- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.661
Doğma büyüme istanbullu musun?ben 11 yıldır istanbulda yaşıyorum.alışamadım bir türlü.ankaralıyım ben.oranın düzenini disiplinini arıyorum hep.birde istanbulda yaşadığın yerede bağlı orayı sevip sevmemen.benim okulum kötü semntlerinden birinde.evimde okuluma yakın olmak zorunda o yüzden nefret ediyorum burdan.Daha çok varmış. Ne yalan söyliyim ben özlüyorum o kalabalığı. İnsan uzak kalınca trafiğini bile özlüyor
Evet doğma büyüme İstanbulluyum. 5 yıl önce atandım o yüzden ordan ayrıldım şimdi tayin olabilmek için hizmet puanı biriksin diye bekliyorum. Bu sene kıl payı kaçırdım seneye haziranda inşallah olacakDoğma büyüme istanbullu musun?ben 11 yıldır istanbulda yaşıyorum.alışamadım bir türlü.ankaralıyım ben.oranın düzenini disiplinini arıyorum hep.birde istanbulda yaşadığın yerede bağlı orayı sevip sevmemen.benim okulum kötü semntlerinden birinde.evimde okuluma yakın olmak zorunda o yüzden nefret ediyorum burdan.
Çoğu istanbullu ankarayı soğuk ve sıkıcı bulur zaten.klasik memur kenti.ben düzeni çok seviyorum.mesela ankarada dolmuşa otobüse sıraya girip binersin.biri kuyruğa kaynasa bir kişi değil sıradaki herkes müdahale eder.burda insanlar sıraya girse bile otobüs gelince üç kapıdan birden rastgele biniyorlar araca:)gerçi bu konuştuğum yıllar öncesi için .belki şimdi orasıda değişmiştir.yılda 2-3 kez anca gidebiliyorum.ondada küçük çocukla genelde evdeyiz hep.bu kadar göç alan bir ülkede hiçbir şehrin normal kalabileceğini sanmıyorum.Evet doğma büyüme İstanbulluyum. 5 yıl önce atandım o yüzden ordan ayrıldım şimdi tayin olabilmek için hizmet puanı biriksin diye bekliyorum. Bu sene kıl payı kaçırdım seneye haziranda inşallah olacakBen de Ankara'yı oldum olası sevemedim. Çok donuk geliyor bana hem şehir hem de insanları İşte insan nereye alışıyorsa oradaki hayatı arıyor maalesef.
İstanbul her zaman öyleydi otobüse minibüse binme konusunda :)) Ankara yine de hala sakin bir şehir ama bana göre değil orası :))Çoğu istanbullu ankarayı soğuk ve sıkıcı bulur zaten.klasik memur kenti.ben düzeni çok seviyorum.mesela ankarada dolmuşa otobüse sıraya girip binersin.biri kuyruğa kaynasa bir kişi değil sıradaki herkes müdahale eder.burda insanlar sıraya girse bile otobüs gelince üç kapıdan birden rastgele biniyorlar araca:)gerçi bu konuştuğum yıllar öncesi için .belki şimdi orasıda değişmiştir.yılda 2-3 kez anca gidebiliyorum.ondada küçük çocukla genelde evdeyiz hep.bu kadar göç alan bir ülkede hiçbir şehrin normal kalabileceğini sanmıyorum.
Eşiim ankaralı demiştin yanlış hatırlamıyorsam.o istemiyor mu peki kendi memleketini?bu arada inşallah bu yıl tayininiz olur.İstanbul her zaman öyleydi otobüse minibüse binme konusunda :)) Ankara yine de hala sakin bir şehir ama bana göre değil orası :))
Benim Ankara'da yaşamak istemediğimi bildiği için ses çıkartmıyor. İllaki istiyordur ama ailesi çok kalabalık ve ben onlarla yapamam yani evlilik falan umrumda olmaz. Kötü insanlar değiller ama gelmeyi, gitmeyi bir arada olmayı çok seviyorlar ben tımarhanelik olurum vallaEşiim ankaralı demiştin yanlış hatırlamıyorsam.o istemiyor mu peki kendi memleketini?bu arada inşallah bu yıl tayininiz olur.
güzel yüzü bilmem ama bizim okuldaki meslek hocası kız bebekler için meryem suresini erkek bebekler için yusuf suresini okumanın iyi olduğunu sölemiştiHanimlar bebegin guzel yuzlu olmasi icin hangi dualari okuyorsunuz?bide guzel bebek fotogaflarina bakaniniz var mi?
benim de ara ara oluyor canımgünaydın anneler hepinize huzurlu günler dilerim.hala mide bulantısı yaşayan var mı? ben bu sabah cok kötü oldum.
