- 26 Ağustos 2013
- 757
- 1.147
- 113
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.801
Cok gecmis olsun canim.Sadaka verin hemen.Allah korusun...Kizlar bugun olumden dondum.banyo yaptiktan sonra shofbenden sizan qaz beni bogdu.serum filan bzgladilar.bebegim icin cok korktum.Ama cok sukur iyiyim simdi.kocam beni kurtardi hayata dondurdu.lutfen dikkat edin dus yaparken
Evet lutfen yalniz bawiniza girmeyin.ben her zamn yalniz giriyodum.bugun sanki his etdim kocami bekledim.Çok geçmiş olsun.verilmiş sadakan varmış.bir daha dikkatli ol lütfen.birde iyiki eşin varmış.kızlar hamilelikte tek başınıza banyo yapmanızı önermem evde birileri olsun bence.tansiyon vs herşey olabilir allah korusun.
Evet verecegim insallah.Cok gecmis olsun canim.Sadaka verin hemen.Allah korusun...
Cvok tesekkur ederimAllah korusun. Çok geçmiş olsun
Iyi gibi gidiyordum hareketliyim ama gittikce zor olucak dedim havalar da sogudu.Hediyeliklerimi bende almadim.bu sefer şu keseli yasinliklerden dusunuyorum okudukca bebisime bize sevap olur.daha once seker hamurundn kurabiyeler yapmistim bide normal cikolata keseleri falan.yine onlardan da yaparim ama bide boyle olsun diyorum.İyi günlerde giysin bebişin cicilerini.iyi yapmışsın .gün geçtikçe ağırlaşıyor insan.bende baya kolayladım alışverişin büyük kısmını.birkaç parça alacağım kaldı.birde kapı süsü ve hediyelikler.ha birde bana gecelik:)
Canim bende bayıldım suuurum kapanmıştır eşim yerden yatağima taşımış ozaman kadar bişey hatirlamadim doktor bebekleri sıvılar koruyor korkma dedi bende senin gibi bebeğim dedim gittim doktora çok şükür ki hersey yolundaydi şuanda da iki ay oldu bunları yasiyalim doktor bişey yok demiş için ferah olsun kendine bebisine dikkat et.Kizlar bayilirken yaklasik 30 saniye suurum kapandi odaya getirirken hic bisey hatirlamiyorum.sizce bebege bir etkisi olurmu?ama sora kendime geldim.cabuk cikardiklari icin cabuk iyilesdim.
Güle güle giysin. İnsan görünce heves ediyorBizde disaridaydik canlarim yeni girdik eve.sicacik bisi yaptim uzattim ayaklari dinlenme moduna gectim.erken daha kiyafet almiycaktim ama dayanmadim benim cati kemikleri felakt agriyo.0-3 ay lari bi cirpida aldim.kendime sabahlik diktiriyorum baskada bisi gerek kalmadi:)
Evet yaa bende çorap giyerken özellikle böyle oluyorumTam da bu
Daha ne hallere giricez bakalım
Çok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış..dikkat etmek lazım hepimizdeeKizlar bugun olumden dondum.banyo yaptiktan sonra shofbenden sizan qaz beni bogdu.serum filan bzgladilar.bebegim icin cok korktum.Ama cok sukur iyiyim simdi.kocam beni kurtardi hayata dondurdu.lutfen dikkat edin dus yaparken
Cok tesekkur ederim canim.evet dikkat edinÇok geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış..dikkat etmek lazım hepimizdee
happymom87 merhaba kızlar dün randevumuz vardı ilk kez 1 ay aradan sonra görünce çok büyüdüğünü anladım 31 cm 745 gr olmuş 4-5 gün kadar önde dedi doktorumuz. çok nazlandı fazla yüzünü göremedik ama yinede buluşmak güzeldi..artık 1 ay sonraya diğer randevu. demir değerim iyi olduğu için takviye gerek duymadı protein ağırlıklı beslenmeye devam dedi. 4 hafta sonra yasaklar gelicek dedi cinsellik vs. sanırım. bu haftada artık birey olmuşlar prematüre sınırı olduğu için 24. hafta, akciğer gelişimi içinde 34. haftayı görmek bizim için çok önemli dedi doktorumuz. 32 den sonra randevular sıklaşacakmış kızlar.
hepinize iyi haftasonları
kizlarrr butun gecekolum ve bilegimdeki ağrıdan uyuyamadim. napacagimi sasirdim bilegim sis ve kullanamiyorum suan bir gecede bu kadar siddetlendi cildirmak uzereyim
Sol göğsümün altında bir kaburgam etime batıyor resmen.sabit küçücük bir nokta sürekli acıyor.ilk hamileliğimde en zorlandığım şeylerden biriydi.aylarca çektim o acıyı.şimdi yine başladıhamileliğin balayı kısmı bitiyor yavaş yavaş.rahattım 2-3 aydır ne güzel şimdi son üç ay sıkıntılar gelecek yine sırayla.
