2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ay çok sevindim canım. Darısı başıma

Süper canım çok şükür... biraz sıkıntılı oldu ama sonuç iyi oldu geçmiş olsunn

Tsh yi beğenmedi sanırımcanım çünkü o yükselirken serbest t4ü düşürmüş yarın tekrar yapıcakntest bakalım ne dicek.sen Balıkyağı kullanıyomusun birde decavti hergun mu içiyosun

cnm benimde 2. doz tam 1 ay sonrasına yazmıştı aşı takvimine tam 1 ay sonra oldum aşıyı

B barajnehir cnm bnmle senin ayni sdece bnm tshim dha dusuk.dr.ilac olarak ne verdi?bnde ctsi tekrarlaticm eger oda ilac derse ilaca baslicm
bugun baska dahiliye dr a gittim.endokrin gormeden ilac icme dedi.randevu 2 ocak.gitmeseydim o ilaci icerdim.niye biyle oluyor

Tsh yi beğenmedi sanırımcanım çünkü o yükselirken serbest t4ü düşürmüş yarın tekrar yapıcakntest bakalım ne dicek.sen Balıkyağı kullanıyomusun birde decavti hergun mu içiyosun

Balık yiyorum omega 3 içeren kabuklu ceviz (hazır paket değil) gibi gıdalar da tüketiyorum canım... şimdilik doktorum vermedi.
Decaviti her gün kahvaltıdan sonra tok 1 adet içiyorum.. demir hapı kullanıyorum bir de.

Bakalım testi tekrarla ne çıkacak..

bugun baska dahiliye dr a gittim.endokrin gormeden ilac icme dedi.randevu 2 ocak.gitmeseydim o ilaci icerdim.niye biyle oluyor
Eki Görüntüle 1927621

Sağlık ocağı sonuçları güvenilir değil.
Hemen de ilaç yazıyorlar. Malesef!!

Ben de kendi doktoruma sordum endokronolijiye yönlendirdi. Boyun ultrasonu ve tam hormon antikor testi yaptırdım. Sonuç temiz, değerim 2,2 tüm değerler normal çıktı.

Sağlık ocağı ve aile hekiminin aklıyla şimdiyle troid hastası gibi ilaç kullanıyordum! Hele ki hamileyken asla aile hekiminin ilacı kendi doktorunuza danışılmadan içilmemeli.

şeker yükleme olayı iki günde mi oluyor canım 50 lik ayrı 100 lük ayrı.. ve vücudunu etkiledi mi ben de ona göre izin alacağım ogünler için
Ilk acken kan verdim.sonra 50 grlik glikoz ictim 1 saat bekledikten sonra 2.sini verdim ciktim.sonuca göre bidaha verirmiyim bilmiyorum saglik ocaklari arasindada fark oluyor bence gitmeden hemsireyle konusabilirsin.vücudumda hicbi degisiklik olmadi. Ictigim glikoz limon aromaliydi tadi da fena degildi hatta.bende gözümde cok korkuttum ama basit biseymis.

ilaci veren dahiliye doktoru...

ilaci veren dahiliye doktoru...

Hıı ben test de doktor da sağlık ocağında sandım..
Yine de 2. Doktora görünmen iyi olmuş..

Bana da dahiliye veya endokronolojiye görün demişti kadın doğum doktorum, direk endokrin uzmanına gittim testi yeniden istedi. İlaç vermeden emin olmak gerekir dedi. Boyun ultrasonumu temiz görünce testte çıkan değeri yüksek buldu ve güvenmedi o yüzden.

Sağlık ocağında 4,57 çıkan değer ertesi gün 2,2 çıktı

Eki Görüntüle 1927621
Cnm bnada ayni ilacin 25mg verdi ama bnm tshim dusuk 0,65 ikimizede aynisini veriolar dr.a ctsi gdicm bn sorarm.internettn ilk okudm asiri korkttm yok bebek gelisiminde sole problm bole problem ama bya bi arastrdm cok kotu degerlere sahip olanlarda bile bise olmams Allahin izniyle bzmde temiz cikar ins.bnm hamilelign basinda cok ii cikmisti smdi cnmi skti ama madem bukde degerli neden heray bu tahlilere duzenli bakmiolar anlamadn

supremee cnm tiroidle ilgili nasil bi sorun yasadin yazabilirmsn
Tiroidle ilgili bi sorun yaşamadım aslında tiroid nedir onu bile bilmiyorum.magnezyum eksikliği olduğunu düşündüm sürekli kramp giriyo hemen yoruluyorum ve sinirlilik uyku problemi.. Ufak ufak da kasılmalar başladı.ben hepsine normal gözüyle baktım yarın testi yineliyip emin olucaz

Ben ayrıntılıya girmedim canım. Bacaklarını açmadığı için goremiyorum dedi.

Ewt bnmde ellerimde uyusma oluodu ozellikle uyurkn dr.ondan dolayi suphelndi bnde ctsi tekrar dra gdicm,szde testi yenilediktn snr hbr verirsenz sevinirm insallah herse yolunda gder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…