2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ebebekte var canım bak resmini paylaşıyım[/QUOTE]
seba med düşünüyom ama alana kadar kırk fikir değişirim böyle

Canım benim annem aldı hep Aziz bebe onu da mağazadan almış. Ben e- bebekte gördüm bir kaç arkadaşıma hediye aldım çünkü.
evet netten kendi sitesinde satış yok ne yazık ki başka firmaların sattıkları ürünler arasında var ben fazla seçenek göremedim ne yazık ki. zaten bebeğim kesin kız mı onu da bilmiyoruz ben kız diye düşünüp bakıyorum :)

Kizlar tup bebek tedavisi goruyorum.
Bugun transferim var.
Icimden yazmak geldi benim icin de Allah rizasi icin dua eder misiniz?
Cok ihtiyacim var.
Insallah sizin de hamilelikleriniz tamamina ersin saglicakla alin yavrularinizi kucaklariniza.
Insallah ben ve tum isteyenler bu guzel duyguyu tadabilir

allah yardımcın olsun canım bugun aynı şekilde bir arkadasımdan güzel haberler aldım inş senin de güzel olur

Herşey rast gitsin.Sen ve tüm isteyenlere Rabbim hayırlı evlat nasip etsin.Kimsenin kucağını boş bırakmasın.Güzel haberler verirsin inşallah.

Herşey rast gitsin.Sen ve tüm isteyenlere Rabbim hayırlı evlat nasip etsin.Kimsenin kucağını boş bırakmasın.Güzel haberler verirsin inşallah.
Aminn canim Allah razi olsun.
Hep hayirlisina dua ediyorum.
Insallah ben de birgun burada tup bebek degil bebegimin gelisimiyle ilgili haberleri paylasabilecegim insallah buna inaniyorum

inşallah tutar ve bize bebek haberini verirsin. umudunu ve inancını kaybetme. olacak sende anne olacaksın. dualarımda sende varsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…