2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
merhaba nisan anneleri trt 1 de çıkan doktor anne adaylarının internetle fazla uğraşmaması konusunda uyardı özellikle akşam 10dan sonra bebek ve çocuklar da büyüme hormonu salgılandığı için bebekler daha düşük kiloda olup daha az gelişebiliyormuş hep beraber azaltmaya çalışalm neti:)şimdi ben çıkıyoru

Bundan sonra idolümsün İnşallah bende fazlasıyla verebilirim ilk 1 yıl içinde

Bu benim için imkansız ben sabahtan akşama kadar pc başındayım. İşleri hafiflettim bu hafta çok şükür. Ya burda takılıyorum ya da kitap okuyorum. Akşamları girmiyorum ama arada tlfondan bakıyorum aklıma takılanlara o kadar.

Tecrübeli annelerimize bir şey sormak istiyorum. Doktorlar doğum şekliyle ilgili ne zaman konuşmaya başlıyorlar? Haftaya ben mi konuyu açsam acaba doktoruma? uconn babypooh ve diğer anneler :))

Son düzenleme:
Tecrübeli annelerimize bir şey sormak istiyorum. Doktorlar doğum şekliyle ilgili ne zaman konuşmaya başlıyorlar? Haftaya ben mi konuyu açsam acaba doktoruma?

canım benim doktorum en son kontrolde kendi açtı konuyu yani bi 10 gün önce falan ....

nasıl düşünüyorsun doğumu normal de miiii dedii hani diğer seçenekler anormalmiş gibi :) bende evet bi aksilik olmadığı sürece normal düşünüyorum dedimmm hemen not aldı defterine normal diye.. bence herşey son anda belli oluyor normal diyip sezeryan yapan yada sezeryan diyip normal doğum yapan arkadaşım çok var :) Allah tan hayırlısı ben çok düşünmüyorum hayırlı olan olsun sağlıkla sıhatle gelsinlerde :)

ama tabii ki doktorunun normal doğum yanlısı olması önemli bişey işin kolayına kaçmamalı şartlar uygunsa herşeyin normali sağlıklı diye düşünüyorummm..

Ben sezaryen istiyorum Allah korusun zamanından önce aniden bir problem çıkmazsa. Daha önceden başka bir doktorum vardı hamilelikten önce rutin kontrole gittiğim ne yazıkki başka şehire gitti. O bana o zamanlar demişti senin normal doğum yapman çok zor çatın çok dar demişti. Sonra başka bir doktor daha söylemişti aynı şeyi. Bu doktorum kontrol etmedi daha ama sezaryen olucam büyük bir ihtimalle ama daha konu açılmıyor kontrollerde :)

Çatı muanesi yapmadan nasıl anladı normal doğum yapamiyacanı

Tecrübeli annelerimize bir şey sormak istiyorum. Doktorlar doğum şekliyle ilgili ne zaman konuşmaya başlıyorlar? Haftaya ben mi konuyu açsam acaba doktoruma? uconn babypooh ve diğer anneler :))
8. Ve 9. Ayda bebeğin kilosuna annenin çatı durumuna göre doktor fikrini soyluyor..bazı anneler çok zayıf ve catısı dar normal olmaz senin diyolar.bazıları normal olsada bebek çok kilolu yine sezaryen e yonle diriyolar. Onun dışında annenin tercihi devlete gitmiyosa

Çatı muanesi yapmadan nasıl anladı normal doğum yapamiyacanı
Daha önceki doktorum smear yaptırırken muayene etmişti. Ama şu anda belki hamilelikten açılmıştır bilemicem. O zaman hamile değildim kadın genel bi muayene etmişti o zaman kontrol etti çatı kemiklerimi.

Daha çok zaman var yani bu konuyu konuşmak için. Ben sabızsızlandım :)) Teşekkür ederim

Günaydınnn karlı bir İstanbul sabahındaan minikler ilk kar taneleriyle tanıştı buna bile duygulandımm dün ah bu hormonlar

@yumoscuk gece uykusunun bazı hormonları salgılamada çok önemli olduğunu duymuştum ben de hatta hamile değilken bile düzenli uyku önemli , akşam 2200 den 0200 ye kadarki süreci kaliteli uyku saatlerini değerlendirmek çok önemli diye..
Ne kadar başarılı oluruz bilemiyorum dikkat etsek de telefonu elimden bıraksam da uyumadıktan sonraa
Uyurken bulunduğum odada tablet tel olmamasına dikkat ediyorum sadece.. İnşallah bebişler iyidir etkilenmiyordur..

Gunaydınnn kar var diye uyandım ama maalesef sadece kenarlarda vardı. Paşa paşa oğlumu okula götürdüm geri geri gelirken birinin arabasına çarptım ilk kazamıda yapmış bulunmaktayım Allahtan fazla bişey olmadı eşimi de aradım söyledim bende merakla bekliyorum bu haberi nezaman vurucaksın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…