- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.841
Kötü düşünme ya 28. haftaya kadar hareket saymamız boşunaymış. İçerde bebeğin alanı büyük olduğu için istediği gibi hareket ediyormuş ve biz hepsini hissedemiyormuşuz. Ama 28. haftadan itibaren bebek büyüdüğü ve yer daraldığı için hissetmek daha kolaymış. O zaman hareketlerini sayabilirmişiz.Benim ki bugün 1 kere falan hareket etti. Oda çok cılızdı sanki... İçin rahat değil.
Bebeğe zararını bilmiyorum ama bu haftalardan sonra ihtiyacın olmicak bebek iki saat içinde illaki hareket ediyo..hiç kendine evham yapma sağlık ocağında var o aletten daha erken haftalarda hissetmedigimiz için dinletiyolar kalp atışını artık bebeğinle konuşmayı dene sev okşa benceKızlar , anne karnında bebeğin kalp atışını dinletebilen evde kullanılan bir ürün var . Ben almak istiyorum ama eşim kızıyor rahat bırak çocuğu diye :) Kullanan var mı ? Acaba bebeğe zarar verir mi?
Ona bakarsan ben dün gün boyu hissetmedim ikinci gebeliğim ve 26 da olmama rağmen eşimle çok telaşlandık ama bekledik akşam tekme bombardımanına tutuldum içim rahatladı..olabiliyo yaniBenim ki bugün 1 kere falan hareket etti. Oda çok cılızdı sanki... İçin rahat değil.
İyi düşün iyi olsun. Gelişmiştir inşallah böbreği. Benim doktorum 15 günde 1 çağırıyor o yüzden fazla hasret kalmıyorum bebişime :))Günaydınlarrrr......yarın doktorum var 5 hafta oldu bebişimi görmeyeli çok meraktayım büyüdümu kilosu iyimi bobrek çapı kucuktu ayrıntılı da duzeldimi ayyy yarın olmaz şimdi bana
Çiş olayına katılıyorum son iki ay gece de 5 kere tuvalete kalkıyodum.midem agzıma geliyodu bebek buyudugu için yemek yememe yer kalmamıştı hemen doyuyodum ve mide yanması bende de vardı ..ama çok enerjiktim doğumdan bir gün önce arkadaşlarımla buluştuk pazara gittim gezdim.şuanda tek endişem yine çok beklemek 36 da başladım nezaman gelir diye 41.de suniyle geldi.hastaneye sıfır sancı sıfır santimle gittim. Ama çok güzel geçti doğumumValla canım bebek büyüdükçe kasık bel kuyruk sokumu ağrıları çok oluyor.fazla ayakta kalamıyorsun fazla yürüyemiyorsun.çiş olayy çok sıklaşıyor.benim mide yanmam çok oluyordu.şişe şişe gaviskon içiyordum.çantamda taşıyordum hatta şişeyle kafama dikiyordum:)kramplar başlayabiliyor.ben 2-3 sefer çığlıkla uyanmıştım ayağıma giren krampla bir gün falanda sürdü acısı.magnezyum içmeye başlayınca geçmişti kramplar.ama bu seferde ishal yapmıştı beni.son bir ayım genelde ishalle geçti.son bir ay kasılmalar falan oluyordu bende.36. Haftada şiddetli ağrılarla doğum başlıyor sanmıştım ama yalancı sancılarmış 40 a kadar doğuramadım zaten.daha sayıyım mı:)haa bu saydıklarımın hiçbirini yaşamayabilirsinde .her hamilelik farklı her bünye herkesin acı eşiği farklı farklı.ama şu yaşadığımız 4-5-6. Aylar en rahat aylardı diyebilirim yinede:)
Sen yine bana sık gidiyosun beni ayda 1 çagırıyo..7. Aydan sonra 20 güne düşer heraldeİyi düşün iyi olsun. Gelişmiştir inşallah böbreği. Benim doktorum 15 günde 1 çağırıyor o yüzden fazla hasret kalmıyorum bebişime :))
