2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Şöyle düşün elvaf yastığın elvafı fazla olursa sert bir yastık olur elvafın oranına bağlı bence yapabikecek biri varsa çevrende ona yaptır sertliğini ayarlarsın
Bence en güzeli kaliteli bir pamuk bazı pamuklarda da elyaf karışımı oluyor ilk sallanan beşiğin içine göre yatağını yorganını yastığını yapmıştı annem 6 aydan sonra da park yatağa göre büyüğünü yaptı

Amin canim Allah razi olsun sizler de saglikla kucaginiza alin insallah.
Cok iyi geldi desteginiz
Bende tup bebekle hamıle kaldım..heyecanı korkuyu duaya ne kadar cok ıhtıyacımız oldugunu cok ıyı bılırım..allahım yanında olsun arkadasım..dualarım senınle...rabbım muradına tez zaman da kavustursun..

Canm çok çok sevindim. Varsın Temmuz olsun , sağlıkla gelsin yeter ki. Allah'ım sağlıkla tamamına erdirsin canım. Arada yaz bizlere güzel anne
Can'ım benim yazıcam sık sık. Çok teşekkür ederim :* Kanamalar geçti di mi senin, inşallah çok şanslı bebişler olcaklar kayıplardan sonra :)

Evet canim sorma o duygusal gecisleri.
Pozitif alsam uzun sure inanamayacagim heralde. Allah senin de tamamina erdirsin canim al saglicakla gul kokulunu

Merhaba canim. Grupta artik pek yazamiyorum ama senin guzel haberini okudum ve hemen yazmak istedim. İnan kaybinda cok uzulmustum. Guzel haberin icin cok sevindim. Saglikli sihhatli bir hamilelik gecirirsin ve saglicakla kucagina alirsin insallah bebisini. Her sey coook guzel olsun senin icin canim.

Çok teşekkür ederim canım benim duygulandırdın beni :) Amin canım sizin de doğuma kadar çoğu gitti az zaman kaldı :) Bana akıl verirsin bebişini kucağına alınca şunu yap bunu yaptırma diye :)

Çok teşekkür ederim canım benim duygulandırdın beni :) Amin canım sizin de doğuma kadar çoğu gitti az zaman kaldı :) Bana akıl verirsin bebişini kucağına alınca şunu yap bunu yaptırma diye :)
İnsallah canim hele bi dogsunlar da saglicakla niye uyumuyo niye yemiyo diye dertlenelim tatli tatli:) bazi problemler var hamileligimde biraz zor geciyor. Dua et benim ucin olur mu. Cok ihtiyacim var dualara guzel dileklere.

İnsallah canim hele bi dogsunlar da saglicakla niye uyumuyo niye yemiyo diye dertlenelim tatli tatli:) bazi problemler var hamileligimde biraz zor geciyor. Dua et benim ucin olur mu. Cok ihtiyacim var dualara guzel dileklere.
Tabi ki ederim canım, her ne derdin varsa Allah sağlık versin iç huzuru versin arkadaşım. Geçecek gidecek zor zamanlar.

Ben güzel kıyafet bulamıyorum e bebekte yaaa nette gördüm bir çok parça yok maalesef

Aaa canım hayırlı olsun.çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Can'ım benim yazıcam sık sık. Çok teşekkür ederim :* Kanamalar geçti di mi senin, inşallah çok şanslı bebişler olcaklar kayıplardan sonra :)

Bayadır olmuyor canım kanama lekelenme. Aman olmasın inşallah. Sonuna kadar keyifle yaşayabilelim hamileliğimizi. Bir de hareketlerini hissedeceğin zamanlara gel bak Allah'ın izniyle , çok çok özel ve güzel bir duyguymuş. Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın acılarını göstermesin

Canım ben nisan annelerine sonradan katıldım senin hikayeni bilmiyordum ama harika bir haber bu... Allah bu sefer yüzünü güldürsün, hamileliğin ilk dönem zorluklarını atlatıp çok güzel bir hamilelik donemi geçirmeni dilerim ve elbette yavrunu sağsalim kucaklamani. ... ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…