin agirligi ile de daha da kotu olabiliyo ben penguen gibi yüruyorum acisindan.tek önerdikleri sey coo uzun süre yüruyus yok agirlik tasimak,bebek arabasi market arabasi gibi itme hareketi yok.mumkun oldugunca tetiklemicen eger aci basladiysa uzancaksin.acikcasi ben cok ayakta kalamiyorum mesela hemen otururum.pazartesi randevum var tekrar sorucam yine soylerim sana insallah yeni bisey derse doktor:) dogum yapiyosun hemen geciyo merak etme.yorumlarini bekliyorum cnm. çatı kemigi neden aciyoki acaba benim iki haftadir var o kemik agrisi. erken dogar diyebile korkuyorum hatta.
ay sen mardinden rizeye mi gelin olmuşsun :) uv senin ki daha zorhuuuu rize gelini buldum ben gibi
Bnmkide yüksek çıktı ztn..doktora gidince sorucam artıkHamilelikte kolesterola bakılmıyormuş canım. Sağlık ocağındaki ebe böyle söyledi bana. Baksakta yüksek çıkar dedi.
Benim doktorum gerek görmedi canım her şeyi yolunda giden gebelerde bu şart değil dedi fakat eğer illahi gideceğim derseniz bir perinatolog hekimden özellikle kalp ve kalbi besleyen damarların ya da özellikle fetal eko su baktırıkırsa iyi olur zira onlar daha büyütüp çalışabiliyorlar içiniz daha da rahat eder dedi.
Ben de güç bela bir randevu buldum ve gittim. Gayet de iyi oldu canım yaklaşık 40 dakika süresince iyi bir kontrol oldu.
bu markayı ilkkez duyuyorum.birde her bebekte aynı tepkiyi vermiyormuş bu kremler bebek bezleri.kiminde pişik yapan kiminde yapmıyormuş.küçük paketlerden denemek için almalı hangisi iyi gelirse onu kulllanmalı belkide :)Ben ilk kızımda butchen in ürünlerini( şampuan ,pişik önleyici krem vücut kremi)kullandım ve çok çok memnun kaldım.kızım bir kere bile pişik olmadı.
Iyi geceler hanımlar umarım hepiniz sağlıklı şekilde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder bende anne aday adayıyım şuan siz bir sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim. Bu ay klomen kullandım yumurta büyümüş 16. Günde Çatladı ve değerlendirdik şuan bat tarihime 6 günüm var ve normalde olan adet belirtilerim nerdeyse yok ara sıra sol kasık ağrım göğüs uçlarım hassas ve adet öncesi beyaz akıntım var hiçbir belirti olmadan hamile kalan var mi? Ve yaz akıntı olup hamile olduğunu öğrenen varmı? Lütfen cevaplarınız çok önemli...
benimde adete iki hafta kala sureklisol kasik agrim ve beyaz akintim vardi adetten birgun once test yapmistim negatifti ama adeti birgun gecti poItif oldu sonuç. ama adetten bir gun once limon testinde bile poItif cikmisti. insallah hayırlısıyla istedigin sonucu alirsin canim
ay sen mardinden rizeye mi gelin olmuşsun :) uv senin ki daha zor
Desene bu çocuk gezmeyi çok sevecek annesi sen de sürekli gezdireceksin onu :))) maşallah canım
tebrik ederim canim. Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsinTekrar selam kızlar. Güzel bir haber olursa paylaşırım diye söz vermiştim.O gün geldi. Kürtajla alınan gebeliğimin Allah yenisini sağlıklısını verdi. Nisan annesi olamayacağım diye çok ağlamıştım inşallah Temmuz annesi olucam Bana destek olmuş halimi hatırımı sormuş arkadaşlarım oldu. Çok sağ olun kızlar.
Tekrar selam kızlar. Güzel bir haber olursa paylaşırım diye söz vermiştim.O gün geldi. Kürtajla alınan gebeliğimin Allah yenisini sağlıklısını verdi. Nisan annesi olamayacağım diye çok ağlamıştım inşallah Temmuz annesi olucam Bana destek olmuş halimi hatırımı sormuş arkadaşlarım oldu. Çok sağ olun kızlar.
Tekrar selam kızlar. Güzel bir haber olursa paylaşırım diye söz vermiştim.O gün geldi. Kürtajla alınan gebeliğimin Allah yenisini sağlıklısını verdi. Nisan annesi olamayacağım diye çok ağlamıştım inşallah Temmuz annesi olucam Bana destek olmuş halimi hatırımı sormuş arkadaşlarım oldu. Çok sağ olun kızlar.[/QU Gözün aydın canım Allah hayısını versin inşAllah bende 2016 eylül annesi olacaktım bebeğimi kaybettim şimdi nisan annesi olacam kısmetse
kaynanadan şikayetim yok :) çok şükür. ama biz ikimiz karadenziliyiz çoğu yönümüz uymuyor sen bam başka bir kültürden gelmişsin :) o anlamda ben eşimin annesinin konuşmasını daha yeni anlıyomyok kiz gayet iyisine denk geldim ben e biraz kultur farkı oldu tabi. ama allahtan kayinvalidem hic kaynana moduna girmedi ee bende ayni annem gibi davrandim kendisine. bu arada krnimdaki usak tam rize usagi ilk horona tepki verdi yaramaz bide horon teper gibi kıpır kıpır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?