Böyle şeyler genetik. Yani fotoğrafa bakmak vs. bana hurafe geliyor.Hanimlar bebegin guzel yuzlu olmasi icin hangi dualari okuyorsunuz?bide guzel bebek fotogaflarina bakaniniz var mi?
günaydın canım benim var mide bulantısı ve ne yesem mide yanması oluyorgünaydın anneler hepinize huzurlu günler dilerim.hala mide bulantısı yaşayan var mı? ben bu sabah cok kötü oldum.
Tekmeleri aşağıda hissediyorsun sanırım değil mi? Benimde öyle hep göbeğimin altında hissediyorum ve doktorum normal dedi. Sadece uzandığım zaman ya da gece yatarken yukarılarda kıpırtılar oluyor. Ama işteyken hep oturuyorum ve aşağılarda kıpırdanıyor.
Günaydın.cerrahpaşada kan vermek için sıra bekliyorum.yüzlerce kişi var herhalde.kalabalıktan sıcaktan midem bulandı kalbim çarpıyor.dahada 40 kişi var önümde.bayılmadan eve gidersem iyidir.nefret ediyorum şu istanbulun kalabalığından.
günaydın anneler hepinize huzurlu günler dilerim.hala mide bulantısı yaşayan var mı? ben bu sabah cok kötü oldum.
Teşekkür ederim canım :) Bize park yatağı eşimin ailesi aldı, arabamızı da benim ailem aldı. Kıyafetleri de aileler hallediyor diğer kalanları biz yapcaz.canim oncelikle bebisinin odasi hayirli olsun :) cok guzel heyecanlar bunlar. Rabbim guzelce vakit gecirmeyi nasip etsin. Biz oda icin babaannenin para biriktirmesini bekliuoruz az kaldi :)
tekmelere gelince bazen oyle bi vuruyo ki alta dogru diuorum bacagi kolu cikcak simdi cok endiseleniuorum
4-5 gün çok önemli bir fark değil canım. İnşallah hepimiz böyle sorunsuz devam ederizKızlar bugün bebşimi görmeye gittim. Bir sorunumuz yok çok şükür. Sadece 23+1 im bugün ama ultrasonda 22+4 çıktı. Dr önemli bir fark olmadığını söyledi. Gerçi, hep biraz geriden geliyor. Boyu 27.4 cm çıktı.
çok güzeller rabbim hayırlısıyla evladına giydirmeyi nasip etsin canımKızlarrrrr bakın neler aldimmm:) hele bu sogukta hic diaarda gezemicem cok soguuuuk:)
bende öyleyim hatta iki gündür çatı kemiğimi diyorlar bilmiyorum orada sanki çok spor yapmışım gibi ağrım var. Allah tan yarın doktora gideceğimde soracağım normalmi diye.bende yorulunca hemen kıramp giriyo karnım kasılıyor o yüzden hiç zorlamıyorum kendimi ve kızımı :)
burda birisi link atmıştı sanırım kundaklama şekillerini. ayaklardan değil de kolları bağlamak özellikle ilk dönemler için çok faydalıymış.Bazilari bebegi kundaklayinca eli ayagi cok kistlaniyormus.yani zararliymis.bilemedim yani.eskiler hep kundaklarmis.yani eskilere mi inanalim yenilere mi?
Bende çekiyorum her hafta foto gerekten fark bariz belli oluyor bu arada foto demişken hamilelik çekimi yaptırmayı düşünen varmıBen her hafta göbüşümün fotosunu çekiyorum 23le 24. hafta arasında baya fark olduğunu gördüm. Ben normalde çok hissetmiyorum farkı ama fotolara bakınca anladım. 21-22-23. haftalarda çok ufak farklılıklar var ama çarşamba günü 24. hafta fotomu çektim arada baya fark olduğunu gördüm. Büyümüş bir anda oğluş :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?