- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #27.001
Ay çok sevindim canım. Darısı başımaayy canım sonuçlarım çok iyi çıktı şükür..
açlık 86
1. saat 141
2. saat 99
3. saat 52 sonuncusunu verdiğim zaman gözlerim karardı yemeğimi bitirene kadar da ellerim zangır zangır titredi korktum çok.
doktorum herşey yolunda diyetisyene gitmene gerek yok dedi. dikkat ettim bu hafta ama haftasonu börek tatlı falan tüketmiştim.
teşekkür ederim aminn inşallah canımAy çok sevindim canım. Darısı başıma
ayy canım sonuçlarım çok iyi çıktı şükür..
açlık 86
1. saat 141
2. saat 99
3. saat 52 sonuncusunu verdiğim zaman gözlerim karardı yemeğimi bitirene kadar da ellerim zangır zangır titredi korktum çok.
doktorum herşey yolunda diyetisyene gitmene gerek yok dedi. dikkat ettim bu hafta ama haftasonu börek tatlı falan tüketmiştim.
Tsh yi beğenmedi sanırımcanım çünkü o yükselirken serbest t4ü düşürmüş yarın tekrar yapıcakntest bakalım ne dicek.sen Balıkyağı kullanıyomusun birde decavti hergun mu içiyosunOyy maşallahh... kocaman oldu minnoşlar.. canım doktorun trigliseridi mi beğenmedi çünkü tsh ın gerçekten çok yüksek değil 2,5-3 arası da normal sayılıyor. Hafif bir ilaçla 2,5 a da çekilir yanii... sakın panik yapma.. Ben endokrin uzmanına gitttim ki hormon konusunda kadın doğumculardan daha iyiler , daha bilgililer haliyle direk o dalı okumuşlar... kan testini yeniden yaptır tabi iyi olurr garantilenmiş olur.. benim değerim de 2,2 çıkmıştı. O yüzden son 3 ay içerisinde bir kere daha yaptıracağım kan testi.
Çok güzel evet bu rengi beğendim güle güle kullanın inşallah :)Biz daha kurmadık kutusunda duruyor ama netten fotosunu buldum. :)) BUndan aldık
cnm benimde 2. doz tam 1 ay sonrasına yazmıştı aşı takvimine tam 1 ay sonra oldum aşıyıArkadaşlar bir şey sorucam
Ben tetenoz aşımın ilk dozunu 21 Kasımda yaptırdım. İkincisi bir ay sonra olmuyor mu? Yani yarın vurulmam gerekmiyor mu?
Ebe bana 2. aşı tarihini 5 Ocak gününe yazmış. Geç olmaz mı niye böyle
bugun baska dahiliye dr a gittim.endokrin gormeden ilac icme dedi.randevu 2 ocak.gitmeseydim o ilaci icerdim.niye biyle oluyorB barajnehir cnm bnmle senin ayni sdece bnm tshim dha dusuk.dr.ilac olarak ne verdi?bnde ctsi tekrarlaticm eger oda ilac derse ilaca baslicm
Tsh yi beğenmedi sanırımcanım çünkü o yükselirken serbest t4ü düşürmüş yarın tekrar yapıcakntest bakalım ne dicek.sen Balıkyağı kullanıyomusun birde decavti hergun mu içiyosun
bugun baska dahiliye dr a gittim.endokrin gormeden ilac icme dedi.randevu 2 ocak.gitmeseydim o ilaci icerdim.niye biyle oluyor
Eki Görüntüle 1927621
Ilk acken kan verdim.sonra 50 grlik glikoz ictim 1 saat bekledikten sonra 2.sini verdim ciktim.sonuca göre bidaha verirmiyim bilmiyorum saglik ocaklari arasindada fark oluyor bence gitmeden hemsireyle konusabilirsin.vücudumda hicbi degisiklik olmadi. Ictigim glikoz limon aromaliydi tadi da fena degildi hatta.bende gözümde cok korkuttum ama basit biseymis.şeker yükleme olayı iki günde mi oluyor canım 50 lik ayrı 100 lük ayrı.. ve vücudunu etkiledi mi ben de ona göre izin alacağım ogünler için
ilaci veren dahiliye doktoru...Sağlık ocağı sonuçları güvenilir değil.
Hemen de ilaç yazıyorlar. Malesef!!
Ben de kendi doktoruma sordum endokronolijiye yönlendirdi. Boyun ultrasonu ve tam hormon antikor testi yaptırdım. Sonuç temiz, değerim 2,2 tüm değerler normal çıktı.
Sağlık ocağı ve aile hekiminin aklıyla şimdiyle troid hastası gibi ilaç kullanıyordum! Hele ki hamileyken asla aile hekiminin ilacı kendi doktorunuza danışılmadan içilmemeli.
ilaci veren dahiliye doktoru...
Cnm bnada ayni ilacin 25mg verdi ama bnm tshim dusuk 0,65 ikimizede aynisini veriolar dr.a ctsi gdicm bn sorarm.internettn ilk okudm asiri korkttm yok bebek gelisiminde sole problm bole problem ama bya bi arastrdm cok kotu degerlere sahip olanlarda bile bise olmams Allahin izniyle bzmde temiz cikar ins.bnm hamilelign basinda cok ii cikmisti smdi cnmi skti ama madem bukde degerli neden heray bu tahlilere duzenli bakmiolar anlamadnbugun baska dahiliye dr a gittim.endokrin gormeden ilac icme dedi.randevu 2 ocak.gitmeseydim o ilaci icerdim.niye biyle oluyor
Eki Görüntüle 1927621
Bu arada balık yağı içmeye başladınız mı haftada kaç gün ve hangi marka tercih ettiniz
Tiroidle ilgili bi sorun yaşamadım aslında tiroid nedir onu bile bilmiyorum.magnezyum eksikliği olduğunu düşündüm sürekli kramp giriyo hemen yoruluyorum ve sinirlilik uyku problemi.. Ufak ufak da kasılmalar başladı.ben hepsine normal gözüyle baktım yarın testi yineliyip emin olucazsupremee cnm tiroidle ilgili nasil bi sorun yasadin yazabilirmsn
Ben ayrıntılıya girmedim canım. Bacaklarını açmadığı için goremiyorum dedi.Detaylı kontrolünde emin olmamış miydiniz zaten cinsiyetten ?
Pipi görülmeyecek bir şey de değil ama o kdr doktor erkek dediyse erkektir ya..
Bazen göbek bağıyla karışır erkek deriz kız çıkar diyordu doktorlar ama artik kaç haftalık olduk karışma olmaması lazım.
Bende de öyle sürekli uyku hali var halsizlik tekızlar ben küçücük bişey yesem aşırı halsizlik ve uyku yaşıyorum var mı böyle birşey yaşayan
Ewt bnmde ellerimde uyusma oluodu ozellikle uyurkn dr.ondan dolayi suphelndi bnde ctsi tekrar dra gdicm,szde testi yenilediktn snr hbr verirsenz sevinirm insallah herse yolunda gderTiroidle ilgili bi sorun yaşamadım aslında tiroid nedir onu bile bilmiyorum.magnezyum eksikliği olduğunu düşündüm sürekli kramp giriyo hemen yoruluyorum ve sinirlilik uyku problemi.. Ufak ufak da kasılmalar başladı.ben hepsine normal gözüyle baktım yarın testi yineliyip emin olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?