- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.121
Bende geçen hafta detaylı ya girdim iyiydi ama çok baski yapıyor karnım taş gibi .6 aydır ilk defa bu kadar kötüyumbende hep asagida hissediyorum carsamva gunku detaylida gayet iyi demisti doktor. surekli cise cikiyom hele iki dk ayakta durim hemen. mide icin elma ye istersen yada menengic kahvesi
Arkadaşlar iki saatı geçti bebegi hep aşağıda hissediyorum çok baski yapıyor afedersiniz surekli tuvaletim geliyor.sizde böyle oluyor mu yatiyorum iki saattir bide mide agrim çok fazla öyle değişik bisey de yemedim.sizce napabilirim mide ağrısı için
İki yıl çok fenaymış iyi dayanmışsın.benim göğüs ucu 10-15 gün anca acıdıda.asıl korkulu rüyam mastit.3-4 ay çektim.defalarca antibiyotik kullandım.inşallah bu sefer aynısını yaşamam.ayy gögüs ucu yaraları benimde korkulu rüyam. kızımda çok cektim bide ilk zamanlarda degil hemen hemen 2 yaşına kadar sütten kesene kadar devam etti aglayacak druma gelirdim annem en son beni öyle görünce istersen sütten kes kızım demişti o bile dayanamamıştı görünce. denemedigim şey kalmamıştı inşallah bu kez olmaz
Bende sürekli tuvalete gitme isteği var ama her seferinde çok az bir idrar geliyor.bebeğin baskısıyla öyle hissediyoruz sanırım.aslında bunun için çok erken son ayda falan bu his daha çok oluyor.Arkadaşlar iki saatı geçti bebegi hep aşağıda hissediyorum çok baski yapıyor afedersiniz surekli tuvaletim geliyor.sizde böyle oluyor mu yatiyorum iki saattir bide mide agrim çok fazla öyle değişik bisey de yemedim.sizce napabilirim mide ağrısı için
ÇOk ilginç kızlar ya 3-4 gündr bendede oluo o his doktor bebek yapmaz dedi enf olabilir dedi hafif enf çıktı ama bilemiyorumBende sürekli tuvalete gitme isteği var ama her seferinde çok az bir idrar geliyor.bebeğin baskısıyla öyle hissediyoruz sanırım.aslında bunun için çok erken son ayda falan bu his daha çok oluyor.
Birkaç kişide aynı anda olduğuna göre dönemsel bişey olabilir belkide dediğin gibi enfeksiyondur.kış ayı sonuçta hamileyiz idrar yolu enfeksiyonuna daha açığız.ÇOk ilginç kızlar ya 3-4 gündr bendede oluo o his doktor bebek yapmaz dedi enf olabilir dedi hafif enf çıktı ama bilemiyorum
Bilmiyorum ki canım neden oldu ilk defa böyle ağrı çektim ama sıcak süt biraz iyi geldi rahatladım çok sükûr..İlaçlardan olabilir mi mide ağrısı canım ? Demir hapı içiyorsan o yapmış olmasın ?
Daha erken sanırım son ayda olması gerekiyor diye biliyorum ama demkki alt tarafa baskı yapınca idrar da geliyor. İlk olunca ne bilim her şeyde telaş yapıyoruz heralde .tecrubesiziz birazBende sürekli tuvalete gitme isteği var ama her seferinde çok az bir idrar geliyor.bebeğin baskısıyla öyle hissediyoruz sanırım.aslında bunun için çok erken son ayda falan bu his daha çok oluyor.
Bende bunu dusunuyordum. Önceleri istifra ederken oldu bikaç kez ama ikidir dediğin gibi bikaç damla oluyor. Çarşamba doktora gidince sorucam..
bendede oluyo sabah istifra ederken çok zorlandıgı için oluyo diye düşünüyorum ama bebek büyüyüp mesaneye baskı yapınca nasıl olur bilmiyorum. zaten ben ilk dogumdan sonra hiç sıkamıyordum kendimi kasma duyum yok gibiydi resmen
Fiyatlar uygun bence.aziz bebenin 10 parça kadife hastane çıkışı 90 tl 20 parça normal penye hastane çıkışını 150 tl ye aldım.hastane çıkışları çok uygun geldi bana.mesela aventin biberon ve emziğine ekstra %15 indirim vardı onları aldım.bide aldıklarımı peşin aldığım için ekstra %10 nakit yapıldı toplam tutardan.buranın hoşuma giden en güzel yanı aradığın herşey var ve bir çırpıda alıp çıkıyorsun.tek tek mağaza dolanmaktan daha rahat geliyor bana.
