- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.001
Çok sevindim tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. AminTekrar selam kızlar. Güzel bir haber olursa paylaşırım diye söz vermiştim.O gün geldi. Kürtajla alınan gebeliğimin Allah yenisini sağlıklısını verdi. Nisan annesi olamayacağım diye çok ağlamıştım inşallah Temmuz annesi olucam Bana destek olmuş halimi hatırımı sormuş arkadaşlarım oldu. Çok sağ olun kızlar.
Kizlar tup bebek tedavisi goruyorum.
Bugun transferim var.
Icimden yazmak geldi benim icin de Allah rizasi icin dua eder misiniz?
Cok ihtiyacim var.
Insallah sizin de hamilelikleriniz tamamina ersin saglicakla alin yavrularinizi kucaklariniza.
Insallah ben ve tum isteyenler bu guzel duyguyu tadabilir
bebek buyudukce biberonun ucunu degıstırıyorsun 2-3-4- delikli alıyorsun bebegın ayına gorepeki biberonu kaç millik aldınız ucu her milde aynı mı.yeni doğanlar için olan biberon çok küçük bebek büyüdükçe daha fazla yiyecek o zaman nasıl bir yol izlemeli.birde su içmesi içinde biberon olarak aynısından mı almalı özel bişi var mı ?
2-3 gun dinlenip kafami dagitmak icin hep mesgul edicem canim.Çok sevindim tebrik ederim. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Amin
İnşallah 15 gün sonra çift çizgini görürsün canım. Sakın stres yapma. 2-3 gün dinlen yorma kendini.
anladım deliklerinin sayısı artacak büyüdükçe inşallah ilk 6 ay işimiz düşmez biberona :)bebek buyudukce biberonun ucunu degıstırıyorsun 2-3-4- delikli alıyorsun bebegın ayına gore
Ben 13. gün diye biliyordum. Benim eşimde problem vardı 8 ay denedik olmayınca tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik ama bebiş sürpriz yaptı bize. Biz bahçeci fulyayla öngörüşme yapmıştık müstecep beyle. İnşallah bebişin gelir en kısa zamanda :)2-3 gun dinlenip kafami dagitmak icin hep mesgul edicem canim.
10. gunde test yaptiriyorlar Allahim guzel haberler vermeyi nasip etsin bana ve tum isteyenlere insallah
Benim de 2,5 sene oldu canim bu ikinci tedavim Allahim cok bekletmesin bana da mucizesini gostersin insallah.Ben 13. gün diye biliyordum. Benim eşimde problem vardı 8 ay denedik olmayınca tüp bebek yaptırmaya karar vermiştik ama bebiş sürpriz yaptı bize. Biz bahçeci fulyayla öngörüşme yapmıştık müstecep beyle. İnşallah bebişin gelir en kısa zamanda :)
Allahım saglıkla bi evlat nasip etsin insallah sizeKizlar tup bebek tedavisi goruyorum.
Bugun transferim var.
Cok ihtiyacim var.
Insallah sizin de hamilelikleriniz tamamina ersin saglicakla alin yavrularinizi kucaklariniza.
Stres yapma lütfen yaş önemli değil psikolojinin iyi olması gerekiyor. İnşallah bu sefer gelecek bebişin. Transferden sonra düşünmemeye çalış başka şeylerle ilgilen. 2-3 gün sonra git gez ne biliyim arkadaşlarınla ya da sevdiğin insanlarla vakit geçir ama bebek konusu konuşmamaya çalış elinden geldiğince :)Benim de 2,5 sene oldu canim bu ikinci tedavim Allahim cok bekletmesin bana da mucizesini gostersin insallah.
Yasim 37 o yuzden stresliyim vakit hep aleyhe isliyor.
