2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
İdrar yolu enfeksiyonu falan olmasın.idrara sıkışınca arttığına göre öyle geldi aklıma.ya bütün anotomi değişiyor bunları yaşamak çok normal sonuçta.doğurunca bu ağrıları sıkıntıları değil hamileliğin güzel yanlarını hatırlıycaz hep inşallah .

ben de sizleri okuyup öğreniyorum herkes bir iki dönem öncesini okusa herşey çözülüyor zaten :))

Idrara sıkıştığımda bana da oluyor bir agri. Normal sanırım canim

Ay kızlar bu sayfa o kadar yoğun ilerliyor ki takip edemiyorum sizi :)
İki üç gündür alt bölgemde acayip bi ağrı var, yürürken oturduğumda kalkarken yatakta dönerken falan canım yanıyor. Böyle kemik ağrısı gibi değil gibi anlam veremiyorum hiç öyle bi ağrı olmadı. Akıntım normal korkuyorum sancımı diye ama ıkınma hisside yok. Anlamadım neler oluyor. İnternetten baktığım kadarıyla çatı açılma ağrısıymş ama sanki bana daha erkenmş gibi geliyor. Ay bilemedim benim gibi olan varmı.

Günaydın Kızlar.
Bu haftasonu temizliğe gelen kadın rahatsızmış gelemedi, eşiminde semineri vardı evde değildi ben yapiyim dedim. Elektrik süpürgesi tuttum bir de vileda yaptım ama yapmaz olsaydım. Sol kalçama bir ağrı girdi mahvetti beni. Topallayarak yürüdüm resmen. Çok şükür geçti ama bir daha temizlik falan yapmam.
uconn yazdıklarının hepsini inşallah yaşamayız. Gözüm korktu bir anda :))

gunaydın anneler herkese huzurlu mutlu bebiş kıpırtıları dolu hafta diliyorum

Canım keşke yapmasaydın. Bende bu haftasonu bir süpürge açsam mı diye düşündüm sonra aman boş ver bu haftada ev pis kalsın dedim..

Kizlar bugun olumden dondum.banyo yaptiktan sonra shofbenden sizan qaz beni bogdu.serum filan bzgladilar.bebegim icin cok korktum.Ama cok sukur iyiyim simdi.kocam beni kurtardi hayata dondurdu.lutfen dikkat edin dus yaparken
ahhh canımmmm kıyamam(( cok şükür ikiniz de iyisiniz.. sadaka ver yada birini sevindir ve dikkat et kendine ve beişine

Canım keşke yapmasaydın. Bende bu haftasonu bir süpürge açsam mı diye düşündüm sonra aman boş ver bu haftada ev pis kalsın dedim..
Kendimi iyi hissedince yapim dedim ama bir daha yapmam. Ev de büyük hangi akla hizmet yaptıysam. Neyse bana ders oldu. Aman sakın yapma eşinden rica et. Son aylarımız artık yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ne kadar iyi geçirirsek kar bize.

Temizlik artık yoruyor ya.bırak pis kalsın evin.
Dediğim gibi herkesin hamileliği farklı farklı geçiyor.inşallah sen yaşamazsın yazdıklarımı

Kızlar , anne karnında bebeğin kalp atışını dinletebilen evde kullanılan bir ürün var . Ben almak istiyorum ama eşim kızıyor rahat bırak çocuğu diye :) Kullanan var mı ? Acaba bebeğe zarar verir mi?

Temizlik artık yoruyor ya.bırak pis kalsın evin.
Dediğim gibi herkesin hamileliği farklı farklı geçiyor.inşallah sen yaşamazsın yazdıklarımı
İnşallah yaşamayız Amin

Ay boşver gerek yok zaten az kaldı. Hareketlerini hissetsek yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…