- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.501
ben normalde tatlı seviyordum simdi pek yemiyorum. Daha birşeye aşermedim ersemde eşimi biraz dolaştırsam :)Ben ilk aylar tatlı ve simit aşerdim. Rüyamda bile çikolatalı pasta yediriyorlardı
Ya ben hep kolay bulunacak şeyler aşerdim eşim çok şanslı :))ben normalde tatlı seviyordum simdi pek yemiyorum. Daha birşeye aşermedim ersemde eşimi biraz dolaştırsam :)
bende öyle zor bulunacak bişeye aş ermedim yaaa gecenin bir yarısı yataktan kaldırıp göndersem yollara düşse :)ben normalde tatlı seviyordum simdi pek yemiyorum. Daha birşeye aşermedim ersemde eşimi biraz dolaştırsam :)
bende normal yapmaktan korkuyorum sanırım sezeryan isteyeceğim. aynı şeyi bende okumuştum doğum başladığı zaman bile sezeryana alabiliyorlar o yuzden kısmetse bende bekleyeceğim.Hayırlısı olur inşallah hakkında canım benim bir arkadaşım sezeryan için sancısı gelene kadar(40.haftaya) bekledi çünkü son haftalar ciğerlerinin gelişimi için oldukça önemli aklında olsun..
Doktorun sezeryan derse yine bekleyebildiğin kadar beklemeni tavsiye ederimm canımm.. Hepimizin hakkında hayırlı olan olur inşallahhhhh
canım korkma benimde aşağıda oğlum olacak bu hafta biraz çıktı gibi sanki ama normal merak etmeKizlar benim oglus yine alta vuruyo yadojtor normal demisti ama korkuyom be
canım bende aynı korkuları yaşadım 1 gün sesi çıksa 1 gün çıkmıyodu aklım gidiyodu. aslında onlar hareket ediyo ama biz hissetmiyoruz. şurda 3 gündür sürekli hissediyorum diyebilirim.Dün sürekli hareket halinde olan bebeğim bugün pek hareket etmiyor..Niye ki acabaa..
off hem de ne aşerdim ama bulamadım maalesefkızlar içinizde hiç aş eren oldumu
bende öyle istiyorum biraz bebişlerimize anlatacağımız anımız olsunbende öyle zor bulunacak bişeye aş ermedim yaaa gecenin bir yarısı yataktan kaldırıp göndersem yollara düşse :)
Bencede yaaa ben sıkıntı çekiyorum oda çeksin diyorun ama yok olmuyorbende öyle istiyorum biraz bebişlerimize anlatacağımız anımız olsun
bende öyle istiyorum biraz bebişlerimize anlatacağımız anımız olsun
Bencede yaaa ben sıkıntı çekiyorum oda çeksin diyorun ama yok olmuyor
Zalımlaaaaaarrrr
hahhaaahhaa ahhh birde yapabilsem ama gece kaldırıp belimi msj yaptırıyorum bazen :) yazık sesi çıkmıyor garibiminZalımlaaaaaarrrr
mantıklı bi<im uykumuz cok bölünüyorhahhaaahhaa ahhh birde yapabilsem ama gece kaldırıp belimi msj yaptırıyorum bazen :) yazık sesi çıkmıyor garibimin
Bir yaz meyvesi aşer o zaman adamı gezdir sokaklardaaaa ufacık naz bizimkisi yani :=)
Bu dönemde ne yaparsan yap sesleri çıkmıyor zaten çok tatlı oluyorlarhahhaaahhaa ahhh birde yapabilsem ama gece kaldırıp belimi msj yaptırıyorum bazen :) yazık sesi çıkmıyor garibimin
Ben yaz mwyvesi aş erdim ne alakysa pazarda bulduk :) evet yaaa kendi soruyor belin ağrıyormu msj yapım mi diye :) bebişler olunca bu ilgi olmayacak ama tadını çıkartmak lazımBir yaz meyvesi aşer o zaman adamı gezdir sokaklarda
Bu dönemde ne yaparsan yap sesleri çıkmıyor zaten çok tatlı oluyorlar
Bebiş olunca bütün ilgi onda olacak. Eşler şikayet etmesine benimle ilgilenmiyosun diye başka bişey istemiyorum :)).Ben yaz mwyvesi aş erdim ne alakysa pazarda bulduk :) evet yaaa kendi soruyor belin ağrıyormu msj yapım mi diye :) bebişler olunca bu ilgi olmayacak ama tadını çıkartmak lazım
canimm valla burayi bile ara ara okuyabiliyorum kosturmaktan.iyiyiz sukur detayli ultrasonum yarim kalmisti bugun yine gidecem saat 4 te. senin kiz nasil bakim. sen gönder ben aliyom selamlari
bende normal yapmaktan korkuyorum sanırım sezeryan isteyeceğim. aynı şeyi bende okumuştum doğum başladığı zaman bile sezeryana alabiliyorlar o yuzden kısmetse bende bekleyeceğim.
