2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım ilk resim ilk kızımın .siyah beyazmış o zamanlar:)ikinci resim ikinci kızım:)benziyorlar bence.çene dudak burun aynı sanki.
maşallah cnm gerçektende çok benziyor ablasına masallah geçen doktora gittiğimde fotoğraf istedim ama fotoğraf için büyük dedi vermedi maalesef devlette 3 boyutlulardan yok galiba 1 kereliğine bu yüz fotosunu almak için özele gideceğim içimde kalacak yoksa.ben devletteki doktorumdan ilgisinden çok memnunum hiç kimse tavsiye etmiyor ama randevumu alıyorum hiç sıra beklemeden giriyorum kontrolümü oluyorum sadece 5 tl ye özele ödeyeceğim paraylada oğluma odasını hazırlıyorum. şimdide gebe bilgilendirme sınıfına kayıt yaptırdım ücretsiz pilatesi bile var.sadece bu yüz ultrason fotosu vermemeleri kötü okadar .

happymom87 merhaba kızlar dün randevumuz vardı ilk kez 1 ay aradan sonra görünce çok büyüdüğünü anladım 31 cm 745 gr olmuş 4-5 gün kadar önde dedi doktorumuz. çok nazlandı fazla yüzünü göremedik ama yinede buluşmak güzeldi..artık 1 ay sonraya diğer randevu. demir değerim iyi olduğu için takviye gerek duymadı protein ağırlıklı beslenmeye devam dedi. 4 hafta sonra yasaklar gelicek dedi cinsellik vs. sanırım. bu haftada artık birey olmuşlar prematüre sınırı olduğu için 24. hafta, akciğer gelişimi içinde 34. haftayı görmek bizim için çok önemli dedi doktorumuz. 32 den sonra randevular sıklaşacakmış kızlar.
hepinize iyi haftasonları

canim detaylim iyi gecti şükür. sen naptin bkm kontrolu

kizlarrr butun gecekolum ve bilegimdeki ağrıdan uyuyamadim. napacagimi sasirdim bilegim sis ve kullanamiyorum suan bir gecede bu kadar siddetlendi cildirmak uzereyim

Şimdi ultrasonda burun falan daha yayvan oluyor suyun içinde olduğu için.ama genel hatları mesela çene kemiği yanaklar falan doğunca gerçekten aynı oluyor.yağlarla ilgili değildir.uygun pozisyonu yakalayamamıştır sizin doktor.

Teşekkür ederiz teyzesi.aslında yüz fotosu için ilk aylar tercih edilmiyor.bebek büyüdükçe şekilleniyor.hatta 3 hafta önce ayrıntılıda daha çirkin çıkmıştı resminde yüz şekli ilerledikçe daha belirginleşip daha insana benziyor.ablası ilk ayrıntılı ultrason resmini görünce canavar bu anne dedi:)dünkü resimde canavara benziyor mu dedim hayır kardeşim bu diyor:)ayrıntılıda genelde resim veriyorlar sana vermediler mi?ama çok içinde kalacaksa bir kere özele git canım.bazı devlet hastaneleri çok kötü oluyor ama bazılarıda özeli aratmıyor.ilk kızımı yıllarca özeld götürdüm.kadın çocuk her hastalandığında antibiyotiği dayadı.en son yeter artık dedim.devlete götürmeye başladım 4-5 aydır ve çok memnunum.

kizlarrr butun gecekolum ve bilegimdeki ağrıdan uyuyamadim. napacagimi sasirdim bilegim sis ve kullanamiyorum suan bir gecede bu kadar siddetlendi cildirmak uzereyim
Kalsiyum ve magnezyum eksikliği olabilir mi?ya da üstüne yatmışsındır belki.dünden beri benimde sağ bileğim ağrıyor çok.üstüne mi yattım acaba diye düşünüyordum bende.
ben ikisini ayni sanmistim yerim onlari ya maşallah masallah
Teşekkür ederiz teyzesi.

amin canım inşallah hepimiz görelim o haftaları sorunsuz hayırlısıyla..
çok güzel bebişin maşallah. evet birebir benziyor dedi doktorda bu haftalardan sonra bebek gibi görünüyor artık. birey olmuşlar minnaklar sadece şuan suda olduğu için şiş oluyor dedi dediğin gibi yayvan görünüyor. ne güzel canım sen deneyimlisin 2. bebek.. ben korkuyorum nasıl bakıcam yapabilecek miyim diye bazen uconn

yok canim oncesinde sinir sıkışması vardi tam hafiflemisken hamilelikle birlikte tekrar basladi ama daha siddetlendi bu hafta

Teşekkür ederiz teyzesi.deneyimliyim ama daha çok korkuyorum.eşimden başka yardımcım yok .çalışıyorumda.bakalım iki çocuklu hayat nasıl olacak.tek çocukla bile çok zor bir hayatımız var.ama olsun büyüdüklerinde iyiki yapmışım dicem.annelik öyle bir duyguki tecrübeli olmaya gerek yok.iç güdüsel olarak ne yapacağını biliyorsun.doğduktan 15-20 gün sonra her şeyine alışıyorsun.hiç endişelenme herşeyin üstesinden gelirsin.

yok canim oncesinde sinir sıkışması vardi tam hafiflemisken hamilelikle birlikte tekrar basladi ama daha siddetlendi bu hafta
Oo onu bilmiyordum.geçmiş olsun.hamilelikte zor bir durum.arkadaşımda doğurana kadar yaşamıştı ne yazık ki.inşallah seninki öyle bir şey değildir.

Oo onu bilmiyordum.geçmiş olsun.hamilelikte zor bir durum.arkadaşımda doğurana kadar yaşamıştı ne yazık ki.inşallah seninki öyle bir şey değildir.

dogumdan sonra gecmismiydiki . cok sagol cnm inşallah gecer surmez o kadar

Kanal tedavisi yaptırdığım dişim ağrıyor 2 gündür Ocakta yaptırmıştım. Doktor çok süper yapmış ağrıdan belli Niye çektirmemişim ki ben bunu ya offf

Kanal tedavisi yaptırdığım dişim ağrıyor 2 gündür Ocakta yaptırmıştım. Doktor çok süper yapmış ağrıdan belli Niye çektirmemişim ki ben bunu ya offf
Geçmiş olsun vitamin eksikliğinden hastalıklar artıyor. Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…