2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar Beşik tercihini hangi tipten yana yapmayı düşünüyorsunuz yada yapan var mı

Kızlar Beşik tercihini hangi tipten yana yapmayı düşünüyorsunuz yada yapan var mı

Ben mobilya beşik aldım 4 çekmeceli düz beyaz , cibinlikli 60cm×120cm. Uyku seti ve yatağı içinde 525 lira. Öyle bilindik bir marka değil. Birde odadan odaya taşıyabileceğim bir beşik aldım ninni beşik deniyormuş. O da cibinlikli yatağı içinde fuşya renk 175 lira. Bütçemiz bunlara yetti inşallah memnun kalırız. Bu çarşamba kurulacak beşik fotoğraf çeker koyarım modelinin fikir olması açısından

Sol göğsümün altında bir kaburgam etime batıyor resmen.sabit küçücük bir nokta sürekli acıyor.ilk hamileliğimde en zorlandığım şeylerden biriydi.aylarca çektim o acıyı.şimdi yine başladıhamileliğin balayı kısmı bitiyor yavaş yavaş.rahattım 2-3 aydır ne güzel şimdi son üç ay sıkıntılar gelecek yine sırayla.

Ben ahşap almıştım kızıma.3 yıl kullandık.hala ilk günkü gibi sağlam.şimdi ikinciyide çıkarır inşallah.uyku setini yeni aldım.mis gibi oldu.park yatakları bilemem ama ahşap öneririm ben.babyhope markası.fiyatıda uygundu

Merhaba kızlar yarın 2. tetanoz aşısı olmaya gidicem. Toplam 6 kg aldim akşamları uzaninca belim ağrıyor 5 dk falan uzaninca geçiyor sizde durumlar nasıl ?
Bebisim maşallah hareketliliğini çok seviyorum bir şeye uzulsem bile o an onu hissettigimde her şeyi unutup mutlu oluyorum

Mışıl mışıl uyusun bebişin. Çok sevinirim daha nasıl birşey alacağımıza Karar vermedik

Bizde disaridaydik canlarim yeni girdik eve.sicacik bisi yaptim uzattim ayaklari dinlenme moduna gectim.erken daha kiyafet almiycaktim ama dayanmadim benim cati kemikleri felakt agriyo.0-3 ay lari bi cirpida aldim.kendime sabahlik diktiriyorum baskada bisi gerek kalmadi:)

Kizlar bugun olumden dondum.banyo yaptiktan sonra shofbenden sizan qaz beni bogdu.serum filan bzgladilar.bebegim icin cok korktum.Ama cok sukur iyiyim simdi.kocam beni kurtardi hayata dondurdu.lutfen dikkat edin dus yaparken

Kizlar bugun olumden dondum.banyo yaptiktan sonra shofbenden sizan qaz beni bogdu.serum filan bzgladilar.bebegim icin cok korktum.Ama cok sukur iyiyim simdi.kocam beni kurtardi hayata dondurdu.lutfen dikkat edin dus yaparken

Canm çok büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. Gaz derken şofben tüplü mü ?

Cokkkk büyük geçmiş olsunnnn arkadaşım çok üzüldüm Rabbim korumuş lütfen hepimiz tedbirli olalım.çok şükür ki Rabbim korumuş sizi

cnm gecmis olsun sukur iyisiniz

Çok geçmiş olsun.verilmiş sadakan varmış.bir daha dikkatli ol lütfen.birde iyiki eşin varmış.kızlar hamilelikte tek başınıza banyo yapmanızı önermem evde birileri olsun bence.tansiyon vs herşey olabilir allah korusun.

İyi günlerde giysin bebişin cicilerini.iyi yapmışsın .gün geçtikçe ağırlaşıyor insan.bende baya kolayladım alışverişin büyük kısmını.birkaç parça alacağım kaldı.birde kapı süsü ve hediyelikler.ha birde bana gecelik:)

Allah korusun. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…