- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.721
biraz geç gördüm mesajını:)randevusuz gidebiliyorum onu biliyordumda sıra olayını bilmiyordum açıkcası.sormak lazım bir.teşekkür ederim.
Canım benim iyiyiz teşekkür ederiz... Benden haberler güzel inşallah senden de güzel gelecek..
Bugün 24+4 uz sat a göre, tüm ölçümlerimiz de 25.haftayla uyumlu çıktı çok şükür.
33 cm 760 gr olmuş minnak kızım. Ben de ona güzelce büyüdüğü için omega 3 gönderdim akşam yemeğinde. Pek sevmeyerek somon yiyorum faydalı diye. :)))
İlk defa yüzünü çok göstermedi nazli gunuydu bugun , arkası dönüktü , başı aşağıda gövdesi karnimin sağ tarafına doğruydu anlık pozisyon öyleydi.
Suyumuz iyi, plesentamız arkada iyi , rahim ağzı kapalı vs klasik kontrol ve güzel sonuçlar neyseki.
Demir hapı verdi , decavit ve coraspin de devam. Bakalım yan etkisi olacak mı merak içindeyim demir ilacının,.
Gelelim genel sorduklarıma...
Akıntı konusu, N Nasip_kismet benim suyla karışık beyaz süt peynir kesiği gibiydi , bu şekilde sordum. Vajina mız nemli bir ortam olduğu için zaten mantar orada bulunuyormus bizler ve bebekler için tehlikeli olan ise idrar esnasında yanma oluyorsa, kaşıntı oluyorsa, renk ve koku varsaa şte bu belirtiler de varsa hemen doktorumuza söyleyip tit veya idrar kültür ne gerekirse yaptırıyoruz.
Canim bahsettiğin test pedleri malesef yanıltıcı olabiliyormus, bunu da bugun pinklemon sayesinde tecrube ettik. Eğer mantar varsa akıntı daki asidik yapı bu test pedlerinde aynı amnıyos sıvısı gibi renk değiştiriyor ve sonuç bizi yanıltıyor, en iyisi doktorun yapacağı amnıyos testi. Aşırı şu gibi akinti olursa, kanama olursa , sık sancı olursa normalde veya idrar yaparken doktora gidiyoruz gecikmeden.
Nabzı sordum kan hacmi mız artıyor 120 ye kadar yükselebilir nadiren ara ara 100 civari .ama 120 civarı ve üstü seyrediyorsa o zaman Altında yatan şeye bakılmalı dedi. kardiyoloji görünmek gerekebilir.
Sorunu malesef doktordan çıkınca gördüm ama bebegi rahimde hissetmek derken aşağıda anlamında sordun sanırım, rahmimiz büyüyor aşağıdan karnimiza kdr geldi dolayısıyla her yerde hissetmek mümkün. Doktorun normal diyorsa öyledir canım evham yapma hiç. Bebek hareketliyse iyidir sağlıklıdır kural bu.
Kaşıntı için cildimi görünce lierac sana yetmez çok gerilmiş dedi ve sebamed çatlak kremi önerdi hemen aldım eczaneden . İlk sürmede iyi geldi kıvamı lierac dan daha iyi kesinlikle. Akşam da zeytinyağına devam.:))
Mide yanması , yemek borusunda yanma sordum. Rennie içtim dedim. Rennie içme gaviscon al dedi. Rennie yetersiz kalır ama rennie duo olabilir dedi, sorunum şiddetli değil o yüzden ayrıntılı sormadım duo dediği şurup oluyor sanırım.
Coraspin için sakın unutmayın 32. Haftaya kdr kullanılıyor. Doktorlarımız yoğun olabilir insan hali hatırlatmayı unutur aldığınız iğne kan sulandırıcı her ilacı kontrollerde sorun hatirlatin hala bunu kullanıyorum, ne zaman bırakmalıyım diye..
Günün özeti böyle. Aklımda kalanlar..
Bu arada ben bu son 1 ayda tam 3,5 kg aldım 61 kg oldum toplamda 7 kg aldım yani :/ doktorum ilk defa çok almışsın dedi. Artik her ay 2 kg alarak gitmemizmis normal olan. 3,5 fazla oldu bnm , daha çok dikkat edeceğim. Ediyordum ama biraz daha kısmak gerekecek faydasız şeylerden. :))
Kızım ve benden sevgiler öpücükler.
Yok canım yaa salı günü randevum bu hafta biraz yoğun geçti..sen nasılsın miniğinlesupremee naptın sonuçlarını gösterdin mi doktoruna?
Sağol canım ilgin için..bu hafta çok yoğun geçti salı günü doktor randevum.yazarım inşallah yine@4753 canım detaylı sonucun nasıl haberler sende her şey yolundadır inşallah....
supremee sonucun çıktı mı canım?
