2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Tetanoz aşısı yaptıran anneler sağlık ocağında yaptırdınız değil mi.. Bide tam olarak kaçıncı haftada yaptırdınız
Ben ilk dozumu 19+2 de yaptırdım 2. dozumu da 23+5 Te yaptırdım. Hemşireler bebeği hissettiğiniz zaman gelin diyorlar. Ben seyirme gibi hissetmiştim o hafta çağırdı gittim.

Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et. Bizim burda yollar buz tutmuş gece yavaş yavaş geldim ben ama arkadan kaya kaya gitmeye çalışan bir araba vardı korkuttu beni. Neyseki iş yerim çok yakın. Sana bişey olmasında boşver :)

Geçmiş olsun sana bişey olmamış yaa gerisini boşver

Burda da yerler buz tabakası olmuş resmen.çok şukur bişey olmadı tabi

Ben aile hekimliğinde yaptırdım iki hafta olucak yani 23-24 . Haftada
Sağlık ocağında yaptırdım on dokuzuncu ve yirmi üçüncü haftada yaptılar
Ben ilk dozumu 19+2 de yaptırdım 2. dozumu da 23+5 Te yaptırdım. Hemşireler bebeği hissettiğiniz zaman gelin diyorlar. Ben seyirme gibi hissetmiştim o hafta çağırdı gittim.
Mutlaka iki doz yani iki kere yapılması gerekiyor sanırım.. Sonrasında ağrı şişlik falan oluyo diyolar oldu mu sizde..

Hayırlısı olur inşallah hakkında canım benim bir arkadaşım sezeryan için sancısı gelene kadar(40.haftaya) bekledi çünkü son haftalar ciğerlerinin gelişimi için oldukça önemli aklında olsun..

Doktorun sezeryan derse yine bekleyebildiğin kadar beklemeni tavsiye ederimm canımm.. Hepimizin hakkında hayırlı olan olur inşallahhhhh

supremee geçmiş olsun canım... size bir şey olmasın da. Araçlarda da önemli bir şey yoktur inşallah. İlk ve son olsun insallah Allah kazadan beladan korusun ..

Mutlaka iki doz yani iki kere yapılması gerekiyor sanırım.. Sonrasında ağrı şişlik falan oluyo diyolar oldu mu sizde..

İki doz 1 hamilelik sürecine yetiyor fazlası ise daha uzun ömürlü koruma sağlıyor.
İlk gün değil de sonraki günlerde hafif agri sizi oluyor geçiyor birkaç günde. Hayatını etkileyecek kadar yan etkisi yok..

4753 canım nasılsınn? Güzel kahvenizin tadı damağımda valla halaaa arada önünden geçip sana ve oğluna uzaktan selam gönderiyorum...
Nasıl gidiyor her şey yolunda mıı ? kontrol ne zaman ??

canimm valla burayi bile ara ara okuyabiliyorum kosturmaktan.iyiyiz sukur detayli ultrasonum yarim kalmisti bugun yine gidecem saat 4 te. senin kiz nasil bakim. sen gönder ben aliyom selamlari

Bende ağrı olmuyor ama şişkinlik oluyor ve 1 hafta kadar sürüyor. Hemşireye söyledim şişlik normalde 3 gün sürer ama sen hassassın ondan uzun sürüyordur dedi. Bu yapılan 2 doz 3 sene koruyormuş.

Zaten benim doktor sezaryende yapsa bekleyen tiplerden sanırım. Bir kadın gelmişti artık doğurdu doğuracak o haldeydi ne zaman alcaksınız dedi doktora 3 gün daha bekleyelim sonra alalım dedi. Son döneme kadar bekliyo sanırım bakalım ben ne zaman doğurcam :))

Dün sürekli hareket halinde olan bebeğim bugün pek hareket etmiyor..Niye ki acabaa..
Korkma canım her gün aynı düzende hareketli olmuyorlar. Mesela benimki sabah uyandığımda kıpır kıpır olurdu bu sabah hiç hareket yoktu. Ne zamanki kahvaltıya oturdum birşeyler yedim biraz oynadı içim rahatladı. Ama şimdi yine ses seda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…