2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ayy turşuyu menümden çıkartmak mümkün mü Özellikle lahana turşusu az yiyorum ama abartmıyorum. Kahvaltıda da yeşil ve siyah zeytin vazgeçilmezim

Zeytin iyi zeytin ye zeytinyagi ye hatta zeytin ağacına sürün o bile fayda diyor canan hoca :))
İlk 3 ay full turşu yedim ama artik tuzlu baharatlı gibi şeyler midemi, yemek borumu yakıyor. Bir kere de ketçaplı bir şey yedim o da yaktı mahvetti. Hepsini kestim ama zeytin siyah ben de severim kahvaltıda.

Detaylı kontrolünde emin olmamış miydiniz zaten cinsiyetten ?
Pipi görülmeyecek bir şey de değil ama o kdr doktor erkek dediyse erkektir ya..
Bazen göbek bağıyla karışır erkek deriz kız çıkar diyordu doktorlar ama artik kaç haftalık olduk karışma olmaması lazım.

canımmm güzel haberlerine çoook sevindim Allah sağlık versin hepsine. başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi de. izmiri cumartesi kadar soğuk hatırlamıyorum bende dondum.
hepsi yatmayı ve yemeyi çok seviyor bu minnoşların rahatına düşkün olsunlar yaa:):) testim bugün tekrarlanıcak çok umutlu değilim ama kafama da takmıyorum en azından kilo da daha stabil gidicek dikkat ediyorum 1 haftadır..seninde az kalmış randevuna kocaman olmuş göreceksin. inşallah şeker normal çıkar canım. şimdilik bende öpüyorum ikinizide.. iyi haftalar canım.

Aynen unutmasam yaparmıydım ikinciyi:)neyse şurda sıkıntı çekeceğimiz en fazla 3 ay.çoğu gitti azı kaldı.kolayla anne olunmuyor.katlanıcaz mecbur.allah evlatlarımıza sağlık versinde gerisi halledilir.

Günaydın kızlar.dünden bu yana çok hastayım.soğuk algınlığımıdır grip midir bilemedim ama ilaçsız hamilelikte çok zor oluyor.kış hamileliği zormuş.Keşke grip aşısı olsaydım.

Kızlar hiçbir şekilde balık yiyemiyorum. Aslında yiyorum ama benimle kalmıyor hala bulantı kusma sabahlar fena artık kabullendim ama keşke balığın nimetlerinden yararlanabilseydim bir ona üzülüyorum

Kaç defa balık aşerdim. Buram buram koktu burnuma. Akşamına yaptı annemler yedim. Ama yanında gazlı içecek içemeyince kötü kuru kuru gitmiyor Izgarada deneyebilirsin aslında canım hafif oluyor belki yersin.

Günaydın herkeseee Hava buz gibi yerler zaten buz burda penguen gibi yürümekten sıkıldım

https://www.e-bebek.com/3u-bir-arada-uykucu-ana-kucagi-p-tlo-1801006830/ kızlar ev tipi ana kucağı olarak bu modeli beğendim ama henüz almadım var mı farklı tavsiyeleriniz ?

Bu modeli kullanan çok var. Birçok yorum okudum ve ortak şikayet kısa bir süre kullanılıyor ve bu süre için fiyatı çok pahalı. Genel yorum bu ama bence de çok güzel bir model
Bende Kraftın park beşiğini almayı düşünüyorum aldığınız model nasıl güzelmi :) birde kaça aldın acaba
70*120 boyutunda. Hem tekerleği var hem de sallanabilme özelliği var. Alt açma ünitesi ve dönencesi de var. Biz beğendik. İçine de pamuk yatak aldık (150tl) yataş kraft için üretmiş. Ben aldığımda 600 tl idi 800tl den düşmüştü ama ebebekte dün gördüm 479tl idi.

Benimde 2 hafta önce başı aşağıdaydı. Doktorum daha küçük ve hareketli sürekli pozisyon değiştirir korkulacak birşey yok demişti ki geçen hafta düzelmişti. Ben de sürekli göbeğimin altında hissediyorum. Rahimimiz tam olarak yukarıda olmadığı için öyle hissediyor olabiliriz. Korkulacak bir şey yok bir çoğumuz sanırım aşağıda hissediyoruz bebişleri.