Günaydın geçmiş olsun Allah korumuş onları Allah şehitlerin ailelerine sabır versin şeker yüklemesini bende yaptırmam diyordum ama ailede şeker olduğu için yaptırcam haftaya tatenoz aşısının ilk dozu acımamıştı ama ikinci doz rahatsız etti beniGünaydınlaaaaarrr... İyi haftalar diliyorum herkese. Haftasonu korkulu anlar geçirdim patlamadan dolayı. Benim bütün ailem nişantaşı ve beşikataşta, illaki patlama olan yol kullanılıyor. Uzakta olmak çok kötü oluyor böyle durumlarda. Neyse ki herkes iyi çok şükür ama pisi pisine giden canlara insan kayıtsız kalamıyor. Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin.
Cumartesi doktor kontrolümüz vardı, benim doktorum 15 günde 1 çağırıyor. 23+3 te boy 31-32cm kilo 625 gr dı. Herheangi bir problem yok çok şükür. Yalnız doktorum artık çoğunlukla et tüketmemi istedi. Karbonhidratı tam buğday ekmeği haricinde tüketme dedi. Market tavuğu yeme kesinlikle dedi. BU tavuk olayını en başta da söylemişti zaten hamileliğim boyunca 2 kere tavuk yedim. Balık yesende balık yağını da içmeye başla dedi. Akşamları acıkırsan çayın yanında kavrulmamış kuruyemiş ye 1 kase dedi. Biz zaten hamilelikten önce de eşimle hep çiğ badem, fındık, ceviz yiyorduk ama bademden nedense tiksindim şimdi görmek bile istemiyorum. Fındık ve cevizden devam ediyorum. YEmeklerinde zeytinyağı kullan dedi ki zaten bizim eve zeytinyağından başka yağ asla girmez. Ailemde şeker olduğu için şeker taramasını tavsiye etti. 2 hafta süren var düşün taşın, riskli gruptasın yaptırman yararına, istiyorsan geldiğin zaman aç gel yapalım dedi. BEn baştan istemiyordum hatta burada da hep yaptırmicam demiştim, sadece açlık tokluğa baktırırım diyordum ama yaptırmaya karar verdim. Amerika ve İngiltereden 2 prof. la yazıştım. Onlar da zararı olmadığını yaptırılması gerektiğini söylediler. Amerikadakinden zaten böyle bir cvp bekliyordum çünkü orada anneye sormuyorlar bile şeker taraması mecburi.
Sonuç olarak 2 hafta sonra şeker taraması yaptıracağım. Birazdan da sağlık ocağına gideceğim tetanoz aşımın 2. dozu yapılacak.
Ailede olunca ben de karar değiştirdim yaptırcam şekeri. Biraz önce vurdurdum tetanozu şimdilik iyiyim ama akşama ne olur bilememGünaydın geçmiş olsun Allah korumuş onları Allah şehitlerin ailelerine sabır versin şeker yüklemesini bende yaptırmam diyordum ama ailede şeker olduğu için yaptırcam haftaya tatenoz aşısının ilk dozu acımamıştı ama ikinci doz rahatsız etti beni
Allah korusun inşAllah düzene girer ben sabahları çok iştahsız oluyorum ki sabah kahvaltısı benim en sevdiğim ögündür midem bişey almıyor resmenAilede olunca ben de karar değiştirdim yaptırcam şekeri. Biraz önce vurdurdum tetanozu şimdilik iyiyim ama akşama ne olur bilememTansiyonumu ölçtü 13/7 çıktı. Hemşire tuzu azalt hatta tamamen hayatından çıkart dedi bi de sabah şişkinliğin çok olursa mutlaka doktorunla paylaş sıkıntı olmasın dedi. Akşam şişkinliği önemli değil sabah şişkinliğine dikkat et dedi. TAnsiyonu takibe alıcam bakalım preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) Den tırsıyorum zaten
Ben de kahvaltıya bayılırımAllah korusun inşAllah düzene girer ben sabahları çok iştahsız oluyorum ki sabah kahvaltısı benim en sevdiğim ögündür midem bişey almıyor resmen
Nerseyse bir haftadır böyle normalde kahvaltı yapatken doymak bilmem nedense yiğemiyorum yumurtayı bile zorla bitiriyorum bebek zayıf kalacak diye korkuyorumBen de kahvaltıya bayılırımAma bende iştahsızlık yok aksine daha da açıldı iştahım. Sabahları çok acıkmış oluyorum özellikle. Senin hep mi böyleydi yoksa sonradan mı başladı iştahsızlık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?