- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.681
Bende yapim diyordum ama yapamadım bi türlü. Kendimi bu ara çok şişmen buluyorum sanırım o sebeple fotoğraf pek çektirmek istemiyorum .Ben her hafta göbüşümün fotosunu çekiyorum 23le 24. hafta arasında baya fark olduğunu gördüm. Ben normalde çok hissetmiyorum farkı ama fotolara bakınca anladım. 21-22-23. haftalarda çok ufak farklılıklar var ama çarşamba günü 24. hafta fotomu çektim arada baya fark olduğunu gördüm. Büyümüş bir anda oğluş :))
Doğum şöyle mayıstan sonra falan olsaydı ben düşünüyordum. Ama şimdi soğukta zor. Kapalı mekan istemiyorum. Açık hava da zor. Doğum için ayarlicam ben hastane izin verirse.Bende çekiyorum her hafta foto gerekten fark bariz belli oluyor bu arada foto demişken hamilelik çekimi yaptırmayı düşünen varmı
Aman hepimiz şişmanız hamileyiz yaBende yapim diyordum ama yapamadım bi türlü. Kendimi bu ara çok şişmen buluyorum sanırım o sebeple fotoğraf pek çektirmek istemiyorum .
Bende senin gibi düşünüyorum soğukta zor olur eşimde illa gidip stüdyoda çektirek bir iki poz diyor hastanede çekim zor benim doğum üniversitede olacak doğum çünkü ben on birinci haftadan beri çekiyorum fotoDoğum şöyle mayıstan sonra falan olsaydı ben düşünüyordum. Ama şimdi soğukta zor. Kapalı mekan istemiyorum. Açık hava da zor. Doğum için ayarlicam ben hastane izin verirse.
Aman hepimiz şişmanız hamileyiz yaÇocuğuna ilerde gösterirsin. Ben de geç başladım 20. haftada başladım çekmeye. İlk haftalar sersem gibiydim, sonra aklıma gelmedi falan derken yolu yarılamışken başladım
25. haftaya girmemle bel ağrılarım başladı , kasıklarıma da vuruyor
Sizde de oluyor mu arkadaşlar , normal midir ki , erken doğum çok korkutuyor beni
Allah korusun. Genelde bel ağrısı oluyor ama çevremdeki herkeste duydum. Korkma.25. haftaya girmemle bel ağrılarım başladı , kasıklarıma da vuruyor
Sizde de oluyor mu arkadaşlar , normal midir ki , erken doğum çok korkutuyor beni
benimde ağrıyor belim 23 haftadan beri özellikle ayakta fazla kalırsam uzun yol gidersem çarşamba kontrol var soracam doktora bakalım25. haftaya girmemle bel ağrılarım başladı , kasıklarıma da vuruyor
Teşekkür ederim canım :) Bize park yatağı eşimin ailesi aldı, arabamızı da benim ailem aldı. Kıyafetleri de aileler hallediyor diğer kalanları biz yapcaz.
Aynen benimde öyle oluyor hatta dün sabah eşime dedim bu vurup duruyor şeyimden çıkacak çocuğun bi yerleri diye gülüp durdu o daDoktorum normal dedi şu anda küçük ve hareketli genelde ayaklar aşağıda olur dedi onu hissediyorsundur rahim yukarı çıktıkça yukarda hissetmeye başlarsın biraz daha dedi.
Bencede hurafe.ama yusuf suresi guzel yuz icin ve lokman suresi hayirli olmasi icin okunur diye biliyorum.ara sira okuyorumBöyle şeyler genetik. Yani fotoğrafa bakmak vs. bana hurafe geliyor.
Tesekkurler canimgüzel yüzü bilmem ama bizim okuldaki meslek hocası kız bebekler için meryem suresini erkek bebekler için yusuf suresini okumanın iyi olduğunu sölemişti
biraz geç gördüm mesajını:)randevusuz gidebiliyorum onu biliyordumda sıra olayını bilmiyordum açıkcası.sormak lazım bir.teşekkür ederim.canim oncelikle bebisinin odasi hayirli olsun :) cok guzel heyecanlar bunlar. Rabbim guzelce vakit gecirmeyi nasip etsin. Biz oda icin babaannenin para biriktirmesini bekliuoruz az kaldi :)
tekmelere gelince bazen oyle bi vuruyo ki alta dogru diuorum bacagi kolu cikcak simdi cok endiseleniuorum
gunaydin canim kolay gelsin. Hamilelerin onceligi var hastanelerde bi sor istersen
benim otobuslerde hala midem bulaniyor. Br de yemegi cok yiyince gidiyor yediklerim dun oule oldu mesela. Surekli olmiyor yani
happymom87 canım merhaba nasıl geçti randevunuz?
kızın nasılözledik yavruşları benimde yarın randevum hayırlısıyla göreyim
25. haftaya girmemle bel ağrılarım başladı , kasıklarıma da vuruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?