Ben yemektende vazgeçmiyodum her gece mide fesatı geçiriyordum.38 den sonra çok zor oluyor zaten.ben 40 ı tamamladım seninki daha betermiş.iyi cesaret etmişsin sıfır sancıyla normal doğuma.Çiş olayına katılıyorum son iki ay gece de 5 kere tuvalete kalkıyodum.midem agzıma geliyodu bebek buyudugu için yemek yememe yer kalmamıştı hemen doyuyodum ve mide yanması bende de vardı ..ama çok enerjiktim doğumdan bir gün önce arkadaşlarımla buluştuk pazara gittim gezdim.şuanda tek endişem yine çok beklemek 36 da başladım nezaman gelir diye 41.de suniyle geldi.hastaneye sıfır sancı sıfır santimle gittim. Ama çok güzel geçti doğumum
Günaydınlarrrr......yarın doktorum var 5 hafta oldu bebişimi görmeyeli çok meraktayım büyüdümu kilosu iyimi bobrek çapı kucuktu ayrıntılı da duzeldimi ayyy yarın olmaz şimdi bana
Canım canım çok sevindim böyle güzel haberler alalım hep inşallah bebeklerimiz dünyaya mutluluk ve huzur getirsinpinar5487 canım benim bücür cadim 33 cm 760 gr olmuş
Çok şükür damar direnci notch lar gelişime etki etmemiş. Zaten 28.haftadan sonra önemli oluyor sanirim. O da geçmemiş olursa bizimkiler inşallah geçecek.
30 unda da detaylı doppler kontrolü var. Göreceğiz. 2 hafta çabuk geçsin.
Coraspin 100 mg devam. Kan ilacına da yarın başlıyorum demir hapı yani.
Benden haberler böyle sana da yazayım değdim
Öpüyorum seni ve yeğenimi.
Sağolasın canımAynen öyle sen devam et bizi takip etmeyi. Kafana takılan birşey olursa da sor yardımcı olabileceğimiz birşey olursa paylaşırız mutlaka :)
Merhaba güzel anneler detaylı ultrasondan geliyorum çok şükür sağlıklı minnoş bir prenses annesi oluyorum sonunda cinsiyeti öğrenmiş oldum bende
Canım canım çok sevindim böyle güzel haberler alalım hep inşallah bebeklerimiz dünyaya mutluluk ve huzur getirsinbende bu sabah baktırdım gelişimi herşeyi normal dedi ayak bileklerimi kontrol etti ödemde yok güzel dedi.. ayrıca benim ki ters duruyordu pozisyonuda düzelmiş çok sevindik ayrıca şeker yüklemesi yaptırdım 75'lik ve inan hiç miğdem bulanmadı sadece sabah aç gidip kan veriyorsun sonrasında saat başı 2 kez daha kan ve idrar alıyorlar 3 saat kadar sürüyo ve acıkıyorsun ondan miğden bulanıyor şuan sonucu bekliyoruz inşallah şeker problemimiz çıkmaz
Kızlar tetanoz koldan mi yapılıyor
Çok teşekkür ederim canım mesajın içinHadi gözün aydın geçmiş olsun canım
Ben de cumartesi şeker taraması yaptırcam o yüzden bu hafta dikkat ediyorum yediklerime. Tatlı ve karbonhidratı kaçırmamaya çalışıyorum. İnşallah sonucun temiz çıkar
Evet koldan yapılıyor.
Rica ederimÇok teşekkür ederim canım mesajın için
selam kızlar
ctesi günü şeker yüklemesi yaptırdım bugün sonucumu aldım. 140 sınırda olması gereken şeker bende 150 çıktı. yarın tekrar gel 75 lik yükleme yapıcaz dediler.
başına gelen varmı çok önemlimidir acaba tedirgin oldum çok canım sıkıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?