- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.921
Ayy turşuyu menümden çıkartmak mümkün müÖzellikle lahana turşusu az yiyorum ama abartmıyorum. Kahvaltıda da yeşil ve siyah zeytin vazgeçilmezim
Hanımlar bugün hastahaneye gittim bebeğim bacaklarını açmadı. Cinsiyetini göstermedi doktor şimdiye kadar hep erkek demişti bu sefer göremedi acaba yanildimmi pipi falan göremiyorum demeye başladıbikaç gün sonra tekrar gidicem başına böyle bişey gelen varmı. Yirmi gün önce başka hastahaneye gitmiştim halbuki oda erkek demişti. Bi fikri olan
canımmm güzel haberlerine çoook sevindim Allah sağlık versin hepsine. başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi de. izmiri cumartesi kadar soğuk hatırlamıyorum bende dondum.Canım merhaba kendimi akılalmaz bir hız ve koşuşturma içinde buluyorum aynada kendimle gözümde geldiğim tek yer aynanın tozunu aldığım ve yüzümü yıkadığım anlar :))
Kardeşim evet canım iyileşti çok şükürrrrr!
Esas güzel haber babamın troid değeri 9 Eylül lab sonuçlarına göre normal:)))
Yarın da şeker yüklemesi yapılacak babama.
İzmir buz gibi canım ama yalancı da olsa güneşimiz var.
Ödev sınav sunum yetiştirmek adına helak olduğum demler vallahi....
Randevun nasıl geçti güzel kızımız nasıl?? Büyümüştür maşallah.
Benimm oğlan tam bir tekmeci :) istekleri genelde yatmam ve beslenmem :)))) keyifli bir kişilik kendisi :)
Benim randevum 28 Aralık'ta bakalım benim şeker ne alemde?? Senin tekarlandı mı testin? Güzel haberlerini bekliyorum. Seni de nazlı prensesi de öpüyorum
Aynen unutmasam yaparmıydım ikinciyi:)neyse şurda sıkıntı çekeceğimiz en fazla 3 ay.çoğu gitti azı kaldı.kolayla anne olunmuyor.katlanıcaz mecbur.allah evlatlarımıza sağlık versinde gerisi halledilir.Oyyyt hepsi aynı anda olmasın sırayla gelsinlerr yaaa :))) inşallah yaşamayız rahat geçer inşallah senin de bu seeferki tecrübelerinn daha iyi oluurbu en rahat halimizseeee artıkk enerjim çabuk bitiyor, ben yüzecektim yogaya gidecektim ama koltukta popo büyütme sporu daha cazip geldi. Halim yok. Azıcık araba kullansam belim ağrıyor eve gelip uzanana kadar. Havalar soğuk üşüme sürekli çiş modu. Dışarıda zaman geçirmek şimdiden sıkıntılıı... bilemiyorummm neler göreceğim daha :)) sonumuz hayır olsun diyorım :) bebişler iyi olsunnn bitecek geçecek unutacağoz hepsini... unutulmasaa 2. Yi yapar mıydın dimii:)
Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş bebeğinle seni
Cok tesekkur ederim canimCanm çok geçmiş olsun Allah korumuş. Bunun için bi önlem yokmu dikkat edin kendinize
Kızlar hiçbir şekilde balık yiyemiyorum. Aslında yiyorum ama benimle kalmıyor hala bulantı kusma sabahlar fena artık kabullendim ama keşke balığın nimetlerinden yararlanabilseydim bir ona üzülüyorum
https://www.e-bebek.com/3u-bir-arada-uykucu-ana-kucagi-p-tlo-1801006830/ kızlar ev tipi ana kucağı olarak bu modeli beğendim ama henüz almadım var mı farklı tavsiyeleriniz ?
