2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bende yapim diyordum ama yapamadım bi türlü. Kendimi bu ara çok şişmen buluyorum sanırım o sebeple fotoğraf pek çektirmek istemiyorum .

Bende çekiyorum her hafta foto gerekten fark bariz belli oluyor bu arada foto demişken hamilelik çekimi yaptırmayı düşünen varmı
Doğum şöyle mayıstan sonra falan olsaydı ben düşünüyordum. Ama şimdi soğukta zor. Kapalı mekan istemiyorum. Açık hava da zor. Doğum için ayarlicam ben hastane izin verirse.

Bende yapim diyordum ama yapamadım bi türlü. Kendimi bu ara çok şişmen buluyorum sanırım o sebeple fotoğraf pek çektirmek istemiyorum .
Aman hepimiz şişmanız hamileyiz ya Çocuğuna ilerde gösterirsin. Ben de geç başladım 20. haftada başladım çekmeye. İlk haftalar sersem gibiydim, sonra aklıma gelmedi falan derken yolu yarılamışken başladım

25. haftaya girmemle bel ağrılarım başladı , kasıklarıma da vuruyor
Sizde de oluyor mu arkadaşlar , normal midir ki , erken doğum çok korkutuyor beni

Bende senin gibi düşünüyorum soğukta zor olur eşimde illa gidip stüdyoda çektirek bir iki poz diyor hastanede çekim zor benim doğum üniversitede olacak doğum çünkü ben on birinci haftadan beri çekiyorum foto

Güzel anneler ve anne adayları hepinize merhaba,
Ben 2016 Temmuz annesiyim, yani 5 aylık bir oğlum var çok şükür Darısı sağlıkla hepinizin başına inşallah
Elimde şuanda sıfır kutusu açılmamış bebe confort loola 2 bebek arabası var. Piyasa fiyatı 1300-1400 tl. Uygun fiyata vereceğim. İhtiyacı olup düşünen varsa özel mesaj atabilir. Sevgilerimle..

bnei
Sizde de oluyor mu arkadaşlar , normal midir ki , erken doğum çok korkutuyor beni
benimde ağrıyor belim 23 haftadan beri özellikle ayakta fazla kalırsam uzun yol gidersem çarşamba kontrol var soracam doktora bakalım

hareketlerini ozluyormus anneler dogumdan sonra :) tadini cikarmak lazim aslinda ama iste alttan vurmasa da korkutmasa ogluslar bizi.

Kilim ve tohum selam canım nasılsın kardeşin baban herkes iyiler mi..
ben izmirimi çok özledim 2 hafta gelmedim şimdi yoldayım gidiyorum yarın akşamüstü randevumuz 1 ay oldu çok merak ediyorum.. oğlumuz nasıl?

biraz geç gördüm mesajını:)randevusuz gidebiliyorum onu biliyordumda sıra olayını bilmiyordum açıkcası.sormak lazım bir.teşekkür ederim.

ay ben güya her ay çekecektim karnımın resmini.3. ay çektim sadece.sonrada unuttum gitti:)bu arada sabah verdiğim kan sonuçları çıktı.daha doktora göstermedim ama tiroit sonuçlarım iyi çıktı çok şükür.ben yıllarca tedavi gördüm hipertiroididen.hamilelikte atak yapar tekrardan diye bekliyordum ama şimdilik iyi gidiyor şükür.yalnız hemoglobin alt sınırın az altında demirde sınırda.ilacı düzenli içemiyorum ben ondan mı böyle olduacaba.

happymom87 canım merhaba nasıl geçti randevunuz?
kızın nasıl özledik yavruşları benimde yarın randevum hayırlısıyla göreyim

Canım benim iyiyiz teşekkür ederiz... Benden haberler güzel inşallah senden de güzel gelecek..
Bugün 24+4 uz sat a göre, tüm ölçümlerimiz de 25.haftayla uyumlu çıktı çok şükür.
33 cm 760 gr olmuş minnak kızım. Ben de ona güzelce büyüdüğü için omega 3 gönderdim akşam yemeğinde. Pek sevmeyerek somon yiyorum faydalı diye. :)))
İlk defa yüzünü çok göstermedi nazli gunuydu bugun , arkası dönüktü , başı aşağıda gövdesi karnimin sağ tarafına doğruydu anlık pozisyon öyleydi.
Suyumuz iyi, plesentamız arkada iyi , rahim ağzı kapalı vs klasik kontrol ve güzel sonuçlar neyseki.
Demir hapı verdi , decavit ve coraspin de devam. Bakalım yan etkisi olacak mı merak içindeyim demir ilacının,.

