2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sıkıntı olmaz ağrı en fazla 3 gün sürüyor.

Biliyorum da o bana uymaz o 2 ay çocuğa yarım gün bakacak biri lazım yine. 37. haftada ayrılırsam doğum iznim 5 temmuzda bitecek. Ağustos sonuna kadar da yıllık izinlerimi kullanırım. Sonra rapor alabilirsem alırım yoksa ücretsize çıkarım 2-3 ay idare ederiz kredi bitene kadar artık yapcak bişey yok.

Ben bir problem olmazsa 37. haftaya kadar çalışacağım iznimi doğum sonrasında kullanmak istiyorum.. sende durumuna bakarsın canım çok rahatsız olursak mecbur daha önce ayrılacağız

Anladım canım benim ailem yanımda onun için yarım zamanlı çalışmak çok sorun olmucak gibi gözüküyor birde ev iş arası baya yakın bakalımm. bizimde konut kredimiz var ödemeleri baya yüklü Allah yardımcımız olsunn inşallah..

Günaydın internette fiyatlar mağazalara göre daha uygun. Park beşikler genelde sallanmıyor bunun sallanabilir olması çok iyi netten takip edeyim bakayım da netten alayım hangi renk aldın

Sen şanslısın benim de ailem yanımda olsa ücretsize çıkmam. Süt izinlerini ayarlarsa 6 ay yarım gün çalışırsın. Benim burda bir arkadaşım öyle ayarladı. Pazartesi günleri tam gün geldi diğer günler yarım gün.
Günaydın internette fiyatlar mağazalara göre daha uygun. Park beşikler genelde sallanmıyor bunun sallanabilir olması çok iyi netten takip edeyim bakayım da netten alayım hangi renk aldın
Turkuaz-su yeşili gibi. Siyah ve kırmızı renkleri var bide. Siyah toz toplar diye almadık, kırmızı da çok sırıtıyor diye istemedik :))

Doktor da sıkıntı var diye bisey demedi canım döner dedi. Ki dün akşam o kadar oynadı ki sanki döndü gibi takla atıyor gibiydi :) sanırım herkeste olağan bi durum bu endiselenmemek lazim demekki :)

Aynen canım endişe etmemek lazimmis. İyi ki burası var sorularimin cevaplarini bulabiliyorum :) sağlıkla gelsin inşallah yavrularimiz

Merhaba guzel anneler tatli bebisler. Biz iyiyiz cok sukur. Oglus gece bile vurmaya basladi artik icrrde ne yapiyorsa artik :) dun cikolata yedim midem kotu oldu gitti hepsi. Seker yuklemesinden korkuyorum bu yuzden hele ki ac olacak. Benim doktor da 75lik yapacak nasil olcak bakalim
İnsallah bunu da hayirlisiyla atlatiriz

Bu aralar konumuz şeker yüklemesi Hepimiz sırayla içiyoruz bakalım hayırlısıya şekersiz çıkalım hepimiz

Bu aralar konumuz şeker yüklemesi Hepimiz sırayla içiyoruz bakalım hayırlısıya şekersiz çıkalım hepimiz
insallah canim. Benim 31 aralikta olcak tabii hastane calisiyorsa. İstesem de tatli yiyemiyorum hala eskisi gibi. Normal olcumde 68 cikmisti sekerim acken. Bakalim nasil olcak bu sefer. Ozellille onumuzdeki hafta dikkat edecegim sekere, ekmege :)

Arkadaşlar bir şey sorucam
Ben tetenoz aşımın ilk dozunu 21 Kasımda yaptırdım. İkincisi bir ay sonra olmuyor mu? Yani yarın vurulmam gerekmiyor mu?
Ebe bana 2. aşı tarihini 5 Ocak gününe yazmış. Geç olmaz mı niye böyle

Kızlarrrr doktordan çıktım bebişim büyümüş 792 gram olmuş herşey yolunda fakat tiroid sonucunu beğenmedi emin olmak için tekrar kan istedi yarın sabah kan vericem ben tiroidin bukdr önemli olduğunu bilmiyodum bişey de demedi yuksek mi düşük mu yarın kan veriyim de anca emin oluruz ona göre ilaca başlıcaz

bendede triodit sorunu var ama doktorum hiç üstünde durmadı korkulacak bir yükseklik yok dedi.

Evet canım bende dün oldum ikinci dozu . İlkinden tam bir ay sonra cagirdi. Belki yanlış hesaplamıştır bazen yanlışlık yapabiliyorlardı. Bi ara sor istersen aile hekimliğini

Günaydın kızlar.dünden bu yana çok hastayım.soğuk algınlığımıdır grip midir bilemedim ama ilaçsız hamilelikte çok zor oluyor.kış hamileliği zormuş.Keşke grip aşısı olsaydım.
geçmiş olsun canım bol bol meyve sebze ye bitki çayları iç hamileyken çok zor benimde ofiste o da arkadaşım grip gezer diye çok korkuyorum

ay bunu bende merak ediyorum iyi oldu sorman

deli_mavi_59

Kızlar ilk aşıyı olunca ikinciye de kendileri randevu veriyorlar.
Benim ilki 22 kasım dı ikinci 23 aralık verilmiş.
Sağlık ocağından verdilerse tarihi gecikme olmaz. 5 ocak çok geç bir tarih değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…