- 17 Haziran 2015
- 1.495
- 1.754
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.881
Bende Kraftın park beşiğini almayı düşünüyorum aldığınız model nasıl güzelmi :) birde kaça aldın acabaBen kraft twist aldım travel sistem. Çift taraflı kullanılması çok kolay diye onu tercih ettim. Ben sadece park yatak aldım. Onu da Kraft calipso aldım. Hem tekerlekli hem sallanma özelliği var. Her ne kadar sallamaya alışmasın çocuk desende illa ki sallanıyor sanırım.
Evet diyetle çözümü var neyseki :)
evet canım sağlıkla o haftaları görelim inşallah sorunsuz şekilde.Oyy maşallah sizeee canım benim.. bebeklerimiz benzer ölçülerde ikiz gibi :))
Bizimki de 33 cm 760 gr di. Ve yüzünü göstermedi nazli :)) anneye naz yapmak da neymiş ayıp :)))
Evham yap her şeye her dk kalbin küt küt olsun , 1 ay bekle totosunu dönsün oldu mu hiç :)))
İyi olsunlar da biz razıyız34. Hafta ya gelsek Allah nasip etsin de zamanında saglikla gelsinler hepsi
Aaa 22.haftada mı öğrendin senin minnoş kız çok terbiyeliymiş iyi kapatmış haftalardır:)gözünaydın.sağlıkla al kucağına inşallahMerhaba güzel anneler detaylı ultrasondan geliyorum çok şükür sağlıklı minnoş bir prenses annesi oluyorum sonunda cinsiyeti öğrenmiş oldum bende
benimde başıma geldi geçen hafta 50 lik yüklemem 159 çıktı yarın 100 lük yükleme olacak dikkat ettim bu hafta ama çok sıkı yapamıyorsun tabi.. yalnız iki şeker yükleme arası 1 hafta beklettiler beni.selam kızlar
ctesi günü şeker yüklemesi yaptırdım bugün sonucumu aldım. 140 sınırda olması gereken şeker bende 150 çıktı. yarın tekrar gel 75 lik yükleme yapıcaz dediler.
başına gelen varmı çok önemlimidir acaba tedirgin oldum çok canım sıkıldı.
Geçmiş olsun canım.akşamları daha hafif şeyler öğlen daha doyurucu ve besleyici şeyler yemek gerekiyor.kizlar dun aksam yedigim yemek dokundu ve kusamayan ben gecenin 5 de aniden kalkıp butun midemdeki çıktı. ilk defa başıma bole bisi geldi. ve benim yaramaz artik geceleri uyandiriyor bildigin sabaha kadar nobet tutturuyor simdiden
Neden 100lük yapmadılar acaba.bide bir hafta olması lazım iki testin arasında ve yediklerine dikkat etmelisin bu süre içinde.selam kızlar
ctesi günü şeker yüklemesi yaptırdım bugün sonucumu aldım. 140 sınırda olması gereken şeker bende 150 çıktı. yarın tekrar gel 75 lik yükleme yapıcaz dediler.
başına gelen varmı çok önemlimidir acaba tedirgin oldum çok canım sıkıldı.
Aynen canım sorma baya geç oldu her seferinde totoyu gösterdi detaylıdan kaçamadı amaAaa 22.haftada mı öğrendin senin minnoş kız çok terbiyeliymiş iyi kapatmış haftalardır:)gözünaydın.sağlıkla al kucağına inşallah
Canım benim de kontrolüm vardı bebeğim 766 Gr 33 cm seninle gunlerimiz de aynı gelişimleri de :) maşallah iki yavruya da . Aynen 34. 35. haftalara bi gelseydik yoksa bu evhamlar yiyip bitirecek biziOyy maşallah sizeee canım benim.. bebeklerimiz benzer ölçülerde ikiz gibi :))
Bizimki de 33 cm 760 gr di. Ve yüzünü göstermedi nazli :)) anneye naz yapmak da neymiş ayıp :)))
Evham yap her şeye her dk kalbin küt küt olsun , 1 ay bekle totosunu dönsün oldu mu hiç :)))
İyi olsunlar da biz razıyız34. Hafta ya gelsek Allah nasip etsin de zamanında saglikla gelsinler hepsi
Bende e bebekteki modeller arasında en çok bunu beğendim yorumlarda gayet iyiydi herkes fiyat konusunda indirim beklemiş zaten Ben de e bebekte şubat indirimleri oluyormuş % 40 araba ve ana kucağını bu dönemde almayı planlıyorumBende tiny love 3ü bir arada ana kucağını çok beğeniyorum özellikleri çok güzel hele mavi rengine bayıldım beni düşündüren ana kucağı için fiyatının biraz tuzlu olması..
Geçmiş olsun canım.akşamları daha hafif şeyler öğlen daha doyurucu ve besleyici şeyler yemek gerekiyor.
Neden 100lük yapmadılar acaba.bide bir hafta olması lazım iki testin arasında ve yediklerine dikkat etmelisin bu süre içinde.
Evet bende fiyatının düşmesini bekliycem bu gidişleBende e bebekteki modeller arasında en çok bunu beğendim yorumlarda gayet iyiydi herkes fiyat konusunda indirim beklemiş zaten Ben de e bebekte şubat indirimleri oluyormuş % 40 araba ve ana kucağını bu dönemde almayı planlıyorum
Ay maşallah kocaman olmuş. Benziyo evet burun aynı zatenCanım ilk resim ilk kızımın .siyah beyazmış o zamanlar:)ikinci resim ikinci kızım:)benziyorlar bence.çene dudak burun aynı sanki.
Canm çok geçmiş olsun Allah korumuş. Bunun için bi önlem yokmu dikkat edin kendinizeKizlar bugun olumden dondum.banyo yaptiktan sonra shofbenden sizan qaz beni bogdu.serum filan bzgladilar.bebegim icin cok korktum.Ama cok sukur iyiyim simdi.kocam beni kurtardi hayata dondurdu.lutfen dikkat edin dus yaparken
Daha erken ama değişebilir..şuanda bebegin yeri geniş dönebilir takla atabilir .inşallah değişir senindeArkadaşlar bugün kontrolum vardı bebeğin başı aşağıda doğum pozisyonunda dedi ve ben karında ve aşağıda hissediyorum bebeğimi. Şimdiki pozisyonu öyle dönebilir de dedi. Daha erken değil mi doğum pozisyonunda olması
Canım merhaba kendimi akılalmaz bir hız ve koşuşturma içinde buluyorum aynada kendimle gözümde geldiğim tek yer aynanın tozunu aldığım ve yüzümü yıkadığım anlar :))Kilim ve tohum selam canım nasılsın kardeşin baban herkes iyiler mi..
ben izmirimi çok özledim 2 hafta gelmedim şimdi yoldayım gidiyorumyarın akşamüstü randevumuz 1 ay oldu çok merak ediyorum.. oğlumuz nasıl?
Benim de midemde yanma çoktu gebelik reflüsü için famodin kullandım iyi geldi canım.Kızlarrr midem yanıyo yaa bebeğin saçları cıkıyo derler..fazla bişey yemedim yemekte istemiyorum daha çok yanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?