2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

canım yatagın içindeki yastıgı mı diyorsun. onun ölcüsü

60 tl canm

canım dikmeye başlayınca yaz bana yardımcı olurum bide dikmeden önce kalın kurdale al kumaşın rengine göre onuda yatagın kenarlarına dikeceksin içinden de lastik gecirip büzeceksin

canım dikmeye başlayınca yaz bana yardımcı olurum bide dikmeden önce kalın kurdale al kumaşın rengine göre onuda yatagın kenarlarına dikeceksin içinden de lastik gecirip büzeceksin
Tam cnm kumaş alayım hemen yapacam inş yakın zman da çıkıp alabilirsem bu ara biraz bulantiliyim devam ediyor.canım kurdaleyi iki kumaşı birleştirip dikiyoruz ya diktigimiz yere mi dikicem kurdaleyi içinden lastiği geçirip buzucez inş yapabilir cnm çok sağol tüm yardımın için

sen dikmeye başlayınce özelden yaz bana ben sana ayrıntılarını fotograflayım. kısaca acıklayım. iki kumaşıın dışta kalan kısımlarını birleştirdikten sonra o diktigimiz yerden kurdelenin iki kısmından dikiyoruz içi boşlukda olacak şekilde lastigin gecmesi için

Anladım cnm doğru anlamışım içinden lastiği geçirice çok teşekür ederim başlayınca yazıcam canım yardimin için çok sağol

Kızlar aranızda lanostill gögüs ucu kremi kullanan varmı doğumdan önce gögüs uçlarını yumuşatması için kullanılırmı

Yaaa bendee gidicem eminonune havuzlu hana..çok güzel şeyler vardı. Sen bakta bize haber et canım .bende yakın zamanda giderim inşallah
Git canım.ben bugün gittim çok güzel bir yer.herşeyden alasım geliyor.aklımda olmayan şeyleride aldım valla.mesela uyku setimiz falan vardı ama orda görünce dayanamadım.dedim hep mi eskisini kullansın çocuğum yeni bir tane alayım dönüşümlü sererim ikisini.aziz bebe indirimdeydi iki tane hastane çıkışı aldım.emziği biberonu birçok şeyi hazır.kapı süsü hediyelikleri ve birde geceliğim kaldı.onlarıda hallettim mi tamamız.

Merhaba teyzelerimizzzz biz bugun kontrole gittik cok sukur her sey iyi
447 gram olmus oglusum. 3 hafta sonra seker yuklemesi icin konusalim dedi.

Kramplar icin kalsiyum verdi ama icinde gebelikte sakincali gibi seyler yaziyor. Dojtora sordum sorun olmaz endise etme guvenle kullan yazmis. Calcimax d3 kalsiyumun adi. Kullanan var mi kizlar

Eline sağlık canım.insanın kendi emeğiyle yaptığı şeyler çok daha kıymetli oluyor bence.iyi günlerde kullansın bebeğin yaptığın şeyleri.

Kızlar aranızda lanostill gögüs ucu kremi kullanan varmı doğumdan önce gögüs uçlarını yumuşatması için kullanılırmı
Ben doğumdan 10-15 gün önce sürmeye başlamıştım canım.şimdi daha erken sanırım.ama acıyorsa çatlak falan varsa tahinin üstüne çıkan yağından sürmeni öneririm.

Gözünaydın canım.maşallah miniğine.kramplar için genelde magnezyum veriyorlar ama ben içmediğim için bilemiyorum.yorum yapamıycam o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…