- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.641
Evet bende merak ediyorumKızlar bende çok su tüketiyorum çatlak için hemde u içmek yararli diye bana doktor hakiki zeytinyağı sur en iyisi dedi tanı çatlak olmadan sürmek etkili dedi ben başladım pamukla güzelce yediriyorum.bunu akşam mi sürsem sabah mi minnak anneleri:)
İnşAllah çatlamayızBenim evde çok var hindistan cevizi yağı o yüzden kullanıyorum :)) yurt dışından geliyor bize orjinal stoklamış eşim onu kullanıyorum :))
Ay çatlamayalım ya
iyi bari ciddi bişey değilmiş.ay bu hamilelikte daha neler duyacağız allah bilir.simarik83
Kizlar ciktim doktordan simdi. Korkulacak bir sey yokmus. Cilt katlanmasi olmus nasil bir seyse. Bebise bakti gayet iyi kalp atisi falan bebek cok yularda dogumla alakali bi sey yok dedi
Hamilelige bagli olarak bazen oluyormus boylr sey ilaca mudahaleye gerek yokmus. Sadece elleme enfeksiyon kapmasin dedi
Cok sukur bunu da atlattuk
Hayirlisiyla dogursaydik zamaninda
Sezeryan olmuştum cnm ama normal doğum yapmama bir engel yoktu sancım gelmedi normal istediğim için saatlerce suni sancıya da katlandım açılma olmadı mecburen sezeryan yani. doğumdan sonra hızla gitmedi kilolar tabiki düzenli beslenmeye devam ettim çünkü, 2 yıl boyunca emzirdim oğlumu bu arada emzirmenin kilo vermeye çok faydası var bilgin olsun inşallah uzun bir emzirme sürecimiz olur hepimizin. 2 yaş olduğunda 3-4 kilo fazlam kalmıştı. bakalım bu hamilelikten sonra beni neler bekliyor hayırlısı artıkİlk doğumun normal miydi sezaryen miydi? Doğumdan sonra 20 kilonun kaç kilosu gitti? Bende de o potansiyel var gibi sanki son ayda çok fazla kilo alınıyormuş ya o son ayı merak ediyorum yani nolcam diyeO yüzden merak ettim.
bahsettim canım.hamilelikte 120 ye kadarnormal dedi.doktorum beni yıllardır tanıyor panikatak hastası olduğumuda bildiğinden çok sallamadı açıkcası.eğer çok rahatsız ederse bir kardiyoloğa git dedi.gitmedimde ara ara çekiyorum öyle.sana önerim tiroitlerinedebaktır.çok çalışırsa o da çok çarpıntı yapar.hamilelikte tiroit değerleride çok bozuluyor .benim yarın endokrinde kontrolüm var.kan vericem bakalım inşallah bozulmamıştır değerlerim.benimde aynı çıkıo 85-98 arası bazende 100 sen doktoruna bahsettiğinmi cnm hiç
iyi bari ciddi bişey değilmiş.ay bu hamilelikte daha neler duyacağız allah bilir.
Amin canımvalla gormedigimiz duymadigimiz neler var daha acaba. Insallah hep iyi seylerle karsilasiriz
Gecmis olsun canimiyi bari ciddi bişey değilmiş.ay bu hamilelikte daha neler duyacağız allah bilir.
Ben değilim canım nasip kısmet arkadaşın sorunu vardı ama tehlikeli bişey değilmişGecmis olsun canim
Tamam canim.Allah hepimizin yardimcisi olsunBen değilim canım nasip kısmet arkadaşın sorunu vardı ama tehlikeli bişey değilmiş
Çok güzelmiş gerçekten soracağım bunukızlar bugün gebe bilgilendirme kursuna kayıt yaptırdım doğum,lohusalık,yeni doğan bakımı,gebelik egzersizi,gebe platesi var. sınıfları gezdim çok güzel plates yapıcakmşız normal doğuma hazırlık yapacakmışız eşin de gelebilir dediler küvet oyuncak bebek var banyo ettirmesini öğrenicez hemde ücretsiz bende tam böyle bir şey arıyordum çok mutlu oldum .devlet hastanesine gittim bugün ordan yönlerdiler sizde bir sorun isterseniz bulunduğunuz illerde vardır belki. kurs bitince bilinçli anne sertifikası verceklermiş doğumdan sonra özel odaya alacaklarmış. bebeğimin odasına asarım artık sertifikayı
Tamam canim.Allah hepimizin yardimcisi olsun
4753 canım detaylı sonucun nasıl haberler sende her şey yolundadır inşallah....
supremee sonucun çıktı mı canım?
Yarın kontrolüm var 25.hafta rutin aylık kontrol.
Doktordan bir şeyler öğrenirsem yazarım size de şey soracağım acil durumlar nedir diye.
Bir arkadaşım su gibi akıntıyla gitti hastaneye suyu mu geldi djye enfeksiyon çıktı alttan fitile başladı. . Bazen amnıyossıvısı da gelebiliyor bu önemli bir şey bunu öğrendik. Akıntınizi takip edin kokusu rengi kıvamı vs farklılık olursa doktorunuza danışın. Mantar enfeksiyon gibi şeylere çok açığız bazen belirtisiz de ortaya çıkıp ilerleyebiliyorlar tam idrar tahlili idrar kültürü testleri de önemli. Doktorunuzdan talep edin hiç değilse ayda 1. İlerleyen hamilelik döneminde idrarda protein de izlenmesi önemli biliyorsunuz.
Çatlak konuşulmuş 1 tüp lierac 2 bio oil bitirdim ama zeytinyagi kadar iyi gelen bir şey olmadı. İlk defa nemli hissediyorum umarım geç kalmamımdir sürmekte. Kaşıntı mı geçirdi.
@Nasip_kismet geçmiş olsun canim onemli bir şey çıkmamasına sevindim canım aman dikkat et..
Kızım ve benden iyi geceler ...
Tekmeleri aşağıda hissediyorsun sanırım değil mi? Benimde öyle hep göbeğimin altında hissediyorum ve doktorum normal dedi. Sadece uzandığım zaman ya da gece yatarken yukarılarda kıpırtılar oluyor. Ama işteyken hep oturuyorum ve aşağılarda kıpırdanıyor.tesekkur ederim canim
Cok sukur onemlu degilmis ama neden olduguna dair bi fikrim yok hala. Guzel haberlerle gel muayneden.
Dedigin gibi sivi, akinti, cis nasil ayirt edecegiz sorarsan sevinirim
Ayiptir soulemesi hapsurunca falan cis kaciriyorum bengerci duyduguma gorr ezcanelerde mendil gibi bi sey satiliyormus onunla anliyirmussun su mu akinti mi diye
Olmadi onlardan depolayacagiz :)
bir de unutmazsan eger bebisin tekmelerini rahimde hissetmek normal mi diye sorar misin. Benim doktorum norml dedi acaba her seye normal mi diyo diye kafaya taktim da
Daha çok varmış. Ne yalan söyliyim ben özlüyorum o kalabalığı. İnsan uzak kalınca trafiğini bile özlüyorGünaydın.cerrahpaşada kan vermek için sıra bekliyorum.yüzlerce kişi var herhalde.kalabalıktan sıcaktan midem bulandı kalbim çarpıyor.dahada 40 kişi var önümde.bayılmadan eve gidersem iyidir.nefret ediyorum şu istanbulun kalabalığından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?