- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.821
İdrar yolu enfeksiyonu falan olmasın.idrara sıkışınca arttığına göre öyle geldi aklıma.ya bütün anotomi değişiyor bunları yaşamak çok normal sonuçta.doğurunca bu ağrıları sıkıntıları değil hamileliğin güzel yanlarını hatırlıycaz hep inşallah .Herkes oyle diyor yabenimde 2 gundur kasik agrisi basladi daha dogrusu kasiktan 2 parmak yukarisi karin gibi bi agri yururken cook rahatsiz ediyor. Idrara cok sık gidiyorum ve her idrara sıkıstıgımda agri 2 kati artiyor normal mi bilmiyorum soracagim doktora yururken agri olmasi korkuttu biraz. Bel agrim 2 3 aydir var ve son 1 aydir ciddi uyutmuyor. Midemde 3 aydir yaniyor bende erken basladi sanirim:) son 3 aya geldik bakalim ne olacak baska:)
Evet kesinlikle.cok tesekkur ederim iyiyiz simdi.hayatimi oncel Allaha sonra esime ve kayinvalidemle kayinpederime borcluyum.AA aaaa çok geçmiş olsun iyiki esin yanındaymış sen de bebishin de iyisinizdir insallahh
Kesinlikle asla tek duş almamalı denge kaybı kayma düşme de olabilir.
ben de sizleri okuyup öğreniyorumBurayı takip edersen çok şey öğrenirsin zaten. Hatta bizden önceki mart ve şubat annelerini okumanı da tavsiye ederim. Ben onlardan da çok şey öğreniyorum. Kafana takılanları burada sor hepimiz biliyorsak yardımcı oluyoruz zaten. Aramızda tecrübeli annelerimiz de var onlar da çok yardımcı oluyorlar sağ olsunlar
bence de kırmızı güzel :) güle güle kullansın bebişin.tşkleruconn biz de kırmızısını aldık :)
Idrara sıkıştığımda bana da oluyor bir agri. Normal sanırım canimHerkes oyle diyor yabenimde 2 gundur kasik agrisi basladi daha dogrusu kasiktan 2 parmak yukarisi karin gibi bi agri yururken cook rahatsiz ediyor. Idrara cok sık gidiyorum ve her idrara sıkıstıgımda agri 2 kati artiyor normal mi bilmiyorum soracagim doktora yururken agri olmasi korkuttu biraz. Bel agrim 2 3 aydir var ve son 1 aydir ciddi uyutmuyor. Midemde 3 aydir yaniyor bende erken basladi sanirim:) son 3 aya geldik bakalim ne olacak baska:)
Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş bebeğinle seniEvet kesinlikle.cok tesekkur ederim iyiyiz simdi.hayatimi oncel Allaha sonra esime ve kayinvalidemle kayinpederime borcluyum.
Canım keşke yapmasaydın. Bende bu haftasonu bir süpürge açsam mı diye düşündüm sonra aman boş ver bu haftada ev pis kalsın dedim..Günaydın Kızlar.
Bu haftasonu temizliğe gelen kadın rahatsızmış gelemedi, eşiminde semineri vardı evde değildi ben yapiyim dedim. Elektrik süpürgesi tuttum bir de vileda yaptım ama yapmaz olsaydım. Sol kalçama bir ağrı girdi mahvetti beni. Topallayarak yürüdüm resmen. Çok şükür geçti ama bir daha temizlik falan yapmam.
uconn yazdıklarının hepsini inşallah yaşamayız. Gözüm korktu bir anda :))
ahhh canımmmm kıyamamKizlar bugun olumden dondum.banyo yaptiktan sonra shofbenden sizan qaz beni bogdu.serum filan bzgladilar.bebegim icin cok korktum.Ama cok sukur iyiyim simdi.kocam beni kurtardi hayata dondurdu.lutfen dikkat edin dus yaparken
Kendimi iyi hissedince yapim dedim ama bir daha yapmam. Ev de büyük hangi akla hizmet yaptıysam. Neyse bana ders oldu. Aman sakın yapma eşinden rica et. Son aylarımız artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ne kadar iyi geçirirsek kar bize.Canım keşke yapmasaydın. Bende bu haftasonu bir süpürge açsam mı diye düşündüm sonra aman boş ver bu haftada ev pis kalsın dedim..
Temizlik artık yoruyor ya.bırak pis kalsın evin.Günaydın Kızlar.
Bu haftasonu temizliğe gelen kadın rahatsızmış gelemedi, eşiminde semineri vardı evde değildi ben yapiyim dedim. Elektrik süpürgesi tuttum bir de vileda yaptım ama yapmaz olsaydım. Sol kalçama bir ağrı girdi mahvetti beni. Topallayarak yürüdüm resmen. Çok şükür geçti ama bir daha temizlik falan yapmam.
uconn yazdıklarının hepsini inşallah yaşamayız. Gözüm korktu bir anda :))
Cok tesekkur ederim.vericem mutlakaahhh canımmmm kıyamam(( cok şükür ikiniz de iyisiniz.. sadaka ver yada birini sevindir ve dikkat et kendine ve beişine
İnşallah yaşamayız AminTemizlik artık yoruyor ya.bırak pis kalsın evin.
Dediğim gibi herkesin hamileliği farklı farklı geçiyor.inşallah sen yaşamazsın yazdıklarımı
Ay boşver gerek yok zaten az kaldı. Hareketlerini hissetsek yeterKızlar , anne karnında bebeğin kalp atışını dinletebilen evde kullanılan bir ürün var . Ben almak istiyorum ama eşim kızıyor rahat bırak çocuğu diye :) Kullanan var mı ? Acaba bebeğe zarar verir mi?
Aynen öyle sen devam et bizi takip etmeyi. Kafana takılan birşey olursa da sor yardımcı olabileceğimiz birşey olursa paylaşırız mutlaka :)ben de sizleri okuyup öğreniyorumherkes bir iki dönem öncesini okusa herşey çözülüyor zaten :))
Benim ki bugün 1 kere falan hareket etti. Oda çok cılızdı sanki... İçin rahat değil.İnşallah yaşamayız Amin
Ay boşver gerek yok zaten az kaldı. Hareketlerini hissetsek yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?