- 11 Ocak 2015
- 3.106
- 4.134
- 208
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.741
Anladım canımSıvının miktarını yazmış canım . Ne kadar olmasi gerektiğini araştırdım ama bisey bulamadım.p. tesi doktora gostericem
Çok güzel bi haber canım baska da bi sıkıntısı olmaz inşallah. Bende pazartesi hayırlı haberle donerim inşallahAnladım canım
Biz bugün doktora gittik ciddi birşey Yok dedi
Sınırda görmüş olabilir o yüzden öyle demiştir dedi
Çok şükür içimizi rahatlattı biraz 24. Hafta da başka bir doktora yönlendirdi kesinleşmesi için bakalım artık o zaman ne olacak
İnşallah canımmm :)Çok güzel bi haber canım baska da bi sıkıntısı olmaz inşallah. Bende pazartesi hayırlı haberle donerim inşallah
Cnm bnce kahverengi guzel,bizde bgn arabalara baktikta almak icin acaba erkn mi dedim?ozelliklerini ve fiatini yazarsan sevinirm
canım biz mağazada aldık 800tl ye %20 indirim varmış nette de fiyatı 1000tlCnm bnce kahverengi guzel,bizde bgn arabalara baktikta almak icin acaba erkn mi dedim?ozelliklerini ve fiatini yazarsan sevinirm
Resmini bizede atsana canm bebisinin merak ettimBizimde kontrolümüz vardı bugün.kızım 730 gr 30 cm olmuş.herşey yolunda görünüyor şimdilik.doktorum resmini verdi baya net çıkmış.aynı ilk kızımın ultrason resmi gibi.sanırım ablasına benziyecek.24 haftalık olduğuma dair raporumuda aldım.artık nöbet tutmayacağım okulda çok şükür.doğum martın 3. Ya da 4. Haftası olacak.sezeryan Ücretinide sabitlediler zamlardan etkilenmiycem.kızlar sizede önerim 1 ocaktan önce gidip hastanenin muhasebesiyle görüşün.yılbaşından itibaren gelecek zamlardan etkilenmeyin.özel hStaneler ticarethane olmuş resmen.ha birde 28. Haftada şeker yüklemesi yapılacak kızımda riskli çıktığı için bu sefer garanti olsun diye direkt 75 grlık yapılacak.o iş gözümde çok büyüyor.50 lik etkilememiştide 100 lükte bayılacak gibi olmuştum.
Bnmde karnım bu ara çok çıktı acayip belli oluyo yaaAyaklarımı göremiyorum
Koca göbek ben
Gule gule kullanin,bebisinizle guzel guzel gezmelre insallahcanım biz mağazada aldık 800tl ye %20 indirim varmış nette de fiyatı 1000tl
Bnmde karnım bu ara çok çıktı acayip belli oluyo yaa
Ben gittim bugün ama çok öyle birşey yoktu birde kalabalık baya internette daha uygun fiyatlar.Kızlar İBS ye giden oldu mu aranızda
Bende gitmeyi çok isterdimde şuan sıkıntılı bir hamilelik yaşıyorum denebilir istirahat etmem gerekiyor kızlara bir sorayım dedim belki giden olmuştur güzel etkinlikler oluyor nette görüyorumda göründüğü gibi değil demekkiBen gittim bugün ama çok öyle birşey yoktu birde kalabalık baya internette daha uygun fiyatlar.
olsun canim sonuclarin iyi cikmis sevindim. Aslinda gordugum kusilerin cogunda kani cok iyi olan yok bebisler cekiyor bolca sanirim. Yiyebiliyorsan kuru uzum falan takviye et. Bir de demir ilacini sut urunleri yedikten 3 saat sinra falan kullanmak lazimmis.
mahsalah kizina canim:) sonuclarin guzel olmasina sevindim. Bircok sorumuza da cevap vermissin tesekkur ederim. Dedigin gibi bazen rahimin orda hissediyorum bszen gobegimin ustunde ani anini tutmuyor.
