2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar hamilelikte bu tiroit değerleri belki az bir oynama olsa bile çok önemlidir ama sizin değerleri görünce benim bünyem bu hastalığı iyi kaldırmış diyorum.benim t3 t4 değerlerim 29 a falan çıkmıştı bir aralar.ellerim falan zangır zangır titriyordu.iki ayda hiç bişey yapmadan 8 kilo vermiştim.2 yıla yakın ilaç tedavisi oldum normale döndü değerlerim çok şükür.doktorlar hamilelikte tekrar eder büyük ihtimalle diyordu ama iyi gidiyor çok şükür.

Allah yardımcın olsun.uzun süreli açlık kötü ediyor insanı.inşallah güzel çıkar sonucun
uconn geçmiş olsun canım dinlenme imkanın varsa yat uzan.. kivi mandalin portakal limon yeşillik bol bol tüket başka çaremiz yok inşallah uzun sürmez
Dinlenmek kim ben kim canım:)anca minoset içebiliyorum birde dediğin gibi meyve yiyorum.

canım zaten başının aşağıda olması normalmiş :) benimkinin ayakları aşağıdaydı 2-3 haftaya kadar dönebilir demişti başı aşağıya dönmezse normal doğumun çok riskli olduğundan bahsetti sezeryanla almaları gerekiyormuş yani korkma seninkinin pozisyon çok iyi :)

Benim doktor direk 75'lik yapıyorum bir daha da yapmıyorum dedi.. tatlı hiç sevmeyen biri için şeker yüklemesi mide bulandırıcı olabilir ama seven biri anlamaz bile bir porsiyon şerbetli tatlı yemiş gibi oluyorsun http://www.artimed.com.tr/index.php/gallery/glikoz-icecegi-75-ml/ bana bu içeceği verdiler hastane de :) sen de şeker yüklemesinden güzel haberlerle gel canım

Bence de artık yaptırma ama sen yine de doktoruna danış çünkü sürekli grip aşısı yaptırıyormuşsun.

Oh ne güzel herşey yolundaymış İnşallah şekerinde çıkmaz

İnşallah senin de yüksek çıkmazda rahat edersin

Allah yardımcın olsun.uzun süreli açlık kötü ediyor insanı.inşallah güzel çıkar sonucun

Dinlenmek kim ben kim canım:)anca minoset içebiliyorum birde dediğin gibi meyve yiyorum.
amin canım çok teşekkürler.
anlayabiliyorum Allah kolaylık versin çocukla zor. acil şifalar.

Günaydın Hanımlar. Şimdi ben çalışıyorum. Normalde 32. haftada izne ayrılabiliyoruz. Ama 37. haftaya kadar raporla çalışılıyormuş. Siz nasıl yapacaksın? 37. haftayı bekleyecek misiniz? Ban kalsa hemen bırakırım. Ama eşim sağolsun utanmasa 40. haftaya kadar çalış diyecek.

Ben 37. haftaya kadar çalışacağım bir aksilik olmazsa. 32+0'da çalışabilir raporu alıyorsun. 37+0'da mecburen ayrılıyoruz zaten. Ben çocuğumla daha fazla zaman geçirmek için bekleyeceğim 37. haftamı. Ben de işe gelmek istemiyorum ama sonrasını düşünerek katlanıyorum. Eğer gidemeyecek kadar kötü hissediyorsan kendini gitme. Eşin de karışmasın bi zahmet yani maaş falanda kesilmeyecek niye çalışmanı istiyorki.

Şöyle canım ben hemen işe dönmeyeceğim. Bir sürede ücretsiz izin kullanacağım. O sebeple karışıyor.

izinlerimi aktarabilmek için sonuna kadar çalışmak istiyorum ama şehir dışında çalıştığımdan riske atmamak için 35. haftam dolunca ayrılıcam kısmetse.

bende 2 gun hasta oluyorum sanmistim 3 gun gecti oluyo ole canim

Bi aksilik yaşanmazsa bende 37. haftaya kadar çalışırım çünkü sonrasında miniğimle vakit geçiricem bunu düşünüp işe katlanıyorum mecbur... gerçi şimdiden zor geliyorum işe bakalım 37 ye kadar nasıl dayanıcaz... Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah... Ama ben ücretsiz izne çıkmayı düşünmüyorum doğum izinlerim bitince yıllık izin kullanırım 2 hafta falan sonra zaten sıkılırım gibi geliyor bi çok doğum yapan arkadaşım (çalışan) işe dönmenin psikolojik olarak baya iyi geldiğini söylüyor.

Şöyle canım ben hemen işe dönmeyeceğim. Bir sürede ücretsiz izin kullanacağım. O sebeple karışıyor.
Ben de 1 sene ücretsize ayrılacağım ama ondan önce 2-3 heyet raporuyla idare etmeye çalışacağım çünkü yüklü bir kredimiz var. Doğum yapacağım hastaneden alırım diye düşünüyorum. Ondan sonra da alabilirsem başka yerlerden almaya çalışacağım.

endişelenme canım benimde 3 gün kadar ağrı oldu ancak sonra tamamen geçti..

oyyyy masallah

canım bir de çalışan annelere şimdi doğum sonrası yarı zamanlı çalışma hakkı tanındı 60 gün yani 2 ay yarı zamanlı çalışıp tam zamanlı maaşını almaya devam ediyorsun ...

ben ücretsiz izni düşünmüyorum hiç. doğum izinleri yıllık izin ve bu part time çalışma ile yeteceğini düşünüyorum şimdilik fikrim bu yani :)

sen de ücretsiz kullanacaksan bile bu hakkını da kullan derim...

http://iskanunu.com/sizin-sorduklariniz/2665-yari-zamanli-calisma-nedir-ne-degildir/

Günaydın anneler bebişler sizde günaydın . Bende 37 e kadar sağlığım el verirse çalısaçağım sonrasında bebeğimle kalayım diye izinleri raporları sonrasına bırakırım. Elimdekiler şimdiden evde geçiririm hayat şartları mecbur iş var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…