70*120 boyutunda. Hem tekerleği var hem de sallanabilme özelliği var. Alt açma ünitesi ve dönencesi de var. Biz beğendik. İçine de pamuk yatak aldık (150tl) yataş kraft için üretmiş. Ben aldığımda 600 tl idi 800tl den düşmüştü ama ebebekte dün gördüm 479tl idi.Bende Kraftın park beşiğini almayı düşünüyorum aldığınız model nasıl güzelmi :) birde kaça aldın acaba
Benimde 2 hafta önce başı aşağıdaydı. Doktorum daha küçük ve hareketli sürekli pozisyon değiştirir korkulacak birşey yok demişti ki geçen hafta düzelmişti. Ben de sürekli göbeğimin altında hissediyorum. Rahimimiz tam olarak yukarıda olmadığı için öyle hissediyor olabiliriz. Korkulacak bir şey yok bir çoğumuz sanırım aşağıda hissediyoruz bebişleri.Arkadaşlar bugün kontrolum vardı bebeğin başı aşağıda doğum pozisyonunda dedi ve ben karında ve aşağıda hissediyorum bebeğimi. Şimdiki pozisyonu öyle dönebilir de dedi. Daha erken değil mi doğum pozisyonunda olması
Geçmiş olsun canım. Bende de bir burun yanması ve akıntı var ama grip gibi de değilim anlamadım. Grip aşısı daha beter yapıyor beni ya. Grip olcakmış gibi oluyorum olamıyorum böyle sersem gibi geziyorum falan o yüzden ben artık grip aşısı olmuyorum. Zaten hayatımda 2 kere oldum. 2sinde de aynı şeyleri yaşayınca vazgeçtim aşı olmaktan.Günaydın kızlar.dünden bu yana çok hastayım.soğuk algınlığımıdır grip midir bilemedim ama ilaçsız hamilelikte çok zor oluyor.kış hamileliği zormuş.Keşke grip aşısı olsaydım.
benim de tahlilde cikti.hemen ilac verdi.doktora guvenemedimbahsettim canım.hamilelikte 120 ye kadarnormal dedi.doktorum beni yıllardır tanıyor panikatak hastası olduğumuda bildiğinden çok sallamadı açıkcası.eğer çok rahatsız ederse bir kardiyoloğa git dedi.gitmedimde ara ara çekiyorum öyle.sana önerim tiroitlerinedebaktır.çok çalışırsa o da çok çarpıntı yapar.hamilelikte tiroit değerleride çok bozuluyor .benim yarın endokrinde kontrolüm var.kan vericem bakalım inşallah bozulmamıştır değerlerim.
Cnm bnde ilk basta baktrmistm bi sorun yoktu dun rahatszlandm tshim normal cikti ama t4de brz dusukluk cikti.dahiliye dr.u hic icime sinmedi haftasnuna bska bi dra gdicm ama icimde hic rahat degilCanım ben 12. Haftada baktırmıştım.
cnmmm tecrubeliysen bnada yardimci olabilirmsn tsh 0,4-4,7 olmasi gerekirkn bnm 0,65ama serbest t4um enaz seviye 0,7olmasi gerekirkn bnm 0,61.dr.ilac verdi ama ilk basta hic sorun yoktu acaba bu sure zarfnda bise olmusmdr cok korkuorm2,87 çok yüksek değil yani evham yapma hiç canımm...
16. Haftadan sonraa bebek kendi hormonunu ürettiği içinnnn 3 e kadar anne değeri normalmiş.
İdeali ise dediğim gibi 2,5 muş
Belki doktorun 25 mg troid hapı verir hafif düşürür hemencik sonra testi yinelersin...
ama değer gayet iyi.
ayni seyleri yasiyoruzCnm bnde ilk basta baktrmistm bi sorun yoktu dun rahatszlandm tshim normal cikti ama t4de brz dusukluk cikti.dahiliye dr.u hic icime sinmedi haftasnuna bska bi dra gdicm ama icimde hic rahat degil
Teşekkür ederim canım.ben yıllarca grip aşısı yaptırdım çokta işe yaradığını düşünüyorum ama hamilelikte zararlı mı değil mi bilmediğim için hiç yeltenmedim iki seferdirde doktoruma sormayı unutuyorum.dahada aralık bitiyor yaptırmam herhalde.Geçmiş olsun canım. Bende de bir burun yanması ve akıntı var ama grip gibi de değilim anlamadım. Grip aşısı daha beter yapıyor beni ya. Grip olcakmış gibi oluyorum olamıyorum böyle sersem gibi geziyorum falan o yüzden ben artık grip aşısı olmuyorum. Zaten hayatımda 2 kere oldum. 2sinde de aynı şeyleri yaşayınca vazgeçtim aşı olmaktan.
Tiroit tahlili için aç olman yeterli canım.sonuç kağıdında tsh ve t4 değerlerin normale baya yakın.ilaç verir mi bilmiyorum ama testi yenile sen yinede.benim de tahlilde cikti.hemen ilac verdi.doktora guvenemedim
Bugun yine gitcem.neye dikkat etmek gerekiyor troid tahlili icin ...gecmis olsun size de ins temiz cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?