Zaten detaylida doktor nasil bakacagina sasirdi. Midesine bakacakken kafasini gosterdi , kafasina bakacakken midesini gosterdi
Hatta bi ara ayaklarini gosterirken bu ne ya burada bir el var dedi cok komiktionceden kilolu oldugum icin oglumun alani genis.bolca geziyor teyzesi
Maşallah cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasiy etsin inşMerhabalar. Allah kısmet ederse ben de Nisan annesi olacağım. İlk bebeğim de 2015 nisan doğumlu bir prenses. Şimdi de bir oğlum olacak inşallah. Hemen hemen aynı tarihe denk gelecek doğumları. Aralarında tam iki yaş olacak. Bakalım nasıl olacak?
Sağol canım Allah razı olsun inşallah bu sefer olacak :)Ohh gezsin ne güzel...
Göbek deliğinden aşağıya doğru 30 cm bebek var her yerinde hissetmek normal.
Yazdığım gibi sık sancı ağrı, beklenmeyen kanama, akıntı daki ciddi değişiklikler su gibi olması rengi koyu olması kokulu olması vs bunlar doktora gitmek sebepleri..
Diğer kasilma ağrı sancılar kısa süreli normal kabul edilen durumlar.regl dönemine denk gelen zamanlarda kasıklarda ağrı hafof adet sancısı bunlar normal kabul ediliyor.
İnternetten hiçbir şey okumayın. Burda bizlerin doktorlarımız dan öğrendikleri sizlerin doktordan öğrendikleri tek gerçeğimiz olmalı.
@asimeleksi sağlık ocağında yaptırdığını tahliller de bir anormallik onemli degerlerde düşüklük veya yüksek çıkarsa mutlaka tekrar yaptır canim. Çok güvenilir olmayabiliyor.
@Fidaan34 canım benim Allah bir daha yaşatmasın. İnşallah sağsalim alırsın kucağına yavrunu. Bu haftaya kdr gelmişsin inşallah bundan sonra da güzel olur zamanında gelir minik.
Canım ilk resim ilk kızımın .siyah beyazmış o zamanlar:)ikinci resim ikinci kızım:)benziyorlar bence.çene dudak burun aynı sanki.Resmini bizede atsana canm bebisinin merak ettim
Canım ilk resim ilk kızımın .siyah beyazmış o zamanlar:)ikinci resim ikinci kızım:)benziyorlar bence.çene dudak burun aynı sanki.
Amin canım.cümleten inşallah.Maşallah çok güzel resim gibi bebek.. saglikla gelsin kavuşsun kardeşine
Günaydın anneler. Canım arada söyleşiler var. Eğer rahatsız işen kendini hiç sıkıntıya sokma benceBende gitmeyi çok isterdimde şuan sıkıntılı bir hamilelik yaşıyorum denebilir istirahat etmem gerekiyor kızlara bir sorayım dedim belki giden olmuştur güzel etkinlikler oluyor nette görüyorumda göründüğü gibi değil demekki
Ohh gezsin ne güzel...
Göbek deliğinden aşağıya doğru 30 cm bebek var her yerinde hissetmek normal.
Yazdığım gibi sık sancı ağrı, beklenmeyen kanama, akıntı daki ciddi değişiklikler su gibi olması rengi koyu olması kokulu olması vs bunlar doktora gitmek sebepleri..
Diğer kasilma ağrı sancılar kısa süreli normal kabul edilen durumlar.regl dönemine denk gelen zamanlarda kasıklarda ağrı hafof adet sancısı bunlar normal kabul ediliyor.
İnternetten hiçbir şey okumayın. Burda bizlerin doktorlarımız dan öğrendikleri sizlerin doktordan öğrendikleri tek gerçeğimiz olmalı.
@asimeleksi sağlık ocağında yaptırdığını tahliller de bir anormallik onemli degerlerde düşüklük veya yüksek çıkarsa mutlaka tekrar yaptır canim. Çok güvenilir olmayabiliyor.
@Fidaan34 canım benim Allah bir daha yaşatmasın. İnşallah sağsalim alırsın kucağına yavrunu. Bu haftaya kdr gelmişsin inşallah bundan sonra da güzel olur zamanında gelir minik.
Canım ilk resim ilk kızımın .siyah beyazmış o zamanlar:)ikinci resim ikinci kızım:)benziyorlar bence.çene dudak burun aynı sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?