- 12 Ocak 2012
- 4.304
- 2.180
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #26.941
Allah yardımcın olsun.uzun süreli açlık kötü ediyor insanı.inşallah güzel çıkar sonucunbugün 100 lük şeker yükleme günüm. yalnız 100 lüğün tadı çok fenaymış dip kısmında tozlar ağzıma gelince bir parmak kadar içemedim az daha çıkarıyordumşimdi 3 saat hastanedeyim bekliycem
Dinlenmek kim ben kim canım:)anca minoset içebiliyorum birde dediğin gibi meyve yiyorum.uconn geçmiş olsun canım dinlenme imkanın varsa yat uzan.. kivi mandalin portakal limon yeşillik bol bol tüket başka çaremiz yok inşallah uzun sürmez
canım zaten başının aşağıda olması normalmiş :) benimkinin ayakları aşağıdaydı 2-3 haftaya kadar dönebilir demişti başı aşağıya dönmezse normal doğumun çok riskli olduğundan bahsetti sezeryanla almaları gerekiyormuş yani korkma seninkinin pozisyon çok iyi :)Çok sevimdim canımm maşallah size deeee :)))
Ben tok olduğum için yaptıramadım ama 30
Unda gittiğimde şeker taramasını da yaptıracağım, benim doktorum 50
Cc ile yapıyor. Benim tatlıyla şekerle pek aram yoktur. Hamilelikte de aşerme isteme olmadı. Akrabalarda var babaannemde yüksek kuzenimde de düşük şeker. İnşallah çıkmazzz. Hiçbirimizdee...
Pozisyonu düzelmiş dediğin nasıldı ki canım? benimki de ters duruyordu başı aşağıdaydı. Annem de korktu erken değil mi diye sordu doktora benden önce neden kafası aşağıda diye.
Doktor ds yooo istediğim pozisyon bu dedi. :)
Alanları git gide daralıyormuş döner mi daha acaba bilemedim.. aman iyi olsunlar daa
Bence de artık yaptırma ama sen yine de doktoruna danış çünkü sürekli grip aşısı yaptırıyormuşsun.Teşekkür ederim canım.ben yıllarca grip aşısı yaptırdım çokta işe yaradığını düşünüyorum ama hamilelikte zararlı mı değil mi bilmediğim için hiç yeltenmedim iki seferdirde doktoruma sormayı unutuyorum.dahada aralık bitiyor yaptırmam herhalde.
Günaydıııınnn biz kontrole geldik :) miniğim büyümüş 700 gr. Olmuş herşey yolunda. Şeker yüklemesi için açlık kan verdim şimdi 50 mg. Şekerli su içtim 1 saat sonra tekrar kan vermeyi bekliyorum. Ayrıca hemoglobin ve tsh da bakılacak. Vitamin ve balık yağına devam edelim dedi. Mide yanmaları için istersem gaviscon içebileceğimi söyledi. Kramp olmuyo ama magnezyum verdi. Bir de bebeğin eşi biraz aşağıda ama korkulacak kadar çok değil 32.haftaya kadar yukarı çıkabilir dedi. Bizde durum böyle arkadaşlar
bugün 100 lük şeker yükleme günüm. yalnız 100 lüğün tadı çok fenaymış dip kısmında tozlar ağzıma gelince bir parmak kadar içemedim az daha çıkarıyordumşimdi 3 saat hastanedeyim bekliycem
Sana da bol bol tekmeler olsungünaydın kızlarrr bol tekmeli bir gün diliyorum hepinizeee
amin canım çok teşekkürler.Allah yardımcın olsun.uzun süreli açlık kötü ediyor insanı.inşallah güzel çıkar sonucun
Dinlenmek kim ben kim canım:)anca minoset içebiliyorum birde dediğin gibi meyve yiyorum.
inşallah canım çok sağolBence de artık yaptırma ama sen yine de doktoruna danış çünkü sürekli grip aşısı yaptırıyormuşsun.
