- 8 Ocak 2016
- 2.335
- 2.425
- 133
- 42
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.481
Sağlık ocağında yaptırdım on dokuzuncu ve yirmi üçüncü haftada yaptılarTetanoz aşısı yaptıran anneler sağlık ocağında yaptırdınız değil mi.. Bide tam olarak kaçıncı haftada yaptırdınız
Ben ilk dozumu 19+2 de yaptırdım 2. dozumu da 23+5 Te yaptırdım. Hemşireler bebeği hissettiğiniz zaman gelin diyorlar. Ben seyirme gibi hissetmiştim o hafta çağırdı gittim.Tetanoz aşısı yaptıran anneler sağlık ocağında yaptırdınız değil mi.. Bide tam olarak kaçıncı haftada yaptırdınız
Geçmiş olsun canım. Aman dikkat et. Bizim burda yollar buz tutmuş gece yavaş yavaş geldim ben ama arkadan kaya kaya gitmeye çalışan bir araba vardı korkuttu beni. Neyseki iş yerim çok yakın. Sana bişey olmasında boşver :)Gunaydınnn kar var diye uyandım ama maalesef sadece kenarlarda vardı. Paşa paşa oğlumu okula götürdüm geri geri gelirken birinin arabasına çarptım ilk kazamıda yapmış bulunmaktayım Allahtan fazla bişey olmadı eşimi de aradım söyledim bende merakla bekliyorum bu haberi nezaman vurucaksın diye
Geçmiş olsun sana bişey olmamış yaa gerisini boşverGunaydınnn kar var diye uyandım ama maalesef sadece kenarlarda vardı. Paşa paşa oğlumu okula götürdüm geri geri gelirken birinin arabasına çarptım ilk kazamıda yapmış bulunmaktayım Allahtan fazla bişey olmadı eşimi de aradım söyledim bende merakla bekliyorum bu haberi nezaman vurucaksın diye
Burda da yerler buz tabakası olmuş resmen.çok şukur bişey olmadı tabiGeçmiş olsun canım. Aman dikkat et. Bizim burda yollar buz tutmuş gece yavaş yavaş geldim ben ama arkadan kaya kaya gitmeye çalışan bir araba vardı korkuttu beni. Neyseki iş yerim çok yakın. Sana bişey olmasında boşver :)
Ben aile hekimliğinde yaptırdım iki hafta olucak yani 23-24 . Haftada
Sağlık ocağında yaptırdım on dokuzuncu ve yirmi üçüncü haftada yaptılar
Mutlaka iki doz yani iki kere yapılması gerekiyor sanırım.. Sonrasında ağrı şişlik falan oluyo diyolar oldu mu sizde..Ben ilk dozumu 19+2 de yaptırdım 2. dozumu da 23+5 Te yaptırdım. Hemşireler bebeği hissettiğiniz zaman gelin diyorlar. Ben seyirme gibi hissetmiştim o hafta çağırdı gittim.
İlkinde olamdı ama ikincide hafif ağrı olduMutlaka iki doz yani iki kere yapılması gerekiyor sanırım.. Sonrasında ağrı şişlik falan oluyo diyolar oldu mu sizde..
Ben sezaryen istiyorum Allah korusun zamanından önce aniden bir problem çıkmazsa. Daha önceden başka bir doktorum vardı hamilelikten önce rutin kontrole gittiğim ne yazıkki başka şehire gitti. O bana o zamanlar demişti senin normal doğum yapman çok zor çatın çok dar demişti. Sonra başka bir doktor daha söylemişti aynı şeyi. Bu doktorum kontrol etmedi daha ama sezaryen olucam büyük bir ihtimalle ama daha konu açılmıyor kontrollerde :)
Tetanoz aşısı yaptıran anneler sağlık ocağında yaptırdınız değil mi.. Bide tam olarak kaçıncı haftada yaptırdınız
Mutlaka iki doz yani iki kere yapılması gerekiyor sanırım.. Sonrasında ağrı şişlik falan oluyo diyolar oldu mu sizde..
4753 canım nasılsınn? Güzel kahvenizin tadı damağımda valla halaaa arada önünden geçip sana ve oğluna uzaktan selam gönderiyorum...
Nasıl gidiyor her şey yolunda mıı ? kontrol ne zaman ??
Bende ağrı olmuyor ama şişkinlik oluyor ve 1 hafta kadar sürüyor. Hemşireye söyledim şişlik normalde 3 gün sürer ama sen hassassın ondan uzun sürüyordur dedi. Bu yapılan 2 doz 3 sene koruyormuş.Mutlaka iki doz yani iki kere yapılması gerekiyor sanırım.. Sonrasında ağrı şişlik falan oluyo diyolar oldu mu sizde..
Zaten benim doktor sezaryende yapsa bekleyen tiplerden sanırım. Bir kadın gelmişti artık doğurdu doğuracak o haldeydi ne zaman alcaksınız dedi doktora 3 gün daha bekleyelim sonra alalım dedi. Son döneme kadar bekliyo sanırım bakalım ben ne zaman doğurcam :))Hayırlısı olur inşallah hakkında canım benim bir arkadaşım sezeryan için sancısı gelene kadar(40.haftaya) bekledi çünkü son haftalar ciğerlerinin gelişimi için oldukça önemli aklında olsun..
Doktorun sezeryan derse yine bekleyebildiğin kadar beklemeni tavsiye ederimm canımm.. Hepimizin hakkında hayırlı olan olur inşallahhhhh
Korkma canım her gün aynı düzende hareketli olmuyorlar. Mesela benimki sabah uyandığımda kıpır kıpır olurdu bu sabah hiç hareket yoktu. Ne zamanki kahvaltıya oturdum birşeyler yedim biraz oynadı içim rahatladı. Ama şimdi yine ses seda yok.Dün sürekli hareket halinde olan bebeğim bugün pek hareket etmiyor..Niye ki acabaa..
Ben ilk aylar tatlı ve simit aşerdim. Rüyamda bile çikolatalı pasta yediriyorlardıkızlar içinizde hiç aş eren oldumu
Yorulduysan oluyor öyle birde bebekler uyurmuş anne karnında ondanda olabilir korkmaDün sürekli hareket halinde olan bebeğim bugün pek hareket etmiyor..Niye ki acabaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?