2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
insallah canim. Benim 31 aralikta olcak tabii hastane calisiyorsa. İstesem de tatli yiyemiyorum hala eskisi gibi. Normal olcumde 68 cikmisti sekerim acken. Bakalim nasil olcak bu sefer. Ozellille onumuzdeki hafta dikkat edecegim sekere, ekmege :)
Ben de bu hafta tatlı yemiyorum hiç. Meyveyi günde 1 e düşürdüm. Bol bol süt yoğurt peynir tüketiyorum. Ekmek sadece sabah kahvaltıda yiyorum. Cumartesi yaptırcam ben bakalım nolcak.

5 ocak geç. Ben ilk dozu 11 kasımda 2. dozu 12 aralıkta yaptırdım. Tam 1 ay sonra vurulması lazım. Sen yarın ya da perşembe günü git bence.

Maşallah büyümüş bebişin ne güzel. İnşallah tiroidin normal seviyelerde çıkarda ilaca gerek kalmaz.

Bu arada balık yağı içmeye başladınız mı haftada kaç gün ve hangi marka tercih ettiniz
Bana 2 hafta önce gittiğimde içmeye başla dedi. Daha önce başka bir doktora gittiğimde bana Promega aldırmıştı onu içiyorum sabah-akşam tok karnına 1 tane. Her gün içiyorum ben. Sadece balık yediğim akşamlar içmiyorum.

Oyy maşallahh... kocaman oldu minnoşlar.. canım doktorun trigliseridi mi beğenmedi çünkü tsh ın gerçekten çok yüksek değil 2,5-3 arası da normal sayılıyor. Hafif bir ilaçla 2,5 a da çekilir yanii... sakın panik yapma.. Ben endokrin uzmanına gitttim ki hormon konusunda kadın doğumculardan daha iyiler , daha bilgililer haliyle direk o dalı okumuşlar... kan testini yeniden yaptır tabi iyi olurr garantilenmiş olur.. benim değerim de 2,2 çıkmıştı. O yüzden son 3 ay içerisinde bir kere daha yaptıracağım kan testi.

Bu arada balık yağı içmeye başladınız mı haftada kaç gün ve hangi marka tercih ettiniz

Ben haftada 2 gün balık yiyorum ceviz yiyorum omega 3 e gerek duymadı şimdilik doktorum... balık yemeyenlerin takviye alması lazım tabi.
ama marka olaraak 2 tanesi çok iyi..
biri Efa Daily , diğeri ise Solgar.
Eczaneden rahatlıkla bulabilirsin.

simarik83 4-5 aya kadar kullanılıyormuş ama bu süreçte de hayat kurtarıcıymış üstünde de oyuncaklar var ya rengarek bebekler çok oyalanıyormuş içinde
Kullananlar gerçekten çok memnunlar. Benim okuduğum olumsuz yorumlar arasında en çok genişliğinden şikayet eden vardı. Bir de 1 tık daha büyük olsa daha iyi olur diyorlardı. Ben de düşünüyordum baştan ama sonra vazgeçtim niyeyse :)) Bu aralar oyun halısına taktım onu araştırıyorum :))

Evet öyle diyorlar canım..
Çocukken aşı olurduk hatırlar mısınız kesme şekerin üstüne bir şey damlatırlardı banaa zor gelirdi o.. nefret ederim böyle şeker tadından. iğne olsam daha iyiydi. Şekerle de aram yok bana zor gelir kesin aç karnına.. bakalımm minnoşlar için katlanıyoruz :)) sonuç iyi çıksın da geriisi
Boş tabiki...

Sonucun iyi çıkar inşallah canımm bize de yaz..

canim ben asi kartimi incelemistim bugun en az 4 hafta sonra diyor yani illa 1 ay olcak diye bir sey yok diye anladim.

hadi insallah ise yarar ugrasmalarimiz :) canim pogaca istedi yedim ama pisman degilim

Kizlar bende saglik ocagina ciktim bugün. 50 gr lik seker yuklemesi ve tetanoz asimi oldum.bebegin kalp atisini da dinletti hemsire iyi oldu pitir pitir atiyor masallah.29 una randevum var bakalim bizim oglan ne kadar oldu cok merak ediyorum

Kizlar bende saglik ocagina ciktim bugün. 50 gr lik seker yuklemesi ve tetanoz asimi oldum.bebegin kalp atisini da dinletti hemsire iyi oldu pitir pitir atiyor masallah.29 una randevum var bakalim bizim oglan ne kadar oldu cok merak ediyorum
şeker yükleme olayı iki günde mi oluyor canım 50 lik ayrı 100 lük ayrı.. ve vücudunu etkiledi mi ben de ona göre izin alacağım ogünler için

Bi resmini atsana merak ettim :)

Cnm benim Dr um omega royal tavsiye etti. Balık yağı değil de havyar dan elde edilen güçlü bi omega 3, fiyatı 90 TL sgk karşılamıyor. Ben aynı zamanda balık da yediğim için 2 günde bir alıyorum dedim Dr.ma tamam dedi.

Kaç defa balık aşerdim. Buram buram koktu burnuma. Akşamına yaptı annemler yedim. Ama yanında gazlı içecek içemeyince kötü kuru kuru gitmiyor Izgarada deneyebilirsin aslında canım hafif oluyor belki yersin.
Her türlü her çeşit denedim ton dahil ama olmuyor mideme kramplar giriyor kusana kadarda geçmiyor malesef balık hapını soracağım bir dahakine bakalım

Sonucun iyi çıkar inşallah canımm bize de yaz..
ayy canım sonuçlarım çok iyi çıktı şükür..
açlık 86
1. saat 141
2. saat 99
3. saat 52 sonuncusunu verdiğim zaman gözlerim karardı yemeğimi bitirene kadar da ellerim zangır zangır titredi korktum çok.
doktorum herşey yolunda diyetisyene gitmene gerek yok dedi. dikkat ettim bu hafta ama haftasonu börek tatlı falan tüketmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…