2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Daha çok varmış. Ne yalan söyliyim ben özlüyorum o kalabalığı. İnsan uzak kalınca trafiğini bile özlüyor
Doğma büyüme istanbullu musun?ben 11 yıldır istanbulda yaşıyorum.alışamadım bir türlü.ankaralıyım ben.oranın düzenini disiplinini arıyorum hep.birde istanbulda yaşadığın yerede bağlı orayı sevip sevmemen.benim okulum kötü semntlerinden birinde.evimde okuluma yakın olmak zorunda o yüzden nefret ediyorum burdan.
 
Evet doğma büyüme İstanbulluyum. 5 yıl önce atandım o yüzden ordan ayrıldım şimdi tayin olabilmek için hizmet puanı biriksin diye bekliyorum. Bu sene kıl payı kaçırdım seneye haziranda inşallah olacak Ben de Ankara'yı oldum olası sevemedim. Çok donuk geliyor bana hem şehir hem de insanları İşte insan nereye alışıyorsa oradaki hayatı arıyor maalesef.
 
Çoğu istanbullu ankarayı soğuk ve sıkıcı bulur zaten.klasik memur kenti.ben düzeni çok seviyorum.mesela ankarada dolmuşa otobüse sıraya girip binersin.biri kuyruğa kaynasa bir kişi değil sıradaki herkes müdahale eder.burda insanlar sıraya girse bile otobüs gelince üç kapıdan birden rastgele biniyorlar araca:)gerçi bu konuştuğum yıllar öncesi için .belki şimdi orasıda değişmiştir.yılda 2-3 kez anca gidebiliyorum.ondada küçük çocukla genelde evdeyiz hep.bu kadar göç alan bir ülkede hiçbir şehrin normal kalabileceğini sanmıyorum.
 
İstanbul her zaman öyleydi otobüse minibüse binme konusunda :)) Ankara yine de hala sakin bir şehir ama bana göre değil orası :))
 
Eşiim ankaralı demiştin yanlış hatırlamıyorsam.o istemiyor mu peki kendi memleketini?bu arada inşallah bu yıl tayininiz olur.
Benim Ankara'da yaşamak istemediğimi bildiği için ses çıkartmıyor. İllaki istiyordur ama ailesi çok kalabalık ve ben onlarla yapamam yani evlilik falan umrumda olmaz. Kötü insanlar değiller ama gelmeyi, gitmeyi bir arada olmayı çok seviyorlar ben tımarhanelik olurum valla Bunu bildiği için eşim o konuda birşey talep etmez benden.
 

canim oncelikle bebisinin odasi hayirli olsun :) cok guzel heyecanlar bunlar. Rabbim guzelce vakit gecirmeyi nasip etsin. Biz oda icin babaannenin para biriktirmesini bekliuoruz az kaldi :)
tekmelere gelince bazen oyle bi vuruyo ki alta dogru diuorum bacagi kolu cikcak simdi cok endiseleniuorum


gunaydin canim kolay gelsin. Hamilelerin onceligi var hastanelerde bi sor istersen
günaydın anneler hepinize huzurlu günler dilerim.hala mide bulantısı yaşayan var mı? ben bu sabah cok kötü oldum.

benim otobuslerde hala midem bulaniyor. Br de yemegi cok yiyince gidiyor yediklerim dun oule oldu mesela. Surekli olmiyor yani
 
Teşekkür ederim canım :) Bize park yatağı eşimin ailesi aldı, arabamızı da benim ailem aldı. Kıyafetleri de aileler hallediyor diğer kalanları biz yapcaz.

Aynen benimde öyle oluyor hatta dün sabah eşime dedim bu vurup duruyor şeyimden çıkacak çocuğun bi yerleri diye gülüp durdu o da Doktorum normal dedi şu anda küçük ve hareketli genelde ayaklar aşağıda olur dedi onu hissediyorsundur rahim yukarı çıktıkça yukarda hissetmeye başlarsın biraz daha dedi.
 
4-5 gün çok önemli bir fark değil canım. İnşallah hepimiz böyle sorunsuz devam ederiz
 
Ben her hafta göbüşümün fotosunu çekiyorum 23le 24. hafta arasında baya fark olduğunu gördüm. Ben normalde çok hissetmiyorum farkı ama fotolara bakınca anladım. 21-22-23. haftalarda çok ufak farklılıklar var ama çarşamba günü 24. hafta fotomu çektim arada baya fark olduğunu gördüm. Büyümüş bir anda oğluş :))
 
baya kötü oluyorum özellikle sabah midem bulandığında bu sefer doktora sorayım bunu midem ağrıyor.
 
Kızlarrrrr bakın neler aldimmm:) hele bu sogukta hic diaarda gezemicem cok soguuuuk:)
çok güzeller rabbim hayırlısıyla evladına giydirmeyi nasip etsin canım

bende yorulunca hemen kıramp giriyo karnım kasılıyor o yüzden hiç zorlamıyorum kendimi ve kızımı :)
bende öyleyim hatta iki gündür çatı kemiğimi diyorlar bilmiyorum orada sanki çok spor yapmışım gibi ağrım var. Allah tan yarın doktora gideceğimde soracağım normalmi diye.

Bazilari bebegi kundaklayinca eli ayagi cok kistlaniyormus.yani zararliymis.bilemedim yani.eskiler hep kundaklarmis.yani eskilere mi inanalim yenilere mi?
burda birisi link atmıştı sanırım kundaklama şekillerini. ayaklardan değil de kolları bağlamak özellikle ilk dönemler için çok faydalıymış.
 
Bende çekiyorum her hafta foto gerekten fark bariz belli oluyor bu arada foto demişken hamilelik çekimi yaptırmayı düşünen varmı
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…