2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben yemektende vazgeçmiyodum her gece mide fesatı geçiriyordum.38 den sonra çok zor oluyor zaten.ben 40 ı tamamladım seninki daha betermiş.iyi cesaret etmişsin sıfır sancıyla normal doğuma.
Deli cesaretii 4cm den sonra epidural yaptırdım oyuzden rahattı

simarik83 şeker taraması konusunda ön yargıyla gitme canım sakın midem bulanacak diye ben dün kabak tatlısı yemiştim o beni daha çok baymıştı inan :) bu arada sonuçlarım temiz çıktı çok sevindik :) burda ki bütün anneler güzel haberlerle gelsin inşallah

Çok sevindim canım Önyargı yok valla hatta gazlı içecek içicem diye heves ediyorum. Aylardır kolaya hasretim Tek içtiğim gazlı şey soda o da kesmiyor tabiki

canım ne yemiştin akşam ağır bir yemekmiydi ? akşam yemeklerini çok daha hafif geçirmemiz gerekiyor galiba artık

supremee epidurale prenses dogum bosuna demiyorlar.bende 19 saat sanci cektim yeter dedim vurdurdum 3 cm ken.sonra vurdum kafayi uyudum tüm gece sabaha acilma ilerlemisti sabah dogum yaptim biseycik de hissetmedim ondan iyi anılarım var benimde.sadce dikis acisini hissettim dikerken o da olsun artiksancim güzeldi benim ama acilmam ilerlemedi.bu sefer son ay yuruyim diyorum nasipse bakalim.bide 2.dogumlarda 6-8 saat suruyormus bakalim

kızlar bebek arabası aldınız mı markası ne ve travel sistem mi.. benim sabit mobilya ama sallanmayan beşiğim ve hamağım var ayrıca sallanan park yatak almalı mıyım karar veremiyorum

tantuni canim cekmistibide cigkofte hepsi çıktı resmen perisn etti benin
canım menü akşam için ağır geldi sana canın çektiğinde gündüz yemeyi tercih et bence bende akşam ağır kaçırdığımda çok rahatsız oluyorum ağzıma acı su geliyor resmen

kızlar bebek arabası aldınız mı markası ne ve travel sistem mi.. benim sabit mobilya ama sallanmayan beşiğim ve hamağım var ayrıca sallanan park yatak almalı mıyım karar veremiyorum
bende travel system almayı düşünüyordum ama katlatdığında çok büyük oluyor bizim arabanın bagajı küçük onun yerine dün mağazada öğneride bulundular oda mantıklı geldi maxi cossi ana kucağı ve onun monte edilebildiği quinny marka bebek arabası önerdiler katlandığında çok daha küçük oluyor .

Ben kraft twist aldım travel sistem. Çift taraflı kullanılması çok kolay diye onu tercih ettim. Ben sadece park yatak aldım. Onu da Kraft calipso aldım. Hem tekerlekli hem sallanma özelliği var. Her ne kadar sallamaya alışmasın çocuk desende illa ki sallanıyor sanırım.

korkma canım ya inşallah çıkmaz da çıkarsa en kötüsü diyet verecekler şurda 2 buçuk ay kaldı zaten
Evet diyetle çözümü var neyseki :)

Bnm suniyi yiyince çok fazla surmedi 10da girdiğim doğuma 2 gibi çıktm ikinci doğumlar kolay olur diyolar bende ona güveniyorum

teyzoslar bisi soracam önümüzdeki pazar esimin dogum gunu bebek zibini bastiracamda yinede fikrinizi sormaak istedim ne yazabilirim diye

canım ben e bebek ten aldım nuna pupa travel sistem. çok hafif açıp kapaması çok kolay. kampanya vardı 1000 tl ye aldım. 1450 tl ye geliyordu normalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…