- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.021
Bence en güzeli kaliteli bir pamuk bazı pamuklarda da elyaf karışımı oluyor ilk sallanan beşiğin içine göre yatağını yorganını yastığını yapmıştı annem 6 aydan sonra da park yatağa göre büyüğünü yaptıŞöyle düşün elvaf yastığın elvafı fazla olursa sert bir yastık olur elvafın oranına bağlı bence yapabikecek biri varsa çevrende ona yaptır sertliğini ayarlarsın
Bende tup bebekle hamıle kaldım..heyecanı korkuyu duaya ne kadar cok ıhtıyacımız oldugunu cok ıyı bılırım..allahım yanında olsun arkadasım..dualarım senınle...rabbım muradına tez zaman da kavustursun..Amin canim Allah razi olsun sizler de saglikla kucaginiza alin insallah.
Cok iyi geldi desteginiz
Can'ım benim yazıcam sık sık. Çok teşekkür ederim :* Kanamalar geçti di mi senin, inşallah çok şanslı bebişler olcaklar kayıplardan sonra :)Canm çok çok sevindim. Varsın Temmuz olsun , sağlıkla gelsin yeter ki. Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin canım. Arada yaz bizlere güzel anne
Aay Allah razi olsun canim ne muradiniz varsa versin.Bu mübarek cuma günü inşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır bizlere güzel haberleri verirsiniz. Dualarımızda olacaksınız
Evet canim sorma o duygusal gecisleri.Bende tup bebekle hamıle kaldım..heyecanı korkuyu duaya ne kadar cok ıhtıyacımız oldugunu cok ıyı bılırım..allahım yanında olsun arkadasım..dualarım senınle...rabbım muradına tez zaman da kavustursun..
Merhaba canim. Grupta artik pek yazamiyorum ama senin guzel haberini okudum ve hemen yazmak istedim. İnan kaybinda cok uzulmustum. Guzel haberin icin cok sevindim. Saglikli sihhatli bir hamilelik gecirirsin ve saglicakla kucagina alirsin insallah bebisini. Her sey coook guzel olsun senin icin canim.Tekrar selam kızlar. Güzel bir haber olursa paylaşırım diye söz vermiştim.O gün geldi. Kürtajla alınan gebeliğimin Allah yenisini sağlıklısını verdi. Nisan annesi olamayacağım diye çok ağlamıştım inşallah Temmuz annesi olucam Bana destek olmuş halimi hatırımı sormuş arkadaşlarım oldu. Çok sağ olun kızlar.
Çok teşekkür ederim canım benim duygulandırdın beni :) Amin canım sizin de doğuma kadar çoğu gitti az zaman kaldı :) Bana akıl verirsin bebişini kucağına alınca şunu yap bunu yaptırma diye :)Merhaba canim. Grupta artik pek yazamiyorum ama senin guzel haberini okudum ve hemen yazmak istedim. İnan kaybinda cok uzulmustum. Guzel haberin icin cok sevindim. Saglikli sihhatli bir hamilelik gecirirsin ve saglicakla kucagina alirsin insallah bebisini. Her sey coook guzel olsun senin icin canim.
yaptılar bir hata işin şakası tabi. sevdik birbirimizi. e tabi ailelerde sevdiler birbirlerini :) çok şükür :)
İnsallah canim hele bi dogsunlar da saglicakla niye uyumuyo niye yemiyo diye dertlenelim tatli tatli:) bazi problemler var hamileligimde biraz zor geciyor. Dua et benim ucin olur mu. Cok ihtiyacim var dualara guzel dileklere.Çok teşekkür ederim canım benim duygulandırdın beni :) Amin canım sizin de doğuma kadar çoğu gitti az zaman kaldı :) Bana akıl verirsin bebişini kucağına alınca şunu yap bunu yaptırma diye :)
Tabi ki ederim canım, her ne derdin varsa Allah sağlık versin iç huzuru versin arkadaşım. Geçecek gidecek zor zamanlar.İnsallah canim hele bi dogsunlar da saglicakla niye uyumuyo niye yemiyo diye dertlenelim tatli tatli:) bazi problemler var hamileligimde biraz zor geciyor. Dua et benim ucin olur mu. Cok ihtiyacim var dualara guzel dileklere.
Ben güzel kıyafet bulamıyorum e bebekte yaaa nette gördüm bir çok parça yok maalesefBebiş şanslı maaşallah e-bebekte aradığım her şeyi bulabiliyorum seçenek çok aldığım şeyleri de uzun süre kullanıyorum
bir buçuk yaşındayken 24-36 ay badisi almıştım kızıma indirimden 4 tane 4 yaşına geldi hala kullanıyorum ve yeni gibi
canım benim bilgisayar bozuk bakamıyorum tam uzun kollu varmı varsa eşime söylim iş yerinden sipariş etsinEki Görüntüle 1922951 Kizlar English Home un %100 pamuklu zibinlarinda internete ozel ekstra %20 indirim ve kargo bedava var kacirmayin. Ben cesit cesit 9 tane aldim toplam. 3 lusu 18 liraya dusuyor.
Aaa canım hayırlı olsun.çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Tekrar selam kızlar. Güzel bir haber olursa paylaşırım diye söz vermiştim.O gün geldi. Kürtajla alınan gebeliğimin Allah yenisini sağlıklısını verdi. Nisan annesi olamayacağım diye çok ağlamıştım inşallah Temmuz annesi olucam Bana destek olmuş halimi hatırımı sormuş arkadaşlarım oldu. Çok sağ olun kızlar.
Canim Yaz ayi icin zaten 3-6 ay arasi bunlar. Ama uzun da varcanım benim bilgisayar bozuk bakamıyorum tam uzun kollu varmı varsa eşime söylim iş yerinden sipariş etsin
Teşekkür ederim ben kısa kollu giydirebileceğimi sanmıyorum canım tokatta yaşıyorum burda temmuz ayında bile ceket giyoruz ondan sordumCanim Yaz ayi icin zaten 3-6 ay arasi bunlar. Ama uzun da var
Can'ım benim yazıcam sık sık. Çok teşekkür ederim :* Kanamalar geçti di mi senin, inşallah çok şanslı bebişler olcaklar kayıplardan sonra :)
Çok teşekkür ederim canım benim duygulandırdın beni :) Amin canım sizin de doğuma kadar çoğu gitti az zaman kaldı :) Bana akıl verirsin bebişini kucağına alınca şunu yap bunu yaptırma diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?