2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gözünaydın canım.maşallah miniğine.kramplar için genelde magnezyum veriyorlar ama ben içmediğim için bilemiyorum.yorum yapamıycam o yüzden.

sagol canim tesekkur ederim :) biraz baktim da d vitamini iceren cogu ilacta dikkatli kullanilmalidir falan yaziyor. Ben de magnezyum verir zannettim ama kalsiyum verdi bir de krem verdi masaj yap dedi. Keske tip okusaydim ya :)

Merhaba fiyatlar nasıl peki uygunmu hastane çıkışlarını kaça aldınız

Kramplar icin kalsiyum verdi ama icinde gebelikte sakincali gibi seyler yaziyor. Dojtora sordum sorun olmaz endise etme guvenle kullan yazmis. Calcimax d3 kalsiyumun adi. Kullanan var mi kizlar

Tesadüf eseri açılmıştı sayfa. Kapatırken gözüme takıldı. Cevap vermeden geçmek istemedim. Bana da doktorum kutusunda CALS-d3 yazandan vermişti. Sanırım aynısı sizinkiyle. Yanında da magnezyum ilacı dimag vermişti. Okuduğumda gebeler için sakıncalı diyordu ama doktor sorun olmaz kullan dedi. Yaklaşık 20 tablet kadar kullanmıştım. Korka korka kullanmıştım ama etkisini gördüm gerçekten. Bu zamana kadar en fazla 5 kere kramp sorunu yaşamışımdır.

Ben kullanıyorum canım calciday d3 benimki. Sakıncalı olsa doktorlarımız verir mi hiç , endişe etme canım

Merhaba nisan anneleri ben de ALlah izin verirse mayıs annesi olacağım ancak sizi de gizli gizli takip ediyorm 1ay sonra neler yaşayacağım bileyim diye maşallh sıcacık bi grubunuz var. Benim size bi sorum olacak iki gündür kasık ağrılarım var hafif adet sancısı gibi bir de dün akşamdan beri karnımı yumuşak hissediyorumçok korkuyorum ne dersiniz anormal bidurum olabilir mi

Cnm hayırlı olsun, sağlıcakla kullanın inşallah. Arabayı hangi marka aldın? Bu aralar ben de araştırıyorum da...

Merhaba fiyatlar nasıl peki uygunmu hastane çıkışlarını kaça aldınız
Fiyatlar uygun bence.aziz bebenin 10 parça kadife hastane çıkışı 90 tl 20 parça normal penye hastane çıkışını 150 tl ye aldım.hastane çıkışları çok uygun geldi bana.mesela aventin biberon ve emziğine ekstra %15 indirim vardı onları aldım.bide aldıklarımı peşin aldığım için ekstra %10 nakit yapıldı toplam tutardan.buranın hoşuma giden en güzel yanı aradığın herşey var ve bir çırpıda alıp çıkıyorsun.tek tek mağaza dolanmaktan daha rahat geliyor bana.

Merhaba.kasık ağrıların çok normal.doğuma kadar bolca yaşıycaz bunları.ama önemli olan kanama ve çok şiddetli olmaması.karın yumuşaklığına gelince bir iki hafta önce benim karnımda aşağı inmiş ve küçülmüş gibi gelmişti bana ama çok şukur bir sorun çıkmadı.böyle ayrıntılara çok takılmamak lazım aslında ama insanın elinde değil işte.

Arkadaşlar merhaba herkese. Herkesler iyidir umarım. Dün kontrolüm vardı. Bebişim iyi şükür 26 cm 500 gram olmuş. Çok kıpır kıpırdı. Doktor baya zorlandı ultrasonla bakarken.
Yalnız eşinin aşağıda olduğunu söyledi kızlar. Kanama yapabileceği ve bunun erken Doğuma sebep olabileceğini söyledi. Ben yukarı çıkma ihtimalini sorduğumda düşük bir ihtimal diye cevap verdi ve açıkçası canım sıkıldı. Aranızda bu durumda olan var mı?

