2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Benim ki bugün 1 kere falan hareket etti. Oda çok cılızdı sanki... İçin rahat değil.
Kötü düşünme ya 28. haftaya kadar hareket saymamız boşunaymış. İçerde bebeğin alanı büyük olduğu için istediği gibi hareket ediyormuş ve biz hepsini hissedemiyormuşuz. Ama 28. haftadan itibaren bebek büyüdüğü ve yer daraldığı için hissetmek daha kolaymış. O zaman hareketlerini sayabilirmişiz.

Günaydınlarrrr......yarın doktorum var 5 hafta oldu bebişimi görmeyeli çok meraktayım büyüdümu kilosu iyimi bobrek çapı kucuktu ayrıntılı da duzeldimi ayyy yarın olmaz şimdi bana

Bebeğe zararını bilmiyorum ama bu haftalardan sonra ihtiyacın olmicak bebek iki saat içinde illaki hareket ediyo..hiç kendine evham yapma sağlık ocağında var o aletten daha erken haftalarda hissetmedigimiz için dinletiyolar kalp atışını artık bebeğinle konuşmayı dene sev okşa bence

Benim ki bugün 1 kere falan hareket etti. Oda çok cılızdı sanki... İçin rahat değil.
Ona bakarsan ben dün gün boyu hissetmedim ikinci gebeliğim ve 26 da olmama rağmen eşimle çok telaşlandık ama bekledik akşam tekme bombardımanına tutuldum içim rahatladı..olabiliyo yani

Günaydınlarrrr......yarın doktorum var 5 hafta oldu bebişimi görmeyeli çok meraktayım büyüdümu kilosu iyimi bobrek çapı kucuktu ayrıntılı da duzeldimi ayyy yarın olmaz şimdi bana
İyi düşün iyi olsun. Gelişmiştir inşallah böbreği. Benim doktorum 15 günde 1 çağırıyor o yüzden fazla hasret kalmıyorum bebişime :))

Çiş olayına katılıyorum son iki ay gece de 5 kere tuvalete kalkıyodum.midem agzıma geliyodu bebek buyudugu için yemek yememe yer kalmamıştı hemen doyuyodum ve mide yanması bende de vardı ..ama çok enerjiktim doğumdan bir gün önce arkadaşlarımla buluştuk pazara gittim gezdim.şuanda tek endişem yine çok beklemek 36 da başladım nezaman gelir diye 41.de suniyle geldi.hastaneye sıfır sancı sıfır santimle gittim. Ama çok güzel geçti doğumum

Ben yemektende vazgeçmiyodum her gece mide fesatı geçiriyordum.38 den sonra çok zor oluyor zaten.ben 40 ı tamamladım seninki daha betermiş.iyi cesaret etmişsin sıfır sancıyla normal doğuma.

Bende çarşamba gününe aldım randevu ikinci doktorumdan , ayda bir de ona kaçamak yapıyorum
İyi haberlerle gel canım

Canım canım çok sevindim böyle güzel haberler alalım hep inşallah bebeklerimiz dünyaya mutluluk ve huzur getirsin bende bu sabah baktırdım gelişimi herşeyi normal dedi ayak bileklerimi kontrol etti ödemde yok güzel dedi.. ayrıca benim ki ters duruyordu pozisyonuda düzelmiş çok sevindik ayrıca şeker yüklemesi yaptırdım 75'lik ve inan hiç miğdem bulanmadı sadece sabah aç gidip kan veriyorsun sonrasında saat başı 2 kez daha kan ve idrar alıyorlar 3 saat kadar sürüyo ve acıkıyorsun ondan miğden bulanıyor şuan sonucu bekliyoruz inşallah şeker problemimiz çıkmaz

kizlar dun aksam yedigim yemek dokundu ve kusamayan ben gecenin 5 de aniden kalkıp butun midemdeki çıktı. ilk defa başıma bole bisi geldi. ve benim yaramaz artik geceleri uyandiriyor bildigin sabaha kadar nobet tutturuyor simdiden

Merhaba güzel anneler detaylı ultrasondan geliyorum çok şükür sağlıklı minnoş bir prenses annesi oluyorum sonunda cinsiyeti öğrenmiş oldum bende

Hadi gözün aydın geçmiş olsun canım

Ben de cumartesi şeker taraması yaptırcam o yüzden bu hafta dikkat ediyorum yediklerime. Tatlı ve karbonhidratı kaçırmamaya çalışıyorum. İnşallah sonucun temiz çıkar

Kızlar tetanoz koldan mi yapılıyor

Evet koldan yapılıyor.

selam kızlar
ctesi günü şeker yüklemesi yaptırdım bugün sonucumu aldım. 140 sınırda olması gereken şeker bende 150 çıktı. yarın tekrar gel 75 lik yükleme yapıcaz dediler.
başına gelen varmı çok önemlimidir acaba tedirgin oldum çok canım sıkıldı.

Şekerli hamur işi falan yeme yarına kadar, yoğurt süt falan tüket. Yüksek çıkarsa diyet verecekler dikkat edeceksin yediklerine o kadar. Sıkma canını. Belki de 75 lik sonucun düşük çıkar belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…