Gelelim genel sorduklarıma...

Akıntı konusu, N Nasip_kismet benim suyla karışık beyaz süt peynir kesiği gibiydi , bu şekilde sordum. Vajina mız nemli bir ortam olduğu için zaten mantar orada bulunuyormus bizler ve bebekler için tehlikeli olan ise idrar esnasında yanma oluyorsa, kaşıntı oluyorsa, renk ve koku varsaa şte bu belirtiler de varsa hemen doktorumuza söyleyip tit veya idrar kültür ne gerekirse yaptırıyoruz.

Canim bahsettiğin test pedleri malesef yanıltıcı olabiliyormus, bunu da bugun pinklemon sayesinde tecrube ettik. Eğer mantar varsa akıntı daki asidik yapı bu test pedlerinde aynı amnıyos sıvısı gibi renk değiştiriyor ve sonuç bizi yanıltıyor, en iyisi doktorun yapacağı amnıyos testi. Aşırı şu gibi akinti olursa, kanama olursa , sık sancı olursa normalde veya idrar yaparken doktora gidiyoruz gecikmeden.

Nabzı sordum kan hacmi mız artıyor 120 ye kadar yükselebilir nadiren ara ara 100 civari .ama 120 civarı ve üstü seyrediyorsa o zaman Altında yatan şeye bakılmalı dedi. kardiyoloji görünmek gerekebilir.

Sorunu malesef doktordan çıkınca gördüm ama bebegi rahimde hissetmek derken aşağıda anlamında sordun sanırım, rahmimiz büyüyor aşağıdan karnimiza kdr geldi dolayısıyla her yerde hissetmek mümkün. Doktorun normal diyorsa öyledir canım evham yapma hiç. Bebek hareketliyse iyidir sağlıklıdır kural bu.

Kaşıntı için cildimi görünce lierac sana yetmez çok gerilmiş dedi ve sebamed çatlak kremi önerdi hemen aldım eczaneden . İlk sürmede iyi geldi kıvamı lierac dan daha iyi kesinlikle. Akşam da zeytinyağına devam.:))

Mide yanması , yemek borusunda yanma sordum. Rennie içtim dedim. Rennie içme gaviscon al dedi. Rennie yetersiz kalır ama rennie duo olabilir dedi, sorunum şiddetli değil o yüzden ayrıntılı sormadım duo dediği şurup oluyor sanırım.

Coraspin için sakın unutmayın 32. Haftaya kdr kullanılıyor. Doktorlarımız yoğun olabilir insan hali hatırlatmayı unutur aldığınız iğne kan sulandırıcı her ilacı kontrollerde sorun hatirlatin hala bunu kullanıyorum, ne zaman bırakmalıyım diye..

Günün özeti böyle. Aklımda kalanlar..

Bu arada ben bu son 1 ayda tam 3,5 kg aldım 61 kg oldum toplamda 7 kg aldım yani :/ doktorum ilk defa çok almışsın dedi. Artik her ay 2 kg alarak gitmemizmis normal olan. 3,5 fazla oldu bnm , daha çok dikkat edeceğim. Ediyordum ama biraz daha kısmak gerekecek faydasız şeylerden. :))

Kızım ve benden sevgiler öpücükler.

Merhaba güzel anneler nasılsınız uzun zamandır yazamıyorum buraya çok fazla vaktim olmuyor

Biz ayrıntılıya girdik ama çoksa güzel geçmedi bebeğimin midesi geniş ve amniyon sıvısı biraz fazlaymış kromozomsal da olabilirmiş yada bağırsağındaki bir problemden de olabilirmiş ben 2li 3lü 4lü yaptırmadığımdan kromozomsal mı bilmiyoruz ama şu saatten sonra kim ne derse desin yüzde yüz inanamam ancak kucağıma alınca içim rahatlayacak

İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı

Rahim büyüdüğü için göbek büyüdüğü için, ben de Sırtımda belimi destekleyen yastıkla yaşıyorum..
Bu çok normal ve erken doğum belirtisi değil.

İyi düşün iyi olsun canım. Böyle evhamlar la yavrunu strese sokma kendini de üzme.
Zamanında sağsalim doğacaklar inşallah neden erken Gelsin ki mis gibi nisanda baharla gelecekler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…