2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sıvının miktarını yazmış canım . Ne kadar olmasi gerektiğini araştırdım ama bisey bulamadım.p. tesi doktora gostericem
Anladım canım
Biz bugün doktora gittik ciddi birşey Yok dedi
Sınırda görmüş olabilir o yüzden öyle demiştir dedi
Çok şükür içimizi rahatlattı biraz 24. Hafta da başka bir doktora yönlendirdi kesinleşmesi için bakalım artık o zaman ne olacak

Çok güzel bi haber canım baska da bi sıkıntısı olmaz inşallah. Bende pazartesi hayırlı haberle donerim inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-12-08-09-05.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 71
Resmini bizede atsana canm bebisinin merak ettim

Ben gittim bugün ama çok öyle birşey yoktu birde kalabalık baya internette daha uygun fiyatlar.
Bende gitmeyi çok isterdimde şuan sıkıntılı bir hamilelik yaşıyorum denebilir istirahat etmem gerekiyor kızlara bir sorayım dedim belki giden olmuştur güzel etkinlikler oluyor nette görüyorumda göründüğü gibi değil demekki

Ohh gezsin ne güzel...
Göbek deliğinden aşağıya doğru 30 cm bebek var her yerinde hissetmek normal.
Yazdığım gibi sık sancı ağrı, beklenmeyen kanama, akıntı daki ciddi değişiklikler su gibi olması rengi koyu olması kokulu olması vs bunlar doktora gitmek sebepleri..
Diğer kasilma ağrı sancılar kısa süreli normal kabul edilen durumlar.regl dönemine denk gelen zamanlarda kasıklarda ağrı hafof adet sancısı bunlar normal kabul ediliyor.
İnternetten hiçbir şey okumayın. Burda bizlerin doktorlarımız dan öğrendikleri sizlerin doktordan öğrendikleri tek gerçeğimiz olmalı.

@asimeleksi sağlık ocağında yaptırdığını tahliller de bir anormallik onemli degerlerde düşüklük veya yüksek çıkarsa mutlaka tekrar yaptır canim. Çok güvenilir olmayabiliyor.

@Fidaan34 canım benim Allah bir daha yaşatmasın. İnşallah sağsalim alırsın kucağına yavrunu. Bu haftaya kdr gelmişsin inşallah bundan sonra da güzel olur zamanında gelir minik.

Maşallah cnm Allah sağlıkla kucağına almayı nasiy etsin inş

Sağol canım Allah razı olsun inşallah bu sefer olacak :)

Resmini bizede atsana canm bebisinin merak ettim
Canım ilk resim ilk kızımın .siyah beyazmış o zamanlar:)ikinci resim ikinci kızım:)benziyorlar bence.çene dudak burun aynı sanki.

Eklentiler

• IMG_5097.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 112
  • IMG_5096.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 118
Canım ilk resim ilk kızımın .siyah beyazmış o zamanlar:)ikinci resim ikinci kızım:)benziyorlar bence.çene dudak burun aynı sanki.

Maşallah çok güzel resim gibi bebek.. saglikla gelsin kavuşsun kardeşine

Günaydın anneler. Canım arada söyleşiler var. Eğer rahatsız işen kendini hiç sıkıntıya sokma bence

canim internetten basim agirdi diye arastiraam kanser diyo, cis kacirma yazsam erken dogum diyo ise yarar bilgi bulmak imkansiz gibi bir sey. Hayirlusiyla atlaysaydik su gunleri

ayy mahsallah cok tatli ne guzel belli oluyor oyle ya. Maalesef bende net goruntu cikmiyor. Onceden kalma yaglarim oldugu icin tam gozukmuyor oglusum
Supriz olacak bana sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…