Kizlar bugun olumden dondum.banyo yaptiktan sonra shofbenden sizan qaz beni bogdu.serum filan bzgladilar.bebegim icin cok korktum.Ama cok sukur iyiyim simdi.kocam beni kurtardi hayata dondurdu.lutfen dikkat edin dus yaparken
cok iyi sevindim canim. damarlarami ? detayli ultrason bir kere olmuyormu bana hersey iyi dedi bitti
Ben kızımda buzdolabı magneti yaptırmıştım klasik deniz kabuğu içinde bebek.bu sefer hiçbir fikrim yok mevlütte ne dağatacağım konusunda.hastaneye çikolata yaptırırım diye düşündüm.kurabiyede olur aslında.hastanenin kendisi lohusa şerbeti veriyor zaten.kapı süsü ve bebeğin hastane yatağı süsü yapılacak.gözümde bu işler çok büyüyor.Iyi gibi gidiyordum hareketliyim ama gittikce zor olucak dedim havalar da sogudu.Hediyeliklerimi bende almadim.bu sefer şu keseli yasinliklerden dusunuyorum okudukca bebisime bize sevap olur.daha once seker hamurundn kurabiyeler yapmistim bide normal cikolata keseleri falan.yine onlardan da yaparim ama bide boyle olsun diyorum.
Sende iyi yapmissin bitirmeye calisin hele cocuklu olmak daha zor bide sen calisiyorsun vucudun dinlenmeye ihtiyacin olur
Valla canım bebek büyüdükçe kasık bel kuyruk sokumu ağrıları çok oluyor.fazla ayakta kalamıyorsun fazla yürüyemiyorsun.çiş olayy çok sıklaşıyor.benim mide yanmam çok oluyordu.şişe şişe gaviskon içiyordum.çantamda taşıyordum hatta şişeyle kafama dikiyordum:)kramplar başlayabiliyor.ben 2-3 sefer çığlıkla uyanmıştım ayağıma giren krampla bir gün falanda sürdü acısı.magnezyum içmeye başlayınca geçmişti kramplar.ama bu seferde ishal yapmıştı beni.son bir ayım genelde ishalle geçti.son bir ay kasılmalar falan oluyordu bende.36. Haftada şiddetli ağrılarla doğum başlıyor sanmıştım ama yalancı sancılarmış 40 a kadar doğuramadım zaten.daha sayıyım mı:)haa bu saydıklarımın hiçbirini yaşamayabilirsinde .her hamilelik farklı her bünye herkesin acı eşiği farklı farklı.ama şu yaşadığımız 4-5-6. Aylar en rahat aylardı diyebilirim yinede:)Hangi sıkıntılar geliyor sırayla....
:/
Valla canım bebek büyüdükçe kasık bel kuyruk sokumu ağrıları çok oluyor.fazla ayakta kalamıyorsun fazla yürüyemiyorsun.çiş olayy çok sıklaşıyor.benim mide yanmam çok oluyordu.şişe şişe gaviskon içiyordum.çantamda taşıyordum hatta şişeyle kafama dikiyordum:)kramplar başlayabiliyor.ben 2-3 sefer çığlıkla uyanmıştım ayağıma giren krampla bir gün falanda sürdü acısı.magnezyum içmeye başlayınca geçmişti kramplar.ama bu seferde ishal yapmıştı beni.son bir ayım genelde ishalle geçti.son bir ay kasılmalar falan oluyordu bende.36. Haftada şiddetli ağrılarla doğum başlıyor sanmıştım ama yalancı sancılarmış 40 a kadar doğuramadım zaten.daha sayıyım mı:)haa bu saydıklarımın hiçbirini yaşamayabilirsinde .her hamilelik farklı her bünye herkesin acı eşiği farklı farklı.ama şu yaşadığımız 4-5-6. Aylar en rahat aylardı diyebilirim yinede:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?