Oh ne güzel herşey yolundaymışİnşallah şekerinde çıkmaz
İnşallah senin de yüksek çıkmazda rahat edersin
Ben 37. haftaya kadar çalışacağım bir aksilik olmazsa. 32+0'da çalışabilir raporu alıyorsun. 37+0'da mecburen ayrılıyoruz zaten. Ben çocuğumla daha fazla zaman geçirmek için bekleyeceğim 37. haftamı. Ben de işe gelmek istemiyorum ama sonrasını düşünerek katlanıyorum. Eğer gidemeyecek kadar kötü hissediyorsan kendini gitme. Eşin de karışmasın bi zahmet yani maaş falanda kesilmeyecek niye çalışmanı istiyorki.Günaydın Hanımlar. Şimdi ben çalışıyorum. Normalde 32. haftada izne ayrılabiliyoruz. Ama 37. haftaya kadar raporla çalışılıyormuş. Siz nasıl yapacaksın? 37. haftayı bekleyecek misiniz? Ban kalsa hemen bırakırım. Ama eşim sağolsun utanmasa 40. haftaya kadar çalış diyecek.
Şöyle canım ben hemen işe dönmeyeceğim. Bir sürede ücretsiz izin kullanacağım. O sebeple karışıyor.Ben 37. haftaya kadar çalışacağım bir aksilik olmazsa. 32+0'da çalışabilir raporu alıyorsun. 37+0'da mecburen ayrılıyoruz zaten. Ben çocuğumla daha fazla zaman geçirmek için bekleyeceğim 37. haftamı. Ben de işe gelmek istemiyorum ama sonrasını düşünerek katlanıyorum. Eğer gidemeyecek kadar kötü hissediyorsan kendini gitme. Eşin de karışmasın bi zahmet yani maaş falanda kesilmeyecek niye çalışmanı istiyorki.
Günaydın Hanımlar. Şimdi ben çalışıyorum. Normalde 32. haftada izne ayrılabiliyoruz. Ama 37. haftaya kadar raporla çalışılıyormuş. Siz nasıl yapacaksın? 37. haftayı bekleyecek misiniz? Ban kalsa hemen bırakırım. Ama eşim sağolsun utanmasa 40. haftaya kadar çalış diyecek.
Günaydın Hanımlar. Şimdi ben çalışıyorum. Normalde 32. haftada izne ayrılabiliyoruz. Ama 37. haftaya kadar raporla çalışılıyormuş. Siz nasıl yapacaksın? 37. haftayı bekleyecek misiniz? Ban kalsa hemen bırakırım. Ama eşim sağolsun utanmasa 40. haftaya kadar çalış diyecek.
Ben de 1 sene ücretsize ayrılacağım ama ondan önce 2-3 heyet raporuyla idare etmeye çalışacağım çünkü yüklü bir kredimiz var. Doğum yapacağım hastaneden alırım diye düşünüyorum. Ondan sonra da alabilirsem başka yerlerden almaya çalışacağım.Şöyle canım ben hemen işe dönmeyeceğim. Bir sürede ücretsiz izin kullanacağım. O sebeple karışıyor.
Günaydıııınnn biz kontrole geldik :) miniğim büyümüş 700 gr. Olmuş herşey yolunda. Şeker yüklemesi için açlık kan verdim şimdi 50 mg. Şekerli su içtim 1 saat sonra tekrar kan vermeyi bekliyorum. Ayrıca hemoglobin ve tsh da bakılacak. Vitamin ve balık yağına devam edelim dedi. Mide yanmaları için istersem gaviscon içebileceğimi söyledi. Kramp olmuyo ama magnezyum verdi. Bir de bebeğin eşi biraz aşağıda ama korkulacak kadar çok değil 32.haftaya kadar yukarı çıkabilir dedi. Bizde durum böyle arkadaşlar
Ben de 1 sene ücretsize ayrılacağım ama ondan önce 2-3 heyet raporuyla idare etmeye çalışacağım çünkü yüklü bir kredimiz var. Doğum yapacağım hastaneden alırım diye düşünüyorum. Ondan sonra da alabilirsem başka yerlerden almaya çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?