@supremee canım trigliseridde bir kolesterol türü. Ama yağdan çok karbonhidratların meydana getirdiği bir kolesterol çeşidi. Çok aşırı yüksek değil sanırım seninkisi normali 150 diye biliyorum ama emin değilim. Ayrıca hamilelerde kolesterole falan bakılmaz sende niye baktılarki? Yüksek çıkması hamilelik döneminde normal diye duymuştum.

Günaydın kızlar.dünden bu yana çok hastayım.soğuk algınlığımıdır grip midir bilemedim ama ilaçsız hamilelikte çok zor oluyor.kış hamileliği zormuş.Keşke grip aşısı olsaydım.
Geçmiş olsun canım. Bende de bir burun yanması ve akıntı var ama grip gibi de değilim anlamadım. Grip aşısı daha beter yapıyor beni ya. Grip olcakmış gibi oluyorum olamıyorum böyle sersem gibi geziyorum falan o yüzden ben artık grip aşısı olmuyorum. Zaten hayatımda 2 kere oldum. 2sinde de aynı şeyleri yaşayınca vazgeçtim aşı olmaktan.

benim de tahlilde cikti.hemen ilac verdi.doktora guvenemedim
Bugun yine gitcem.neye dikkat etmek gerekiyor troid tahlili icin ...gecmis olsun size de ins temiz cikar

cnmmm tecrubeliysen bnada yardimci olabilirmsn tsh 0,4-4,7 olmasi gerekirkn bnm 0,65ama serbest t4um enaz seviye 0,7olmasi gerekirkn bnm 0,61.dr.ilac verdi ama ilk basta hic sorun yoktu acaba bu sure zarfnda bise olmusmdr cok korkuorm

Teşekkür ederim canım.ben yıllarca grip aşısı yaptırdım çokta işe yaradığını düşünüyorum ama hamilelikte zararlı mı değil mi bilmediğim için hiç yeltenmedim iki seferdirde doktoruma sormayı unutuyorum.dahada aralık bitiyor yaptırmam herhalde.
benim de tahlilde cikti.hemen ilac verdi.doktora guvenemedim
Bugun yine gitcem.neye dikkat etmek gerekiyor troid tahlili icin ...gecmis olsun size de ins temiz cikar
Tiroit tahlili için aç olman yeterli canım.sonuç kağıdında tsh ve t4 değerlerin normale baya yakın.ilaç verir mi bilmiyorum ama testi yenile sen yinede.

Günaydıııınnn biz kontrole geldik :) miniğim büyümüş 700 gr. Olmuş herşey yolunda. Şeker yüklemesi için açlık kan verdim şimdi 50 mg. Şekerli su içtim 1 saat sonra tekrar kan vermeyi bekliyorum. Ayrıca hemoglobin ve tsh da bakılacak. Vitamin ve balık yağına devam edelim dedi. Mide yanmaları için istersem gaviscon içebileceğimi söyledi. Kramp olmuyo ama magnezyum verdi. Bir de bebeğin eşi biraz aşağıda ama korkulacak kadar çok değil 32.haftaya kadar yukarı çıkabilir dedi. Bizde durum böyle arkadaşlar

Son düzenleme:
Ewt cnm yaa;(dahiliye dr.unada hic guvenemedm hemn ilac yazip gonderdi hafta snu icin bi endokrin uzmanina gdicem,buarada verdigi ilaci kullanmaliyim bilmiorm.genelde verdigi ilaci tshi yuksek cikanlar kullanio bnmki ztn 0,65cikti icsem bi turlu icmesem bi turlu.dr.a smdi gitsem kahvalti yaptm ac karnina gitmek gerekioms oyy dunden beri icim hic rahat degil

uconn geçmiş olsun canım dinlenme imkanın varsa yat uzan.. kivi mandalin portakal limon yeşillik bol bol tüket başka çaremiz yok inşallah uzun sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…