2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Çok sevindim tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Amin

İnşallah 15 gün sonra çift çizgini görürsün canım. Sakın stres yapma. 2-3 gün dinlen yorma kendini.

bebek buyudukce biberonun ucunu degıstırıyorsun 2-3-4- delikli alıyorsun bebegın ayına gore

Çok sevindim tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Amin

İnşallah 15 gün sonra çift çizgini görürsün canım. Sakın stres yapma. 2-3 gün dinlen yorma kendini.
2-3 gun dinlenip kafami dagitmak icin hep mesgul edicem canim.
10. gunde test yaptiriyorlar Allahim guzel haberler vermeyi nasip etsin bana ve tum isteyenlere insallah

2-3 gun dinlenip kafami dagitmak icin hep mesgul edicem canim.
10. gunde test yaptiriyorlar Allahim guzel haberler vermeyi nasip etsin bana ve tum isteyenlere insallah
Ben 13. gün diye biliyordum. Benim eşimde problem vardı 8 ay denedik olmayınca tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik ama bebiş sürpriz yaptı bize. Biz bahçeci fulyayla öngörüşme yapmıştık müstecep beyle. İnşallah bebişin gelir en kısa zamanda :)

Benim de 2,5 sene oldu canim bu ikinci tedavim Allahim cok bekletmesin bana da mucizesini gostersin insallah.
Yasim 37 o yuzden stresliyim vakit hep aleyhe isliyor.
Ben de sisli memorial dayim insallah vesile olurlar

Allahım saglıkla bi evlat nasip etsin insallah size

Benim de 2,5 sene oldu canim bu ikinci tedavim Allahim cok bekletmesin bana da mucizesini gostersin insallah.
Yasim 37 o yuzden stresliyim vakit hep aleyhe isliyor.
Ben de sisli memorial dayim insallah vesile olurlar
Stres yapma lütfen yaş önemli değil psikolojinin iyi olması gerekiyor. İnşallah bu sefer gelecek bebişin. Transferden sonra düşünmemeye çalış başka şeylerle ilgilen. 2-3 gün sonra git gez ne biliyim arkadaşlarınla ya da sevdiğin insanlarla vakit geçir ama bebek konusu konuşmamaya çalış elinden geldiğince :)

Aynen oyle yapicam canim.
2-3 gun evde biraz dinlenip hep bana keyif veren arkadaslarimla gorusecegim.
Yeter ki kafamda hep dusunmeyeyim.
Olacagi varsa hicbirsey engel olamayacak zaten yas vs bahane

Katılıyorum şimdi içim daha rahat gerek tetkiklerde gerek bakım konusunda
Kızımda fazlaca telaşlı ve her şeyi dert ettiğim oluyordu 1 kez pişik oldu hüngür hüngür ağlamıştım muhtemelen yediğin bir şey sütüne geçmiş ve o yapmış demişti doktor

Öyle tabii tartamıyoruz ki bebeği kg. tam bilelim tahmin sonuçta

Allah kısmet etsin inşallah sen de mucizene kavuş canım. Dualarımız sana ve minik mucizene olsun.
Amin canım inçe Allah isteyen herkese kısmet etsin.

Canm çok çok sevindim. Varsın Temmuz olsun , sağlıkla gelsin yeter ki. Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin canım. Arada yaz bizlere güzel anne

Bebiş şanslı maaşallah e-bebekte aradığım her şeyi bulabiliyorum seçenek çok aldığım şeyleri de uzun süre kullanıyorum
bir buçuk yaşındayken 24-36 ay badisi almıştım kızıma indirimden 4 tane 4 yaşına geldi hala kullanıyorum ve yeni gibi

Bu mübarek cuma günü inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır bizlere güzel haberleri verirsiniz. Dualarımızda olacaksınız

Şöyle düşün elvaf yastığın elvafı fazla olursa sert bir yastık olur elvafın oranına bağlı bence yapabikecek biri varsa çevrende ona yaptır sertliğini ayarlarsın
Bence en güzeli kaliteli bir pamuk bazı pamuklarda da elyaf karışımı oluyor ilk sallanan beşiğin içine göre yatağını yorganını yastığını yapmıştı annem 6 aydan sonra da park yatağa göre büyüğünü yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…