Çok iyiyimiş gerçekten fiyatlar çok yürüme mesafesi var mı mağazalara ben 28haftaya kadar birşey alamam nette bakıyorum biraz ama insan bi dokunup kalitesine bakmak istiyor:) aziz bebe dimi bu bahsettiğin herşey tek bir mağazada var

Bende dün havuzlu handaydım haftaiçi sabah gitmenizi tavsiye ederim çok sakindi rahat rahat alışveriş yaptık
Hadi yaaa güzel şeyler var mı bende değişik tulumlar bakıyorum kedili kopekli fiyatlar nasıl eminonu olmasına rağmen pek uygun değildi son gittiğimde

Yaa neguzel canımm.bende oğlumdan kalmasına rağmen yeni alıcam onunda hakkı diyorum kendime..fiyatlar nasıldı.eminonu diyio geçmemek lazım orasıda çok pahalı diğer mağazalardan farkı çeşit olması

Yaa neguzel canımm.bende oğlumdan kalmasına rağmen yeni alıcam onunda hakkı diyorum kendime..fiyatlar nasıldı.eminonu diyio geçmemek lazım orasıda çok pahalı diğer mağazalardan farkı çeşit olması

Yaa
Ben doğumdan 10-15 gün önce sürmeye başlamıştım canım.şimdi daha erken sanırım.ama acıyorsa çatlak falan varsa tahinin üstüne çıkan yağından sürmeni öneririm.
yaa uconn biliyomusun bana lansinoh iyi gelmemişti ilk emzirdigimde parça kopuyodu göğüs ucumdan.bi topicte okudum burda tahinin üstündeki yağı denedim çok iyi gelmişti buseferde kullanıcam inş

Slm kızlar anneannemizin ördüğü minnak rengarenk örgüler dışında ben henüz hiçbir şey almadım bebişime vakit de bulamıyorum hafta içi iş-ev derken fırsat kalmıyor. oğlumun çok fazla bebeklik kıyafeti filan var ama hem cinsiyet hem mevsim farklılığı olacağı için baya alacağım şeyler var. bakıyorum sizler ne alıyorsunuz tercihleriniz nasıl fikir oluyor hepsi şuan bu arada 10 gün sonra şeker yüklemesi olcak

Ayy canım cevabın ilgin için çokteşekkür ederim daha önce 4 negatif tüp bebek denemem ve iki kaybım olduğum için kaygılardan kurtulamıyorum en ufak bişey umut oluyor. Sen deöyle oldun. RAbbim hepimizin evladını korusun hayırla alalım kucağımıza inşallah

Canım burda birkaç arkadaş aynı sorundan bahsetti ama kimlerdi hatırlamıyorum.benim doktorumda eşim rahim ağzını kapatıyor ama değişebilir demişti dediği gibi ayrıntılıda 4-5 parmak yukarı çıktığını gördük.28. Haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali olduğunu biliyordum ben.

Cnm hayırlı olsun, sağlıcakla kullanın inşallah. Arabayı hangi marka aldın? Bu aralar ben de araştırıyorum da...

Amin canım hepimiz inşallah
Bizim burada Tekirdağda Baby Store diye bir mağaza var , diğer illerde var mı bilmiyorum. Ordan aldım bebek arabasını canım. Baby hope glory markası travel sistem. Kampanyadaydı. 1100 TL ye aldık. Hala kutusunda duruyor kurmuş olsaydık fotoğrafını atardım canım. Ben beğendim güzel bir araba. Çok pahalılarına gerek yok. İşimizi rahatlıkla görür

Canım havuzluhan 6 katlı falan bir iş hanı.ve tamamen bebek ve anne ürünleri satılıyor bütün mağazalarında.mahmutpaşa oluyor burası.mısır çarşısından içeri biraz yürünüyor.ben ayakta kalmaya alışkınım 4-5 saatimi aldı alışveriş ve çok zorlamadı.28 haftalıklende yaparsın alışverişini bişey olmaz..havuzluhanın en alt katı bebe çeyiz sarayı.ben bütün alışverişimi ordan yaptım.birde bir üst katından aziz bebe mağazasından hastane çıkışlarını aldım.aziz bebeyi beğeniyorum ama idilbebe mini damla bebitof vs her marka mevcut.her keseye göre ürünler var.40 lirayada nevresim takımı var 90 tl yede.

Allah bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…