2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kizlar bugun olumden dondum.banyo yaptiktan sonra shofbenden sizan qaz beni bogdu.serum filan bzgladilar.bebegim icin cok korktum.Ama cok sukur iyiyim simdi.kocam beni kurtardi hayata dondurdu.lutfen dikkat edin dus yaparken
Cok gecmis olsun canim.Sadaka verin hemen.Allah korusun...

Evet lutfen yalniz bawiniza girmeyin.ben her zamn yalniz giriyodum.bugun sanki his etdim kocami bekledim.

Iyi gibi gidiyordum hareketliyim ama gittikce zor olucak dedim havalar da sogudu.Hediyeliklerimi bende almadim.bu sefer şu keseli yasinliklerden dusunuyorum okudukca bebisime bize sevap olur.daha once seker hamurundn kurabiyeler yapmistim bide normal cikolata keseleri falan.yine onlardan da yaparim ama bide boyle olsun diyorum.
Sende iyi yapmissin bitirmeye calisin hele cocuklu olmak daha zor bide sen calisiyorsun vucudun dinlenmeye ihtiyacin olur

Kizlar bayilirken yaklasik 30 saniye suurum kapandi odaya getirirken hic bisey hatirlamiyorum.sizce bebege bir etkisi olurmu?ama sora kendime geldim.cabuk cikardiklari icin cabuk iyilesdim.

Kizlar bayilirken yaklasik 30 saniye suurum kapandi odaya getirirken hic bisey hatirlamiyorum.sizce bebege bir etkisi olurmu?ama sora kendime geldim.cabuk cikardiklari icin cabuk iyilesdim.
Canim bende bayıldım suuurum kapanmıştır eşim yerden yatağima taşımış ozaman kadar bişey hatirlamadim doktor bebekleri sıvılar koruyor korkma dedi bende senin gibi bebeğim dedim gittim doktora çok şükür ki hersey yolundaydi şuanda da iki ay oldu bunları yasiyalim doktor bişey yok demiş için ferah olsun kendine bebisine dikkat et.

Güle güle giysin. İnsan görünce heves ediyor

Kizlar bugun olumden dondum.banyo yaptiktan sonra shofbenden sizan qaz beni bogdu.serum filan bzgladilar.bebegim icin cok korktum.Ama cok sukur iyiyim simdi.kocam beni kurtardi hayata dondurdu.lutfen dikkat edin dus yaparken
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış..dikkat etmek lazım hepimizdee

Oyy maşallah sizeee canım benim.. bebeklerimiz benzer ölçülerde ikiz gibi :))
Bizimki de 33 cm 760 gr di. Ve yüzünü göstermedi nazli :)) anneye naz yapmak da neymiş ayıp :)))
Evham yap her şeye her dk kalbin küt küt olsun , 1 ay bekle totosunu dönsün oldu mu hiç :)))
İyi olsunlar da biz razıyız 34. Hafta ya gelsek Allah nasip etsin de zamanında saglikla gelsinler hepsi

kizlarrr butun gecekolum ve bilegimdeki ağrıdan uyuyamadim. napacagimi sasirdim bilegim sis ve kullanamiyorum suan bir gecede bu kadar siddetlendi cildirmak uzereyim

Neden öyle oldu ki canım ya?
Anı şişme ödem gibi bir şeyse doktora başvurmanız gerekebilir.
Ama ters hareket yapıp veya üstüne filan yattiysan o başka. .

Hangi sıkıntılar geliyor sırayla....
:/

AA aaaa çok geçmiş olsun iyiki esin yanındaymış sen de bebishin de iyisinizdir insallahh
Kesinlikle asla tek duş almamalı denge kaybı kayma düşme de olabilir.

cok iyi sevindim canim. damarlarami ? detayli ultrason bir kere olmuyormu bana hersey iyi dedi bitti

Normalde 1 defa oluyor
Her şey yolundaysa....
Bende ise rahmi besleyen damarlarda direnç görüldü , ilerleyen haftalarda azalir kaybolurmus bu direnc diye 26.haftada 2.detayliya gireceğim canım. Kontrol için.

Ben kızımda buzdolabı magneti yaptırmıştım klasik deniz kabuğu içinde bebek.bu sefer hiçbir fikrim yok mevlütte ne dağatacağım konusunda.hastaneye çikolata yaptırırım diye düşündüm.kurabiyede olur aslında.hastanenin kendisi lohusa şerbeti veriyor zaten.kapı süsü ve bebeğin hastane yatağı süsü yapılacak.gözümde bu işler çok büyüyor.

Hangi sıkıntılar geliyor sırayla....
:/
Valla canım bebek büyüdükçe kasık bel kuyruk sokumu ağrıları çok oluyor.fazla ayakta kalamıyorsun fazla yürüyemiyorsun.çiş olayy çok sıklaşıyor.benim mide yanmam çok oluyordu.şişe şişe gaviskon içiyordum.çantamda taşıyordum hatta şişeyle kafama dikiyordum:)kramplar başlayabiliyor.ben 2-3 sefer çığlıkla uyanmıştım ayağıma giren krampla bir gün falanda sürdü acısı.magnezyum içmeye başlayınca geçmişti kramplar.ama bu seferde ishal yapmıştı beni.son bir ayım genelde ishalle geçti.son bir ay kasılmalar falan oluyordu bende.36. Haftada şiddetli ağrılarla doğum başlıyor sanmıştım ama yalancı sancılarmış 40 a kadar doğuramadım zaten.daha sayıyım mı:)haa bu saydıklarımın hiçbirini yaşamayabilirsinde .her hamilelik farklı her bünye herkesin acı eşiği farklı farklı.ama şu yaşadığımız 4-5-6. Aylar en rahat aylardı diyebilirim yinede:)

Herkes oyle diyor ya benimde 2 gundur kasik agrisi basladi daha dogrusu kasiktan 2 parmak yukarisi karin gibi bi agri yururken cook rahatsiz ediyor. Idrara cok sık gidiyorum ve her idrara sıkıstıgımda agri 2 kati artiyor normal mi bilmiyorum soracagim doktora yururken agri olmasi korkuttu biraz. Bel agrim 2 3 aydir var ve son 1 aydir ciddi uyutmuyor. Midemde 3 aydir yaniyor bende erken basladi sanirim:) son 3 aya geldik bakalim ne olacak baska:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…