2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben de bugün baktım, 2 model arasında kaldık. Mamas&papas urbo 2 ve Pierre cardin twist . Bu markalara bakan arkadaşlar var mı bilmiyorum ama iki model de indirimde şu anda. Hatta Pierre cardininki 2 parça . Yükleyebilirsem onu yükleyeyim buraya. Teşekkürler cevabına canım. Tekrardan sağlıcakla kullanın...

Eklentiler

• image.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 64
Ya zavallılar zaten beşik mama sandalyesi vs gibi belli başlı temel ihtiyaçları eskileri kullanmak zorunda kalacaklar.kıyafetler bari yeni olsun istedim zaten aynen dediğin gibi mevsimide uymuyordu.canım fiyatlar uygun.her keseye göre ürünler var.her marka var.200 lirayada 100 lirayada daha uygunada hastane çıkışı var.diğer bütün ürünler içinde aynı şey geçerli .mesela iki farklı renk yelek almışım aynı stanttan ama farklı markaymış eve gelince farkettim fişte biri 17 tl biri 8 tl:)

Yaa
yaa uconn biliyomusun bana lansinoh iyi gelmemişti ilk emzirdigimde parça kopuyodu göğüs ucumdan.bi topicte okudum burda tahinin üstündeki yağı denedim çok iyi gelmişti buseferde kullanıcam inş
Benimde yara olmuştu annem tahini denemişti birde cam tabak koyduk göğsümü nemli tutması için biraz iyi gelmişti.doktorda ilaç yazmıştı ama adını hatırlamıyorum ama allahtan uzun sürmedi inşallah bu sefer daha deneyimliyim.inşallah ilki gibi olmaz.

Ay inşallah dediğin gibi olur canım senin maşallah yukarı çıkmış internette gezindim biraz yukarı çıkanda var çıkmayan da. Benim doktor biraz umutsuz konuştu o yüzden sıkıntı sardı içimi inşallah korktuğum gibi olmaz.

Daha 23. Haftadasın değişir inşallah.hemen kötüyü düşünme.doktorlar her şeyin en kötü ihtimalini söylüyorlar.

ben de ilk kez kullandim simdi hatta hepsini eritmedim korkudan :) ben de sak8ncali yazisini gorunce panikle mesaj attim doktoruma ama rahatlikla kullan dedi. Ayni uyari devit 3 damlada vs falan da varmis baya arastirdim bugun :) ne zaman birakacagini dojtorun mu soyledi peki
cevapladigin icin tesekkurler.ne guzel az kalmis senin doguma :) Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi

Ben kullanıyorum canım calciday d3 benimki. Sakıncalı olsa doktorlarımız verir mi hiç , endişe etme canım

oyle tabii canim israrla sordum israrla sorun olmaz dedi doktorum ama prospektusu gorunce baya tedirgin oldum :) kullandimsimdi bakalim insallah ise yarar bebislerimize :)

hayirliolsun oncelikle. Rahim genisledigi icin agri olmasi normal. Su anda bile bazen agrim oluyor
doktora da sormustum surekli olmuyorsa, agriyla beraber kanama yoksa sorun olmaz demisti

Çok iyiymiş gerçekten anlattığına göre toplu alışveriş için gdilebilir ve tek seferde alınıp çıkılabilir.Mahmutpaşayı biliyorum daha önce gitmişliğim var şu riskli haftaları hayırlısıyla atlatınca gitmek isterim çünkü alışverişi tek seferde yapıp dönmek istiyorum..Çok teşekkürler bilgiler için

Korkma inşaAllah Allah'ın izniyle, sağlıkla hamilelik dönemini atlatıp kucaklarımıza bebeklerimizi sağlıkla alalım. Tetanoz aşısının 2.dozunu vurulmaya gittiğimde sağlık ocağı decavit hapını vermişti. Onu da okudum, sakıncalı yanları vardı. Hiç kullanmadan doktora götürdüm. Sakıncalı değil içebilirsin rahatlıkla dedi hatta bir kutu daha yazacaktı. İlaçlar bir tuhaf :)
Decavit içmeye başladığımda bıraktım, kalsiyum ile magnezyum ilacını. Hatta B12 ve oligofer de kullanıyordum. Doktorum sadece decaviti içmen yeterli demişti.. İnşaAllah tüm bebek bekleyenler sağlıcakla bir avazda ağrısız acısız doğumla kucağımıza alalım.

ayy zaten saglik ocagi hemen dayiyor decaviti nerdeyse basim agriyo desem onu verecekler :) benim doktorum vitamin kyllandirmiyor bakalim sadece kalsiyum ve kan hapi. Artik ona guvenip ictim. Miniklerimiz Allaha emanet:)

Dogum yoldaslarim cok sessizsinizzzzz bugun. Umarim herkes iyidir. Merakta birakmayin bizi :)

bu arada azar azar cis kaciran var mi aranizdw yoksa ben yalniz miyim

Dogum yoldaslarim cok sessizsinizzzzz bugun. Umarim herkes iyidir. Merakta birakmayin bizi :)

bu arada azar azar cis kaciran var mi aranizdw yoksa ben yalniz miyim
Bende bunu dusunuyordum. Önceleri istifra ederken oldu bikaç kez ama ikidir dediğin gibi bikaç damla oluyor. Çarşamba doktora gidince sorucam..

ayy gögüs ucu yaraları benimde korkulu rüyam. kızımda çok cektim bide ilk zamanlarda degil hemen hemen 2 yaşına kadar sütten kesene kadar devam etti aglayacak druma gelirdim annem en son beni öyle görünce istersen sütten kes kızım demişti o bile dayanamamıştı görünce. denemedigim şey kalmamıştı inşallah bu kez olmaz

Bende bunu dusunuyordum. Önceleri istifra ederken oldu bikaç kez ama ikidir dediğin gibi bikaç damla oluyor. Çarşamba doktora gidince sorucam..

bendede oluyo sabah istifra ederken çok zorlandıgı için oluyo diye düşünüyorum ama bebek büyüyüp mesaneye baskı yapınca nasıl olur bilmiyorum. zaten ben ilk dogumdan sonra hiç sıkamıyordum kendimi kasma duyum yok gibiydi resmen

Arkadaşlar iki saatı geçti bebegi hep aşağıda hissediyorum çok baski yapıyor afedersiniz surekli tuvaletim geliyor.sizde böyle oluyor mu yatiyorum iki saattir bide mide agrim çok fazla öyle değişik bisey de yemedim.sizce napabilirim mide ağrısı için

bende hep asagida hissediyorum carsamva gunku detaylida gayet iyi demisti doktor. surekli cise cikiyom hele iki dk ayakta durim hemen. mide icin elma ye istersen yada menengic kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…