canım korkma benimde aşağıda oğlum olacak bu hafta biraz çıktı gibi sanki ama normal merak etme
canım bende aynı korkuları yaşadım 1 gün sesi çıksa 1 gün çıkmıyodu aklım gidiyodu. aslında onlar hareket ediyo ama biz hissetmiyoruz. şurda 3 gündür sürekli hissediyorum diyebilirim.
off hem de ne aşerdim ama bulamadım maalesef
Canım çok teşekkür ederim inşallah biz de çok öpüyoruz sizi oğlumla :)Ay yok önce ilk çocuğuma bir doyayım inşallah olursa 4 sene sonra düşünüyoruz ikinciyi.
Gerçek fiyatı ne bilmiyorum ama ebebekte chi..co nun 10 lu çıkışı dün 85 tl idi. :))) Anneme göre fiyatlar öyle çok indirimli değilmiş. Ben daha önce gidip öylesine bir gezmiştim fiyat araştırmadım pek.
Kardeşinin düzelmesine sevindim, inşallah babacığında iyi olacak. Kendine ve oğluşuna dikkat et, sınavlarında da başarılar diliyoruz oğluşumla
kızlar içinizde hiç aş eren oldumu
Canım evet ilk tahlilde sadece antikorlar anormaldi şimdi tsh değeri 0.15e düştü bakalım hekim tavsiyesi ne olacak?Rica ederimmm kuzum
Kardeşinin iyiye gidiyor olmasına sevindim babacığın da iyi olacak inşallah hala dualarımızda! Tsh bozulması neymiş değerleri mi
Değişti yani? Acil şifalar diliyorum..
Koşturmacalı süreçte oğluşun yanında destek yani sana annesi... Tekmelerle moral veriyor umut oluyor dimi
Ülkenin durumu ülkelerin durumu zor.. İçimiz acıyor.. İstanbul derken Halep çıktı çocuklar öldürüldü annelerine tecavüz edildi... Her şeyin iyi olduğu güzelleştiği yarınlar olsunn inşallah bebişlerimiz o günlere gelsinler.. Çocuklar hep mutlu yaşasın...!
Kar da başladıııı buralardaa izmirdee çok yağmaz ama gerçiii bugün kızım ilk kar tanesiyle tanıştı ona bile duygulandımmm ah bu hormonlar
Öpüyorumm güzel anne seni de oğluşumuzu daa, programın hafiflediğinde katıl bize yine daha çok ses ver.. Özletme... Görüşürükkk
Canım evet ilk tahlilde sadece antikorlar anormaldi şimdi tsh değeri 0.15e düştü bakalım hekim tavsiyesi ne olacak?
Evet moralim bozulunca oğlum iki tekme atıyor şişt anne bak buradayım diyor bin şükür diyorum iyi ki Allah bu hediyeyi bize bahşetti diyorum sebepsiz gülümsüyorum..
Sorma dünyanın dört yanı acıyla çevrili ülkemizin de öyle. Bir kaç görüntü izleyip pişman oldum.. bizim on saniye tahammül edemediğimiz anları yaşıyorlar bu insanlar çok acı gerçekten...
Kar değil soğuğu geldi :))
Annelik hormonları bir başka tatlı kılıyor insanı ki tabiatla tanışmaları benim için de duygusal bir an..
Sınavlar ödevler üstüme yıkıldılar :))
Canım benim ben de lisedeyken yapmıştı bir kez sonra üniversitede bir kez daha! Karbyağınca hava güzel oluyor ılınıyor.. ama soğuk çekilmiyor bak hiç alışık değilim :)0.15 düşük oluyor biraz anladığım kadarıyla bakalım doktor ne diyecek canım inşallah içinizi rahatlatacak güzel haberler çıkar. . Tedavisi kolay olur.
1 sene İzmire kar yagmisti o zaman lisedeydik çocukluk arkadaşım da bal'da okuyordu o söylemişti kar yağdı diye :)) belki bu sene de supriz olur.
Kolay gelsin güzel öğretmenimiz :)
Orda olsam yardıma gelirdim bana çok eğlenceli geliyor sınav kağıdı okumak fikri :)) komşumuz da fizik öğretmeniydi ona da heves ederdim.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?