2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Keşke yaptırmış olsaydın canım...
Bu testlerin biri Veya birkaçı detaylı kontrolde çıkan durumlar için belirtici oluyor.
Mesela organ parlakliklari. Hemen ikili testine bakıyorlar iyiyse o zaman önemli bir şeyin göstergesi olmuyor. Ve için rahat oluyor. Zaten tanıştığımız yaşadığımız her şey evham sebebi , en azından böyle bir durumda kafan da için de daha rahat olurdu.
Dilerim önemli bir şey değildir. Hamilelikte de sorun olmaz doğduğunda da sapasağlam kucağında olur yavrunu, yavrularımız. .

pinar5487 canım benim bücür cadim 33 cm 760 gr olmuş
Çok şükür damar direnci notch lar gelişime etki etmemiş. Zaten 28.haftadan sonra önemli oluyor sanirim. O da geçmemiş olursa bizimkiler inşallah geçecek.
30 unda da detaylı doppler kontrolü var. Göreceğiz. 2 hafta çabuk geçsin.
Coraspin 100 mg devam. Kan ilacına da yarın başlıyorum demir hapı yani.

Benden haberler böyle sana da yazayım dedim
Öpüyorum seni ve yeğenimi.

Kızlar iyi akşamlar aranızda kalsiyum kullanan var mı varsa adı ney.Ben progestan magnezyum balıkyağı ve kan ilacı kullanıyorum doktor kalsiyum vermedi hafif hafif belim ağrıyor sağlık ocağına kalsiyum yazdırayım diyorum siz ne diyorsunuz

Yani hiçbirşeyin kesinliği olmadığı için yaptırmak istemedim bunun bile garantisi Yok ama birşey varsa Doğumdan sonraki müdahale için ayrıntılıya girdim
İnşallah hepimizde yavrumuzu sağlıkla alırız kucağımıza
Teşekkürler bu arada :)

Canım bana da 21 . Haftada araştırma hastanesinde suyun fazla dedi acilen detaylı ya gir dedi. Kendi hastanemde girdim fazla değil dedi bana ama rapora yazarken siyah yazıyla yazmış .biraz fazla demekki .hala dokturuma gostremedim p.tesi randevum var . Bu arada şekerden de olabilirmiş fazla olması o yüzden şeker yüklemesi yaptircam inşallah yüksek çıkmaz. Amniyon sıvısı fazla olan topige baktım bi çok arkadaş fazla yazmış ama sağ salim kucaklarına almışlar inşallah biz de sağlıcakla alırız yavrularimizi . Evham yapmamaya çalışıyorum bol bol dua ediyorum sadece

ayy maşallah maşallaaah ne güzel büyümüş fıstığım.. yarasın afiyet olsun ikinizede. bilgilendirmeler için çok teşekkür ederiz canım

ayy maşallah maşallaaah ne güzel büyümüş fıstığım.. yarasın afiyet olsun ikinizede. bilgilendirmeler için çok teşekkür ederiz canım

Rica ederim canım benim.
Teşekkür ederiz...
Yarın çıkar çıkmaz yaz sen de

Doktora sormadan alma bence canım. Bizde ağrısı kramp filan olan arkadaşlar magnezyum alıyorlar.
Sen zaten aliyormussun.

Ben 2 aydir kullaniyorum. Osteocare ismi eger gunde 3 ogun yogurt sut vs tuketemezsen kalsiyum mutlaka icmelisin dedi doktorum bende bazen atladigim icin kalsiyuma baslamistim. Tabiki doktoruna danis once uygun gorurse benim kullandigim guzel.

Kesin ogrenmek icin bisey yapilamiyor mu? Keske testleri yaptirsaymissin icin daha rahat ederdi. Amniyon sivisi fazla olan saglikli dogan bir suru bebek var canim sen olumsuzunu dusunme.

Doktora sormadan alma bence canım. Bizde ağrısı kramp filan olan arkadaşlar magnezyum alıyorlar.
Sen zaten aliyormussun.
Doktora gidince bir danışayım magnezyum kullanıyorum da bu kemik eklem ağrıları içinde kalsiyum iyi geliyormuş diyorlar erken doğum riskim var serklajlıyım endişem bu yüzden.

Bende bakayım oraya, inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur

Kesin ogrenmek icin bisey yapilamiyor mu? Keske testleri yaptirsaymissin icin daha rahat ederdi. Amniyon sivisi fazla olan saglikli dogan bir suru bebek var canim sen olumsuzunu dusunme.

Kesin nasıl öğreniliyor bilmiyorum sanırım kesinliği Yok canım amniyosentez önerdi yarın doktorum da önerir mi bilmiyorum bakalım ne diyecek ama o da kesin değil inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Ben 2 aydir kullaniyorum. Osteocare ismi eger gunde 3 ogun yogurt sut vs tuketemezsen kalsiyum mutlaka icmelisin dedi doktorum bende bazen atladigim icin kalsiyuma baslamistim. Tabiki doktoruna danis once uygun gorurse benim kullandigim guzel.
Günde bi kase yoğurt bir bardakta süt içiyorum fazlası yok.doktoruma sorayımda alayım eklem ağrılarına iyi geliyormu vücudunda hissettiğin bir düzelme varmı?

Doktora gidince bir danışayım magnezyum kullanıyorum da bu kemik eklem ağrıları içinde kalsiyum iyi geliyormuş diyorlar erken doğum riskim var serklajlıyım endişem bu yüzden.

Neden erken doğum riskin var canım?
Doktoruna sormadan hiçbir şey içme madem öyle.

Merhaba nisan anneleri. Bebisler icin alis veris yaptiniz mi? Ben yapmak istiyorum ama biraz cekiniyorum erken oldugunu dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?

Bu arada raporuna ne yazmış canım

Merhaba nisan anneleri. Bebisler icin alis veris yaptiniz mi? Ben yapmak istiyorum ama biraz cekiniyorum erken oldugunu dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz bu konuda?
Yani 32.haftaya kadar en azından önemli şeyler alınmalı diye düşünüyorum her ihtimale karşı. .
Ben ve bıçak arkadaş aldık. Almayanlar da almak üzereler çoğu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…