Ben de sisli memorial dayim insallah vesile olurlar
ınsallah ama bi tane yedek almalısın cunku sagdıgın sütü vermek için gerekli :)anladım deliklerinin sayısı artacak büyüdükçe inşallah ilk 6 ay işimiz düşmez biberona :)
Amiin Allah hepimize tum isteyenlere saglikli hayirli evlatlar nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin insallah Allah razi olsun canimAllahım saglıkla bi evlat nasip etsin insallah size
Aynen oyle yapicam canim.Stres yapma lütfen yaş önemli değil psikolojinin iyi olması gerekiyor. İnşallah bu sefer gelecek bebişin. Transferden sonra düşünmemeye çalış başka şeylerle ilgilen. 2-3 gün sonra git gez ne biliyim arkadaşlarınla ya da sevdiğin insanlarla vakit geçir ama bebek konusu konuşmamaya çalış elinden geldiğince :)
her ihtimale karşı tedbir şart :) inşallah hiç ihtiyacımız olmaz bunlara :)ınsallah ama bi tane yedek almalısın cunku sagdıgın sütü vermek için gerekli :)
Katılıyorum şimdi içim daha rahat gerek tetkiklerde gerek bakım konusundaSende iyi ki varsin canim tatli dil tüm kapilari açar sevginin oldugu dünyada tüm sıkıntar aşılır:) mümkün oldugunca anlatmaya calisiyorum :) tecrubeli olmak evet iyi ama bu cocuk yetistirmede cok gecerli degil acikcasi çunku her.cocuk ozel:) bir kural digerini tutmayabilir.Ben objektif olup arastirma yasanmislik ve gozlemlerime gore tavsiye ediyorum herkes kendi süzgecinden gecirir:) ilk cocuklari olanlari cok iyi anliyorum cunku bende pimpirikli evhamli arastiran soran bi anneydim hatta bazen kendimi fazlasiyla telaslandirip bosuna üzdügüm cok oldu.inanin 2.ciler cok farkli oluyormus daha temkinli relax ve organizeli:) Rabbim eksikliklerini vermesin bol huzur sevgi dolu yuvalarimiz olsun...
Öyle tabii tartamıyoruz ki bebeği kg. tam bilelim tahmin sonuçtaCanim kilolar boylari hep yaklasik veriyor ultrason ve her makina farkli.bizler kimimiz minyon kimimiz yapiliyiz dimi bebekler icin de ayni.ya babaya ya sana benzicek.Sadce alt üst limit veriyorlar bunlari cok asarsa ve yaninda baska bulgular varsa deger ifade edèr ve doktorlar önlemini alir.İcıni ferah tut güzel anne:) benim kizimda ve suan oglumda tipik konyali topikler:) 2 hafta onden gidiyordu kizim buda oyle 15 gun once dogum yaptim kizimda doktor diyodu bu koca kafali dogum nasil olur bilmem diye bemde evhamlaniyordum.dogum sancisi cekerken ultrason kontrolunde 3900 dedi ama kizim 3400 dogdu :) Bakalim görücez ogluş napicak:)
Allah kısmet etsin inşallah sen de mucizene kavuş canım. Dualarımız sana ve minik mucizene olsun.Kizlar tup bebek tedavisi goruyorum.
Bugun transferim var.
Cok ihtiyacim var.
Amin canim Allah razi olsun sizler de saglikla kucaginiza alin insallah.Allah kısmet etsin inşallah sen de mucizene kavuş canım. Dualarımız sana ve minik mucizene olsun.
Amin canım inçe Allah isteyen herkese kısmet etsin.
Tekrar selam kızlar. Güzel bir haber olursa paylaşırım diye söz vermiştim.O gün geldi. Kürtajla alınan gebeliğimin Allah yenisini sağlıklısını verdi. Nisan annesi olamayacağım diye çok ağlamıştım inşallah Temmuz annesi olucam Bana destek olmuş halimi hatırımı sormuş arkadaşlarım oldu. Çok sağ olun kızlar.
Bebiş şanslı maaşallah e-bebekte aradığım her şeyi bulabiliyorum seçenek çok aldığım şeyleri de uzun süre kullanıyorumYakın sayılırız bende çorumdayımBurayada avm daha yeni açıldı. 2 hafta önce gittik birkaç mağaza açılmıştı. İçinde ebebek var tabelasını gördüm inşallah bu hafta açılmıştır yarın bakıcam.
Kizlar tup bebek tedavisi goruyorum.
Bugun transferim var.
Cok ihtiyacim var.
Bence en güzeli kaliteli bir pamuk bazı pamuklarda da elyaf karışımı oluyor ilk sallanan beşiğin içine göre yatağını yorganını yastığını yapmıştı annem 6 aydan sonra da park yatağa göre büyüğünü yaptıŞöyle düşün elvaf yastığın elvafı fazla olursa sert bir yastık olur elvafın oranına bağlı bence yapabikecek biri varsa çevrende ona yaptır sertliğini ayarlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?