2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın anneler, bugün kızımı gördüm uyuyordu. 10 kilo almışım doktor kızdı biraz dikkat etmem için o kadar yemekte yemiyorum ama galiba hareketsiz kalıyorum. Tatiller için sağlık ocağına yönlendirdi

biraz geç gördüm mesajını:)randevusuz gidebiliyorum onu biliyordumda sıra olayını bilmiyordum açıkcası.sormak lazım bir.teşekkür ederim.

olsun canim sonuclarin iyi cikmis sevindim. Aslinda gordugum kusilerin cogunda kani cok iyi olan yok bebisler cekiyor bolca sanirim. Yiyebiliyorsan kuru uzum falan takviye et. Bir de demir ilacini sut urunleri yedikten 3 saat sinra falan kullanmak lazimmis.

mahsalah kizina canim:) sonuclarin guzel olmasina sevindim. Bircok sorumuza da cevap vermissin tesekkur ederim. Dedigin gibi bazen rahimin orda hissediyorum bszen gobegimin ustunde ani anini tutmuyor.
Zaten detaylida doktor nasil bakacagina sasirdi. Midesine bakacakken kafasini gosterdi , kafasina bakacakken midesini gosterdi
Hatta bi ara ayaklarini gosterirken bu ne ya burada bir el var dedi cok komikti onceden kilolu oldugum icin oglumun alani genis.bolca geziyor teyzesi

Sağol canım ilgin için..bu hafta çok yoğun geçti salı günü doktor randevum.yazarım inşallah yine

merhaba kızlar biz bugün arabamızı aldık fakat renk konusunda hala kararsızım sizce hangisi ^_^

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-17-16-34-02-1.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_2016-12-17-16-34-18-1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 89
  • Screenshot_2016-12-12-08-08-32-1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 87
Sağol canım.üzüm dut kurusu falan yemeye başlıycam dediğin gibi.birde demir hapını çok özenli kullanamamıştım artık daha çok dikkat edicem.

Bizimde kontrolümüz vardı bugün.kızım 730 gr 30 cm olmuş.herşey yolunda görünüyor şimdilik.doktorum resmini verdi baya net çıkmış.aynı ilk kızımın ultrason resmi gibi.sanırım ablasına benziyecek.24 haftalık olduğuma dair raporumuda aldım.artık nöbet tutmayacağım okulda çok şükür.doğum martın 3. Ya da 4. Haftası olacak.sezeryan Ücretinide sabitlediler zamlardan etkilenmiycem.kızlar sizede önerim 1 ocaktan önce gidip hastanenin muhasebesiyle görüşün.yılbaşından itibaren gelecek zamlardan etkilenmeyin.özel hStaneler ticarethane olmuş resmen.ha birde 28. Haftada şeker yüklemesi yapılacak kızımda riskli çıktığı için bu sefer garanti olsun diye direkt 75 grlık yapılacak.o iş gözümde çok büyüyor.50 lik etkilememiştide 100 lükte bayılacak gibi olmuştum.

Yani 32.haftaya kadar en azından önemli şeyler alınmalı diye düşünüyorum her ihtimale karşı. .
Ben ve bıçak arkadaş aldık. Almayanlar da almak üzereler çoğu..
Tesekkur ederim cevap icin :) ben de onummuzdeki hafta detayli ultrasondan sonra almayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…