Yarın kontrolüm var 25.hafta rutin aylık kontrol.
Doktordan bir şeyler öğrenirsem yazarım size de şey soracağım acil durumlar nedir diye.
Bir arkadaşım su gibi akıntıyla gitti hastaneye suyu mu geldi djye enfeksiyon çıktı alttan fitile başladı. . Bazen amnıyossıvısı da gelebiliyor bu önemli bir şey bunu öğrendik. Akıntınizi takip edin kokusu rengi kıvamı vs farklılık olursa doktorunuza danışın. Mantar enfeksiyon gibi şeylere çok açığız bazen belirtisiz de ortaya çıkıp ilerleyebiliyorlar tam idrar tahlili idrar kültürü testleri de önemli. Doktorunuzdan talep edin hiç değilse ayda 1. İlerleyen hamilelik döneminde idrarda protein de izlenmesi önemli biliyorsunuz.
Çatlak konuşulmuş 1 tüp lierac 2 bio oil bitirdim ama zeytinyagi kadar iyi gelen bir şey olmadı. İlk defa nemli hissediyorum umarım geç kalmamımdir sürmekte. Kaşıntı mı geçirdi.
@Nasip_kismet geçmiş olsun canim onemli bir şey çıkmamasına sevindim canım aman dikkat et..
Kızım ve benden iyi geceler ...
Sıvının miktarını yazmış canım . Ne kadar olmasi gerektiğini araştırdım ama bisey bulamadım.p. tesi doktora gostericemBu arada raporuna ne yazmış canım
Tamam canım merak ettim yazmayınca :) biz de iyiyiz oğlan çok hateketli bugün maşallah hiç durmadı :))Yok canım yaa salı günü randevum bu hafta biraz yoğun geçti..sen nasılsın miniğinle
Bu aralar bnmde aynı kıpır kıpır dışardan bile gozukuyoo =)Tamam canım merak ettim yazmayınca :) biz de iyiyiz oğlan çok hateketli bugün maşallah hiç durmadı :))
Bence bej yada siyah rengi varsa onu tercih ederim canım ama zevkler renkler farklıdır kendi içine sineni al derim.bana bebek arabalarinda siyah renk çok sık geliyormerhaba kızlar biz bugün arabamızı aldık fakat renk konusunda hala kararsızım sizce hangisi ^_^
Sağol canım.üzüm dut kurusu falan yemeye başlıycam dediğin gibi.birde demir hapını çok özenli kullanamamıştım artık daha çok dikkat edicem.olsun canim sonuclarin iyi cikmis sevindim. Aslinda gordugum kusilerin cogunda kani cok iyi olan yok bebisler cekiyor bolca sanirim. Yiyebiliyorsan kuru uzum falan takviye et. Bir de demir ilacini sut urunleri yedikten 3 saat sinra falan kullanmak lazimmis.
mahsalah kizina canim:) sonuclarin guzel olmasina sevindim. Bircok sorumuza da cevap vermissin tesekkur ederim. Dedigin gibi bazen rahimin orda hissediyorum bszen gobegimin ustunde ani anini tutmuyor.
Zaten detaylida doktor nasil bakacagina sasirdi. Midesine bakacakken kafasini gosterdi , kafasina bakacakken midesini gosterdi
Hatta bi ara ayaklarini gosterirken bu ne ya burada bir el var dedi cok komiktionceden kilolu oldugum icin oglumun alani genis.bolca geziyor teyzesi
Kırmızı olan bence hem kıza hem erkeğede olur.kiride daha iyi götürür.hayırlı olsun bu arada iyi günlerde kullansın inşallah.merhaba kızlar biz bugün arabamızı aldık fakat renk konusunda hala kararsızım sizce hangisi ^_^
tşklerKırmızı olan bence hem kıza hem erkeğede olur.kiride daha iyi götürür.hayırlı olsun bu arada iyi günlerde kullansın inşallah.
ben de fark ettimAyaklarımı göremiyorum
Koca göbek ben
Cnm bnce kahverengi guzel,bizde bgn arabalara baktikta almak icin acaba erkn mi dedim?ozelliklerini ve fiatini yazarsan sevinirmmerhaba kızlar biz bugün arabamızı aldık fakat renk konusunda hala kararsızım sizce hangisi ^_^
Tesekkur ederim cevap icin :) ben de onummuzdeki hafta detayli ultrasondan sonra almayi dusunuyorumYani 32.haftaya kadar en azından önemli şeyler alınmalı diye düşünüyorum her ihtimale karşı. .
Ben ve bıçak arkadaş aldık. Almayanlar da almak üzereler çoğu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?