2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bende normal yapmaktan korkuyorum sanırım sezeryan isteyeceğim. aynı şeyi bende okumuştum doğum başladığı zaman bile sezeryana alabiliyorlar o yuzden kısmetse bende bekleyeceğim.

Kizlar benim oglus yine alta vuruyo ya dojtor normal demisti ama korkuyom be
canım korkma benimde aşağıda oğlum olacak bu hafta biraz çıktı gibi sanki ama normal merak etme

Dün sürekli hareket halinde olan bebeğim bugün pek hareket etmiyor..Niye ki acabaa..
canım bende aynı korkuları yaşadım 1 gün sesi çıksa 1 gün çıkmıyodu aklım gidiyodu. aslında onlar hareket ediyo ama biz hissetmiyoruz. şurda 3 gündür sürekli hissediyorum diyebilirim.

kızlar içinizde hiç aş eren oldumu
off hem de ne aşerdim ama bulamadım maalesef

Bir yaz meyvesi aşer o zaman adamı gezdir sokaklarda

Bu dönemde ne yaparsan yap sesleri çıkmıyor zaten çok tatlı oluyorlar
Ben yaz mwyvesi aş erdim ne alakysa pazarda bulduk :) evet yaaa kendi soruyor belin ağrıyormu msj yapım mi diye :) bebişler olunca bu ilgi olmayacak ama tadını çıkartmak lazım

Ben yaz mwyvesi aş erdim ne alakysa pazarda bulduk :) evet yaaa kendi soruyor belin ağrıyormu msj yapım mi diye :) bebişler olunca bu ilgi olmayacak ama tadını çıkartmak lazım
Bebiş olunca bütün ilgi onda olacak. Eşler şikayet etmesine benimle ilgilenmiyosun diye başka bişey istemiyorum :)).
Benim de geçen hafta bir yaz meyvesi canım çekti akşam 9 civarıydı. Ben bir dolaniyim dedi gitti ama hiç umudum yok çünkü küçük bir ilçedeyiz. 10 dk. sonra geldi bulmuş meyveyi ilk gittiği manavda Artık benmi temiz kalpliyim eşim mi şanslı bilemedim

canimm valla burayi bile ara ara okuyabiliyorum kosturmaktan.iyiyiz sukur detayli ultrasonum yarim kalmisti bugun yine gidecem saat 4 te. senin kiz nasil bakim. sen gönder ben aliyom selamlari

Çalışmaya devam dimi kolay gelsin canım. .
Hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz , centralda dimi detaylida?
Kızım da iyi selamı var sana ve Oğlusuna... cuma günü kontrolümüz var hasret gidericez bakalimm

genelde gobek deligimin orda oluyor canim ama bazen alta vuruyor diyorum kolu bacagi cikacak herhalde baya korkutucu yani :) insallah iyilerdir meleklerimiz

Canım çok teşekkür ederim inşallah biz de çok öpüyoruz sizi oğlumla :)

Canım evet ilk tahlilde sadece antikorlar anormaldi şimdi tsh değeri 0.15e düştü bakalım hekim tavsiyesi ne olacak?
Evet moralim bozulunca oğlum iki tekme atıyor şişt anne bak buradayım diyor bin şükür diyorum iyi ki Allah bu hediyeyi bize bahşetti diyorum sebepsiz gülümsüyorum..
Sorma dünyanın dört yanı acıyla çevrili ülkemizin de öyle. Bir kaç görüntü izleyip pişman oldum.. bizim on saniye tahammül edemediğimiz anları yaşıyorlar bu insanlar çok acı gerçekten...
Kar değil soğuğu geldi :))
Annelik hormonları bir başka tatlı kılıyor insanı ki tabiatla tanışmaları benim için de duygusal bir an..
Sınavlar ödevler üstüme yıkıldılar :))

0.15 düşük oluyor biraz anladığım kadarıyla bakalım doktor ne diyecek canım inşallah içinizi rahatlatacak güzel haberler çıkar. . Tedavisi kolay olur.

1 sene İzmire kar yagmisti o zaman lisedeydik çocukluk arkadaşım da bal'da okuyordu o söylemişti kar yağdı diye :)) belki bu sene de supriz olur.

Kolay gelsin güzel öğretmenimiz :)
Orda olsam yardıma gelirdim bana çok eğlenceli geliyor sınav kağıdı okumak fikri :)) komşumuz da fizik öğretmeniydi ona da heves ederdim.:))

Canım benim ben de lisedeyken yapmıştı bir kez sonra üniversitede bir kez daha! Karbyağınca hava güzel oluyor ılınıyor.. ama soğuk çekilmiyor bak hiç alışık değilim :)
İnşallah doktor iyi şeyler söyleyecek canım evet troid ters mekanizmalı bir hormon çok çalışınca az salgı yapıyor !
Sınav kağıdı okumak bana da bazen eğlenceli geliyor merak ediyorum çok hem de... Falat bazen de angarya diyorum tam yük yani..
Yaza izmire bekliyoruz ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…