- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.461
Bundan sonra idolümsünBen ilk hamileliğimde tam 22 kilo aldım.birde deli gibi ödem vardı bende.doğum öncesi ve sonrası tarttıklarında aradaki fark 1,5 kiloydu.çocuk 3150 gr doğdu eşi suyu en az beş kilo gitmesi lazım bu ne şimdi dediğimde ödemden dolayı kilomun fazla çıktığını söylediler.dedikleri gibi bir iki günde kilolar gitmeye başladı.ben bir yıl içinde 24 kilo verdim .-2 ye düşmüştüm hamilelik öncesine göre:)ayrıca sezeryan benimki.şimdide 10 kilo aldım bakalım.18-20 ye ulaşırım gibi geliyor.
Bu benim için imkansız ben sabahtan akşama kadar pc başındayım. İşleri hafiflettim bu hafta çok şükür. Ya burda takılıyorum ya da kitap okuyorum. Akşamları girmiyorum ama arada tlfondan bakıyorum aklıma takılanlara o kadar.merhaba nisan anneleri trt 1 de çıkan doktor anne adaylarının internetle fazla uğraşmaması konusunda uyardı özellikle akşam 10dan sonra bebek ve çocuklar da büyüme hormonu salgılandığı için bebekler daha düşük kiloda olup daha az gelişebiliyormuş hep beraber azaltmaya çalışalm neti:)şimdi ben çıkıyoru
merakla bekliyorun cevapları bende haftaya sormayı düşünüyorum erken mi acabaTecrübeli annelerimize bir şey sormak istiyorum. Doktorlar doğum şekliyle ilgili ne zaman konuşmaya başlıyorlar? Haftaya ben mi konuyu açsam acaba doktoruma?
Doktorlar erken diye düşünüyor sanırım. Bence erken değil artık yani bir yol haritası çizelim dicem olmuyor böyle doktorcummerakla bekliyorun cevapları bende haftaya sormayı düşünüyorum erken mi acaba
Tecrübeli annelerimize bir şey sormak istiyorum. Doktorlar doğum şekliyle ilgili ne zaman konuşmaya başlıyorlar? Haftaya ben mi konuyu açsam acaba doktoruma?
Ben sezaryen istiyorum Allah korusun zamanından önce aniden bir problem çıkmazsa. Daha önceden başka bir doktorum vardı hamilelikten önce rutin kontrole gittiğim ne yazıkki başka şehire gitti. O bana o zamanlar demişti senin normal doğum yapman çok zor çatın çok dar demişti. Sonra başka bir doktor daha söylemişti aynı şeyi. Bu doktorum kontrol etmedi daha ama sezaryen olucam büyük bir ihtimalle ama daha konu açılmıyor kontrollerde :)canım benim doktorum en son kontrolde kendi açtı konuyu yani bi 10 gün önce falan ....
nasıl düşünüyorsun doğumu normal de miiii dedii hani diğer seçenekler anormalmiş gibi :) bende evet bi aksilik olmadığı sürece normal düşünüyorum dedimmm hemen not aldı defterine normal diye.. bence herşey son anda belli oluyor normal diyip sezeryan yapan yada sezeryan diyip normal doğum yapan arkadaşım çok var :) Allah tan hayırlısı ben çok düşünmüyorum hayırlı olan olsun sağlıkla sıhatle gelsinlerde :)
ama tabii ki doktorunun normal doğum yanlısı olması önemli bişey işin kolayına kaçmamalı şartlar uygunsa herşeyin normali sağlıklı diye düşünüyorummm..
Çatı muanesi yapmadan nasıl anladı normal doğum yapamiyacanıBen sezaryen istiyorum Allah korusun zamanından önce aniden bir problem çıkmazsa. Daha önceden başka bir doktorum vardı hamilelikten önce rutin kontrole gittiğim ne yazıkki başka şehire gitti. O bana o zamanlar demişti senin normal doğum yapman çok zor çatın çok dar demişti. Sonra başka bir doktor daha söylemişti aynı şeyi. Bu doktorum kontrol etmedi daha ama sezaryen olucam büyük bir ihtimalle ama daha konu açılmıyor kontrollerde :)
8. Ve 9. Ayda bebeğin kilosuna annenin çatı durumuna göre doktor fikrini soyluyor..bazı anneler çok zayıf ve catısı dar normal olmaz senin diyolar.bazıları normal olsada bebek çok kilolu yine sezaryen e yonle diriyolar. Onun dışında annenin tercihi devlete gitmiyosa
Daha önceki doktorum smear yaptırırken muayene etmişti. Ama şu anda belki hamilelikten açılmıştır bilemicem. O zaman hamile değildim kadın genel bi muayene etmişti o zaman kontrol etti çatı kemiklerimi.Çatı muanesi yapmadan nasıl anladı normal doğum yapamiyacanı
Daha çok zaman var yani bu konuyu konuşmak için. Ben sabızsızlandım :)) Teşekkür ederim8. Ve 9. Ayda bebeğin kilosuna annenin çatı durumuna göre doktor fikrini soyluyor..bazı anneler çok zayıf ve catısı dar normal olmaz senin diyolar.bazıları normal olsada bebek çok kilolu yine sezaryen e yonle diriyolar. Onun dışında annenin tercihi devlete gitmiyosa
Hatırladığım kadarıyla sen sezeryan istiyorum onu da gidişhata göre 37 sonu 38 haftada yapıyorlarDoktorlar erken diye düşünüyor sanırım. Bence erken değil artık yani bir yol haritası çizelim dicem olmuyor böyle doktorcum
anladım canım hayırlısı olsun hakkımızdaDaha önceki doktorum smear yaptırırken muayene etmişti. Ama şu anda belki hamilelikten açılmıştır bilemicem. O zaman hamile değildim kadın genel bi muayene etmişti o zaman kontrol etti çatı kemiklerimi.
Evet sezaryen istiyorum daha önceden bir sıkıntı çıkmazsa. Engeç 38. hafta yapıyorlarmış bebek doğum kanalına girmeden.Hatırladığım kadarıyla sen sezeryan istiyorum onu da gidişhata göre 37 sonu 38 haftada yapıyorlar
Ben aile hekimliğinde yaptırdım iki hafta olucak yani 23-24 . HaftadaTetanoz aşısı yaptıran anneler sağlık ocağında yaptırdınız değil mi.. Bide tam olarak kaçıncı haftada yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?