2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bende Kraftın park beşiğini almayı düşünüyorum aldığınız model nasıl güzelmi :) birde kaça aldın acaba

Kizlarr ayyyy su bebislerimize saglikla elimize bi alsaydk cddn kurban kesicm.bgn baya bi rahatszlandm dr.a gittm dahiliyeye yonlendirdi tiroidm normal cikti ama serbest t4um en az 0,7olmasi gerekirkn 0,61cikti.basina bole bise gelen varmi

evet canım sağlıkla o haftaları görelim inşallah sorunsuz şekilde.
sorma ya naz yaptı çok, olsun iyi olduklarını gördük ya binlerce şükür.
hep iyi haberlerimizi paylaşalım inşallah

Merhaba güzel anneler detaylı ultrasondan geliyorum çok şükür sağlıklı minnoş bir prenses annesi oluyorum sonunda cinsiyeti öğrenmiş oldum bende
Aaa 22.haftada mı öğrendin senin minnoş kız çok terbiyeliymiş iyi kapatmış haftalardır:)gözünaydın.sağlıkla al kucağına inşallah

benimde başıma geldi geçen hafta 50 lik yüklemem 159 çıktı yarın 100 lük yükleme olacak dikkat ettim bu hafta ama çok sıkı yapamıyorsun tabi.. yalnız iki şeker yükleme arası 1 hafta beklettiler beni.
kontrollü gittiğin sürece bir zararı yok ama eğer yarında çıkarsa devamlı özellikle tokluk şeker takibi yapılacak değerler düşük olması isteniyor yüksek olursa endokrinoloğa yönlendiriyor. inşallah gerek kalmaz. geçmiş olsun sizede.

Geçmiş olsun canım.akşamları daha hafif şeyler öğlen daha doyurucu ve besleyici şeyler yemek gerekiyor.
Neden 100lük yapmadılar acaba.bide bir hafta olması lazım iki testin arasında ve yediklerine dikkat etmelisin bu süre içinde.

Canım benim de kontrolüm vardı bebeğim 766 Gr 33 cm seninle gunlerimiz de aynı gelişimleri de :) maşallah iki yavruya da . Aynen 34. 35. haftalara bi gelseydik yoksa bu evhamlar yiyip bitirecek bizi

Bende tiny love 3ü bir arada ana kucağını çok beğeniyorum özellikleri çok güzel hele mavi rengine bayıldım beni düşündüren ana kucağı için fiyatının biraz tuzlu olması..
Bende e bebekteki modeller arasında en çok bunu beğendim yorumlarda gayet iyiydi herkes fiyat konusunda indirim beklemiş zaten Ben de e bebekte şubat indirimleri oluyormuş % 40 araba ve ana kucağını bu dönemde almayı planlıyorum

zaten bisi yiyemiyorum bi xanim cekti yiyim dedim burnumdan geldi

Evet bende fiyatının düşmesini bekliycem bu gidişle

Kizlar bugun olumden dondum.banyo yaptiktan sonra shofbenden sizan qaz beni bogdu.serum filan bzgladilar.bebegim icin cok korktum.Ama cok sukur iyiyim simdi.kocam beni kurtardi hayata dondurdu.lutfen dikkat edin dus yaparken
Canm çok geçmiş olsun Allah korumuş. Bunun için bi önlem yokmu dikkat edin kendinize

Hanımlar bugün hastahaneye gittim bebeğim bacaklarını açmadı. Cinsiyetini göstermedi doktor şimdiye kadar hep erkek demişti bu sefer göremedi acaba yanildimmi pipi falan göremiyorum demeye başladı bikaç gün sonra tekrar gidicem başına böyle bişey gelen varmı. Yirmi gün önce başka hastahaneye gitmiştim halbuki oda erkek demişti. Bi fikri olan

Arkadaşlar bugün kontrolum vardı bebeğin başı aşağıda doğum pozisyonunda dedi ve ben karında ve aşağıda hissediyorum bebeğimi. Şimdiki pozisyonu öyle dönebilir de dedi. Daha erken değil mi doğum pozisyonunda olması

Daha erken ama değişebilir..şuanda bebegin yeri geniş dönebilir takla atabilir .inşallah değişir seninde

Canım merhaba kendimi akılalmaz bir hız ve koşuşturma içinde buluyorum aynada kendimle gözümde geldiğim tek yer aynanın tozunu aldığım ve yüzümü yıkadığım anlar :))
Kardeşim evet canım iyileşti çok şükürrrrr!
Esas güzel haber babamın troid değeri 9 Eylül lab sonuçlarına göre normal:)))
Yarın da şeker yüklemesi yapılacak babama.
İzmir buz gibi canım ama yalancı da olsa güneşimiz var.
Ödev sınav sunum yetiştirmek adına helak olduğum demler vallahi....
Randevun nasıl geçti güzel kızımız nasıl?? Büyümüştür maşallah.
Benimm oğlan tam bir tekmeci :) istekleri genelde yatmam ve beslenmem :)))) keyifli bir kişilik kendisi :)
Benim randevum 28 Aralık'ta bakalım benim şeker ne alemde?? Senin tekarlandı mı testin? Güzel haberlerini bekliyorum. Seni de nazlı prensesi de öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…