- 7 Aralık 2012
- 1.747
- 75
- 108
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.041
Ya bu nisan annelerinde bir ben beceriksizim herhalde.ne güzel şeyler yapıyorsunuz böyle.helal olsun.canım ben hamileligimi ögrenmeden önce yigenime yapmıştım çok güzel rahat oluyo o zaman yigenime diye ilk önce mavi dikmiştim sonra yeşil dikkim gelinimiz yeşili begendi mavi evde kalmışı sonra hamile oldugumu ögrendim dedim ilk diktigim mavi benim oglanın kısmetiymiş
Eki Görüntüle 1923088 Eki Görüntüle 1923089
İnşallah canım. Bir sıkıntım yok çok şükür, 12 hafta hayırlısıyla atlatalım da :) Keyfini çıkarma zamanları gelsin. Siz yarışadınız bile bakın, zaman ne de çabuk geçiyor.Canım ben nisan annelerine sonradan katıldım senin hikayeni bilmiyordum ama harika bir haber bu... Allah bu sefer yüzünü güldürsün, hamileliğin ilk dönem zorluklarını atlatıp çok güzel bir hamilelik donemi geçirmeni dilerim ve elbette yavrunu sağsalim kucaklamani. ...,
Bayadır olmuyor canım kanama lekelenme. Aman olmasın inşallah. Sonuna kadar keyifle yaşayabilelim hamileliğimizi. Bir de hareketlerini hissedeceğin zamanlara gel bak Allah'ın izniyle , çok çok özel ve güzel bir duyguymuş. Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın acılarını göstermesin
Tebrik ederim Rabbim hamileliginizi saglikla devam ettirsin ins hepimizin canım kucağımiza sağlıkla alalım inşİnşallah canım. Bir sıkıntım yok çok şükür, 12 hafta hayırlısıyla atlatalım da :) Keyfini çıkarma zamanları gelsin. Siz yarışadınız bile bakın, zaman ne de çabuk geçiyor.
İnşallah asıl en güzel duyguyu kucağımıza aldığımızda tadıcaz canım. Çok sevindim sorunlarının bitmesine aman tekrar olmasın inşallah. Amin canım amin
Ellerine sağlık superrr bende simdi annemle konuşuyoordum yapabilrmisyiz diye içinin malzemesi var mis gibi hemde kaynana hazırlamış siz nerden yapmayı öğrendin banada yardimci olurmusun☺canım ben hamileligimi ögrenmeden önce yigenime yapmıştım çok güzel rahat oluyo o zaman yigenime diye ilk önce mavi dikmiştim sonra yeşil dikkim gelinimiz yeşili begendi mavi evde kalmışı sonra hamile oldugumu ögrendim dedim ilk diktigim mavi benim oglanın kısmetiymiş
Eki Görüntüle 1923088 Eki Görüntüle 1923089
Yaaa bendee gidicem eminonune havuzlu hana..çok güzel şeyler vardı. Sen bakta bize haber et canım .bende yakın zamanda giderim inşallahKızımın bebeklik kıyafetlerini çıkardım az önce.zaten 2/3 ünü vermişim.mevsimide çok uymadı.bu yüzden baya kıyafet alışverişi yapmalıyım.yarın eminönüne gidicem havuzluhana.hastane çekimi için özel bişey alsam mı karar veremedim.siz hangi kıyafetlerle çekim yaptıracaksınız.belirlediniz mi?varsa resimlerini paylaşsanıza kızlar.
Gozunaydın canım tebrik ederim..ismini okuyunca anımsadım hemen ..nisan olmadı ama inşallah temmuz olucaksn hayırlısınla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTekrar selam kızlar. Güzel bir haber olursa paylaşırım diye söz vermiştim.O gün geldi. Kürtajla alınan gebeliğimin Allah yenisini sağlıklısını verdi. Nisan annesi olamayacağım diye çok ağlamıştım inşallah Temmuz annesi olucam Bana destek olmuş halimi hatırımı sormuş arkadaşlarım oldu. Çok sağ olun kızlar.
Az önce
Ya bu nisan annelerinde bir ben beceriksizim herhalde.ne güzel şeyler yapıyorsunuz böyle.helal olsun.
Ellerine sağlık superrr bende simdi annemle konuşuyoordum yapabilrmisyiz diye içinin malzemesi var mis gibi hemde kaynana hazırlamış siz nerden yapmayı öğrendin banada yardimci olurmusun☺
ben yatak fıyatını ogrenebılır mıyım..Eki Görüntüle 1923216 Eki Görüntüle 1923217 işte bundan dikmeyi düşünüyorum kızlar eger diktirmek isteyen olursa yatakdan ve alt acmadan kumaş fiyatı karşılıgında dikebilirim el emegi parasını almam sadece kumaş fiyatını alırım ektra yatagın yanında battaniyesini falanda dikebilirim isteyenlere
ben yatak fıyatını ogrenebılır mıyım..
Canim benimde el becerim var kizken el isciliginde çalıştım interneten videosuna baktım çok zor durmuyor içindeki elyaf da var bende kumaş kaç metre almam lazım kaca kac dikilicek acabacanım internet de genelde 80 90 arası degişiyo ama ben buraya 60 halan dikerim kumaşlarımı internetten sipariş ettigim için o da elimde kumaş olsaydı daha uyguna dikerdim
Canim benimde el becerim var kizken el isciliginde çalıştım interneten videosuna baktım çok zor durmuyor içindeki elyaf da var bende kumaş kaç metre almam lazım kaca kac dikilicek acaba
yalnız değilsinAz önce
Ya bu nisan annelerinde bir ben beceriksizim herhalde.ne güzel şeyler yapıyorsunuz böyle.helal olsun.
Bir beceriksizde ben benle hamile olan arkadaşlar neler yapıyor ben boş boş oturuyorumyalnız değilsinuconn ben de varım :)
Günaydın25. Haftadan gunaydıınlaaarrrrrr
Eki Görüntüle 1923216 Eki Görüntüle 1923217 işte bundan dikmeyi düşünüyorum kızlar eger diktirmek isteyen olursa yatakdan ve alt acmadan kumaş fiyatı karşılıgında dikebilirim el emegi parasını almam sadece kumaş fiyatını alırım ektra yatagın yanında battaniyesini falanda dikebilirim isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?