2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

canım ben hamileligimi ögrenmeden önce yigenime yapmıştım çok güzel rahat oluyo o zaman yigenime diye ilk önce mavi dikmiştim sonra yeşil dikkim gelinimiz yeşili begendi mavi evde kalmışı sonra hamile oldugumu ögrendim dedim ilk diktigim mavi benim oglanın kısmetiymiş

Az önce
Ya bu nisan annelerinde bir ben beceriksizim herhalde.ne güzel şeyler yapıyorsunuz böyle.helal olsun.

Kızımın bebeklik kıyafetlerini çıkardım az önce.zaten 2/3 ünü vermişim.mevsimide çok uymadı.bu yüzden baya kıyafet alışverişi yapmalıyım.yarın eminönüne gidicem havuzluhana.hastane çekimi için özel bişey alsam mı karar veremedim.siz hangi kıyafetlerle çekim yaptıracaksınız.belirlediniz mi?varsa resimlerini paylaşsanıza kızlar.

İnşallah canım. Bir sıkıntım yok çok şükür, 12 hafta hayırlısıyla atlatalım da :) Keyfini çıkarma zamanları gelsin. Siz yarışadınız bile bakın, zaman ne de çabuk geçiyor.

İnşallah asıl en güzel duyguyu kucağımıza aldığımızda tadıcaz canım. Çok sevindim sorunlarının bitmesine aman tekrar olmasın inşallah. Amin canım amin

Tebrik ederim Rabbim hamileliginizi saglikla devam ettirsin ins hepimizin canım kucağımiza sağlıkla alalım inş

Ellerine sağlık superrr bende simdi annemle konuşuyoordum yapabilrmisyiz diye içinin malzemesi var mis gibi hemde kaynana hazırlamış siz nerden yapmayı öğrendin banada yardimci olurmusun☺

Yaaa bendee gidicem eminonune havuzlu hana..çok güzel şeyler vardı. Sen bakta bize haber et canım .bende yakın zamanda giderim inşallah

Gozunaydın canım tebrik ederim..ismini okuyunca anımsadım hemen ..nisan olmadı ama inşallah temmuz olucaksn hayırlısınla Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Az önce

Ya bu nisan annelerinde bir ben beceriksizim herhalde.ne güzel şeyler yapıyorsunuz böyle.helal olsun.

çok saol canım dikişe biraz merakım var imkanlarım kısıtlı olmasına ragmen internetten faydalanarak bişeyler yapmaya calışıyorum. bu bebek yataklarıda cok kullanışlı oluyo mesela bebek annenin yanında falan rahat yatabiliyo içinde hele dogumdan sonra annenin yanında o yatagın içinde yatınca çok güzel görünüyo arkadaşıma da dikmiştim hediye olarak oda baya kullandı.

Ellerine sağlık superrr bende simdi annemle konuşuyoordum yapabilrmisyiz diye içinin malzemesi var mis gibi hemde kaynana hazırlamış siz nerden yapmayı öğrendin banada yardimci olurmusun☺

canım ben internetten cıkarttım kalıbını ölcülerinden biraz büyük kestim ki uzun kullansın içinede boncuk elyaf koydum pofuduk yumuşacık oldu şimdi bide alt acma örtüsü yapacam canta gibi içine ıslık mendili kremleri vs yoymak için görünüşü canta ama içi açılınca alt acma olacak

işte bundan dikmeyi düşünüyorum kızlar eger diktirmek isteyen olursa yatakdan ve alt acmadan kumaş fiyatı karşılıgında dikebilirim el emegi parasını almam sadece kumaş fiyatını alırım ektra yatagın yanında battaniyesini falanda dikebilirim isteyenlere

canım internet de genelde 80 90 arası degişiyo ama ben buraya 60 halan dikerim kumaşlarımı internetten sipariş ettigim için o da elimde kumaş olsaydı daha uyguna dikerdim
Canim benimde el becerim var kizken el isciliginde çalıştım interneten videosuna baktım çok zor durmuyor içindeki elyaf da var bende kumaş kaç metre almam lazım kaca kac dikilicek acaba

canim masallahhh ne guzel dikiyosun ole bisidicem benimde evde minnacik dikis makinam var battaniye yapmistim oglusuma kumas artmisti yastik modeline bkniyordum da mavili yatak ici yastik olvusu ve tek resmi atarmisin. bide mavili vardi ya onu mesela kaca diketsin ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…