2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
geçmiş olsun canım bol bol meyve sebze ye bitki çayları iç hamileyken çok zor benimde ofiste o da arkadaşım grip gezer diye çok korkuyorum
Uzak dur arkadaşından dicem ama aynı ortamda zor.benden kızımada geçti.hastayken hasta bakıyoruz şimdi:)
Gözün aydın canım.gözünü korkutmamak için söylememiştim ama bende senin yaşadığının synısını yaşamıştım.4 saat sonunda ellerim zangır zangır titremişti.olsun ama sonucu iyi çıkmış .darısı başıma artık.

Günaydın kızlar ve oğluşumun arkidişleriiiiii
Biz bugün 25+0 olduk ve 26. haftamıza yelken açıyoruz hayırlısıyla

Çok güzel evet bu rengi beğendim güle güle kullanın inşallah :)
Teşekkür ederim

kızlar eşimle bu beşiği beğendik nasıl sizce hem de büyüyenmiş 15 yaşına kadar yatabiliyormuş açılınca nasıl sizce
Çok güzel canım bu beşik. Çok şık ve sade güle güle yatsın bebişin

Kızlar Günaydınnn...
Dün akşam iş çıkışı markete uğradım şok'a. Baktım Playskool'un bir oyucağı var . Böyle yumuşak fil çıngıraklı falan bişey. Fiyatını sordum 39 lira dedi. Almadım o an. Sonra eve gelip baktım internetten. Oyuncak 100 lira hatta 140 falan satan yerler bile var. Gidip aldım valla. 3 ay dan itibaren kullanılan bir oyuncakmış. Şirin bir şey . Yakınlarda varsa market bakabilirsiniz. Resmini de ekliyorum.

Kızlar benim kasığımda kas ağrısı gibi bir ağrı var. İdrar yolu enfeksiyonu gibi değil. Bildiğiniz kas ağrısı. Böyle bişey yaşayan var mı ? Napsam bilemedim. Pzt günü yoga ya gittim o mu zorladı acaba ?

Bugün öksürükle uyandım öksürürken kasıklarım ağrıyor. O kadar da sıkı giyindim. Hava da nasıl etki etmiş.

direkt nssil gittin dahiliye dr u gormeden yonlendirmiyor

Bebegimin hareketlerini hissetmiyorum dun geceden beri. Normalde gece yatinca beni uyutmazdi hareketinden şimdi hiç yok. Bu saatlerde de çok hareketli olurdu ( bi sıkıntı yoktur dimi(

Kizlar dünkü seker yuklemesinin sonuclari cikmis.ust sinir 140mis.ama benimki 174 cikmis .ne olacak merak ettim.o.sonra ariycam doktoru da once size sorayim dedim

Bebegimin hareketlerini hissetmiyorum dun geceden beri. Normalde gece yatinca beni uyutmazdi hareketinden şimdi hiç yok. Bu saatlerde de çok hareketli olurdu ( bi sıkıntı yoktur dimi(
Canım bazen bende de oluyor. Korkma . Bende 1-2 gün tekme atmadığı oldu. Dr. gittim hiç bir sorun yoktu. Uyuyordur bebişlerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…