- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.901
Kuzuma maşallah maşallah.evet canım sağlıkla o haftaları görelim inşallah sorunsuz şekilde.
sorma ya naz yaptı çok, olsun iyi olduklarını gördük ya binlerce şükür.
hep iyi haberlerimizi paylaşalım inşallah
Öyle arkadaşım haklısın saçla yanmanin alakası yokmuş kayinvalidem eşime hamileyken mide si hep yanmış sactan demişler eşim bir doğmuş bir tel saçı yok ☺bende ona inanmıyorum hazımsızlık bulantı oluyor ama yemekten snra yemeği sindirince iyiyim bende ağır yemekler yemiyelim yeter ki onlar dahada zorlar biziHoşgeldin mide rahatsızlıkları ! Bebek büyüyor mideye baskı yapmaya başlıyor. Saçlanıyor mide ondan yanıyor bunlar hurafeymiş gerçekliği yok. Ben de her gece yemek sonrası kötü oluyorum. Ne yersem yiyim bir hazımsızlık bulanma yanma gibi.. Kurtarıcım Rennie çiğneme tablet oluyor. Doktorum verdi. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Az daha sabredicez. Yavrularımız iyi olsunlar da..
Canım ben 12. Haftada baktırmıştım.Kizlar tirodinize hic baktirdinz mii
Aynen bildiğin insan görünümüne kavuşmuş kuşum:)Ay maşallah kocaman olmuş. Benziyo evet burun aynı zaten
Canım canım çok sevindim böyle güzel haberler alalım hep inşallah bebeklerimiz dünyaya mutluluk ve huzur getirsinbende bu sabah baktırdım gelişimi herşeyi normal dedi ayak bileklerimi kontrol etti ödemde yok güzel dedi.. ayrıca benim ki ters duruyordu pozisyonuda düzelmiş çok sevindik ayrıca şeker yüklemesi yaptırdım 75'lik ve inan hiç miğdem bulanmadı sadece sabah aç gidip kan veriyorsun sonrasında saat başı 2 kez daha kan ve idrar alıyorlar 3 saat kadar sürüyo ve acıkıyorsun ondan miğden bulanıyor şuan sonucu bekliyoruz inşallah şeker problemimiz çıkmaz
Canım benim de kontrolüm vardı bebeğim 766 Gr 33 cm seninle gunlerimiz de aynı gelişimleri de :) maşallah iki yavruya da . Aynen 34. 35. haftalara bi gelseydik yoksa bu evhamlar yiyip bitirecek bizi
Bende geçer diye direndim bişey kullanmadım ama yarın doktor var bakalım ne dicekBenim de midemde yanma çoktu gebelik reflüsü için famodin kullandım iyi geldi canım.
Geçen hafta kan tahlili yaptırdım hemşire baktı tiroidin yüksek dedi önemli dedi anlamadım ben yarın doktora gostericem sonuçları bakalım ne dicekKizlar tirodinize hic baktirdinz mii
Valla canım bebek büyüdükçe kasık bel kuyruk sokumu ağrıları çok oluyor.fazla ayakta kalamıyorsun fazla yürüyemiyorsun.çiş olayy çok sıklaşıyor.benim mide yanmam çok oluyordu.şişe şişe gaviskon içiyordum.çantamda taşıyordum hatta şişeyle kafama dikiyordum:)kramplar başlayabiliyor.ben 2-3 sefer çığlıkla uyanmıştım ayağıma giren krampla bir gün falanda sürdü acısı.magnezyum içmeye başlayınca geçmişti kramplar.ama bu seferde ishal yapmıştı beni.son bir ayım genelde ishalle geçti.son bir ay kasılmalar falan oluyordu bende.36. Haftada şiddetli ağrılarla doğum başlıyor sanmıştım ama yalancı sancılarmış 40 a kadar doğuramadım zaten.daha sayıyım mı:)haa bu saydıklarımın hiçbirini yaşamayabilirsinde .her hamilelik farklı her bünye herkesin acı eşiği farklı farklı.ama şu yaşadığımız 4-5-6. Aylar en rahat aylardı diyebilirim yinede:)
Geçen hafta kan tahlili yaptırdım hemşire baktı tiroidin yüksek dedi önemli dedi anlamadım ben yarın doktora gostericem sonuçları bakalım ne dicek
Arkadaşlar bugün kontrolum vardı bebeğin başı aşağıda doğum pozisyonunda dedi ve ben karında ve aşağıda hissediyorum bebeğimi. Şimdiki pozisyonu öyle dönebilir de dedi. Daha erken değil mi doğum pozisyonunda olması
Hoşgeldin mide rahatsızlıkları ! Bebek büyüyor mideye baskı yapmaya başlıyor. Saçlanıyor mide ondan yanıyor bunlar hurafeymiş gerçekliği yok. Ben de her gece yemek sonrası kötü oluyorum. Ne yersem yiyim bir hazımsızlık bulanma yanma gibi.. Kurtarıcım Rennie çiğneme tablet oluyor. Doktorum verdi. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Az daha sabredicez. Yavrularımız iyi olsunlar da..
TSH diye yazıyo dimi sonuç yanılmıyosam 2.87 cıkmışKaç çıktı canım?
2,5 altında olsa idealmiş ama bizim haftalarımızda 3 de kafiymiş.
Ben endokronoljiye gitttiiğim için baya tecrübelendim.
2,2 çıktıı ocak sonu şubat ayı gibi son kez tekrar baktıracağım..
TSH diye yazıyo dimi sonuç yanılmıyosam 2.87 cıkmış
happymom87 trigliserid ne acaba oda yüksek çıkmş 162.. Ya bu değerlerden hiçbişe anlamıyorum ben
Evet saçlar uzuyor bilgisii tam bir hurafe bilimsel gerçekliği yok... bende de başladı tuzlu turşu fln gibi şeyler yersem yemek borum yanıyor. Dikkat ediyorum çıkarttım o tarz şeyleri de menümden. Prospektüsüne baktım uygun diye rennie aldım işe de yaradı. Doktoruma sorduğumdaaa rahatsızlığın şiddetliğinde rennie kafi gelmezz gaviscon şurup iyi dedi . Bir de yemek yedikten sonraa uzanmak yatmak bu rahatsızlığa ön ayak oluyor. Yemeğin üstüne hemen yatmamak gerek.
Kızlar hiçbir şekilde balık yiyemiyorum. Aslında yiyorum ama benimle kalmıyor hala bulantı kusma sabahlar fena artık kabullendim ama keşke balığın nimetlerinden yararlanabilseydim bir ona üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?